172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
j4n3k #72868 eztmi? -
j4n3k #72866 magadról is keress már képet plz... -
de azt azér tudod, hogy nem vagy egy "kalap" alá véve Albertóval...ezt már lepriviztük eccer...
f*szozást lehet abbahagyni:) -
7th-s srácok! Ma 2* DTK-zott le egy arc, Gabát 1* a heliért a 7th-s szerveren. Hiába szóltam, írtam, nem rugtátok ki a kis köcsögöt, pedig volt 1 halom 7th emberke ott. Csak akkor kickeltek, ha a ti játékotokat cseszik el? Vagy DTK-zzák csak a JCSR-eseket nyugodtan? Nemár srácok ... -
megtudtam, hogyha SF-el kapok rangot, akkor 2 fegyvert unlockolhatok egyszerre...
a kérdésem az lenne, hogyha én BF2-vel megkapom a rangot, és nem választhatok az unlockok közül, hanem átlépek SF-be, majd ott választok, akkor 2 ulcokot kapok? -
-
DaNeE mérges...mint mikor anno vele ültem kobrában,és felszállni sem tudtam vele 
azért ez a helyzet egy kicsit megváltozott-ma is egész jót arattunk SauerSiggel
-
legalább beraknál egy uj képet, fél éve ezt hajtogatod.. te fasz -
én voltam...én járok arra (is)
més Boxer is megmondhatja,hogy commander voltam tegnapelőtt FuShe Pass-on,mindkét körben,és mivel a vége BCre hajlott volna,ki volt jelölve minden squadnak,hova menjenek vissza,ezenkívül beírtam caps lock-al angolul és magyarul,hogy vissza a kijelölt helyre!-tehát magyaron én sem BCzek-külföldön más a helyzet,oké ott is összeakadhatsz magyarral,de ott nyugodtabb szívvel csináljuk...
egyébként amit leírtál,azzal jórészt egyetértek

mellesleg nemtom miért,én minden helire rakétát lövök...1000 környékén nme gondolkozom,hogy forduljak,h. géppityuzhassam a helit,mivel billentyűzettel sokkal nehezebb(joyom ugyanis nincs).Így van,lassítok,mint a pilóták jó része.Mellesleg nem kerüljük a 7th szervert-én pl.minden héten többször is játszom arra,de ez attól függ,melyik szerveren vannak már-ha van egy szerver,ahol már vannak,tehát nem üres,akkor nyilván nem 7thre fogok menni,direkt azért,mert ott nincs BC,de legalább egyedül vagyok-csak így nem tudok pontot szerezni.Aki eme utolsó mondatomat érti,azt megtapsolom.
A helis bombázásról-kérdezték is ki volt aki bombázott,többet nem tudok,mondjuk ide hozhatnám azt a példát,amikor Gulfon volt már 10 pontom,bespawnoltam Su-ba,majd 3 perc alatt csináltam ebből -20-at...még jó,h. nem 7th-ön történt
egyébiránt:GameOver,pls.mondd meg,meik demó szerveren találkozzunk,és mikor-ma este már azt hiszem,nem lesz jó,de holnap igen

-

(Bekukkantanék Desert Conflict topicba! ;) -
Játszik valaki a first decadeből akármelyik gémmel.
Azt én is kihívnám egy derbire.
Jó is lenne.Áhh most nem megyek Bf-ezni mert a BF-esekkel C&C-zek.
Viccen kívül..nyomja akárki a műfajt? -
vricsi #72856 Sajna Laky ez nem jött be.
Most mindkét játéknál kilép miután elindítom a szervert. Az EA-n regisztrált kódnak megkell egyeznie a játékba belépő kód és felhasználó névvel?
-
C64-en isten játék volt a Turrican meg a Defender of the Crown!
Wizard-al rengeteget nyomtam én is! -
mmbike #72854 höhö... ineternational karate :) az volt a legjobb c64-es gamma :)az ősember olimpiába a tűzgyújtás verseny volt a legjobb mikor fejbe lehetett verni a másikat :) igazi joy rángatós korszak :))) -
menj Odinnal Battle for Midle Earth 2-zni:) -
regisztáld be mind a két játékot az EA-nél
a DVD-n belül van egy "Support" mappa, azon belül meg egy "EReg.exe": klikk rá
csinálsz egy EA accot valós adatokkal, majd a megadott email címre elküldenek egy aktivációs linket, tádáááááám :o) -
vricsi #72851 Kedves Laky vagy akárki!!!Nekem az újra patch-elés (v1.22)után is ugyanazat írja.
Ráadásul a Bf2-ben meg "not valid CD-keyt" ír,pedig eredetim van mindkettőből.
Lassan kezdek megőrűlni.Valaki segítsen!!! -
WOW...
ketten a dungeonban juj...bátyámmal halálra rinyáltuk a magunkát már a végén amikor letelt az idő...és jött az a démon vagy mi -
hitman55 #72849 Ha Ha Ha HA
!!!Nagyon vicces
!!!
-
valamilyen vehicle-vel -
barogabi #72847 Alt+F4 -
ideje betolni az aktuális danik és albertók képemet:)hogy miből adódhat az a bizonyos hangfekvés....
-
Richard90 #72845 az még elmegy hogy off...
de van ennek a játéknak külön fórum
ott próbáld meg -
sry off
Játszik itt vki Battle for Midle Earth 2-vel? Csak mert szivesen kihívnám egy derbire.
on -
Deqwator #72843
-
GameOverrr #72842 Isten hozott a demóban! 

