172102
  • peti94
    a battlefield 2 menne ezen a gépen : ATiradeon9550 256 mb os vga
    768 MB RAM
    2 GHZ PROCI
    ???
  • Verzoo
    Imerem a srácot,és nem hiszem,hogy erre lenne szüksége.....
  • alma2
    86-os kill streak, biztos mozdulatlanul allnak az ellen katonai neki, egy 10000-es ticketu palyan.
  • leveskocka
    azt azert hozzatennem,hogy miutan a helibe beugrott,a tankba valami bigyo aszonta:bibibibi...ezt a hangot en nem kedvelem,es mivelhogy nem kedves,megdoglend:)a csaba dolgat nem az en dolgom megitelni,csak akkor bannolnek,ha x-edjere csinalja ugyanazt.de az permban lenne
  • eX RambO
    Köszönjük az üdvözlést, már mi is szükségét éreztük a 12vs12-es meccsek felelevenítésének, de ezzel kapcsolatban lenne egy szomorú hírem, ha nem jelentene nektek problémát lemondanánk a csütörtöki gyakot mert a héten annyira sűrű a programunk, hogy csütörtökön szeretnénk lenyomni a GBC ellen az infantry "Éles" meccsünket.Sorry, hogy itt közlöm veletek de a messengeren senkit nem találtam közületek onlány és gondoltam mielőbb szólok annál hamarabb tudtok mást keresni arra a dátumra.Még 1x sorry vagyok és thx
  • Crem

Egy "páran" jól ismerjük a srácot!:D
    Nem egy viágbajnok játékos, de mindenesetre qrva kitartó!:DDDDDD
    Egyébként nagyon jó fej...

Ui: pár hónappal ezelött néztem a statját, voltak olyan hetek, amikor 18-23 óra/napot volt bent :P
  • item
    Thx a helpet srácok!
  • mesor
    Ha van fent codecs pack-ed akkor azt kapcsold ki mert az ulead gif animator nem nagyon szereti! Nekem is volt ilyen, de kikapcsoltam a codecs packet és elindult utánna.
  • lordjanek
    easy gif animator
  • erdos
    Köcce a hetedik lovasságnak hogy elvállalta a 12vs12-es opencuppos szereplést, így már két magyar csapat is leledzik a 25-ből. Remélem ha beindul akkor tudunk nyomni egy jópár felkészülési derbit mint régen. Sok sikert és szép magyar szereplést.
  • item
    hé skacok, valami jó gif animátor progit nemtudtok, az Ulead Gif animatoron kivül ?? Mert mikor elinditom tölt valami aztán meg kilép,tiszta dinka...

• bakvarnyu
    Oké!Kár pedig megnéztem volna ahogy megfordul a kamera
  • bakvarnyu
    Oké!Kár pedig megnéztem volna ahogy megfordul a kamera
  • mesor
    Komolyan?
    Ezt nem is tudtam! ;)
  • item
    Ez király
  • Kovács legény
    debutykóvagy az ALT+F4 kombinációval lehet gurulni:D
  • mesor
    Nem lehet bill kombinációval megcsinálni! Amikor elhasalsz akkor lehet hogy az ellenfeled úgy látja hogy te gurulsz eggyet a földön, de a te szemszögedből azt nem fogod látni! Szal' amikor elhasalsz akkor valószínü hogy te is gurulsz eggyet!
    De már párszor ki lett ez tárgyalva itt és alul van a kereső!
  • bakvarnyu
    Nem tudjatok milyen billentyukombinacioval lehet a földre dobni magad és átpördülni? Már többször láttam, hogy csinálják de én nem tudom hogy kell.
  • neménvoltam
    ma reggel az iwiwen (vki nem ismerné ismerőskereső portál) rákerestem az összetett keresőbe beírtam azt, hogy bf2 és kidobott pár ismerős nicknevet :)
  • GameOverrr
    "menekult elulem egy urge,beugrott a helibe en meg lelottem,akkor lattam,hogy a nem elfoglalhato bazison volt mar"

Valószínűleg nem az lett volna az első dolga, hogy Téged kinyírjon...

Na ennyit a BC-s szabályokról. Vagy Te vagy ő, ennyi.
  • JAG1
    Van rá megoldás egyébként. Minden kikerülhető sajnos! Annó, amikor utánanéztem énis, eltévedtem egy fórumra, ahol a HardwareBan kiiktatása volt a téma. Egy pár Kbyt-os progit kell reboot után elindítani.
  • Neoncsoves
    Ez naon odab*sz
  • Beers
    Ez a lego-s mod nem semmi :) !
  • eX RambO
    Running beszélnünk kellene egy-két dologról többek között a Mapról is.... valami TS-en szerintem... Köszönöm...
  • Mersant
    sokkal jobb, köszi. de azért azt tudod hogy neked sosincs igazad, és az én apukám még nálad is erősebb !!!
  • Neoncsoves
    KLegény izlett az a torta amit az összes BF2es kuldott? Arra a tortára gondolok amin egy Pussy van :) Vagy az kié is volt?
  • Kovács legény
    hülye,menyé a francba és nincs igazad amugyis én erőssebb vagyok ugyhogy kérj bocsánatot!
    Igy jólesz?:D
  • Neoncsoves
    a War on Terror játékban is hóditanak az F2000es lamakLáttam egy trailert, és azt mutatták hogy 2 katona F2000el rohanggál
  • Mersant
    de elvileg dolgozom, de ma laza nap ígérkezik...eh, ahogy leírtam hozták a melót...
  • Running
    7th Vasárnapig volt a határidő a map leadással, dobjatok már meg lécci vele, erre izgulok tudhatnád.
  • Neoncsoves
    Menj el játszani ha nem dolgozol... :)
  • Mersant
    nagy itt a pangás, dobjátok már fel 1 kicsit a topicot, mert unatkozom...
  • Neoncsoves
    De sajna. :P
  • Zs0lt1
    hardware ban.
    úgy működik, hogy a pb generál egy azonosítót a hardvered összetevőiből, tehát hálókártya, alaplap, hdd stb.
    Addíg, amig ezek a vasaid megvannak nem fogod tudni használni az azonositod.
  • teputele
    http://www.punksbusted.com/forums/index.php?showtopic=470

Ha valaki tudni akarja mi is az a HWBan és hogy működik !
    Hogy tisztán lássatok...!!!
  • Running
    Ugye ma nem hétfő van?
  • Me0w
    Ugy hivjak windows xp :P
  • TS Zolly
    Bocsi jóarcok a nagy képért, nincs most időm szerkeszteni.
  • TS Zolly

Tudtam hogy van valami gáz a dice házatáján. De ennyire???
  • Danee
    ezt most télleg komolyan gondolod b+?!