172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ratyinak meg ne írogassatok sok hbd-t, mer ugyis csak holnap lesz gépközelben :) -
bemérős fasság :)
amúgy énse aztmondtam, hogy rögtön áttér majd mindenki erre a modra, mer annyira isten, de ökörködni, meg színfoltnak tökéletes :)
(aki nem hisz nekem, az mutasson jelenleg jobb modot bf2re...ugye, hogy ugye? :)) -
milyen a vállról indítható stinger ugyanolyan bemérős fasság vagy vagy a klasszikus elécélzós halálos 
amúgy meg ne csodálkozz hogy a 0.5-ös nem sebzi annyira a légieket ha ennyi AA van benne
-
BSZN Kovács legény!!!!
-
egye fene,ha ennyien mondják megyek kipróbálom a NAW-t is...legalább délután,amíg nem lesz ma gyak,tudjátok,azért mégsem szeretnénk annyival kikapni a JCSR-től 
-
hehehe...nekem meg 280 alá nem esik a letöltés...a standalone-nál,a mappack 3 majd csak később jön,meg a többi is
-
Egy jó pár ital 
Megfejtés: HÓC=Fehérnemű
(A hó mint FEHÉR a c-é meg NEM Ű)
-
Szemtanúja voltam a tegnapi próbálkozásaidnak, együtt nyomtuk a N.A.W -t
amíg a feleségem nem szólított... 
Az a baj, hogy valóban egy kicsit túlszervezték ezt a MOD-ot. Nagyon jó ötletek vannak benne és a MAP-ok is jók, de mégis csak maradni fog a többség a ranked szervereken. Arról nem is beszélve hogy a fele játékos ócska csaló volt... SAJNOS
MARAD A T3.SE KARKAND NON-STOP -
TS Zolly #71510 Mitgondolsz, anno a DC hibátlanul jött ki? -
a desert rats 2 map-ra, irtam amit irtam, nem a bocagera... -
TS Zolly #71508 Tényleg tele már a hócipőnk. -
Bealltam a sorba feltettem ezt a NAW-ot, a cobra ugy repul mintha papirbol lenne, ugy lehet vele porogni a sajat tengelye korul, hogy elhanyod magad, majd ha lejjebb veszed a gazt, leesik mint egy kodarab.Szerintem fos.
Mi-28 itt sokkal mozgekonyabb, mint a bf2ben a cobra, de a papir-kodarab effektus ra is igaz, teljesen elvesztette az erzeset, hogy valami nagyban ulsz.. Bar visszraktak ra a sok raketat, ami jo.
Csak a bocageot neztem, de az jo csunyara sikerult, a heliken az uj skin meg nagyon bena, mintha egy karpitos bevonta volna egy kis kigyoborrel a madarat :)
Persze jot tesz majd egy kis valtozatossag,
de mielott valaki irna, en is maradok a bf2nel :)
de figyelem majd a fejlodeset.
-
GameOverrr #71506 Tudom, hogy mindenkinek a hócipője tele van a demós hülyeségeimmel, de ebbe talán még nem hal bele senki.
Az egyik kedvenc szerveremen olyan admin van, hogy már csak miatta megéri játszani a demóval. Nagyon jól lehet szórakozni a beszólásain. Íme náhény szösszenete:
Írja, hogy azért van ilyen fasza szerverük, mert egyszerűen bannolnak minden idiótát. Erre a követkeő üzenete:
Erre én: ":)"
Erre ő:

Meg van még egy másik, bár ezt más írta, de ezen pusztultam:
Beírja az admin, hogy: Warning: GameOver(HUN), majd egy sorral lejjebb:

-
McKalton #71505 Na én is leszedtem a NAW-ot +Map pack 3. De a Mappack 1-2 még vannak más pályák azokat nem tettétek fel a szerverre? -
nem is értem hogy gondolhattad hogy a dc nem fogja zavarni a gamét -
berci206 #71503 Most már oké! Rájöttem hogy a DC++ lasítja le ezért kilőttem azt erre az időre!
-
Itt vannak még linkek, néz körül. -
berci206 #71501 Csak egy a probléma hogy 12KB/s -nél fentebb
megy a letöltési sebesség! De azért köszi a linket!
-
Neked továbbra is a bf2-t javaslom :)! -
4 fejlesztője van, szerintem felüdülés egy kicsit BF2-höz képest :) meg el lehet azért játszadoni vele :) -
Ez a nations at war jó lenne csak van benne egy pár probléma. 
-A blackhawk pl jobban ,megy mint most a simában a cobra.
-A minigunja a pilőtafüléből lő.
-Minden kasztnak 2-3 nagy fegyvere van (m95,SVD,Ak-74S)
-A cobának iszonyat gagyi hud-ja van.
-Az SVD olyat lő mint az L96
-Néhány mep nagyon rosszul van textúrázva.
-A medihawk abból áll hogy egy supplydoboz lebeg egy kicsit átalakított blackhawk felett.
-DPV-vel is lehet spawnkempelni mivel minigun van rajta.
-A cobra minigunja olyan töltényt lő mint most a mi-28
-A snipereknek van sima célkeresztje is így zoom nélkül is lehet lőni.Mondjuk használhatatlan mert túl széles.
-Van olyan kaszt aminek 6 claymorja van.
-Vannak olyan pályák amin nem is lehet helit javítani csak ha meghasz és újraspawnol.
-A vadászgépek szerntem túl gyorsak.(lehet csak én vok béna)
-Az 50.-es alig sebzi a légi járműveket.
Még írhatnék.
Szerintem maga az ötlet nem rossz de a megvalósítás...
Lehet ti másképp vagytok.
Inkább majd a DCon.
-
TS Zolly #71497 Ha nem megy, majd zaklatlak.
-
Nm ;) ha valami gond van msn-n zaklas :D -
TS Zolly #71495 Köszi!
-
Felrakod ezt és ha már fent van a map pack 3 akkor meni fog ;)
-
TS Zolly #71493 És ehez kell még a mappak 3?
-
Itt van a mod maga a map pack 3 nélkül -
TS Zolly #71491 Mappak 3 letőltve, de pirossal látja a szervereket. Kell még valami. -
TS Zolly #71490 HBD KLegény! -
TS Zolly #71489 Olvastam itt sok mindent. Nem tudom eldőnteni melyik a jó. Valaki! Akinek megy ez a ki****ott NAW leirhatná már értelmesen, hogy mit kell letőlteni hogy menjen is a gém. Most komoly! -
teljesen különböznnek a mapok, és vízszintesen kell tölteni :) a NAW+map pack 3 kell legföképen :) -
ezek a NAW-os map-pack-ok ugyan azok a map-pack-ok mint ami anno az SG-hez kellett letölteni 
mit kell a NAW-os linkről letölteni a vízszintes linkeket vagy a függőlegeseket
(árvízes poénonokat kérem hanyagolni
)
-
HBD KLegény :) -
hbd -
HBD Kovács Legény ;) -
Verzoo #71483 Ilyen nevű embert én is punisolnék.... -
Landor #71482 BSZND Kovács legény
-
bszn KLegény -
most szedem :D majd holnap kipróbálom , ha a sok ratyinak teccik annyira nem lehet rossz :D:DD:D:D -
nekem a kezem is a 'forgive-re' áll , össze vissza gázolnak , robbantanak de nem megy a punish xD