172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
egy gyakról volt szó, annyira nemkell ezen itt annyira lovagolni, úgy kell nézni, hogy legalább egy félkörrel többet játszottak :) -
Hehe ez a szitu nagyon ismerős, velünk még Vietnamban történt meg a szopatás, ha jól emlékszem a GBC elődje csinálta meg velünk"ez nem 100%" hihetetlenül idegesítő.Biztos lehetsz benne, hogy ha ti buktatok volna 2 zászlót senki sem akarta volna újrakezdeni.. vajon miért?? hmmm -Komolytalan ellenfelek- csodálom, hogy aneket nem vették fel, az lett volna a meggy a habostorta tetejére.... -
én még annyit hozzáfűznék,hogy az egész JCSR klántól és a scene-től is elnézést kell kérnem a múltkori dologért:mivel egy olyan eset tegnap is előfordult,ezért mostmár egyértelmű a helyzet:nem az ellenfél a hibás,hanem egyszercsak kicsit megugrik a ping,ettől egy fél mp.kimarad a játékból,és míg az ellen lelő minket,mi csak annyit látunk,hogy jön felénk.Ez ellen nem tudunk mit teni,sry.De legalább mostmár biztos,hogy nem használ senki semmit,csak a szerverben van a hiba.Mégegyszer elnézést mindenkitől,és grat ~LoB~,ill.grat.JCSR 
-
Meg a 64-es dragon walley-n az essex melletti bazison a hirtelen vegetero palya, ami a heli/repulo ferobbanasabol deritheto ki
-
Ők csak játszottak volna, vissza TK-ztak néhányan a srácnak mérgükben. Magam is amcsi voltam az első 5 TK-ig, aztán szóltam Zolchi-nak, hogy inkább leszek kínai, mintsem ezt a balféket eltűrjem. Segített nekik rendesen veszteni a srác, ki sem bírtak jönni az anyahajóról egyátalán az alatt a bő óra alatt.
Az a kép csak az egyik kör volt, előtte -365 körül szedett össze a gyerek, és sokkal durvábban nyomta.
-
Deqwator #73145 voltak ügyes emberek az amcsi oldalon! -
A gyilkos láthatatlan faágakat én is kedvelem ha helizek.
-
"dalianon az átlátszó betonfal a kínai főbase mögött"
ez repcsiből is fícsör :)
(nempárszor volt "miafa*??!!" arrafelé :)) -
Nos, egypár órányi helizés után az ilyeneket fel sem szabad venni. Ez olyan, mint a fushee-n a láthatatlan fák, az 5-10 méteres hatósugarú gyilkos ágak, dalianon az átlátszó betonfal a kínai főbase mögött...
Amúgy meg nagyritkán olyan is előfordul, hogy valaki szépen becéloz TV rakival, de a raki egy bikafingnyira felrobban előtted (ami amúgy ku@va idegesítő a másik oldalról
).Ez is meg dobja a helit...csak ugye neked ilyen nem lehet, mert a demoban még az egész pályát át lehet lőni TV raksival.
-
A helyedben megpróbálkoznék egy másik minidvd-vel. Innen szedd le. -
Csináltál account-ot magadnak? Ha nem, elöbb tedd meg. Érdemes az IGN.com weboldalra felcsattogni és ott regizni, majd a game-ben a Retrieval(?) fülön írd be a regizett account-od. Antik1-2-3 (szlovák) serverek törtek és elég jó privát statjuk van. -
US Marine arcokkal recskázni?
-
David2006 #73138 Igen sajnos foltak félreértések de máskor nem fordul elő
-
Olyat láttam már, hogy a stinger rakétája nem cseszte szét a helit, hanem eltolta maga előtt úgy 200m-t, majd dolgavégezetlenül elment a nirvánába. Lehet ilyen élményben volt részed neked is. -
hy van olyan játék ami ugyanígy u.s. marine arcokkal lehet veretni sivatagban
de van single player mission része is?
Kösz
-
Szerintem repülő száll olyankor beléd csak bug miatt nem robbantok. -
Verzoo #73134 Fasza mert nekem már több mint 300órám van és nem adja meg ezt a szar expertet... -
GameOverrr #73133 Lenne egy kérdésem a helisekhez. Találkozott-e már valaki azzal a jelenséggel, hogy meglökte a semmi?
Igen, jól olvastátok: MEGLÖKTE A SEMMI. Mármint a helit. Velem már nem először fordul elő. Többek közt ma is megtörtént, meg is haltam miatta, úgyhogy megelégeltem a dolgot, és gondoltam utánajárok.
