172102
  • zltn2
    Azt már próbáltam de nem sikerült pedig többször is próbálkoztam vele.
  • leveskocka
    asszem a faq fent aztan ottan le vagyon irva
  • leveskocka
    nem kell oket cserelni...cserelodnek igy is...
  • mesor
    Német Kristóf jól csinálja, de elöbb-utóbb rájössz hogy jobb a nőket cserélgetni az accountnál! ;)
  • zltn2
    Hogy tudom a The All-Seeing eye programot a bf2 höz? mer ha kiválasztok egy szervert csak belép a játékba de nem csatlakozik.
  • Mester01
    Persze most lolozol de mikor TE tetél be képet egy badgetröl vagy más hülyeségröl akor nem volt lol ugye?
  • Danee
    ahogy Platypus barátom mondaná: hudelol hudelol

Janek: talán mert nem naponta 15 órát ül a gép előtt mint te
  • Mester01
    Végre meg van ez is!
    Menyi dolgoztam hogy meglegyen! :)
    Irány akor most 50.000 pont!

(SRY a nagy képért de nem tom lekicsinyiteni)

• DeZo #72498
    Helló emberek!

Én még kezdő vagyok, s próbálok regisztrálni a www.bfstats.info weblapra, de nem engedi a gép. Nem tud segíteni valaki?

Köcccke!
  • lordjanek
    ha engem csesztettek, hogy miért van mindíg új accountom, akkor csesztessétek Német Kristófot is ogy miért van mindíg új csaja
  • Robogo
    Jean azt hiszem megadta a választ neked.
  • mNzJean
    Sajnos egyik csapat sem nyert mert a meccs vége felé Aus kapott egy névtelen telefont ,hogy átfedések történtek és tisztességtelen játék cimen leállitotta a mérkőzést.
  • CsőKujts
    Szénatér. Jó helyen vagytok! Szal illik hozzátok a tér neve, azt akartam mondani. :)
  • Danee
    ki nyert? a GBC vagy a GBC? :D
  • leveskocka
  • leveskocka
    a rotacioskapa nemigazan folklorszagu...esetleg helyette forro szurok vedekezesnek a'la egri modra...esetleg a supportnak,aki amugy csikoboros kulacsban jofajta kisustit osztogat,kevlar helyett kincskereso kiskodmont...a assaultnak a kodgranat helyett pipat...
  • Robogo
    Ijjj v-sly nagyon jó az aláírásod.:D
  • Robogo
    GBC vs GBC tegnapi gyakwar.:)
    Karkand:
    124-77
    65-58
    Sarki:
    103-68
    113-106
    ----------
    405-309

GG!Egy nagyon jót gyaktunk.Jó kis meccs volt ez a tegnapi.;)

Kép1
    Kép2
    Kép3
    Kép4

• vsly
  • HTS s3rg1nh00
    azt már én is hiányoltam,majd jól felszántjuk vele az utat karkandon,és akkor végre nem tud jönni a sok láma tankkal/apcvel
  • item
    Valahogy így

Sorry a nagy"képűség" miatt!
  • item
    Pár helyre szivesen felakasztanék 1-2 "kisgömbőcöt" olyan kléjmóór típusút,mikor jön a delikvens akkor az jól megcsócsálja majd!
  • neménvoltam
    rotációs kapát igazán rakhatnának bele
  • item
  • LuluBono

"az uj modban lesz kapanyel ami elsul,egyenesitett kasza a parasztkasztnak.asszem lesz karikasostor is.jah,meg gulyasagyu.shranknak kulon hatokros szeker meggymagkopkodovel."
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Laky
    köszi :)
  • leveskocka
    az uj modban lesz kapanyel ami elsul,egyenesitett kasza a parasztkasztnak.asszem lesz karikasostor is.jah,meg gulyasagyu.shranknak kulon hatokros szeker meggymagkopkodovel.
  • Danee
    vsly időben töröltünk :D
  • Danee
    In a round ... egy körön belül
  • Laky
    BF2S-en van olyan a kitüntetéseknél, hogy "IAR", ez pontosan mit jelent?
  • neménvoltam
    "Tuti hogy suttyomban a csavokam atalakitotta a 9mm-es kispisztolyt sorozatlovore+fullautomatara.
    "

MacGyver?
  • syscoHUN
    Tuti hogy suttyomban a csavokam atalakitotta a 9mm-es kispisztolyt sorozatlovore+fullautomatara.Ez olyan biggun cheat.Csak vigyazzni kell,nehogy ezt a cheat-et az engin hasznalja,mert akkor mar csak azt veszet eszre,hogy szembe jon veled egy engin gatling-al a kezeben.Ez akkor kaszaltak neked.
  • leveskocka
    na ezt a videot akartam felrakni,mikor a nagy csiter ugy kibukott:)
  • alma2
    most, hogy mondod, pedig mindig anti-tank vagyok, csak annak eleg nagy a recoil-ja igy, ha elkezded loni a kislabujjat, mar a 6. lovesenel, ha nem tolod az egeret ellena fejet lovod.Mig vegul le nem kop, aztan meghalsz :)
    Regi szep raeros idonkben szorakoztunk ki hanyszor tudja megnyomni a joyon /amigas/ a tuzgombot 10 masodperc alatt.
    meg mindig 96-ra emlkeszem, haverom eredemenye, hihetetlen nagy szam de ,ha rosszul emlekeszem es 69 lenne, a buvos szam, az sem rossz eredemny 10 sec alatt.
  • Mersant
    valahol olvastam erről a progiról 1 tesztet, asszem CSben tesztelték...szerintem faszság...nagyobb a szórása ha így lősz stb.
  • Crem
    :DD

Ha olyan gyors ujjam lenne, mint a processzor számolási sebessége, akkor azt már rég máshol kamtoztatnám!:DDDDDDDDD
  • Crem
    A DAO-nál is ez van. 1 klikk és a full tár az arcodon!!! Szal' ez se nagyon tisztességes!:P
  • mesor
    Olyat te is tudsz csinálni sima egérrel! Nyomkodod az egér gombját mint az örült! :P

Elvileg ha jól tudom akkor ezek a gombok egy gombnyomásra úgy reagálnak mintha 3X nyomták volna le őket.
    De szerintem egy pontos lövés mindennél többet ér!
  • alma2
    Ha pisztolynal mukodik, nincs minimalis ido ket kilott golyo kozott, majd elobb utobb csak javitjak.
  • alma2
    Ja danee nem pont neked szantam az elozot, de a sors akarta igy, hogy a hozzaszolasod utan jelenjen meg az iromany :)