172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #71157 Ideje. -
Neoncsoves #71156 De erre tévedt 1 kiskorú
eddig sajtot reszeltem 

-
McKalton #71155 Szerintem már mi kifejtettük, Az FRX-től is hallhattunk véleményt. Mostmár a DR klántól is. Kiváncsian várjuk az esti kihírdetett döntést. A témát én is lezárom. -
hm, eltévedtem volna ?
-
A feltörekvő BF2 klán Dr ElitForce2 - 3 - 4 - 5 .. stb stb.... -
ez jó ötlet,csak ne ide,vagyishogy privizzétek Runningnak -
DoctorStryker #71151 Nah ezt a szokásomhoz híven tulbonyolítottam :) -
DoctorStryker #71150 MInden clan írja le a véleméynét! ne mint ember hanem mint a clan.
én ezt írtam le! Amit a clan gondol(nem csak a leaderek), nem mint 1 magánember! -
ez jó :D
egyébként szvsz igazatok van. -
DoctorStryker #71148 Hívatalos Dr. állaspont:
Sracok itt nincs min veszekedni, van 1 olyan csapat aki megsertette a szabalyzatot, vagyis olyan emberekkel jatszot akik nem voltak regelve (illetve nem abba a csapatba). aki megserti a szabalyzatot az milyen buntit kap? csak ennyit kell hogy megvitassunk. pontosabban a biroknak kell eldonteniuk hogy mivel jutalmazza a (csalo) GBC*elit reszet akik a szabalysertes elkovettek.
annyit meg hozzatennek ha nem lesz kizarva a szabalyserto klan! akkor a Dr. is inditana meg 1 csapatot akikkel utolag kellene lejatszani minden wart (ja nem is, tovabbi 2 csapatot inditunk, hisz csak 3-4 emberunknek kell a Dr.elit es Dr.elit2 csapatba jatszaniunk.)
-
TS Zolly #71147 Háááát, szó mi szóóó, elég sok átfedés van.
-
uwu #71146 Bocs, hogy még mingíg itt tartunk, de csak vége lesz lassan. -
petersz #71145 Mondhattál volna hölgyeket is :) -
uwu #71144 Én a bocsánatkérést azért írtam mert felháborodtam a 71063 hsz-en.
A szabálytalanságért meg fogják kapni a büntit, azért fölösleges bocsánatot kérni, mert azt nem lehet úgy elintézni. -
Azt tényleg jó lenne megfejteni, mert amikor néha újra rakom a bfet akkor engem is idegesít...nem is az, hogy megjelenik, hanem a kis pofátlan állandóan be-beleszólogat a játékba
-
MA leltár van ... ergó a sok qrva projekt mellett ráérek ...
Csak azt sajnálom, hogy nem lehet az irodában bagózni :)
Értem már mit szeretnek sokan a Zanyátok Köszt-ön :)
Tisztára mint a Sóbiznisz :) -
-
Viszlát 
-
joe ne flémeljj.
-
beléd is :) -
egyszer mindent végig kell hallgatnod... -
Szép napot az uraknak... -
Hali! Ki lehet kapcsolni valahogy a training szövegeket, mert újraraktam a játékot és megint mindent elmagyaráz a gépi hang és rohadt idegesítő... -
uwu 1 szem utolsó mondatára reagáltam, miszerint:
"Jó lenne ha viszzább vennétek, és bocsánatot kérnétek."
természetesen nincs minden elfelejtve a bocsánatkéréssel, de annyira túl van ragozva ez a részetekről, hogy iszonyat...
mindenki tisztában van vele, hogy mitörtént, innentől a kupa szervezőire vár, hogy eldöntsék mi legyen (a döntés már meg is született, ha jól vettem ki...) -
uwu #71133 Nem fog kárbaveszni a munkád, az ilyen jellegű tevékenység hosszútávon is előremozdítja a csapatot, ezzal a részével nem lesz gond.
Viszont, ha olyanokat írsz, mint a 71063 hsz-ben, akkor gáz lesz. Mert ez kifejezetten a 7th ellen irányult, és nem a sját cspatodat szolgálta. Fel is b...tam rajta az agyam, de mind1.
Nem akarok ellenek dühből játszani, le kéne már zárni az egészet, egyébként már Runing beírta, hogy megszületett a döntés az ügyben, biztos meg lesztek büntetve a szbálytalanságért, de azt el kell fogadni, és úgy csináli tovább, hogy többet ilyen elő ne forduljon.
-
Joebacsi szerinted ez tényleg így működik, hogy megszegem a szabályokat és utána elnézést kérek és ezzel minden le van tudva,el van felejtve?? Akkor mi is csalhatunk csak elég ha elnézést kérünk?? Na erre gondoltam én amikor a komolytalan csapat hozzáállásról beszéltem, akik komolyan vesznek egy kupát azok nem szegik meg a szabályokat.... és punktumm, ha viszont igen akkor vállalják a következményeit és nincs erről vita szerintem, de ők el is ismerték hogy hibáztak, akkor miért kell visszadobni a labdát és kikezdeni minket?????? -
de
"okszika, akkor ma este elcsúszunk bulcsizni a baricsajszikkal, de előtte lehúzom a fijúmat egy új rucival a plázciba" -
Igyekszem
-
Nagydög #71129 Az a baj, hogy nem ertunk ujcsitriul.
-
jah , erre ottvan a Battlefield 2 Community topik :D:D:D:DDD -
Ez a bf2 topic srácok, nem a ba**ás topic. Figyeljetek a szátokra is.
-
remélem ma nem vetődik erre kiskorú, mert megbüntet minket az ortt
-
neeem? hát akkor mire? pedig elég egyértelmű volt sztem, vagynem? :D -
dugás, reszelés, kefélés...
-
En a baszasra, de kinek hogy... -
kecseg
-
áááááááááááááááááááááááááá 
akkor most már haza is megyek.
-