172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Semmi nem kötelező tudod. -
Ragadós a hiszti
-
A DR. klán megkért arra hogy töröljem minden eddigi eredményét a kupából. Én ezt megtettem. További sok sikert a csapatnak. -
DoctorStryker #71234 Pszicho:
innentol mi sem valoszinu hogy nevezunk magyar kupan.
a szervezoket kernem hogy a Dr. -t visszamenoleg is toroljek errol a kuparol.
koszonjuk a reszvetel pápás mindenkinek. -
I. Infantry Kupa NYOLCADDÖNTŐSEI ÉS CSAPATAI FIGYELEM!!!!!
- A Kupa Csoportmeccsei a héten lezárulnak, vagyis vasárnap 09.-én. Amelyik meccsre nem került sor azt 0 - 0 eredményt kap.
- Minden további meccsen már egyenes kiesés van. Vagyis aki veszt az kiesett.
- Minden további csatat pályáit nem a szervezők sorsolják ki, hanem a csapatok választanak magunknak egyet. A hét utolsó napjáig (9.) kérek minden csapatot adja le Runningnak a választott pályáját. Csak a most következő csatákra kell, a többire majd később.
- Az össze további meccset május május 1.-ig bezárólag be kell fejezni.
- Április 16.-ig minden NYOLCADDÖNTÖS meccsnek le kell futnia.
- Április 16-23-ig a NEGYEDDÖNTŐK zajlanak.
- Április 23-Május 01-ig az összes további meccs.
- Aki bírót igényel egy meccsre az szóljon.
- A meccsek eredményeirol screenshot készüljön, mert csak ezek meglétével számít az eredmény. Vagyis minden lezajlott meccs után kérem a 4 képet!! -
nah...innentol total megertem ex-klanom vezetojet...mernem jatszottunk magyar kupat...bar eddigis total megbiztam benne...es ezutan is maximalisan,mint emberben... -
grat -
grat -
tubifex #71229 Nem ovjatok meg a meccset?
-
JCSR - VÉNY
438 - 123
én nem játszottam, de állítólag nagyon jól nyomták a vényes srácok. -
"VÉNY!!!!! Holvagytok??? Meccsünk van:)
Keressetek már fel minket pls!
-
Köszönjük szépen 7th-nak a gyakot. Sorry a bénákodásért... -
Ne égesd a klánodat az ilyen hozzászólással pls mert számalmas. -
Szasz Boxer
-
lehet hozzájuk csapódóm nyáron...vagy RDHA -
Mi lett az eremény ha érdeklődhetek? ;) -
Csak 307 hsz.-t kellett végig olvasnom. Fárasztóbb volt, mint egy 12 órás műszak. -
meglettek a végére, köcce nekik a derbit :-) -
"VÉNY!!!!! Holvagytok??? Meccsünk van:)
"
söröznek vazz
-
DrRotkov #71218 "Ha nem tetszik, hivjátok ki azt a GBC csapatot akikell megkellett volna történie a warnak. Jóslatom: Mégjobban bukjátok."
Minden előfordulhat, csak a hátsó felünk nem! De erre a kijelentésre nem tenném az életem a helyedben. -
DoctorStryker #71217 Zolly sztem az nme oylan bíztos!! h mégjobban bebuknánk!
csak 1 hibát követünk el de azért sűlyosan megfizettünk... -
TS Zolly #71216 Ugy látom Kornél irásából, azt a nemiszervet ti szoptátok be. Csak azért bagatelizálom el, mert szinte már nevetséges amit míveltek.
Amugy amit irtam az az én saját véleményem, nem a kláné. Mint már irtam, ha esetleg gondunk lenne belölle akkor azt Murry jelezte volna Runningék felé. És az lett volna a hivatalos CoR álláspont. Nem az amit én itt irtam.
Ha nem tetszik, hivjátok ki azt a GBC csapatot akikell megkellett volna történie a warnak. Jóslatom: Mégjobban bukjátok.
-
HTSMarci #71215
-
A Dr. óvását elutasítjuk.
A döntés erre az esetre vonatkozott, a 24-órás szabály mostantól érvényes. Visszamenőlegesen nem vezetünk be semmilyen szabályt. (képzeld el, ma megszavazza a parlament, hogy aki az elmúlt évben chipset vett, annak 100000 ft büntetést kell fizetnie. baromság. tehát visszamenőleges hatállyal nem alkotunk szabályt.)
Ha még igazad is lenne, az utolsó meccs ápr.2-án lezajlott, annak jópár napja már.
Azt javaslom, hogy ne indulatból nyilatkozz, hanem gondolkozz mindenki fejével nézd az összes tényezőt, ami szerepet játszott a döntésben.
A kettős nevezésnél mi a szervezők is hibáztunk, egyrészt máshogy értelmeztük a szabályokat, mint a GBC, másrészt nem néztük meg, hogy a GBC két listája között átfedések vannak. Természetesnek vettük, hogy nem lesz átfedés, mert mi így értelmeztük a szabályt.
Az újrajátszás szóba sem jöhet, az eredményeket elfogadták a csapatok. Akkor kellett volna szólni, akkor kellett volna figyelmesen eljárnotok. Persze most lett utólag fontos, amikor kiestetek. Erre vonatkozóan az a véleményem, hogy a pályán kellett volna nyerni, a meccseken odafigyelni, ha valami nem tiszta kérdezni.
