172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
1.:Lejáratjátok ti magatokat.
2.:Elhiszem,hogy szar volt.Ellenünk már nem élveztétek,mert nem volt meg az a filing,mint amikor a maint kempeltétek MI8-al a publiklámák ellen.De ez az állításod inkább felétek nézve szánalmas.
3.:Nem hisztinek nevezném,inkább kiálltunk mindig is a tisztességes feltételek mellett.A hiszti inkább rátok jellemzö. -
Na szal tud vki olyan játékot ami ugyanígy modern combat, sivatagos és van single mission-je is?
-
Nálunk már megoldódott a probléma mert van két gép meg két külön játék is!(legális cd-keyekkel) :)
Csak írtam egy példát hogy van ilyen is! -
GameOverrr #73227 Szerintem sincs... 

-
Persze:
Az 1.0-ban nem volt külön klánprefix beírási lehetőség, és mivel abban a klánban ahol játszottam először úgy volt, hogy lesz BF2 squad is, így egyből klánprefixel kezdtem el játszani. Mivel a srácok aztán úgy döntöttek, hogy mégse, inkább a CoD2, ezért befejeztem a prefixes nickel való játékot. Persze akkor még fogalmam sem volt arról, hogy meglehet hekkelni a BF2 "júzerprofájlt" - ezt is az itteni FAQ-nak köszönhetem. Az ezután következő peccsek meg alapból különszedték a prefixet a nicktől.
Hát ennyi. Most biztos csalónak gondolsz. Jelenlegi prefixem a "SUKRAN", és jelenleg öten vagyunk haverok akik néha esténként összeugranak kicsit durrogtatni. Egyéb kérdés?
-
Ne legyen flém.Ramboval mindent megbeszéltem privibe.Nem rossz szándékból írta Rambo.És zárjuk le ezt a 7th vs GBC egymás elleni témát.Igaz ami igaz az látszik,hogy a 7th "utálja" a GBC-t,de én a 7th-ból senkit nem "utálok",aztán a többiek nem tudom hogy állnak hozzá...Legyen PEACE végre. -
Mint Hatt már írta, _egyetlen_ COFBos sem BF2zik már, legalábbis nem a 7th-ben.
Frankón összeolvadtunk egy WoW-os bandával. Jó sok értelme volt. Akkor váltottuk vissza a nevünket 7th-re, mikor már végképp semmi esélyét nem láttuk, hogy a COFB megmoccanna BF2 irányába. -
Sot, egy alternativ megoldas, el is kuldom a dicenak :), mar az is visszafogna a jo nepet, ha egyszerre egy aktiv multi player account lehetne.
Aztan elgondolkozna 50000 pont utan, hogy csak azert, hogy le dtk-zon egy ismeretlen nevrol valakit, aki sokkal jobb nala, de majd igy megbosszulja gondolja magaban erdemes -e csinalni.Utana kezdhetne elorol a pontgyujtest, 99 %-ban visszafogna az idiota invaziot.Bar ez kevesbe jo megoldas, pl alberto eleg sok pontot eldobott mar magatol, csak hogy uj neven virithasson.
De viszont igy mesor is tudna jatszani egy geprol ket ember variacioban, bar igy le kellene mondania a sok pontrol, de igy mar egy szava sem lehet :) -
Meggymag vezette a COFB-ot asszem, vagy tévedek? és ő most 7th-s.. vagy nem?
kicsit bizonytalan vagyok.. vagy nem? :D -
aGGi #73221 Császtok. Töltöm a BF2 demóját,h kipróbáljam milyen átlőni a pályán TV-vel. De a demóba nincs is heli nem? Vagy csak lemaradtam a korral?
:D
-
Csak mert vicces, regen amikor meg a cod1-ben a "nagy" klan tagok, a palya vegen visszacsereltek a nevuket, ha jol sikerult a koruk pl.
Itt is hany "klanosnak" van masodik neve fel, hogy szegyent hoz a jatekaval a publikon, ezert valasztja ezt a megkerulest ??? Par ilyen valos peldat mindenki tud mondani.
