172102
  • mesor
    "(csak ne szólna ilyen takony diszkózene a rádióban)"
    Na ja! :D

Gyakorolni kell vele + kitapasztalni hogyan müködik!
  • bakvarnyu
    Hat az nekem meg kurvara nem megy! Kilő vagy ötszázzal az a rakéta=)
    (csak ne szólna ilyen takony diszkózene a rádióban)
  • item
    I'm Listening... now 4 minute...
  • mesor
    Nem lehet!
    TV raksit irányítani lehet!
  • bakvarnyu
    Figyelj mar! A helikopteres TV raketaval be lehet valahogy fogni az ellenfelet?
    Honapok ota jatszok de meg mindig nem jottem ra.
  • bakvarnyu
    Mindjart kezdodik a Battlefield 2 adas a Bplus radion.
  • leveskocka
    ez egy huncut szoveg:)csak egy a baj,hogy ostoba:)no,hatalmas hardwareorakulum,akkor szerinted mi lett 2x elbaszva nalam?azonkivul,hogy mindketto gyarihibas volt?

reszemrol tema itt befejezve...a valasz igazan nem erdekel
  • TC3
    Na akkor most írok ebben a témában utoljára!
    Már nem egy-két gép fordult meg a kezembe itthon, mert egy időbe gépbuzi voltam.
    Ahogy említettem, a munkám is ehhez fűződik, és olyan dologról volt szó, ami jelenleg van a gépembe, és mint látom nem tudhatom jobban, hogy mi ketyeg a gépembe! :)
    Különben mint érdekesség, a VGA-m alapba /GPU/ 10-11MHz-en ketyeg, és ahogy növekszik a terhelés /igénybevétel/, emelkedik a freki 500-501-ig húzás nélkül!
    A minden fórumozótol elnézést amiért a nem ideillő témában vitát szítottam!
  • Laky
    :DDDDDDDDDDD
  • GameOverrr
    Bakker...már mindenki ismeri ezt az "egyedül TV-rakétazgatok" módszert.

A régi szép időkben olyan heli-heli elleni csörtéket lehetett nyomni, hogy rendesen beleizzadtam. Volt egy srác, akivel 3 órán keresztül(hajnal kettőtől ötig) lőttük egymást, persze csak mi ketten voltunk a szerveren. Bár kb. 25 perc alatt kiderült, hogy a Cobra sokkal jobb heli(ennél szerényebben ezt nem tudtam megfogalmazni), így cseréltünk és a továbbiakban én nyomtam a MEC helivel. Az utolsó menetre annyira belejött a srác, hogy mindkettőnknek elfogyott minden rakétája, anélkül, hogy elintéztük volna egymást. Így végül abból az utolsónak tervezett menetből kettő lett.

Szóval nem ez a meglátom, egy lövés-->heli harcnak vége csata volt.
    Bár ami, azt illeti a demóban még manapság is csak fényévenként lehet olyan ellenséges helivel találkozni, amelyik a TV-raksival is lőne rám. Szóval erre még valahogy rá kell gyúrnom. (Bár szerintem keményebb diók azok a MEC helik, amelynek lövésze nem szarakodik a TV-raksival csak megállás nélkül, ezek ellen jobb esetben is csak 3 másodpercem van.)
  • GameOverrr
  • item
    "Ti is csak IRÍGYEK vagytok az "überbrutál" teljesítményeimet ecsetelő féloldalas kisregények láttán." Én aztán nem vagyok irigy senkire,sőt tisztelem azokat a playereket akik nagyon profin nyomják! Én kizárólag a játék miatt játszom, nem pedig a statok miatt! Régen rossz ha az ember azzal villog hogy mennyi pontot tudott összeszedni. Én magamat átlagos játékosnak tartom,nem hajszolom a számomra elérhetetlent! (lásd 2-300 ezer pont) A játék elveszti az élvezetét ha csak a pontszerzés miatt képes valaki felmenni a szerverekre!
    Szerintem a jó hangulat minden pontnál többet ér, hisz mindenki jól szórakozik!
  • Block
    "Inno a legjobb márka, annak nemmegy tönkre aki nem nagy láma."
    Ezt a sort szerintem neked találta ki az eggyik simerősöm :P
  • Block
    Elbeszéltek egymás mellett..
    jag egy az ősember idejéből valo amd tokozás (s462) nézett órajelet mig tc3 a legujabb amd tokozáshoz a s939-hez nézi a frekvenciát. Minda kettötöknek igaza van monjuk azért az a tuningos hozzászólás az téjnleg bődületes. De monjuk ha bármelyikötök konyítaná a témát akkor a tokozásbeli különbség nektek is feltünt volna. Sebaj majd legközelebb jobban figyeltek. Mentem besszzzívok assszem.
  • GameOverrr
    Elnézve ezeket a beállításokat, meg a géped paramétereit különös érzés kerített hatalmába. Ha ezeket összehasonlítom a saját gépemmel, meg a minden low, minden off beállításokkal akkor meg pláne. Úgyhogy szerintem Ti is csak IRÍGYEK vagytok az "überbrutál" teljesítményeimet ecsetelő féloldalas kisregények láttán.
  • koschwarz
    beszéljünk nőkről!
  • OneillSG
    Nem nem egyenlő! Az SF csak kiegészítő, úgyhogy ne azt vedd meg...
  • JAG1
    1 szó sincs arról a linken, hogy addig lehetne húzni. Ez a működési frekije.