Egész pontosan arról van szó hogy gyakorlatilag reccenés mentesen megy a játék, és akkor hirtelen mintha meglökne valami, de nem beszaggat, vagy lagol, nem. A helinek közvetlenűl semmi baja nem lesz, max akkor ha a lökés miatt lezuhanok, ami nem nehéz tekintve, hogy tényleg elég dúrván módosul a heli repülési iránya. Az egészet ahhoz tudnám hasonlítani, mintha állnál az utcán és valaki neked futna. Rendesen lehet érezni, hogy valami meglökött. Halálkomolyan.
Már többször is előfordult, és biztos vagyok benne hogy egyik esetben sem mentem neki semminek és nem ütköztem össze semmilyen másik járművel(vagy ejtőernyőssel...LOL egyszer kajakra összeütköztem egy ejtőernyőssel. Sehol semmi, erre egyszercsak valaki izomból bejött a szélvédőn, ahogy tanítják!
. Nem tudom, mi a f*szt keresett ott.
) Na szóval visszatérve erre az X-aktára: leginkább akkor szokott előfordulni, ha földközelben, viszonylag lassan repülök. De nem gyakran, mondjuk úgy 40 óránként egyszer.
Olyan van, hogy eltalál egy tank, de mégsem sebez meg, ennek ellenére hallani és érezni is a becsapódást, de az bug. Ez a "lökdösődés" viszont nem tudom mi lehet.
Olyan az egész, mintha valaki belenyúlna a játékba és egy kicsit "arrébb tenne".
-
nabazmeg ez a szar miota 300 ora?
a multkor meg 400 volt...
azelott meg 1000
-
GameOverrr #73131 Asszem pont elkerültük egymást.
-
j4n3k #73130 vótmá -
hát ez meg mi a ..........? 
http://www.youtube.com/watch?v=VBtQziHYEF0&search=bf2%20cheat -
j4n3k #73128 hallod leveskocka, ölj 24et tankal és meglesz az expert armour! -
HTSMarci #73127 
-
Ja,és persze GRATZ ~LOB~ 
-
A HTS is megköszöni a server-t a JCSr-nek,amin megütközhettünk a "Harcmező Lordjaival".Sajnos messze nem voltunk ott 100%-osan,ezek okait nem szeretném felsorolni.Télleg történtek kissé furcsa dolgok,de ami a legjobban tetszett:elindul a game SaK-on ,irjátok hogy ELES ,egy ideig megy a harc HTS 2 zászlót befoglal,egy marad hátra..erre nemtudom ki a LoB-ból beirja hogy mehet a restart mintha most kezdenék......hát remélem nem lesz ilyen félreértés többet mert kicsit falratudok mászni az ilyenektől és jó lenne ha nem irna ilyenkor minden játékos egymásnak ellentmondo dolgokat.. -
GameOver,hol vagy?
meg akarlak kínálni egy-két TVvel én is!még ma egy keveset leszek a demóban,a három szerveren amit megadtál,megtalálsz(persez nem mind3on egyszerre
)
-
nem voltam.:) -
széép? :D jobban élünk mint 4 éve :) -
Itt voltál te a Borg ellenes időszakban amikor alakult a BF community topic? Akkoriban elég gyorsan eljárt a keze! :P
(Jaj azok a régi szép idők) -
-
nem a -
hagyjátok békén -ot most próbálja kínkeservvel bebizonyítani miért jobb a benyás kocsi a nyálasnál
-
a LoB klán nevében köszönkjük a JCSR-nek a szervert, csaba vesz nektek egy sört amint lehet :) -
Ajánlom figyelmedbe az eredeti játékot! -
zltn2 #73115 1. "letöltöttem bf2 játékot. Simán enged multizni pár szerveren" milyen szervereken? én is letöltöttem de nekem semilyen szerveren nem enged multizni!
Még azon se ami elméletileg tört
2. ha letöltöd a(az) 1.22 peccset hogy inditod el a gamet, én mindent a faq szerint csináltam de nem indul el. -
Nem nyalizok, de azért Borg képes büntipontot meg ban-t osztogatni! :P -
Na és ezt most mire írtad? -
ne nyalizz:) -
Az flo001 már nekem is az agyamra megy. Elkellene érni hogy feljöjjön egy általunk üzemelt serverre, ahol megnézhetnénk a cdkulcsát. Talán ha látná hogy megvan a cd kulcsa leállnam ezzel a sok TK-val. Ha meg nem, annál könnyebb lesz kibannolni a serverekről.
-ot most próbálja kínkeservvel bebizonyítani miért jobb a benyás kocsi a nyálasnál