172102
  • Polemius
    Kíváncsi lennék, hogy hol és melyik prof tanítja azt, hogy "windows XP alatt a swap mérete a fizikai memória kétszerese legyen blala".

De tudod mit, rád hagyom. Ha szerinted az egyetlen dolog a ram, ami meghatározza mekkorára célszerű a swapet állítani, akkor csináld így. Te fogsz szívni vele és/vagy téged fognak szidni miatta.
  • JAG1
    Mit nevezünk jobbnak?

Szigorúbbak voltak, volt elvárás, tisztelet. Ez igaz. De szakmailag mitöl lenne xarabb a mai? Tanultam régen is, mostis. Vannak "áliskolák" ezt nem tagadom, de általánosítani nem kéne.
  • Mersant
    nem, régebben butábbak voltatok és mindent elhittetek...most meg van tapasztalatotok
  • mesor
    Régen tényleg jobb volt az oktatás! ;)
  • JAG1
    Hát ja, Te biztos jobban vágod, mint egy Prof.

Egyrészt, nem szajkózom, hanem elmondtam a véleményem.
    Másrészt, ez nem csak az én véleményem.
    Harmadrészt, miért gondolod, hogy régebben jobb volt az oktatás?
    Mondjuk a C64-et, igen egyszerű volt tanítani az igaz.

Szted mekkora kell, hogy legyen? Ha ennyire vágod?

• mesor
    bazzeg!
    Szal' egyszerüen hihetetlen hogy ilyen emberek léteznek.
  • Nagydög
    Lehet, hogy olykor kicsit cinikus vagyok, de ha valaki nagyon kemenyen megdolgozik erte, hogy kinyiffanjon, annak szerintem az jar.
  • leveskocka
    csak azt ne mondd,hogy jo az,ha egy nagy c particiom van auto swap-el,egybe...
  • Beers
    Csak már lenne 1 normális!
    Bár ez a naw nem rossz,de....!
    Egyébként mi is arra szeretnénk gyúrni :)!
  • GameOverrr
    Akkor most már csak azt kéne tudni, hogy kell beállítani? Mennyi legyen a lapozófálj mérete?
  • Polemius
    Akkor most szólok, hogy hülyeséget (is) tanítanak neked. Bár elnézve manapság miket tanítanak 'informatika' meg 'programozás' fedőnevek alatt (hasonló nevű főiskolai/egyetemi szakokon), ezen nem is lepődök meg.

Amit te szajkózol, az egy ökölszabály volt a linux swap partíció méretének megválasztásához, de már rég nem állja meg ott sem a helyét.
    Win alatt meg aztán pláne. Ha ezt követed (meg gondolom más hasonló IT 'urban legendeket'), akkor még sokszor fogsz nagyokat szívni. Már ha ezzel fogsz folglalkozni.
  • koschwarz
    ja, a természetes szelekció az más...

ez a barom ebben a videóban meg is nyomorodhatott volna, ez a szörnyű, egy ilyen baromság miatt, hogy a hátán egy másik fasszal leugrik a tetőről...
  • Nagydög
    Ugyan mar! Ez csak a termeszetes szelekcio egyik munkamodszere. Hasonloan a 8 eves kiskolokhoz, aki a Dragonball hatasara kivetette magat az ablakon. A talajig volt ideje vegiggondolni, hogy latott-e mar korabban a valosagban pusztakezzel repkedo embereket.
  • JAG1
    Ezt tanulom...

Nem marhaság, ez így van. De nem kötelező így csinálni.
  • koschwarz
    ezek mekkora orbitális idióta ökör balfasz hülyék, hogy ilyet ritkán lát az ember. és csodálkozik, hogy fáj a háta, úristen. az emberi fajba vetett hitem ilyenkor alapjaiban reng meg
  • Polemius
    "A lapozófájl méretét, a fizikai ram 2x-esére kell állítani."

Már ne is haragudj, de ezt a marhaságot ki mondta neked?
  • leveskocka
    #71952 + nem publikus dolgok:)bocsesz:)

• Risa
    De ha már működünk akkor már át tudunk állni a modokra
  • leveskocka
    jah
  • TS Zolly
    Akkor megkérdezem.
  • mesor
    Amire müködni fog a teljes neked addigra itt az emberek nagy része már valami moddal fogja tolni és az alap BF2 felejtős lesz szerintem.
  • Risa
    At OPC szerintem azér is esett enyire szét mivel mostanság elés sokan hagyák abba a bf2 -őt és az idő folyamán elfogyott a csapat nagy része :(, de remélem hogy most új erőre kapunk.
  • GameOverrr
    Én nem szoktam kamuzni. Amit én leírok az úgy is van. Nem tudom, hogy mások, hogy játszanak ilyen gépen, ők biztos nagyon ügyesek. Nekem szaggat, és ez nem kamu, nem kifogás, ez az igazság.

