172102
  • lordjanek
    hát ha ilyen lenne év játéka lenne :)
  • Landor
    Rendezgettem ma a cuccaimat és találtam egy videót még a BF2 megjelenése előtti időkből:
    Battlefield 2 prerelase - ahogyan azt a készítők elképzelték 2005ben..
  • ERykk
    Ezt meg kell nézni:D
  • alma2
    Neoncsoves, a helyedben visszafognam magam, aki megkerdezei a pac-man forumban, melyik nyillal kell jobbra menni, nem lehet egy langelme :)
    /ahh nem birtam kihagyni, ki nem hiszi jarjon utana/
  • alma2
    Ezt mar sokan kerdeztek a DICE-tol is...
    Pedig mindenki maradna az 1.0-nal, de hat a korral haladni kell :)
    uj patch -> uj gep, nem lattad az nvidia reklamot az elejen ?

• leveskocka
  • TC3
    Nem csak a karikát, hanem az értelmét az egésznek!
  • ERykk
  • leveskocka
    voltam szavazni kocsmabol hazafele jovet.lehanytam a papirt.aztmondtak,hogy ez ervenytelen.kerdem miert?hiszen pont eltalaltam a karikat.
  • schrank
    nnna látszik melyik korosztályhoz tartoztok azok akik nem voltam szavazásra AM 06:00-kor
  • iChTeCh
    Miért szaggatok 32 playeres szerveren?
    1.0-s tört verzióval nem voltak ilyen problémáim, még a 64 playerest is bírta a gép...
  • neménvoltam
    még mindenki alszik, v. másnapos
  • Zs0lt1
    y0 reggeltet arczok!
  • Platypus16
    Hudelol, hudelol
  • joebacsi
    bf2höz erősen ajánlott a második config, sőt ha az x700at lecseréled egy hasonló árú 6600gt-re még jobban jársz, mert az utóbbi peccsektől botrányosan teljesít a játék ati kártyákon...
    prociban nemsokat számít az a +400mhz, inkább az 512 mega ram, ami már nagyon kevés neki, illetve, az hogy ezek mennyire gyorsak (ha már p4, akkor ddr2 erősen ajánlott...)
  • joebacsi
    jah, aztkéne inkább, nemitt koczkulni a gép előtt, de ez a naw is kezd függőséget okozni így, hogy elég sokan rácuppantak :D
  • ERykk
    bazze
  • mNzJean
    Jó kis esti kocsmahangulat
  • joebacsi
    1. igaza van
    2. ha nem lenne igaza, akkor se így szólunk hozzá
  • Danee
    mi a francért kell beszolni, főleg ha faszt se értessz az egészhez?
    idiota faszkalap, szerinted direkt irta be 6x? gondolkodjál már te barom
  • Landor
    nem
  • Neoncsoves
    nem láttad hogy teleirta az egész topicot??? egymás után ugyanaz a HSZ 8szor kb... És bocs csak ideges lettem
  • FerencFarkase
    jah meg ki hogy vet ugy lesz üres a szerveretek lolkabolka
  • FerencFarkase
    7th-nak: Ahogy érzitek Ez olyan jó duma .Köszönöm a jcsrnek!!!!
  • hungaryydani
    soa jr feree, elég szemtelen vagy mert szem csaba az apád is lehetne, vagy nagyon közel hozá, a másik hogy nem tom mi volt ma, de csaba semi uninteligens beszolást nem tett, ezt erre gondoltam:"Ha kifogásod van valami ellen akkor lehet azt kulturáltan is felhozni de tudod mit ki mint vet úgy arat."- de engem hagyatok ki ebböl
  • schrank
    ez a mod egy kalap szar
  • SubZero911
    Én csak külföldi szervereken nyomom, de ritka az, hogy jó a brigád. Az angolokka sokszor meggyűlt a bajom, nem is megyek nagyon "arra". Akik nagyon jók, azok a svédek, meg a dánok. Néha a németek. A svédekkel a T3.SE-n Karkand az Isten...

Javaslom mindenkinek !
  • lordjanek
    veed voltam mikor 2repcsit is kilőttem? :)
  • lordjanek
    te meg szerintem fogd vissza magad mert bannt kapsz ha borg meeglátja :)
    vagy egalábbis büntit. ne anyázz csabáak apád lehetne, én is megbántam mikor anyztam neki régen
  • Landor
    hát még amikor direkt arra mentek ki a pilótáddal
  • BurnBaby
    bfhelp.try.hu-n találsz táblázatot rá
  • lordjanek
    nem éles játékban szerintem nem bűn a kepm
  • lordjanek
    hallod sig, ma nagyon furcsán tőttem le tvvel egy repülőt :D
    Lőttem a helire, megy a rakéta, és egyszercsak eltűnik, én meg nézem hogy mivan, és egy repülő belement a rakétába :D
    nagyon tetszett :)
  • Hatt
    Gratulálok hogy ezt összehoztad. Sört iszunk, sörre futja. Logikus.
    Nagyjából leszarom hogy hol játszól.
    Ha kifogásod van valami ellen akkor lehet azt kulturáltan is felhozni de tudod mit ki mint vet úgy arat. Ha véletlenűl mégis visszatalálsz a szerverre ki is bannollak. Na csók a családnak
  • kostka
    nem az érdekelt, hogy melyik a jobb, hanem addott ez a két konfig, és az érdekel hogy melyiken milyen beállításon futtatható. pl. elsőn medium-low környéke, második akár high
    vagy ilyesmi!!
  • Landor
    Vannak azért kivételek: még mult évben járkált egy francia srác a squadomba magyar rankedon és folyamatosan követte az angol parancsaimat és igazi csapatjátékosként játszott. Persze az ellenpélda;év elején toltuk GCR-el a BFV-t.. olllyan agyalágyult dtkzós, teamplay 0, béna brigádot már rég láttunk. Úgy 10 perc francia fikázás után rájöttünk hogy itt a szerveren mindenki francia.. Léptünk is el másik szerverre :D
    Meg alapból is egy idióta népsegg a frencs..
  • iChTeCh
    Megőrülök!
    SF-el kínlódtam egy jó darbaig, majd meguntam, és újraraktam a BF2-t és az SF-et is...
    1.22-vel patcheltem, majd azt írta mind a két játéknál, hogy rossz a CD-kulcs...
    Először rossz patch, most meg rossz CD-kulcs... Lehet, hogy a telepítési sorrendel van a baj? Ha igen, akkor hogyan csináljam?
    Először BF2 (értelemszerűen), majd SF, vagy a patch (1.22)?
  • SubZero911
    Komolyan mondom láttam már egy-két gyenge public szervert, de most beidegesedtem..

Csak okulás képpen : francia szervereken ne játsszon az ember ! Amúgy is útálják a magyarokat (Trianon). De BF2-ben is gyengék. Csapatmunka 0, hihetetlen !
  • SigS
    Termeszetesen a 2. mivel mindenben jobb.
  • PsyhoApu
    Ismét van magyar PRIVATE ranked szerver!
    Cím: 217.113.62.87:16567