172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
peti94 #71814 a battlefield 2 menne ezen a gépen : ATiradeon9550 256 mb os vga
768 MB RAM
2 GHZ PROCI
??? -
Verzoo #71813 Imerem a srácot,és nem hiszem,hogy erre lenne szüksége..... -
86-os kill streak, biztos mozdulatlanul allnak az ellen katonai neki, egy 10000-es ticketu palyan.
-
azt azert hozzatennem,hogy miutan a helibe beugrott,a tankba valami bigyo aszonta:bibibibi...ezt a hangot en nem kedvelem,es mivelhogy nem kedves,megdoglend:)a csaba dolgat nem az en dolgom megitelni,csak akkor bannolnek,ha x-edjere csinalja ugyanazt.de az permban lenne 
-
Köszönjük az üdvözlést, már mi is szükségét éreztük a 12vs12-es meccsek felelevenítésének, de ezzel kapcsolatban lenne egy szomorú hírem, ha nem jelentene nektek problémát lemondanánk a csütörtöki gyakot mert a héten annyira sűrű a programunk, hogy csütörtökön szeretnénk lenyomni a GBC ellen az infantry "Éles" meccsünket.Sorry, hogy itt közlöm veletek de a messengeren senkit nem találtam közületek onlány és gondoltam mielőbb szólok annál hamarabb tudtok mást keresni arra a dátumra.Még 1x sorry vagyok és thx -
Egy "páran" jól ismerjük a srácot!:D
Nem egy viágbajnok játékos, de mindenesetre qrva kitartó!:DDDDDD
Egyébként nagyon jó fej...
Ui: pár hónappal ezelött néztem a statját, voltak olyan hetek, amikor 18-23 óra/napot volt bent :P -
Thx a helpet srácok!
-
Ha van fent codecs pack-ed akkor azt kapcsold ki mert az ulead gif animator nem nagyon szereti! Nekem is volt ilyen, de kikapcsoltam a codecs packet és elindult utánna. -
lordjanek #71806 easy gif animator -
Köcce a hetedik lovasságnak hogy elvállalta a 12vs12-es opencuppos szereplést, így már két magyar csapat is leledzik a 25-ből. Remélem ha beindul akkor tudunk nyomni egy jópár felkészülési derbit mint régen. Sok sikert és szép magyar szereplést. -
hé skacok, valami jó gif animátor progit nemtudtok, az Ulead Gif animatoron kivül ?? Mert mikor elinditom tölt valami aztán meg kilép,tiszta dinka...
-
Oké!Kár pedig megnéztem volna ahogy megfordul a kamera
-
Oké!Kár pedig megnéztem volna ahogy megfordul a kamera -
Komolyan? 
Ezt nem is tudtam! ;) -
Ez király 

-
debutykóvagy az ALT+F4 kombinációval lehet gurulni:D -
Nem lehet bill kombinációval megcsinálni! Amikor elhasalsz akkor lehet hogy az ellenfeled úgy látja hogy te gurulsz eggyet a földön, de a te szemszögedből azt nem fogod látni! Szal' amikor elhasalsz akkor valószínü hogy te is gurulsz eggyet!
De már párszor ki lett ez tárgyalva itt és alul van a kereső! -
Nem tudjatok milyen billentyukombinacioval lehet a földre dobni magad és átpördülni? Már többször láttam, hogy csinálják de én nem tudom hogy kell. -
neménvoltam #71796 ma reggel az iwiwen (vki nem ismerné ismerőskereső portál) rákerestem az összetett keresőbe beírtam azt, hogy bf2 és kidobott pár ismerős nicknevet :) -
GameOverrr #71795 "menekult elulem egy urge,beugrott a helibe en meg lelottem,akkor lattam,hogy a nem elfoglalhato bazison volt mar"
Valószínűleg nem az lett volna az első dolga, hogy Téged kinyírjon...
Na ennyit a BC-s szabályokról. Vagy Te vagy ő, ennyi.
-
Van rá megoldás egyébként. Minden kikerülhető sajnos! Annó, amikor utánanéztem énis, eltévedtem egy fórumra, ahol a HardwareBan kiiktatása volt a téma. Egy pár Kbyt-os progit kell reboot után elindítani. -
Neoncsoves #71793 Ez naon odab*sz 

-
Ez a lego-s mod nem semmi :) ! -
Running beszélnünk kellene egy-két dologról többek között a Mapról is.... valami TS-en szerintem... Köszönöm... -
sokkal jobb, köszi. de azért azt tudod hogy neked sosincs igazad, és az én apukám még nálad is erősebb !!!
-
Neoncsoves #71789 KLegény izlett az a torta amit az összes BF2es kuldott? Arra a tortára gondolok amin egy Pussy van :) Vagy az kié is volt?
-
hülye,menyé a francba és nincs igazad amugyis én erőssebb vagyok ugyhogy kérj bocsánatot!
Igy jólesz?:D -
Neoncsoves #71787 a War on Terror játékban is hóditanak az F2000es lamak
Láttam egy trailert, és azt mutatták hogy 2 katona F2000el rohanggál
-
de elvileg dolgozom, de ma laza nap ígérkezik...eh, ahogy leírtam hozták a melót...
-
7th Vasárnapig volt a határidő a map leadással, dobjatok már meg lécci vele, erre izgulok tudhatnád. -
Neoncsoves #71784 Menj el játszani ha nem dolgozol... :) -
nagy itt a pangás, dobjátok már fel 1 kicsit a topicot, mert unatkozom...
-
Neoncsoves #71782 De sajna. :P -
hardware ban.
úgy működik, hogy a pb generál egy azonosítót a hardvered összetevőiből, tehát hálókártya, alaplap, hdd stb.
Addíg, amig ezek a vasaid megvannak nem fogod tudni használni az azonositod. -
teputele #71780 http://www.punksbusted.com/forums/index.php?showtopic=470
Ha valaki tudni akarja mi is az a HWBan és hogy működik !
Hogy tisztán lássatok...!!! -
Ugye ma nem hétfő van? 

-
Ugy hivjak windows xp :P -
TS Zolly #71777 Bocsi jóarcok a nagy képért, nincs most időm szerkeszteni. -
TS Zolly #71776
Tudtam hogy van valami gáz a dice házatáján. De ennyire??? -
ezt most télleg komolyan gondolod b+?!