172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
atwe #72989 Item majd holnap .)) -
Na most meg senki nincs, ez az én szerencsém...
-
Elnézésedet kérem !! Neked volt igazad én csesztem el, még a 138 ra végződő IP címet erőltettem neki! Még 1x bocsánat!!
-
Borg #72986 Pedig nekem törtem van, szal még az se lehet gond :) -
GameOverrr #72984 Nem Te nem állítottad, hanem én állítottam ill. én nem állítottam. Hogy is van ez? 

-
Aha, ez simán igaz, de ha már egyszer jól begyakorolta a heli irányítást/harcot még mindig marha jó eredményeket érhet el - ezektől függetlenül. -
kérdeztem nem állítottam
-
GameOverrr #72981 Az igaz, hogy frissdiplomás vagyok, de én a mondatod második felében lévőket nem állítottam.
-
GameOverrr #72980 Azért ebben kételkedem(
), de mindenesetre köszönöm. Én amúgysem azért aprítottam a népet, hogy aztán hú de nagyon felnézzenek rám. Játszottam, aztán betettem ide az eredményét, majd vártam ki mit reagál. Ennyi.
-
Ja, es meg Schrankot se ismeri
-
GameOverrr #72978 #71909 számú hozzászólás. Idézem:
"Egy, a Gulf Of Oman 32 ill. 16-os méretben."
Ha jól emlékszem még azon az oldalon válaszoltam. Igaz, hogy munkanélküli vagyok, de ennyire nem. Sorry. -
Na akkor vegyuk at:
1. helikopter TV raksija fele annyi utat tesz meg
2. gyengitett pancelzat
3. kevesebb raketa
4. stinger/igla/mobil AA mar el is talalja...repcsi meg nem...
5. szutyok remego kepu TV guided
Es ez csak (Gameover altal kozkedvelt) helikopterre vonatkozott, amit az alap es a mostani legujabb verzios peccs ota valtozott.
Szoval at lehet szokni persze, de kivancsi lennek ra meddig maradna levegoben, es miket lone vele...
-
én az 1.21-óta sokkal nehezebben tudom lelőni a heliket kocsival az igaz hogy többet sebez de kevesebb találat van elkúrták mint a PKM-et pedig azt meg kellett volna hagyni "félautomata sniper"-nek persze szigorúan csak fekve -
Hidd el itt mindenki felnéz rád és büszke az elért eredményeidre! Egyben rettegünk is a naptól amikor egyszercsak leereszkedsz hozzánk és megjelensz a normál játékban! Ne csodálkozz majd ha mindenki elmenekül a szerverről! -
te vagy az a frissdiplomás aki múltkor itt nyávogott hogy 200 alatt nem megy el dolgozni ha fene fenét eszik is ?
-
Hiába gyakorol demoban amiben csak a Gulf of Oman van! Még életében nem találkozott olyan emberrel aki faszán kezeli a Linebackert vagy a Tunguskát! Soha nem látott még jól működő Stingert vagy Essexet!
Ráadásul még a Transport járgányok gépstukijával(patch utáni) sem nézet szembe!
Szal' szerintem a teljesben eléggé minuszba tendálna a KD-ja.
Persze én már alig várom hogy végre játszon a patchelt BF2-vel!
-
Deqwator #72972 és milyen igaza van a bátyádnak! -
Borg #72971 Most voltam bent a szerveren, faszán megy :)
Valami gond nálad lehet. -
A demóban 1 pálya van csak? Kérdeztem tőle a múltkor de nem válaszolt. Akkor tényleg szopacs lenne neki=)
De hogy a fenébe nem bírja megunni azt az egyet. -
GameOverrr #72969 Lassan már én is unom, úgyhogy nem is írok hasonlókat többé. Csupán azt akrtam tudatni, hogy azért nem olyan kezdő itt mindenki. Most már nagyjából tisztában vagytok a demós viszonyokkal, amit csak azért tartottam fontosnak tisztázni, mert a többség gyerekjátéknak tekintette/tekinti az ottani játszadozást, de azért ez nem (mindig) olyan egyszerű. Meg nem is lesz több kép, amihez kapcsolódóan magyarázni kellene a bizonyítványt.
Szóval találkozunk a teljes játékban!