Mas pelda, jaj kiprobalom milyen a hazba bemenes ajto nelkul, de csak a masik nevemmel, ha lebukok nevtelen maradjak. meg ezer ilyen peldat fel lehetne hozni.Mig ha nem lenne ilyen szabad a vasar, ilyen nem lenne, sokkal kevesebb idiota lenne a szerveren, legalabbis megprobalnak kordaban tartani magukat.Szemely szerint ezert orulnek neki.
Nem pont az egy gepes ket jatekos emberekkel tortenu kiszuras lenne a cel, gondolhatod. -
Azért ehhez kellett ám a helipilóta is, olyan szépen egyenesen repült szinte kínálta magát :D -
GameOverrr #73218 Akkor ez gondolom tetszeni fog! Feltételezem, ismerős is ez a herci helyzet. Bár már régi, és már lehet, hogy volt is, de akkor már régen. Úgyhogy tankosok, lehet (megint)élvezkedni!
-
ave!
elvileg ráérek, de majd holnap elválik, majd igyexem
-
j4n3k #73216 örülünk -
Nem mind1 hogy ki hogyan váltogatja a nickjét BF2-ben? Max nem ismeri majd meg senki. Ha meg cheatet használ akkor nem a nicket bannolják hanem a cd-keyt úgyhogy lehet másik neve ha bannolták akkor kakukk van az összes nevének! -
j4n3k #73214 meg a wake island pálya sincsa az 1.0ba -
Deqwator #73213
-
Ha mar igy nyilvanosan bevallaltad a megkinzasod, mi ez a "nyugdijas koromra" meg mi volt a baj azzal az accounttal, amit mar fel eve nem hasznalsz, csak hogy tudjam melyik pont illik rad, vagy fel kell venni egy negyediket talan ? :)
Kifejtened, koszi
-
megvan a battlefield 2 special forces és nagyon....tettszik -
"de ha ket ember van akkor ket jateknak is kellene lenni, tehat nem letezo probelmarol irsz "
Pár éve öcsémmel a BF42-őt meg a DC-t még az általam leírt "nem létező problémával" játszottuk! ;)
Azóta persze megoldódtak a dolgok de akkor sem engedheti meg magának mindenki hogy egy családban két gép legyen és két külön BF!
-
hy
-
GameOverrr #73208 Lehet, hogy a teljesben fel sem tűnik egy-két "megmagyarázhatatlan"(ami persze nem az) elhalálozás, de errefelé akár 12-15 percig(esetleg még tovább) is lehet húzni elhalálozás nélkül, miközben az ellenség (mindhiába)lő mindennel, ami a kezük ügyébe akad.
Lőjjenek le, rendben van, de azért elég bosszantó ilyenkor meghalni egy "lökés" vagy szaggatás miatt. Azzal a láthatatlan faágas dologgal, még nem találkoztam. Szimplán fával már igen.
A TV-raksik hatótávolsága meg valóban elég hosszú. A Hoteltől simán elvisz a MEC reptérig. Sőt a River Fort-i zászló előtt lévő nagy épülettől is el lehet lőni a helipadig, ami már gyakorlatilag tényleg az egész pálya. De már az is előfordult, hogy mégis kevés volt. Kilőttem egyet a Hotelhez, épp foglalta azt az ellenséges heli, lebegve a levegőben(öreg hiba
). A heli pont a TV-raksi felé nézett, már kezdtem dörzsölni a tenyeremet, hogy "Na srácok ebbe is szépen belenéztek." Erre az orruk előtt felrobbant.
Szinte köszönhettem volna nekik, olyan közel éreztem magam hozzájuk. Megeszem a kalapom, ha tudták volna, hogy honnan lőnek.
Meg az volt még jó, amikor egyszer én voltam a gunner és az anyahajóról kilőttem egy tankot(ami persze simán kivitelezhető). Erre persze a pilótának kiírta, hogy driving asist, mire megkérdi, hogy "How?" Mire én: "LOL"
.
