172102
  • j4n3k
    eztmi?
  • j4n3k
    magadról is keress már képet plz...
  • mohus
    de azt azér tudod, hogy nem vagy egy "kalap" alá véve Albertóval...ezt már lepriviztük eccer...

f*szozást lehet abbahagyni:)
  • digitalenjoy
    7th-s srácok! Ma 2* DTK-zott le egy arc, Gabát 1* a heliért a 7th-s szerveren. Hiába szóltam, írtam, nem rugtátok ki a kis köcsögöt, pedig volt 1 halom 7th emberke ott. Csak akkor kickeltek, ha a ti játékotokat cseszik el? Vagy DTK-zzák csak a JCSR-eseket nyugodtan? Nemár srácok ...
  • Laky
    megtudtam, hogyha SF-el kapok rangot, akkor 2 fegyvert unlockolhatok egyszerre...
    a kérdésem az lenne, hogyha én BF2-vel megkapom a rangot, és nem választhatok az unlockok közül, hanem átlépek SF-be, majd ott választok, akkor 2 ulcokot kapok?
  • mohus
  • HTS s3rg1nh00
    DaNeE mérges...mint mikor anno vele ültem kobrában,és felszállni sem tudtam vele
    azért ez a helyzet egy kicsit megváltozott-ma is egész jót arattunk SauerSiggel
  • Danee
    legalább beraknál egy uj képet, fél éve ezt hajtogatod.. te fasz
  • HTS s3rg1nh00
    én voltam...én járok arra (is)més Boxer is megmondhatja,hogy commander voltam tegnapelőtt FuShe Pass-on,mindkét körben,és mivel a vége BCre hajlott volna,ki volt jelölve minden squadnak,hova menjenek vissza,ezenkívül beírtam caps lock-al angolul és magyarul,hogy vissza a kijelölt helyre!-tehát magyaron én sem BCzek-külföldön más a helyzet,oké ott is összeakadhatsz magyarral,de ott nyugodtabb szívvel csináljuk...
    egyébként amit leírtál,azzal jórészt egyetértek
    mellesleg nemtom miért,én minden helire rakétát lövök...1000 környékén nme gondolkozom,hogy forduljak,h. géppityuzhassam a helit,mivel billentyűzettel sokkal nehezebb(joyom ugyanis nincs).Így van,lassítok,mint a pilóták jó része.Mellesleg nem kerüljük a 7th szervert-én pl.minden héten többször is játszom arra,de ez attól függ,melyik szerveren vannak már-ha van egy szerver,ahol már vannak,tehát nem üres,akkor nyilván nem 7thre fogok menni,direkt azért,mert ott nincs BC,de legalább egyedül vagyok-csak így nem tudok pontot szerezni.Aki eme utolsó mondatomat érti,azt megtapsolom.
    A helis bombázásról-kérdezték is ki volt aki bombázott,többet nem tudok,mondjuk ide hozhatnám azt a példát,amikor Gulfon volt már 10 pontom,bespawnoltam Su-ba,majd 3 perc alatt csináltam ebből -20-at...még jó,h. nem 7th-ön történt
    egyébiránt:GameOver,pls.mondd meg,meik demó szerveren találkozzunk,és mikor-ma este már azt hiszem,nem lesz jó,de holnap igen
  • mesor

(Bekukkantanék Desert Conflict topicba! ;)
  • JCSR Apache
    Játszik valaki a first decadeből akármelyik gémmel.Azt én is kihívnám egy derbire.
    Jó is lenne.Áhh most nem megyek Bf-ezni mert a BF-esekkel C&C-zek.
    Viccen kívül..nyomja akárki a műfajt?
  • vricsi
    Sajna Laky ez nem jött be.Most mindkét játéknál kilép miután elindítom a szervert. Az EA-n regisztrált kódnak megkell egyeznie a játékba belépő kód és felhasználó névvel?
  • mesor
    C64-en isten játék volt a Turrican meg a Defender of the Crown!
    Wizard-al rengeteget nyomtam én is!
  • mmbike
    höhö... ineternational karate :) az volt a legjobb c64-es gamma :)az ősember olimpiába a tűzgyújtás verseny volt a legjobb mikor fejbe lehetett verni a másikat :) igazi joy rángatós korszak :)))
  • mohus
    menj Odinnal Battle for Midle Earth 2-zni:)
  • Laky
    regisztáld be mind a két játékot az EA-nél
    a DVD-n belül van egy "Support" mappa, azon belül meg egy "EReg.exe": klikk rá
    csinálsz egy EA accot valós adatokkal, majd a megadott email címre elküldenek egy aktivációs linket, tádáááááám :o)
  • vricsi
    Kedves Laky vagy akárki!!!Nekem az újra patch-elés (v1.22)után is ugyanazat írja.
    Ráadásul a Bf2-ben meg "not valid CD-keyt" ír,pedig eredetim van mindkettőből.
    Lassan kezdek megőrűlni.Valaki segítsen!!!
  • mohus
    WOW...
    ketten a dungeonban juj...bátyámmal halálra rinyáltuk a magunkát már a végén amikor letelt az idő...és jött az a démon vagy mi
  • hitman55
    Ha Ha Ha HA !!!Nagyon vicces!!!
  • mohus
    valamilyen vehicle-vel
  • barogabi
    Alt+F4
  • mohus
    ideje betolni az aktuális danik és albertók képemet:)hogy miből adódhat az a bizonyos hangfekvés....
  • Richard90
    az még elmegy hogy off...
    de van ennek a játéknak külön fórum
    ott próbáld meg
  • JCSR ODIN
    sry off