-
Dexantreal #72841 gurulni?..lol...kúszni,mászni..ezekre emlékszem..de,hogy gurulni....LOL... -
ugh olympic volt az ősemberes progi cime , de az életem első számitógépes játéka a wizard of war volt , emlékszem amikor megjelent a last ninja ,hogy el voltunk ájulva az introjátol , és amikor elöször láttam amigát azt hittem ennél jobb gép a világon nem lessz.Na ennyit a régi szép commodoros időkröl.
-
hitman55 #72839 Hogyan lehet gurulni?Ha valaki tudja írja már le!Köszike. -
Dexantreal #72838 Laky kösz a tanáscokat,ötleteket stb...
..de mint említettem,nem értek gép újra telepítéséhez,akkor a formázást ne is említsd
...fateromat megkérném,de ő meg szinte alig ér rá
...szal nemtom,hogy mikor lesz esetleg gép újra rakva,de előtte midnenklépp eltűntetem majd a Tempből a dolgokat,hátha az segít
-
Hi, Battlefield scene! A www.hunvista.hu oldalon nyitottam kategóriát a Battlefield klán és fan oldalaknak. Szórakozás>>PC játékok. Regisztráljatok. Ezen oldalak többsége ingyenes szolgáltatónál van, de nem probléma, engedélyezni fogom a webkatalógusban a megjelenést. Nem akarom offolni a topikot, kérlek adjátok át a szerkesztőknek. -
tűzfal nem fogja, ki is kapcsoltam addig. a töredezettségmentesítést azonnal megcsinálom, remélem segít
kösz -
Reinstallnak semmi értelme. Ugyan annyi idő és csak összexarja az egészett. Ráadásul ugyanúgy lesznek progik, amik nem fognak elindulni. Egyszer kell csak jól megcsinálni a rendszert és többet nem kell Wint telepíteni, akár ki is dobhatod a Win cd-det. :-) -
meg se kérdeztem volna, ha tört lenne... -
j4n3k #72833 eredeti játéka van, múthéten vette. mielőtt írsz, olvass vissza vagy inkább ne írj -
ember, erre az a megoldás, hogy ne formázd le a winyód :DD
csak win renstall... -
volt már ilyen problémám (tört verzió [anno])
sajnos csak win reinstall oldotta meg :D -
Ilyen konfigon kéne futnia sztem.
Mielött Ramot vásárolsz, :-) nézd meg, nem fogja e tűzfal a gamét'. Pl. SP2-nél előfordul, hogy a beépített tűzfal bezavar. Esetleg futtas le egy töredezettség mentesítést. -
hi
egy olyan problémám lenne, hogy megszereztem a BF2-t eredetiben, és az aláírásomban található konfigon nem nagyon akar menni. hiába vettem le mindent teljesen lowra és off-ra, és a felbontást is, meg 16 bitre, de így is jó esetben 10-12 FPS-t produkál a játék. természetesen legfrissebb grafikus drivert letöltöttem felraktam, minden háttérben futó alkalmazást bezártam, de így se jobb. amikor jobban rá lehetne látni a pályára akkor tényleg diavetítés van, amikor pedig 'magam alá nézek' akkor 10 FPS körül. Normális ez? :( ráadásul ilyen grafikán úgy néz ki mint egy hányadék
Ha ilyen grafikán már 25-30 FPS-t adna a játék azzal már meg lennék elégdve
elvileg rendszerkövetelmény:
System: 1.7 GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 2300 MB
Other: Geforce 3 or better, XP Only
segítsetek, mert remélem nem azért kellett megvennem, hogy ne tudjak vele játszani
ja és elvileg a bfhelp.try.hu-n látható táblázat szerint is kéne mennie egy lowot. -
Egyértelmű, tört SF-fel nem tudsz bemenni sehova se mert nincs tört szerver.