(Az egyik cég állásinterjú után visszahívott egy második körös állásinterjúra is, szóval ha minden a tervek szerint alakul, akkor kb. 3 hónap alatt összetudok gyűjteni annyit, hogy végre élesben is nyomhassam. Pfff... de messze van az még.
)
Én meg addig maradok a demó koronázatlan királya.
Ez kicsit "szerény" volt, de találó nem? A bátyám szerint ez jobban illik a szituációra: Vakok közt a félszemű a király.
-
ott kezdődik a mutatvány hogy a 13 map-ból egyet ismer úgy hogy ha meglátná kubra dam-ot azt se tudná mi merre hány méter
-
Na jó azért nem kell túlzásokba esni, vannak a rankedeken is nyomik bőven=)
Persze szervere válogatja.De ha már egy éve gyakorolja demóval jó eséllyel indulna a rendes játékban is patch ide patch oda
-
Beszarás, visszaraktam a kettővel korábbi Catalyst-ot azzal meg jó az AA.Ki érti ezt. -
ez a NAW nagyon szar a bf2-t is arcad-ozzák de a NAW-hoz képest egy szimulátor
-
TS Zolly #72964 NAW? -
TS Zolly #72963 pf.
-
Hm, miért ír nekem hibás csatlakozást az SG-s szerver ??? Pedig az összes port be van állítva a routeren amit kér a BF2.
A windowsos "tűzfal" meg ki is van lőve!
-
Nem akarok illuziorombolo lenni, de ezt mar lassan en is unom...
Figyelj egy picit. Ez egy demo, kezdo jatekosokkal akik ha felmennenek egy atlagos jatekosokkal teli ranked szerverre, pillanatok alatt kilonek a gatyajukbol.Erre ugye sajat IQ-bol is rajottel.Azota kiadtak par peccset ami radikalisan megvaltoztatta az alapjatekot. Velemenyem szerint azok a "kiemelkedo jatekosok" egy rankeden orulnenek ha kb. utolso 5-ben vegeznenek... -
GameOverrr #72960 Van abban igazság, amit írsz, de azért lenne némi hozzáfűznivalóm.(Amúgy meg nem is én lennék, ha nem lenne
.) A flémről meg annyit, hogy legalább kezdek rájönni, hogy mi az.
"Te tényleg a kezdő játékosok mészárlásából szereztél egy éves rutint?"
Maradjunk annyiban, hogy egy éve játszok a demóval. És ahogy én egy éve játszok vele, azzal az erővel miért ne játszhatna más is? Való igaz, hogy a játékosok többsége elég kezdőnek tűnik, max. egy középszint, de van jó pár igen kiemelkedő játékos, akiket nyugodt szívvel ajánlanék bármelyik magyar klán figyelmébe.
Vegyük például ezt a legutóbbi képet: az ellenség egy-egy játékosa igen szép teljesítményt nyújtott.(Emlékeztetőül néhány K/D: 46/11; 31/6; 27/1.) Szóval valószínűleg ők sem aznap játszotttak vele először. Itt csupán arról volt szó, hogy igen szép kis "dreamteam" jött össze az én oldalamon. Mondjuk viszonylag hamar beszorítottak minket a MEC reptérre, ahol könnyebb írtani a népet, de már a beszorítás ténye is jelezte, hogy valami nem az igazi.
(Az nekem is kifejezetten tetszett, amikor egymás után kétszer is a kifutópályához legközelebbi helyen respawnoltam, pont az ott kempelő tank előtt.(A hóhért akasztják szindróma...
) Mondjuk nem is húztam a két életemmel talán összesen egy másodpercig. De én ilyenkor sem ezt a drága kempert anyáztam, hanem ezt a hülye játékot, hogy legalább annyi esélyt adott volna, hogy nem oda tesz a tank szájába. Mondjuk, ha minden spawnponton ott vár valami, akkor olyan mindegy. Szóval kempeltek minket szépen. Valaki korábban azt vágta a fejemhez, hogy ilyenkor én lennék az első aki átáll, hogy aztán én is mehessek kempelni. Nem szokásom. Engem ugyanis ha lekempelnek én bosszút akarok állni(gondolom ezzel nem vagyok egyedül), és eszem ágában sincs átállni.)