Lesz még rengeteg alkalom bizonyítani. Egyrészt a LAN-on, másrészt pedig lesz még jónéhány bf2 kupa. Mi tanulunk a hibáinkból, fejlődünk, a kiskapukat bezárjuk. Jobbnál jobb versenyeket fogunk szervezni. Ti is előre tekintsetek, ne hátra. -
DoctorStryker #71213 ja bocs ez elobbi Pszicho volt -
"magadat minősíted"
vicces hogy nekem is ez jutott eszembe :P -
DoctorStryker #71211 akkor modositanam az elozo kijelentesem, ezekszerinte a Cor beletorodott a nemiszerv nyelesbe, es nem szertne ujra jatszani a warjukat, de ettol mi igen is szeretnenk ismetelni.
ha ez azt jelenti hogy nem tudok beletorodni az igazsagtalan veresegunkbe Igen tisztelt Zolly! akkor igy is van.
en igy erzek es kesz, ha ezert kinevetsz hat szived joga nevess, magd minosited.
en ugy gondoltam hogy ezzel a Cornak is az erdekeiben jarok, csak a joszandek vezerelt, es a Cor bocsanataert esengek amiert a (nevukben) beszeltem.
nagyon kerlek Zolly hogy ne bagatelizald el a dolgot, attol hogy (te,ti) megelegedtetek az eredmennyel amit elertetek ezen a kupan az nem azt jelenti hogy mindenki beletorodott.
-
OFF
"egy szemetdombra szultek
de ok is kikeszultek
nincs semmim nincs helyem
csak a fejem hogy a falba verjem
en gonoszabb leszek,mint az ordog
ha eszembe jut beporgok
mint a kerek meg a kormany
meg a mindenhato kormany"
ON -
DrRotkov #71209 Minek vannak szabályok ha semmilyen következménnyel nem jár annak a megszegése...Csak azt mondjuk h ejnye-bejnye és minden marad a régiben... -
szerintem elég korrekt döntés született , ez a kupa nem vérre megy , inkább fun , legalábbis én így látom külső szemlélőként ... nem hiszem hogy akkora tragédia hogy kiestetek , megszegték a szabályokat és ahogy láthattuk az ellenetek játszott meccsen egyáltalán nem az előnyszerzés céljából történt ez , ne gyere a többi csapattal meg hogy ez a döntés mekkora kicseszés egyértelmű hogy egy 2. esélyt akartok a továbbjutásra , majd legközelebb , ennyi. -
Hát valahol le van írva, hogy min megy és min nem, de asszem menni kéne neki FX5500-on -
TS Zolly #71206 Igen tisztelt Pszicho!
Ne legyél már nevetséges. Főleg a CoR nevébe ne irj, nem kértünk meg rá. Ha valami bajunk van nekünk ebből, hidd el Murry jelezni fogja. Az az érzésem már, nem tudsz beletörödni a vereségbe. Ezzel az erővel legémelhetjük ujra a HeF elleni warunkat, ahol más klánból hirtelen összeállva játszottak ellenünk. Vagy lejátszhatnák a Horda ellenit is, mert a mi tsünket használták akkor, és tuti valaki mindig átjött hozzán a jelszóval védett szobánba halgatózni. Vagy tudod mit? Játszuk ujra az elöző kupa JCSR elleni warunkat, mert lagzott a szerverük. -
Csak egy rövid kérdés, hátha valaki próbálta már :
Nations at War MOD ? Tapasztalatok érdekelnének....
Köszi előre is ! -
Sziasztok ! -
DoctorStryker #71203 Pszicho:
ahhaaam akkor a kovetkezo ilyen jellegu kupara a Dr. elorelathtoan 5-6 csapattal fog indulni.
nem kellene ekkora vetseget ennyivel elintezni, persze ha a birák csapata esett volna el ezmiatt a tovabbjutastol akkor meroben mas lenne a dontes, a tobbiek meg le vannak szarva, gyerekek szerintem ti ne nagyon redezzetek tobbet ilyen kupat, ehez gyomor kell es vas szigor, nem lehet egy rendezo ennyire elnezo!
Mivel most derult feny erre az esetre igy a 24 oras ovasnak meg helye van, azaz most hivatalos ovast nyujtunk be!
ezekszerint akkor most kell buntetest kapniuk a szabalysertoknek mert ezidaig nem volt ovas a 24 oraban.
ez a dontes pedig elfogadhatatlan! ez nem kis vetseg nem kihagas vaze!
elismertek a vetseguket rendben ez gerincessegre utal es felnot gondolkodasra, de ez miatt a 2 kieso klan nehogymar kereszbe nyelje le a faszt! (bocsanat)
Koveteljuk hogy ujra jatszak le azokkal akikkel kibasztak (megintcsakbocs) es az eredetileg regelt tagokkal, Dr. mint Cor ellen, vagy lepjen vissza az egyik csoportjuk.
amennyiben a rendezok szarnak a tobbi klan jogaira ugy a Dr.-t visszamenoleg is toroljek a kupabol! -
TS Zolly #71202 #71191 -
Marky1013 #71201 Valaki meg tudja mondani megy-e a játék FX5500 256mb-s videokarin??? -
Nincsen veletlenul valami FPS demo a battlefield 2 ben???
nagyon orulnek nekije!!! -
crow #71199 Az EuroForce-ra kattintva a downloader-ben nekem felül csak olyan van, hogy "Edit Battlefield2 Nickname".
Gamespy nincs is felinstallálva a gépemre. Emiatt lehet, hogy kilép a pálya betöltése után hibaüzivel?
-
VÉNY!!!!! Holvagytok??? Meccsünk van:)