Játszik itt vki Battle for Midle Earth 2-vel? Csak mert szivesen kihívnám egy derbire.

on
  • Deqwator
  • GameOverrr
    Isten hozott a demóban!
  • Dexantreal
    gurulni?..lol...kúszni,mászni..ezekre emlékszem..de,hogy gurulni....LOL...
  • mNzJean
    ugh olympic volt az ősemberes progi cime , de az életem első számitógépes játéka a wizard of war volt , emlékszem amikor megjelent a last ninja ,hogy el voltunk ájulva az introjátol , és amikor elöször láttam amigát azt hittem ennél jobb gép a világon nem lessz.Na ennyit a régi szép commodoros időkröl.
  • hitman55
    Hogyan lehet gurulni?Ha valaki tudja írja már le!Köszike.
  • Dexantreal
    Laky kösz a tanáscokat,ötleteket stb.....de mint említettem,nem értek gép újra telepítéséhez,akkor a formázást ne is említsd...fateromat megkérném,de ő meg szinte alig ér rá...szal nemtom,hogy mikor lesz esetleg gép újra rakva,de előtte midnenklépp eltűntetem majd a Tempből a dolgokat,hátha az segít
  • hunvista
    Hi, Battlefield scene! A www.hunvista.hu oldalon nyitottam kategóriát a Battlefield klán és fan oldalaknak. Szórakozás>>PC játékok. Regisztráljatok. Ezen oldalak többsége ingyenes szolgáltatónál van, de nem probléma, engedélyezni fogom a webkatalógusban a megjelenést. Nem akarom offolni a topikot, kérlek adjátok át a szerkesztőknek.
  • kostka
    tűzfal nem fogja, ki is kapcsoltam addig. a töredezettségmentesítést azonnal megcsinálom, remélem segít
    kösz
  • JAG1
    Reinstallnak semmi értelme. Ugyan annyi idő és csak összexarja az egészett. Ráadásul ugyanúgy lesznek progik, amik nem fognak elindulni. Egyszer kell csak jól megcsinálni a rendszert és többet nem kell Wint telepíteni, akár ki is dobhatod a Win cd-det. :-)
  • Laky
    meg se kérdeztem volna, ha tört lenne...
  • j4n3k
    eredeti játéka van, múthéten vette. mielőtt írsz, olvass vissza vagy inkább ne írj
  • Laky
    ember, erre az a megoldás, hogy ne formázd le a winyód :DD
    csak win renstall...
  • Laky
    volt már ilyen problémám (tört verzió [anno])
    sajnos csak win reinstall oldotta meg :D
  • JAG1
    Ilyen konfigon kéne futnia sztem.
    Mielött Ramot vásárolsz, :-) nézd meg, nem fogja e tűzfal a gamét'. Pl. SP2-nél előfordul, hogy a beépített tűzfal bezavar. Esetleg futtas le egy töredezettség mentesítést.
  • kostka
    hi
    egy olyan problémám lenne, hogy megszereztem a BF2-t eredetiben, és az aláírásomban található konfigon nem nagyon akar menni. hiába vettem le mindent teljesen lowra és off-ra, és a felbontást is, meg 16 bitre, de így is jó esetben 10-12 FPS-t produkál a játék. természetesen legfrissebb grafikus drivert letöltöttem felraktam, minden háttérben futó alkalmazást bezártam, de így se jobb. amikor jobban rá lehetne látni a pályára akkor tényleg diavetítés van, amikor pedig 'magam alá nézek' akkor 10 FPS körül. Normális ez? :( ráadásul ilyen grafikán úgy néz ki mint egy hányadék
    Ha ilyen grafikán már 25-30 FPS-t adna a játék azzal már meg lennék elégdve
    elvileg rendszerkövetelmény:
    System: 1.7 GHz or equivalent
    RAM: 512 MB
    Video Memory: 128 MB
    Hard Drive Space: 2300 MB
    Other: Geforce 3 or better, XP Only

segítsetek, mert remélem nem azért kellett megvennem, hogy ne tudjak vele játszani
    ja és elvileg a bfhelp.try.hu-n látható táblázat szerint is kéne mennie egy lowot.
  • bakvarnyu
    Egyértelmű, tört SF-fel nem tudsz bemenni sehova se mert nincs tört szerver.