Szóval a lényeg az, hogy van néhány igen jó játékos is.(Mondjuk az is igaz, hogy ellenük játszva nem is rohanok ide dicsekedni a K/D-kkel. De hát átlagos eredményekkel minek is.) Írhatnék több nevet is, de gondolom egyikkel sem mondanék semmit. Talán egyet kivéve: FLTSIM-2005. Ő heliben ülve nagyjából annyira lóg ki a demóból, mint én.(Bár ezzel csak óvatosan, mert itt egyesek az őszinteséget nagyképűségnek tekintik. Persze az is igaz: hiszik, ha látják.) És ez a srác jelenleg a 14. a világranglistán a teljesben...(Meg lehet nézni.
)
Bár a múltkori teljesítményét is látva(a srác ugyanis a mai napig bejár a demóba: lásd a #67837-es hozzászólást), még jobb is nálam. Szemtől szemben istenigazából csak egyszer küzdöttünk meg: Mindkettőnknek volt lövésze, így TV-raksik nélkül küzdöttünk. Én álltam nyerésre, az ő helije jobban füstölt már, amikor mindkettőnket megzavart valami rakétaveszély. Ő akkor meg is halt.(Persze őt már lehet, hogy korábban is lőtte más is, szóval ebből messzemenő következtetést nem vonok le.) Persze ha egyedül volt, jónéhányszor kaptam egy TV-raksit az arcomba a semmiből. Úgyhogy én vagyok az ő adósa. Ha végre futni fog a teljes játék, akkor az lesz az első, hogy megkeresem, és törlesztek valamit az adósságomból. Bár ez már ránézésből nem lesz fair, mert én csak rá fogok vadászni. De hát ez van: az ismertség átka.
Még valami: én ugyebár helivel nyomom. Na mármost valaki tőlem régebbi, rutinos róka, akinek talán a szavára adnak is a patch kijövetelekor megjegyezte, hogy "azért a helit eddig is le lehetett lőni". Ez nagyon is így van, egy jó vadászgép pilótát senki más nem tud leszedni a demóban, csak egy másik jó vadászgép pilóta, ezzel szemben egy helit szerintem egy közepesebb képességű játékos is le tud szedni, ha igazán rászáll. Arról nem én tehetek, hogy amikor ezeket a "kismillió"/nullákat csinálom, az senkinek nem szúrja igazán a szemét(illetve egyeseknek igen, de ők azzal vannak elfoglalva, hogy lecsíterezgetnek), nekem biztos szúrná.
Na, asszem ez megint jó hosszúra sikeredett, de már úgyis rég írtam kisregényt(gondolom már mindenkinek hiányérzete volt
). Na mindegy legalább, van mit olvasni.
Ui.: Mindenkinek jó locsolkodást!
-
én már korábban tapasztaltam...
ezért lett 6600GT-m -
Nem tapasztaltatok olyan hibát Radeon-nál, hogy az anti aliast bekapcsolva vibrál a kép? Még a patch előtt jó volt.Anélkül meg ocsmányul néz ki. -
Borg #72957 Na kérem, az SG.HU BF2 szever mostantól NAW modot futtat :)
Aki letöltögetett minden NAW mappackot, meg modot, az már mehet is be tesztelni :) -
Deqwator #72956
-
mi se maradjunk ki , a GBC klán nevében kellemes husvéti ünnepeket ,meg sok sok playboy nyuszit mindenkinek.
-
*102# -
valaki itt akad az frx-től?mert elvileg 6tól gyakunk lenne,de még mi is csak 2en vagyunk :P 
bár lehet h. később lesz,ebben nem vagyok biztos...abban viszont igen,hogy én ezt a postot nem ejthettem volna meg,el vagyok tiltva minden magyar fórumról meg a magyar szerverektől is egy hónapra
-
vricsi #72952 Légyszi Dienesoft!!!Hogy sikerült elindítani?Én már szívok vele napok óta...
-
melyik számon lehet lekérdezni a számla egyenleget a domino-val
-
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁN MINDENKINEK A ~LoB~ KLÁN -
Okés, köcce a sok privátüzit. Csak nem kicsit volt idegesítő a srác. Azt hittem eldurran az agyam.