172102
  • TS Zolly
    Ideje.
  • Neoncsoves
    De erre tévedt 1 kiskorú eddig sajtot reszeltem
  • McKalton
    Szerintem már mi kifejtettük, Az FRX-től is hallhattunk véleményt. Mostmár a DR klántól is. Kiváncsian várjuk az esti kihírdetett döntést. A témát én is lezárom.
  • item
    hm, eltévedtem volna ?
  • eX RambO
    A feltörekvő BF2 klán Dr ElitForce2 - 3 - 4 - 5 .. stb stb....
  • Kovács legény
    ez jó ötlet,csak ne ide,vagyishogy privizzétek Runningnak
  • DoctorStryker
    Nah ezt a szokásomhoz híven tulbonyolítottam :)
  • DoctorStryker
    MInden clan írja le a véleméynét! ne mint ember hanem mint a clan.
    én ezt írtam le! Amit a clan gondol(nem csak a leaderek), nem mint 1 magánember!
  • Zs0lt1
    ez jó :D
    egyébként szvsz igazatok van.
  • DoctorStryker
    Hívatalos Dr. állaspont:
    Sracok itt nincs min veszekedni, van 1 olyan csapat aki megsertette a szabalyzatot, vagyis olyan emberekkel jatszot akik nem voltak regelve (illetve nem abba a csapatba). aki megserti a szabalyzatot az milyen buntit kap? csak ennyit kell hogy megvitassunk. pontosabban a biroknak kell eldonteniuk hogy mivel jutalmazza a (csalo) GBC*elit reszet akik a szabalysertes elkovettek.
    annyit meg hozzatennek ha nem lesz kizarva a szabalyserto klan! akkor a Dr. is inditana meg 1 csapatot akikkel utolag kellene lejatszani minden wart (ja nem is, tovabbi 2 csapatot inditunk, hisz csak 3-4 emberunknek kell a Dr.elit es Dr.elit2 csapatba jatszaniunk.)
  • TS Zolly
    Háááát, szó mi szóóó, elég sok átfedés van.
  • uwu
    Bocs, hogy még mingíg itt tartunk, de csak vége lesz lassan.
  • petersz
    Mondhattál volna hölgyeket is :)
  • uwu
    Én a bocsánatkérést azért írtam mert felháborodtam a 71063 hsz-en.
    A szabálytalanságért meg fogják kapni a büntit, azért fölösleges bocsánatot kérni, mert azt nem lehet úgy elintézni.
  • Pharolas
    Azt tényleg jó lenne megfejteni, mert amikor néha újra rakom a bfet akkor engem is idegesít...nem is az, hogy megjelenik, hanem a kis pofátlan állandóan be-beleszólogat a játékba
  • DummyBoy
    MA leltár van ... ergó a sok qrva projekt mellett ráérek ...

Csak azt sajnálom, hogy nem lehet az irodában bagózni :)

Értem már mit szeretnek sokan a Zanyátok Köszt-ön :)

Tisztára mint a Sóbiznisz :)
  • item
  • PannonRobi
    Viszlát
  • Running
    joe ne flémeljj.
  • joebacsi
    beléd is :)
  • joebacsi
    egyszer mindent végig kell hallgatnod...
  • item
    Szép napot az uraknak...
  • Looserke
    Hali! Ki lehet kapcsolni valahogy a training szövegeket, mert újraraktam a játékot és megint mindent elmagyaráz a gépi hang és rohadt idegesítő...
  • joebacsi
    uwu 1 szem utolsó mondatára reagáltam, miszerint:
    "Jó lenne ha viszzább vennétek, és bocsánatot kérnétek."
    természetesen nincs minden elfelejtve a bocsánatkéréssel, de annyira túl van ragozva ez a részetekről, hogy iszonyat...
    mindenki tisztában van vele, hogy mitörtént, innentől a kupa szervezőire vár, hogy eldöntsék mi legyen (a döntés már meg is született, ha jól vettem ki...)
  • uwu
    Nem fog kárbaveszni a munkád, az ilyen jellegű tevékenység hosszútávon is előremozdítja a csapatot, ezzal a részével nem lesz gond.
    Viszont, ha olyanokat írsz, mint a 71063 hsz-ben, akkor gáz lesz. Mert ez kifejezetten a 7th ellen irányult, és nem a sját cspatodat szolgálta. Fel is b...tam rajta az agyam, de mind1.

Nem akarok ellenek dühből játszani, le kéne már zárni az egészet, egyébként már Runing beírta, hogy megszületett a döntés az ügyben, biztos meg lesztek büntetve a szbálytalanságért, de azt el kell fogadni, és úgy csináli tovább, hogy többet ilyen elő ne forduljon.
  • eX RambO
    Joebacsi szerinted ez tényleg így működik, hogy megszegem a szabályokat és utána elnézést kérek és ezzel minden le van tudva,el van felejtve?? Akkor mi is csalhatunk csak elég ha elnézést kérünk?? Na erre gondoltam én amikor a komolytalan csapat hozzáállásról beszéltem, akik komolyan vesznek egy kupát azok nem szegik meg a szabályokat.... és punktumm, ha viszont igen akkor vállalják a következményeit és nincs erről vita szerintem, de ők el is ismerték hogy hibáztak, akkor miért kell visszadobni a labdát és kikezdeni minket??????
  • koschwarz
    de

"okszika, akkor ma este elcsúszunk bulcsizni a baricsajszikkal, de előtte lehúzom a fijúmat egy új rucival a plázciba"
  • PannonRobi
    Igyekszem
  • Nagydög
    Az a baj, hogy nem ertunk ujcsitriul.
  • BEAST #71128
    jah , erre ottvan a Battlefield 2 Community topik :D:D:D:DDD
  • Running
    Ez a bf2 topic srácok, nem a ba**ás topic. Figyeljetek a szátokra is.
  • koschwarz
    remélem ma nem vetődik erre kiskorú, mert megbüntet minket az ortt
  • joebacsi
    neeem? hát akkor mire? pedig elég egyértelmű volt sztem, vagynem? :D
  • koschwarz
    dugás, reszelés, kefélés...
  • Me0w
    En a baszasra, de kinek hogy...
  • joebacsi
    kecseg
  • koschwarz
    áááááááááááááááááááááááááá