-
Deqwator #73207 "de ha ket ember van akkor ket jateknak is kellene lenni, tehat nem letezo probelmarol irsz"
mi 1 gépről játszottunk régen ;) -
Ave Warlock, nem voltál tegnap.:) Remélem szerdán jössz meccselni:) -
hehe. Jóreggelt Amon. Miért volt velünk undorító? Emlékeim szerint esélyetek se volt akkoriban. Node mind1 a te kiváncsiságod engem is kiváncsivá tett.
A BF2 lan. Tudod az okokat vagy csak a szád jár már neked is?:)
Emlékeim szerint a 10vs10hez nekünk kb 6-7 működőképes gépünk volt míg az ellennek full ment. Persze ha jól emlékszek a végére az 1es csapatunk 2. lett véletlenűl. Lehetne beszélgetni az akkori körülményekről, de van értelme?:)
Lejáratni? Sok az aggodalom, Rambó csak emlékekről beszélt, jó vagy rossz az már más tészta. Az hogy ti magatokat járattátok le többek közt elöttünk az nem a mi hibánk. -
Nem kotekedesbol, de ha ket ember van akkor ket jateknak is kellene lenni, tehat nem letezo probelmarol irsz :)
Persze tenyleg vannak esetek, amikor nem art, de ez meg csak ket account,
persze mindjart szol az akinek 4 gyereke van, hogy ez igy nem jo.
Konretan a notorius nevcserelgetokre gondolok.
Pl regen megneztem a favorite victimjeimet, szerintem mar egyikuk se hasznalja azt a usert, mert jaj tul sokszor lelottek anno, hulye nevet valasztottam stb. indok miatt.Holott, biztos a mai napig aktiv jatekosok, vagy legalabbis a feluk. -
persze, hisz egyszer sem nyertetek
-
Nem sok közünk van a COFB-hoz:) Max ismerjük őket:) 1 emberük se játszik bf2-t:D -
Kíváncsi vagyok kedves Rambó, hogy meddig próbáljátok a kicsi kis brancsotokkal lejáratni a csapatunkat! Ha már itt tartunk, emlékeim szerint Veletek volt a legundorítóbb játszani vietnámban!
E mellett, ha jól emlékszem a BF2 lanon Ti álltatok fel a gépek mellől, hogy ezt mi így nem csináljuk tovább, így meg úgy! Ti állandóan csak hisztiztek! Korotok alapján azért nem ezt várná az ember tőletek! -
Nekem csak 2 nevem van regisztrálva, ebből az egyik marad nyugdíjas koromra tartaléknak. Volt egy harmadik is, de azzal már nem foglalkozom bő fél éve. -
1.0-hoz képest új pálya Wake Island 2007
-
Ez azért nem jó így mert mi van ha egy családban két ember akar játszani és mindkettő a saját acc-jával, de csak egy számítógépük van. -
Szerintem csak annyit kellene a dicenak tenni, egy cdkey = 1 account , max ketto,egybol megszunne
1. kis idiota rutinos nevvaltoztatok... mindenki tudja kire, kikre gondolok
2. en vagyok a szuper klan szuper tagja a masik neven kiprobalom a cheatet.
3. en vagyok a szuper klan szuper tagja masik neven elrontom masok jatekat
Maris sokkal jobb lenne a helyzet.
Bar igy biztosan nem mutatna ilyen jol a statisztikajuk, hogy 700000 ezer regisztralt jatekos, max a harmada.
Sokan huznak a szajukat, de a legtobbjuk pont ebbe a 3 kategoriaba besorolhatoak lennenek, ergo nem kar ertuk :)
-
Csak javítások! -
Ááá, csak bevezették a netet.
-
xmacx #73194 ja. ok, gondoltam
vannak újítások (új fegyver, pálya)az 1.0-hoz képest, vagy csak javítások?
köszi -
a gyogyoban eltoltak a tavaszi szunetet egy hettel ? :)
-
Az "inkrementál" peccs azoknak való (mint pl. én) akiknek már felvan téve az 1.21-es peccs. Neked alapból nem kell csak a full 1.22, ha új a BF2 telepítésed... -
xmacx #73191 ja. ok. akkor csak multiban...
ez mi: BF2 patch incremental v1.22 (9.3Mb) ?
köszii