172102
  • TC3
    Az frankó lehet!
    Vennem kellene egy zongorát:)
  • leveskocka
    vazze milyen forum ez?akkor mar beszeljunk a zenerol!
    b@**tatok mar zongoran?
  • Laky
    hé :D
  • TC3
    Az pont 1800 MHz / +-10/
  • Mersant
    nana....azért ez már hülyeség. a V10 jóval nagyobb teljesítményű, csak le van fojtva éppen ezért
  • JAG1
    2200MHz körül ketyeg. :-)

Ez olyan mint a mostani F1. A régi V10-es 3000ccm-es motorja és az új V8-as 2500ccm-es változata. Nagyából egyforma teljesítmény, csak a V10-es nem pörög annyira.
  • Murry
    Na akkor ezt megbeszéltük. :)
  • vsly
    "Képzeld csak el hány ezer idóta ember perelné be az AMD-t vásárló megtévesztése címen, ha Intel-hez viszonítanának, és nem azonos teljesítnényt kapnának a pénzükért."

Vagy épp az Intelt.
    Tavaly(2006.01.) váltottam A643000+ra,és akkor rendesen verte az AMD(3000+) az Intel(3GHz) prociját.Jahh és nem a butított verziókról beszélek.
    Jelen pillanatban nem tudom,hogy áll a verseny,de azt tudom(úgy tudom:)),hogy mindig fej-fej mellett haladnak teljesítményben.
  • Murry
    A te 3000+ od azért 3000+ mert a teljesítménye közel egyenlő azzal a régi arhitekúrájú AMD vel, ami ha lenne akkor 3000 Mhz en futna.

Az már más kérdés, hogy a régi AMD-k teljesítménye közel azonos volt az Intelével, ezért a PR számozás hasonlítható az intelek orajeléhez, de csak közel azonos teljesítményt jelent.
  • JAG1
    Igen, ebben igazad van. Csak nem akartam ennyire belemenni. Azt hiszem, anno az Athlon 1400 volt az utolsó széria, aminek a neve még az eredeti órajelet mutatta. Innentől kezdtek el ehez viszonyítani, nem figyelmen kívül hagyva a rivális gyártó procijait. :-)

• koschwarz
    én úgy tudtam, hogy azért 3000+ (mellesleg nekem is ilyen van), mert elvileg az intel 3 ghz-es prociájank teljesítményét tudja, de egyébként meg 1800-on vagy 2000-en rezeg, csak más az amd procik felépítése

• syscoHUN
    NP
  • Murry
    Akit zavar attól bocs az előző OFF ért.
  • Murry
    "Az AMD 2500+ Barton-nak az elnevezése azért lett így kitalálva, mert az Intel-el vetekszik. 2500-as nem megy 2500-on hanem 1833-on, csak marketing szempontból nem lett volna túl jó ha 1833-as Bartont állítanák szembe egy 2,4-e s Intellel. Ezért találták ki, hogy a rivális proci teljesítményének megfelelő számozást adnak az AMD-nek. Szal a 2,4-es Intel hasonló, mint a 2500 Barton."

Azért ez nem teljesen így van.

Az általánosan elterjedt tévhit szerint igazat mondtál, de a valóság az, hogy az AMD procik PR értéke nem az Intel processzorokhoz viszonyított érték, hanem a legelső sorozatú AMD Athlonokhoz megfeleltetett proci teljesítmény alapján számolt közelítő érték.

Éppen ezért van az, hogy néha az a vád éri az AMD-t, hogy kicsit túlszámozta a processzorait. (Pl: AMD XP 3000+ -nál) Hiszen sokan tévesen az azonos számozású intelekhez hasonlítják, ami pont az előzőek miatt nem ad hiteles eredményt.
    Mivel a régi sorozatű AMD-khez, és a konkurenciákhoz képest is teljesen más architektúrát alkalmaznak a mai AMD-k, ezért vált szükségessé a PR jelölés bevezetése. Képzeld csak el hány ezer idóta ember perelné be az AMD-t vásárló megtévesztése címen, ha Intel-hez viszonítanának, és nem azonos teljesítnényt kapnának a pénzükért.
  • FCH kari
    ÉN is akarok klánt alapitani:
    FELTÉTELEK:KORHATÁR NINCS
    LEGALÁBB OLYAN HANGOKAT TUDJON KIADNI MINT ALBERTO
    ELÖNY HA KÖMÜVES,VILLANYSZERELÖ ASZTALOS BELSÖÉPITÉSZ(TATAROZNIKÉNE A HÁZAMAT)
    AZ ELSÖ HAVI SZERVER BÉRLETET ÉN FIZETEM A TÖBBIT A KLÁNTAGOK,
    GYAKORLÁS NINCS(MINEK)CSAK SPONTÁN JÁTSZUNK
  • koschwarz

