172102
  • schrank
    a 833MB-sal lehet nyomni az RDHA-n
  • FCH kari
    már szedem :)
  • uHs Gerzson
    a stand alone NAw-ban nincs szedd le a Map pack 3-t :)
  • FCH kari
    durcás a lány nincs map alapban a naw-ban??
  • Beers
    Ja,összeszaladtunk párszor ;) (GreenDreher)!
  • schrank
    jáccott vagy összejáccott
  • TS Zolly
    Kicsit még bágos, de jó lesz ez.
  • McKalton
    Igyekszünk.
  • DDany
  • Neoncsoves
    Ma a 7th serveren megszereztem a Sergeant rangot :) Köszönöm a szervergazdáknak hogy üzelemeltetik, és azt is hogy DDany játszott
  • joebacsi
    tegnap levágtam az időlimitet, ticketarány meg alapbol viszonylag magas volt, hogy minden cseppjét kiélvezhessük a 2 régi-új pályának (bocage, elala), meg asszem egy ping limit is hiányzik, ami sok külföldinél gázos lehet...
    kicsit később lesz egy kis időm, akkor majd ráncbaszedem a beállításokat, meg jövök énis tolni egy kicsit :)
    jah, és karkand2-vel több embernek is gondja volt (kivágta őket csatlakozás közben, én nemnéztem személyszerint), szóval azt kivettem a maplistából...
  • McKalton
    Na kipróbáltam a NAW-ot nem rossz. Annyi észrevételem van, hogy miért van ilyen nagyra állítva a szerveren a ticketek aránya?? Így nagyon sokáig tart egy kör. Én meg a pályákra lettem volna kiváncsi.

Elég sokan vannak a szerveren csak kevés a magyar. A COR klán több képviselője viszont jelen volt. Frankó!
    Remélem a karkand 2 is fog menni a szerveren mert az nagyon tetszik.
  • TS Zolly
    Szerintem nem ranked. Bár a faxom tudja. Van neki BFHQ-ja is, ott minden üres nekem most. Meg az egyik faxinak rendes rangja volt, nekünk hármonknak csak sima közlegény. De szvsz ez q-ra lényegtelen. Végre egy mod, amivel lehet játszani. BF2 rankedon utoljára több hete voltam, sima BF2 szerveren meg csak hétfőn, ugy 5-10 percig.
  • Polemius
    Gondoltam, hogy nem fogsz engedélyt kérni senkitől. Ismételten csak egy rád jellemző gerinctelen hozzáállás amit láthatunk.
    Nem kell megmagyarázni. Magyarázkodni mindenki tud. Amit csinálsz az viszont magáért beszél.
  • vsly
  • mesor
    Most miért?
    Legalább regelhetnél még egy nevet!
  • digitalenjoy
    engedéjt biztos nem, max engedélyt.
  • BEAST #71541
    naja ebben teljesen igazad van , ha engedély kéne nem is lehetnél itt
  • lordjanek
    Figyelj, már mikor kicsaptak a gbcből, akkor csináltam ezt a nevet, és még akkor csinálni akartam egy lord klánt, és abból jött Danee-nak az ötlet, ő mondta.
    ,mag amúgyse kérek engedéjt tőled hogy milyen néven lehetek az sg-n...
  • McKalton
    Ez a logo egy kicsit Schrankos is. Mármint a szemkontaktus hasonló.
  • McKalton
    Huh ha van rankedba akkor méginkább megskubizom. Gondolom ez külföldi szerveren történt
  • Polemius
    Ugye nem gondolod, hogy ezt a magyarázatot komolyan veszi bárki is? Akkor váltottál erre amikor jelentkeztél hozzájuk. Az lenne a korrekt, ha a továbbiakban nem használnád.
    Persze tőled azt hiszem már nem is számít korrekt viselkedésre senki.
  • lordjanek
    ranked?:D
  • lordjanek
    ez nem azért lord.
    amúgyis ők Lords of batlefield
  • Polemius
    Voltaképp miért van a neved előtt a LORD, mikor nem is vagy a klán tagja?
  • TS Zolly
    NAW is osztogatja: pl
  • BEAST #71532
    lehet neked is kéne egy
  • lordjanek
    ddany karácsonya, megkapta a nintendóját :)
  • Danee
  • item
    HI EVRIBÁDI...
  • KáTéCé
    Szerintem nemes egyszerűséggel rakd újra az épp aktuális patch-t.
  • Zs0lt1
    akinek help kell, hozzám is fordulhat bizalommal, anno jópár csatira felraktam.
    Iszonyat jó cucc, csak vigyázni kell, mert ott nem fogod tudni, hogy az ellen klán szerverén mennyi a ping, szal az ilyen dolgokat egyeztetni kell az induláskor ;-)
  • digitalenjoy
    www.battlefield.hu-ról, bővebb leírás ott.

Klánok figyelmébe: Warbot a #jcsr csatin a Quakeneten
    2006. április 08. - Kornel | Battlefield 2 hírek

A Quakeneten a dán BfGeeks által működtetett szolgáltatás az európai Warbot, ami folyamatosan közli, hogy melyik európai csapat, milyen pályán, mikor keres gyakorlópartnert. A rendkívül hasznos szolgáltatással akár minden nap több tucat training partnert találhatnak a csapatok. Az egészen kezdő klánoktól kezdve az európai "top" teamekig szinte bárkivel könnyedén szervezhettek meccseket, hiszen az üzenetben szerepel, hogy pontosan kit és mikor kell keresni meccsszervezés kapcsán.

A magyar csapatok közül a JCSR kapott egy ilyen WarBot-ot a Quakenetes regisztrált csatornájához, de mi úgy gondoljuk, hogy az információt és a nemzetközi BF2 klánéletbe való bekapcsolódás lehetőségét megosztjuk az összes többi magyar csapattal is. Nyitott tehát a csatornánk a Quakeneten, bármely magyar játékos feljöhet, kommunikálhat egymással, és megkaphatja a nemzetközi meccsekről szóló híreket.

A csatorna elérhető a Quakeneten, akinek van mIRC-e vagy más IRC kliense:

#jcsr

Akinek nincs és nem ért hozzá, de szeretné használni, az olvassa el az alábbi rövid leírást a beállításokról. (bővebb infó: Quakenet.org)

A csatorna operátorai, akik a felügyeletet látják el, és akikhez lehet kérdésekkel fordulni:
    Ahhoj
    N0sfer
    Kornel
    KLegény
    és az "L" nevű robotunk, valamint a WarBot nevű robotunk, akiket kéretik nem piszkálni. :)
  • iChTeCh
    Attól a magyarítástól kiráz a hideg :)
    #71523: O_o ?
  • Danee
    valamit feltelepitettél még amit nem kellett volna pl: magyaritást
  • schrank
  • iChTeCh
    Bocs az offért, de az SF topicban inaktívság uralkodik...

Feltelepítem a "Special Forces" Expansion Pack-et, csatlakozni próbálok egy szerverre, majd a betöltés legvégén ezzel kivág a menübe:

Help!
  • schrank
    nnna azééért
  • joebacsi
    nem
  • schrank
    de ugye nem bassza el a gémet hogy utána nem tudok rankeden nyomulni manipulált fájlokkal