172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
zltn2 #72506 Azt már próbáltam de nem sikerült pedig többször is próbálkoztam vele. -
asszem a faq fent aztan ottan le vagyon irva -
nem kell oket cserelni...cserelodnek igy is... -
Német Kristóf jól csinálja, de elöbb-utóbb rájössz hogy jobb a nőket cserélgetni az accountnál! ;) -
zltn2 #72502 Hogy tudom a The All-Seeing eye programot a bf2 höz? mer ha kiválasztok egy szervert csak belép a játékba de nem csatlakozik. -
Mester01 #72501 Persze most lolozol de mikor TE tetél be képet egy badgetröl vagy más hülyeségröl akor nem volt lol ugye? -
ahogy Platypus barátom mondaná: hudelol hudelol
Janek: talán mert nem naponta 15 órát ül a gép előtt mint te
-
Mester01 #72499 Végre meg van ez is!
Menyi dolgoztam hogy meglegyen! :)
Irány akor most 50.000 pont!
(SRY a nagy képért de nem tom lekicsinyiteni)
-
DeZo #72498 Helló emberek!
Én még kezdő vagyok, s próbálok regisztrálni a www.bfstats.info weblapra, de nem engedi a gép. Nem tud segíteni valaki?
Köcccke!
-
lordjanek #72497 ha engem csesztettek, hogy miért van mindíg új accountom, akkor csesztessétek Német Kristófot is ogy miért van mindíg új csaja
-
Jean azt hiszem megadta a választ neked. 
-
Sajnos egyik csapat sem nyert mert a meccs vége felé Aus kapott egy névtelen telefont ,hogy átfedések történtek és tisztességtelen játék cimen leállitotta a mérkőzést.
-
CsőKujts #72494 Szénatér.
Jó helyen vagytok! Szal illik hozzátok a tér neve, azt akartam mondani. :)
-
ki nyert? a GBC vagy a GBC? :D -

-
a rotacioskapa nemigazan folklorszagu...esetleg helyette forro szurok vedekezesnek a'la egri modra...esetleg a supportnak,aki amugy csikoboros kulacsban jofajta kisustit osztogat,kevlar helyett kincskereso kiskodmont...a assaultnak a kodgranat helyett pipat... -
Ijjj v-sly nagyon jó az aláírásod.:D

-
GBC vs GBC tegnapi gyakwar.:)
Karkand:
124-77
65-58
Sarki:
103-68
113-106
----------
405-309
GG!Egy nagyon jót gyaktunk.Jó kis meccs volt ez a tegnapi.;)
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4

-
-
azt már én is hiányoltam,majd jól felszántjuk vele az utat karkandon,és akkor végre nem tud jönni a sok láma tankkal/apcvel
-
Valahogy így 
Sorry a nagy"képűség" miatt! -
Pár helyre szivesen felakasztanék 1-2 "kisgömbőcöt" olyan kléjmóór típusút,mikor jön a delikvens akkor az jól megcsócsálja majd!
-
neménvoltam #72484 rotációs kapát igazán rakhatnának bele -

-
"az uj modban lesz kapanyel ami elsul,egyenesitett kasza a parasztkasztnak.asszem lesz karikasostor is.jah,meg gulyasagyu.shranknak kulon hatokros szeker meggymagkopkodovel."
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
köszi :) -
az uj modban lesz kapanyel ami elsul,egyenesitett kasza a parasztkasztnak.asszem lesz karikasostor is.jah,meg gulyasagyu.shranknak kulon hatokros szeker meggymagkopkodovel. -
vsly időben töröltünk :D -
In a round ... egy körön belül -
BF2S-en van olyan a kitüntetéseknél, hogy "IAR", ez pontosan mit jelent? -
neménvoltam #72475 "Tuti hogy suttyomban a csavokam atalakitotta a 9mm-es kispisztolyt sorozatlovore+fullautomatara.
"
MacGyver?
-
syscoHUN #72474 Tuti hogy suttyomban a csavokam atalakitotta a 9mm-es kispisztolyt sorozatlovore+fullautomatara.Ez olyan biggun cheat.Csak vigyazzni kell,nehogy ezt a cheat-et az engin hasznalja,mert akkor mar csak azt veszet eszre,hogy szembe jon veled egy engin gatling-al a kezeben.Ez akkor kaszaltak neked.
-
na ezt a videot akartam felrakni,mikor a nagy csiter ugy kibukott:)
-
most, hogy mondod, pedig mindig anti-tank vagyok, csak annak eleg nagy a recoil-ja igy, ha elkezded loni a kislabujjat, mar a 6. lovesenel, ha nem tolod az egeret ellena fejet lovod.Mig vegul le nem kop, aztan meghalsz :)
Regi szep raeros idonkben szorakoztunk ki hanyszor tudja megnyomni a joyon /amigas/ a tuzgombot 10 masodperc alatt.
meg mindig 96-ra emlkeszem, haverom eredemenye, hihetetlen nagy szam de ,ha rosszul emlekeszem es 69 lenne, a buvos szam, az sem rossz eredemny 10 sec alatt. -
valahol olvastam erről a progiról 1 tesztet, asszem CSben tesztelték...szerintem faszság...nagyobb a szórása ha így lősz stb. -
:DD
Ha olyan gyors ujjam lenne, mint a processzor számolási sebessége, akkor azt már rég máshol kamtoztatnám!:DDDDDDDDD -
A DAO-nál is ez van. 1 klikk és a full tár az arcodon!!! Szal' ez se nagyon tisztességes!:P -
Olyat te is tudsz csinálni sima egérrel! Nyomkodod az egér gombját mint az örült! :P
Elvileg ha jól tudom akkor ezek a gombok egy gombnyomásra úgy reagálnak mintha 3X nyomták volna le őket.
De szerintem egy pontos lövés mindennél többet ér!
-
Ha pisztolynal mukodik, nincs minimalis ido ket kilott golyo kozott, majd elobb utobb csak javitjak. -
Ja danee nem pont neked szantam az elozot, de a sors akarta igy, hogy a hozzaszolasod utan jelenjen meg az iromany :)