172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
McKalton #71398 Én leszedtem a 322MB-at a standalonet. Amit valamelyikőtök már belinkelt. Ez gondolom a Mappack 3-at nem tartalmazza. Mit kell még leszedni hogy a Horda szerverén minden okés legyen? -
thx,
-
McKalton #71396 Igaz! 

A kommentből én is rájöttem utána. Hát csak péntek van! Hétvégére örül az ember, hogy túlélte a hetet. -
Itt vannak gyorsabb letöltési linkek csak meg kel találni ;) -
berci206 #71394 Nyugi Joe! Ne húzd fel magad, ilyenért nem érdemes! Ezt kell vele tenni és kész: 
-
Magyar klánok miért nem jelentkeznek OC-ra? -
ááá 833.1MB a NAW mod MP3 al.. és csak 46k val jön 
bakker 5 óra
innen szedem... totalbf -
bazzeg, cirka 20 hozzászólással ezelőtt már beírtad, tanulj meg fórumozni, mert azis kell a világszínvonalhoz... -
nemtudom milyen képességűek a squadjaitok, de hogy a freemail.hu, meg az ingyentárhely nem utal világszínvonalra, az biztos :)
(amúgy én személyszerint hányok a "multigáming" kifejezéstől, de ez az én gondom :)) -
Hi all
Szeretnénk BF2 squadot indítani egy multigaming clanon belül! Legtöbb squadunk elég jó, van amelyik világszínvoalú! Ezek mellé akarunk squadot toborozni, vagy ami mégjobb, ha egy clan atjonne mint squad:)!
Írjatok nyugodtan:D!
e-mail: [email protected]
MSN: [email protected]
www.cl-gaming.atw.hu
Üdv: Hofi -
Vagy csak azért volt akcióban, mert hasznalt cdkulcs van hozzáá:P(á nem), amugy egyszer én vettem Counter-Strike Condition Zerot és ahoz meg alapból nem is kaptam cdkulcsot...! És ott lestem amikor kerte:D! -
nemolvasol jól :) -
McKalton #71385 Ha jól olvastam a honlapotokon már a JCSR-t beszerveztétek nem? -
Lehetséges.Akkor meg kívánom neki hogy a lottóban is ilyen szerencsés legyen
-
Nagydög #71383 Akkor nem a CD keyre panaszkodott volna a cucc, szerintem. Inkabb a korabbi tort verzio kornyeken lesz a gond, mer persze, ha nem egy mar tenyleg hasznalt kulcsot sikerult kifognia. -
De ha beregisztrált az EA-nál,akkor működnie kellene..mert ha nem lett volna jó a key..elvileg nem is tudta volna regisztrálni,nem?Szerintem a játék belépésekor nem jó passwordöt adott meg,de csak tipp. -
Ok, köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Még megpróbálok egy reinstall-t, ha így sem fog menni, akkor majd felhívom őket. -
#71374 hsz-ben Burnbaby megmondta a megoldást!
Hívd fel őket mond el mi a problémád szerintem fognak adni egy müködő cd-keyt.
Persze ehhez biztos be kell mutasd az eredeti játékot és a mostani key-t leadni! -
Lehet, hogy az én gépemben lesz a hiba, mert tegnap még tört verzióval játszottam, és nem engedte normálisan uninstallálni valamiért (hibát írt ki), úgyhogy csak fogtam az "EA GAMES" mappát, és töröltem, majd a registry-ből is kimazsoláztam az "Electronic Arts"-ot. -
Erre is számítottam...
-
BurnBaby,a Bf.hu-ra valamiért nem tudok regisztrálni,már vagy 4x próbáltam de nem kaptam érvényesítő levelet,pedig mindent helyesen adtam meg ecc... -
:D:D:D:D -
mi az a latyakolás? bizonytalan tartalmú díjazásért nem szállok versenybe :) -
Kapcsolat: Electronic Arts Magyarország KFT.
1072 Bp. Rákóczi út 42. EMKE Irodaház
Tel: + 36 1 327 4275 / Fax: +36 1 327 4268 -
http://bfhelp.try.hu/ ;) -
Üdv!
Pár napja rendeltem meg a játékot az 576.hu-ról, és ma hozták meg. Felraktam, beregisztráltam az EA-nél, megpatcheltem, elindítottam, és azt az üzeneted kapom, hogy a CD-kulcsom nem érvényes (Your CD-key is not valid)!
Kaptam hozzá Special Forces kiegészőt is.
Több mint 12.000 HUF-ot fizettem érte, és szeretném is használni...
Valami ötlet? -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ennek van megfejtése
-
Hi all
Szeretnénk BF2 squadot indítani egy multigaming clanon belül! Legtöbb squadunk elég jó, van amelyik világszínvoalú! Ezek mellé akarunk squadot toborozni, vagy ami mégjobb, ha egy clan atjonne mint squad:)!
Írjatok nyugodtan:D!
e-mail: [email protected]
MSN: [email protected]
www.cl-gaming.atw.hu
Üdv: Hofi -
Ez valami olyan újcsitri szleng mint a bilcsi? :D -
Sziasztok! Pénzdíjas találóskérdés!
Mi az a HÓC?(tárgy) Aki kitalálja vendégem egy latyakolásra
-
1755 mega az összes cucc a n.a.w.-hoz.
érdemes leszedni ? -
Ulead Gif Animator-ral jó kis logókat lehet csinálni! -
hát nekem kurva könnyű dolgom volt, mert ugye anno Angel csinálta ezeket a tRs logokat, nekem csak szerkesztenem kellett.
Angel állítólag fotosoppal csinálta, én meg egy gifanimátorral szerkesztettem a nevére nem emléxem. -
Neoncsoves #71364 Running, lesz még valaha Race? 

-
Ne az én faszommal verd a csalánt mert többszőr is megkérdeztem hogy mi a különbség a 2 GBC között és nem én szartam rá hogy átnézzem az átfedést. Te nekem azt mondtad hogy 2 különböző csapatról van szó.
Ezt ugattam kupa elejétől kezdve, de a legutóbbi említésre is mindenki leszarta a dolgokat és csak röhögtetek. -
Ha a piros és a szürke felváltva lenne akor KIT érzés ütne vissza
-
Neoncsoves #71361 Na milyen az uj logom? :) -
Elvileg be van innyorálva a VOIP a 7th serveren, próbálgasd drága barátom ha nem megy gyere tartok neked oktatást 

-
Neoncsoves #71359 És te mivel csinaltad a logod? -
Neoncsoves #71358 Mivel csinaltad az avatarod? :P