(el sem olvastam, mert összeakadt a szemgolyóm)
  • leveskocka
    vazzenegatoldakoltoiszabadsagotmertaznemahelyesirasrolszolbazmegdeazertperszenema
    rtanamegtanulniaparembernekdeittnemcsakapontvesszorolvanszohanemmasegyebrolis
  • Running
    Hát én nem gondolkodtam ilyenkor, leültem egyessel ószt csókolom. Osztálytárs elmondta 40 percen keresztül a gondolatait, ami hozzáteszem nem volt szar, majd leült 1-essel, hogy a könyvbe nem ez van leírva. Megérte kérdem én?
  • koschwarz
    ez biztos, hogy így van, de ettől még elkelne az irományokba egy-két pont-pont-vesszőcske
  • leveskocka
    hat en se viszem az eletben semmire,mert folyton kotozkodok...magolni meg sose tudtam,ami hulyeseg azt meg nem tanulom meg...inkabb puskazok:)
  • BurnBaby
    nekünk nem a költő, nem a tankönyv, és még csak nem is a saját gondolatunkat kellett elmondanunk, hanem szerb antalét. azt kellett gondolni, ozt jóvan :)
  • leveskocka
    nabazmeg,igy volt ez,amikor J.A. elemzes volt egy vizsgamon...
    "Tanar:de ez a konyvben nem igy van leirva!
    En:Tanarno.amire a kolto gondolt a vers irasakor,egy dolog.amire a tankonyv iroja,az egy masik.akkor en miert nem gondolhatok egy harmadikra?amit a kolto eredetileg gondolt,soha nem tudodik ki..."

4-est kaptam...
  • arty
    hallottam én már mind2 oldalt panaszkodni, de hogy jön ide a juzer huzzánemértése (ritka esetben pech-je) ? :)

azt pedig nem mondanám, hogy fless/prohardver nem ért hozzá... talán olvasd el a cikkjeit, tesztjeit ... bf2 alatt egy adott utvonalat járnak be és ott mérik az átlag FPS-t...szimpla _VGA_ teszt! ehez nem kellenek hetek/hómapok :)

csak annyit akarok nyomatékositani ;) h az nv logo egy játék elején semmit sem jelent ... vagy szted komolyan vehető az pl. intel reklámja is a gémek elején? ;)
  • dronkZero
    Ja, csak Schranknál nem tudhatod, hogy azt akarta-e mondani, amit te értettél... :P
  • leveskocka
    eddig mindent ertettem.lehet a hiba nalad ott bent fent?
  • Mersant
    szerintem meg fölösleges az az egész...inkább menjetek ki a friss levegőre bringázni, meg túrázni ,többet ér mint 1 ilyen lövöldözőjs játék, még a végén rászoktok mint mi itt mindannyian...
  • koschwarz
    szerintem ahányan mostanában klántagokat keresnek, simán csinálhatnának egy darab klánt
  • koschwarz
    te mindent így írsz le, néha nem is érteni
  • Polemius
    Felveszenk, ha mellette a commandernek csak a feltétlen szavait fogadod el (a feltételeseket meg gondolom nem).
  • schrank
    én ugyan ezt írtam csak fele annyi karakterből
  • leveskocka
    esetleg vidd el kedvenc jarmuvedet eloben,es mutasd be a tudasod:)
    szep is lenne,ott forgolodnek egy T-90-el a margithidon...
  • JAG1

Az AMD 2500+ Barton-nak az elnevezése azért lett így kitalálva, mert az Intel-el vetekszik. 2500-as nem megy 2500-on hanem 1833-on, csak marketing szempontból nem lett volna túl jó ha 1833-as Bartont állítanák szembe egy 2,4-e s Intellel. Ezért találták ki, hogy a rivális proci teljesítményének megfelelő számozást adnak az AMD-nek. Szal a 2,4-es Intel hasonló, mint a 2500 Barton.
  • Mersant
    lassan olyan lesz ez a klánfelvétel mint ha melót keresnél, még a végén ajánlólevelet is kell vinni 1 előző klánból és a személyes megjelenés is kötelező lesz...
  • leveskocka
    MINDEN ellenfelet tisztelni kell!
    #72098 3.pont
  • mesor
    Miért a magyar klánokat nem kell tisztelni?
  • leveskocka
    1.miert kell a magyar klanokat tisztelni?
    2.kulfodieket nem kell?
    3.en minden ellenfelemet tisztelem.

bocs de olyan dolgokat irtal,amiket az illeto nem tud ALAPBOL!!,nem valo klanba...abbol is le lehet merni az illetot
  • leveskocka
    en hallottam olyanrol,aki mar latott helipilotat
    reszemrol maradok helipilota idegesito tankos balf... balfacant akartam irni
  • erdos
    ez övön aluli volt
  • BurnBaby
    ha ismerek helipilótát felvesztek? :)
  • syscoHUN
    Batrake a szerencse,a remeny hal + utoljara.