De befelyeztem, csak ez szúrta a szemem.
  • peti94
    most igen vagy nem ?
  • leveskocka
    de ez nelam volt,es mindketto garos...azt,hogy valahol lattam olyat,aki meg hallott rola...
  • mesor
    !=
  • peti94
    Battlefiled 2 = Batlefield 2 special forces ?
  • TC3
    Nekem meg az ATI adta be az unalmast!
    Akkor?
    Ja, és ASUS-t is hallottam berogyni!
  • leveskocka
    inno kartya?nah,nekem ketto is elfustolt belole...6 illetve 3 honapos...inno-t soha tobbe...
  • TC3
    Szerintem TANULÓ, és aki a tankba van, az az oktató, csak egy kicsit felbosszantotta az illető bénasága:)
    Eltaláltam?
  • TS Zolly
    Igazad van. Inkább beszélgessünk róla, hogy millen auto lehet a tank alat amit a #72144 postba lehet látni.
  • TC3
    Addig lehet húzni!
    Különben Laptop szervízbe dolgozok:)
  • McKalton
    skacok ne itt beszéljünk már hardware és auto-motor témákról!!
  • JAG1
    Az aláírásodból tudnom kéne, hogy nem anyuka kedvence vagy, aki becsattogott az első bótba' és otthagyott fél millát, vagy hozzáértő vagy?

Egyébként én sem akarok vitakozni. Nézd meg a saját szemeddel
  • item
    Ha nem tartod be a szabályokat...
  • mesor
    Azért lassabbak a V8-ok eléggé.
    Nézd meg a leggyorsabb köridőt a Melbourne-i pályán M. Shumi tartja a rekordot 1:24.125 valamennyivel(2004, V10-el). Ehhez képest az idei futam leggyorsabb köre a V8-al Raikkonen nevéhez fűzödik 1:26.045-tel. Ez közel 2 mp-vel marad el a a 2004-es rekordtól és ha tényleg szereted az F1-et akkor beláthatod hogy ez elég nagy defferencia.
    Lehet hogy idővel elérik a V8-al a V10es szintjét de addig még elég sok idő kell a fejlesztőknek!
    OFF vége mostantól csak BF2-vel kapcsolatos postokat akarok látni!
  • TC3
    Nem akarok vitatkozni, de azért légyszives nézd meg az aláírásomat, és észreveszed, hogy van valami tapasztalatom.
  • Block
    de monjuk a64 ben nem 2200 MHZ.
    hanem s939-nél 1800MHZ
    s754-nél meg 2000MHZ
  • leveskocka
    na.kerdes,ha lesz bf2 talakozo+ivaszat,az hol lesz?az idopont ugye az adott.
  • JAG1
    Ok. Lehet hülye hasonlat volt.

Azért arra lenne egy fogadásom, hogy 1 év múlva is ezt mondanátok e.
    Sztem kihoznak abból akkora teljesítményt. Bár ezt annyira nem vágom.
  • HTS s3rg1nh00
    asszem nemrég mondta az a hülye zsigulis kommentátor,tudjátok,hogy kb.150-200 LE-vel gyengébb a V8as a V10esnél...igen,tényleg azért kellett őket visszavenni,mert túl gyorsak voltak.bár,most is majdnem olyanok,mert ugye már egy 17000-g pörgő V10es,meg egy 19000-20000-ig pörgő V8as.Hiába látszik utóbbi gyengébbnek(mellesleg 2400 cm3esek),annyival nem az,mert a fordulat valamennyit nőtt,ezért láttunk már egy pár motorfelrobbanást,pl.a Hondánál,lásd Buttor az uccsó körben a célegyenesben felrobbanó motortját,aki mint utóbb bevallotta,direkt állt meg,hisz' így cserélhetnek motort büntetés nélkül.Az F1hez értek jobban,mint a bf2höz
    de mégis azt hiszem,káromkodtak tegnap rendesen azon a szerveren,ahol klángyak volt,ugyanis én még maradtam,Wake-en voltam egyedül a Z10el,és egy "PÁRSZOR" kiszedtem a kobrát(2 személy :) ) TV raksival,hamarabb,mint ők engem egyedül
  • JAG1
    Model Number 2800+ 3000+ 3200+
    Frequency 2083 MHz 2167 MHz 2200 MHz
    L1 Cache Size 128 KB
    L2 Cache Size 512 KB
    Front side bus 333 MHz 400 MHz
    Integer pipelines 3
    Floating point pipelines 3
    Multimedia instructions 3DNow™ and MMX™
    Socket type 462 pin microPGA, Socket A
  • leveskocka
    lehet berelni
  • mesor
    Nem egyforma teljesítmény!
    Pont azért vezették be a V8-at F1-ben mert a V10 még korán sem érte el a teljesítménye végét de a Honda már így is 1000Le felett járt.
  • Block
    Jelen pillanatban is gatyázza az Intelt az a64 mindenben.