172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nekem volt már olyan hogy Karkandon Hotelnél kis tetőről ugrottam be a zászlóhoz és véletlenül ráugrottam a csapattársamra aki meghalt tőle!
Biztos Chuck Norris-os chet volt! :D
Waron is ugrottam már squre-nél DonC nyakába na ott mind ketten meghaltunk! -
Így van ez mikor egy kis ember azt hisszi magáról,hogy ő milyen nagy ember és valójában egy nagy nulla!(tehetség semmi a szöveg az meg nagy!!) -
TS Zolly #72423 Az igaz, hogy a JCSR soraiba csiter van. Ha egyszer valaki megbukott, az számomra csiter is marad mindörökre. Farok is csiter marad. Hiába nem használják már. Akkor is. De mostani szitut bizonyítani kell, nem vádaskodni. -
a csites dolgot meg megertem, en is ruhellem oket, na de ez azert mar tulzas.... -
agyvérzés szóba se jöhet?vagy leesett a 3 lépcsőn az emberem,és magyar focistát játszott:jaj,nem akarok felkelni,nem akarok felkelni!
-
-
Verzoo #72418 

-
jah, vagy infarktust kaptál a rémülettől...
-
Verzoo #72416 Havonta megjelenik egy ilyen pöcs a fórumon,de hamar eltünnek úgyhogy nincs gáz 

-
Attól nem cheat vadász az ember ha meg vádol másokat mindenféle bizonyíték nélkül!Addig csak egy lángocska aki nem tudd igazi tűzé változni!! -
emberek,hát megvilágosodtam!!!
EGYSZERŰEN ELTAPOSOTT A GYEREK!
-
nem! hogy mered ezt feltételezni a CHEAT VADÁSZRÓL! :D:D:D::D -
Verzoo #72411 Hol szoktál játszani???
Én is szivesen lelőnélek egy párszor...
Imádom,ha lecsítereznek

-
Ugy érzem barátom nem leszel itt túl népszerű!És ha te ennyire ismered a cheateket lehet ,hogy te használod öket!? -
Verzoo #72409 A top victimje biztos egy JCSR-es 

-

-
Szerintem mostmár mi is tudunk rólad valamit és ennyi elég nekünk is!
-

-
Verzoo #72405 Honnan ered ez a gyűlölet?
Akarsz róla beszélni? -
27 volt eddig a legjobb, gyakon.
-

-
de most mér? én flémet akarok.
running te is cheater vagy, ennyiszer nem lehet meghalni meccs közben, mint te, csak csíttel

-
az az igazság, hogy amikor játszom, és valahogy úgy halok meg, hogy hihetetlennek tűnik, mindig anyázok egyet, de utána már nem is törődök vele, mert aki tolja már egy ideje ezt a játékot, az tudja, hogy iszonyat bugos, nincs olyan nap, hogy a játékban ne vegyek észere legalább egy parajelenséget, úgyhogy ezt sajnos meg kell szokni. illetve ki lehet használni, ha valaki ismeri ezeket. én nem ismerem, és ennek megfelelően le tud lőni egy vs. egyben egy medic a gyenge páncéljával, miközben én kevláros supporttal lövöm. mit lehet tenni? 
-

Májusban lesz LAN! Addig hova menjenek lami? -
Fejezd be a flémkeltés. -
teputele #72396 csak tudom ,ennyi elég -
teputele #72395 Nem tudom bizonyítani de ezt le is irtam , ha visszaolvasol -
teputele #72394 Otthon saját gép mögött bármit meg lehet tenni , én 1 perc alatt kikerülöm a HWBant-t ugy hogy nem veszek ki semmit a géppből. LAn meccsen produkáljanak eredményt ne otthonról.Csak oda meg nem mernek elmenni mert kiderülni hogy , hack nélkül lótúrók.
Gyerele , gyerele , mond a szemembe ! Szénatér , shellkút , palacsintázó , monja időt
-
teputele én nem tudom te ki vagy,mert nem igazán találkoztam még veled!De nem lehetsz túl régi játékos és máris embereket vádolsz meg.És több embert lesegg nyalozól.Nem tudom,hogy jössz te ehhez és azt semm tudom,hogy ,hogy mersz meg vádolni embereket nyílvánosan,hogy cheater ha nem tudod bizonyítani,hogy valóban az!? -
nekem még nem sikerült claymore-on átmenni, lehet hogy valamit nem tudok
-
JCSR-ről mindig azt jut eszembe, mikor egyszer még kezdő csapat korunkban játszottunk és nem hittük el ahogyan játszanak, lehetetlenség így játszani, meg lőnek.
Nemrégiben pár hordás átállt a RDHA-t kiegészíteni és mikor szembekerültem a saját csapattársaimmal és hasonló tehetséggel játszottak, akkor rájöttem, h hát hiába, a sok gyakorlással és játékkal mindenki eljuthat egy JCSR közeli szintre.
Nincs ebben semmi csít vagy sumákság. Aki csítert kiállt az egy fasz, jobban tenné ha befogná a száját és nekiállni gyakorolni.
Claymore-on pedig át lehet menni, számtalanszor átmentem ellenfél claymorán és ők is a sajátomon.
A többi is ami felmerül, az a játék bugjai. A legjobb mikor lelőnek és kiírja hogy arty átal halsz meg, persze commander nem volt a pályán. -
Verzoo #72390 Ez lemaradt
-
Verzoo #72389 )
-
Verzoo #72388 Mi van,lelőttek egy párszor és nem bírod elviselni???????
Nem akarom védeni a JCSR-t (őket utálom a legjobban -
Akkor csak vadász! -
:)Lol:D -
teputele #72385 Csalók ! Enemy nametag hack-et használnak folyamatosan láthatóak az ellenfelek a térképen nekik meg 3D-ben is , akkor is megtalaálnak ha ki van nyirva az uav es a radar is még is arra fogják.
Nem hagyom abba , van jogom véleményre !Én Cigu vagyok a csit vadász ! -
Át lehet menni kláymoron, nekem mostmár 90%ban sikerül:P -
Na szerintem a legjobb ha ezt most gyorsan abbahagyod!
Ha valaki jobb mint az átlág akkor azt mindig meggyanúsítják azzal hogy csal!
"Claymore-n nem lehet átmenni"
Fogadjunk hogy átlehet mert ha rosszul van lerakva akkor bárki átgyalogol rajta! ;) -
:D:D:D::D:D:D::D ... barom