Az meg, hogy valami el van cseszve a gépemen, az előfordulhat. De tekintve hogy a demó megy, a teljes meg nem, így én ezt kizárnám. Szerintem a két játék közötti eltérő rendszerkövetelményekből ered a problémám.

Már próbáltam külföldi szervereken is, de folymatosan szaggatott. Viszonylag sokat aprítottam, de 4-ből háromszor azért halltam meg, mert a szaggatás miatt nekimentem valaminek. És az az igazság, hogy számomra nem jelent szórakozást úgy játszani, hogy pl. egyszer itt van az ellenséges heli, aztán kis állókép után már 15 m-rel arrébb. Arról nem is beszélve, hogy félpercenként kiírja a szokásos hülyeségét, hogy "There is a problem with your connection".

Igazatok van, ha nagyon igénytelen lennék, biztos el tudnék jatszani köztetek, de nekem nincs kedvem céltáblát csinálni magamból. Az igénytelenségről még annyit, hogy engem sohasem érdekelt, hogy milyen egy játék grafikája, egy mániám volt mindig: ne szaggasson!(Anno 99'-ben a Rainbow Six-et 320*200-ban nyomtam, úgy hogy 1/3 monitorképnyi volt a látható mozgókép, a középső 1/3 feketeség, alul meg a kijelzők.)

Arról nem is beszélve, hogy a szaggatósabb szervereken valamiért nem működnek a flare-ek. Ezt egy másik játékos is megjegyezte ott. Nem tudom miért van ez, talán mert később jut el hozzám a rakétaveszélyre figyelmeztető sípolás(), de tény.

Szóval attól tartok rám még várni kell néhány hónapot, de addig is senki se dőljön bele a késébe, hogy nem játszhat velem. Bár ez a veszély gondolom nem fenyeget. Na mindegy addig is jó játékot mindenkinek.
  • leveskocka
    megkerdezheted
  • TS Zolly
    Megkérdethetem az okot, hogy miért fogyott meg az opc?
  • leveskocka
    meg.elfogytunk.en is szabaduszo vagyok jelenleg:)
  • leveskocka
    OFF:)
    baromallatok
  • Crem
    Már volt,de legalább megnéztem mégegyszer...
  • TS Zolly
    Mé? Megállt? Nofen. Ugyan mé?
  • Crem
    de gec!:DDDD
  • kBagyula #71943
    Sziasztok!

Nemtudom volt-e már, de ez érdekes.
  • leveskocka
    jah,es nem baj,ha a gitaros enekelni is tud:)
  • alma2
    Most mar csak azt kell beleszamitani, hogy nem egy 5 meteres betonszarkofag van a heli korul, mint a demoban es minden esely megvan ra, hogy noveljuk a killstreaket. Tehat senki ne lojjon rank, koszi :)
    de akkor sem 500 a ticket, ami meg mindig 2/3-al tobb vegleges eredmenyt produkalna, ha az egen tudsz maradni.
    en mondjuk tuti repcsivel csinaltam anno ezt az erteket.

• Me0w
    Jah, csak 8 tagot keresnek...ez lol

Mukodo beat-zenekar keres cuccal es probahellyel rendelkezo dobost, gitarost, basszus-gitarost, szaxofonost es zongoristat :D
  • leveskocka
    erdekes...ujraindul az OPC?hajra
  • JAG1
    A lapozófájl méretét, a fizikai ram 2x-esére kell állítani. Lassul a rendszer ha kevesebb, mivel nem tudja kiírni a ram tartalmát. Ha több, az sem jó.
  • schrank
    82.192.78.133:17567
    itt 300-as a ticket 32 slot és csak akkor 64 maga a map ha nem túl nagy mint pl. mustár, délien, dekking, stb arról nem is beszélve hogy ranked
  • koschwarz
  • dronkZero
    512M RAMmal az azért fontos, hogy a rendszerfolyamatokon kívül nem menjen semmi szarság a háttérben...
  • alma2
    Mr radiosztarok, biztos itt lapulnak az illetekesek, akiket holnap este fognak faggatni, halljuk a neveket, ha netan a musorban anonimkent akarnak nyilatkozni :)