172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
most ne mondd h nem jáccottunk jót :DDD -
csak aztan nehogy csak hangyafocit lassal azon a kepernyon:) -
operatőrnek meg a Részeg Gyulát alkalmazod, aki persze mattrészegen izomból ráfekszik a zoom gombra :D -
komolyagymunkat igenylo jatek -
Ja-ja! A RambO által vezetett helikopterből általam kilőtt TV raki képernyőjén. :)
Kb 3-4 másodperces adás lesz, terveim szerint....Aztán spawnolhatsz a főbézre...
-
-
gudszpíd már régi "színfolt"-ja a bf közösségnek, már 42ben is nagy hírnévre tett szert :)
xray reinkarnációt viszont még nem leltem, pedig anno ő volt az etalon, ha retardált gyökérségről volt szó :) -
ja nem is. Ez már nekem megvan, csak rossz telepítőt töröltem le.
Akkor OK! -
benne leszek a teveben?:) -
nebazz. Már van 1.22-es patch?! 11 napra elmegyek és felfordul a világ... nannnnnneeeeeeeee 
-
OK! Igérem minden alkalommal megnézlek a TV-ben! 

-
Gondoltam, mar tobbet nem irok ebben a temaban, de egy talan goodspeed007 nevu, magyar arc amikor megjelent a bf2 igen gyakran elofordult a magyar szervereken, es kritikan aluli viselkedest, jatekmodot tanusitott, teljesen hasonlokat, mint amiket irtal.Tehat nem kell felteni, nem tert jo utra az illeto, szeritem ilyen eredeti nevvel, biztos mar nem jutott tobb szo az eszebe BFV-nel azert hagyta abba a mokat.De itt visszatert :)
-
de azert ilyen is elofordul 
-
ne nyugodj meg azert teljesen:)
megrazo elmeny lehetett a szigetelore feltenni a gepet
-
Ezt örökítettem meg tegnap a HTS elleni waron.
-
Publicon: 7th eX.Zero
Waron: 7th.Zero
Ranked szerverünkön nem vagyok admin. (Újabban keveset is publicozom)
Értem amit írsz, de úgy gondolom, hogy ez nem tart sokáig. Volt egy Goodspeed nevű arc BFVben, az a fasz kb 3 napon keresztül húzta az idegeinket, feljárt TKzni, anyázni, 125 névvel. Minden inkarnációja kb az azonosítást követő 20 másodpercen belül bannolva lett. 3 nap után megunta, soha nem láttuk többet. (vagy nevet változtatott, rájött, hogy mekkora fallosz, és a továbbiakban normálisan játszott, ez nem derült ki soha)
Szerintem egy ilyen baromarcúnak sem éri meg banonként új accot csinálni, hogy visszamehessen ugyanarra szerverre, hogy aztán megint banolják.
Na persze ehhez az kell, hogy foglalkozzon valaki a problémával... -
Akkor megnyugodtam 
-
az:) -
Mert, ha mar a stat nagy resze ugy rossz ahogy van, pl azt az utat is valaszthajta az ember, hogy figyelje a fejlodeset pl tudom dronkzero szarra lott ket honapja, bar nem tudom milyen neven jatszol, majd ket honap mulva mar igen csak megkuzd velem, majd ismet ket honap mulva meg, ha szemtol szembe talalkozunk en ollek meg.Az ember elkonyveli magan igen fejlodott, mert ezt jobb hallani mint, ha azt mondanam, te leepultel pl :)
Hetvegen irtam valami b...19000 nevu jatekos mit muvelt a 7th szerveren senki le nem tojta, 1 lehet, hogy azert mert ez egy alneves 7th-s volt, sose tudjuk meg ? /nem kell magatokra venni :)/
Vagy lehet, hogy azert mert meg egy sosem latott emberke, aki szinte ingyen frag volt, ezert jo ha ilyen is van.Egy nap elofordul ilyenbol vagy 100, kozben lehet, hogy ugyanaz az ember.
Egy embernek jobban szemet szur, ha napokon heteken keresztul mindenki egy nevu embert szid, igy meg siman el tud bujni az ismeretlenbe, ala sose lesz bannolva, mert nem visszaeso.
Ha lenne lehetoseg megnezni, valamelyik stat oldalon ezzel a key-vel milyen neven jatszottak, kiderul az is, multheten meg kozutalatra tett szert, majd egy egyszeru nevvaltas, plusz visszafogom magam egy darabig stilussal, mar mast gondolnak rola.Sokkal jobb lenne, ha jobban kotodne egy szemelyhez a nev, mert igy nem sok haszna van szerintem.
-
ez egy szar photoshopos munka :) -
dehogynem szeretlek.mikor mellemlosz.meg mikor igy szaladtok elolem 
-
Rotyikám tudod veled mindíg bárhova,bárki ellen,bárhányszor szívesen de most Maggi lesz az ellenfél :-) -
Kocka! Te nem szeretsz engem?
-
Hát, abban igazad van, hogy tényleg nem érdekel... :) :P
De most komolyan, miért fáj ez neked? Ha valaki ilyen kis skizo, akkor változtatgassa csak a nickjét, pont leszarom.
Csít kipróbálással remélem jól seggbeb*ssza a PB, ha meg nem, akkor tökéletesen mindegy, mi a neve.
Ha meg valaki azért megy fel álnéven, hogy TKzzon, meg baszakodjon, akkor ban neki. Ha nincs rá lehetőséged, akkor meg van 4000 másik szerver, amire mehetsz, nem kötelez senki, hogy faszarcúakkal játssz. -

-
Remélem engem választasz
-
Nem mondtam, hogy akinek tobb nickje van = csalo, ez azert eros lenne !
Tenyleg regen megszivattak a jonepet, hogy nem lehetett prefixet hasznalni, ez kimaradt a szamitasbol, jogos a nevvaltas ebben az esetben :)
A harmadik miert is volt ?
De mindenki hallgat, a 30 % azert mert hulyesegnek tartja a felvetest, a maradek 70 meg csak ugy tulteng a accountoktol.
Vegul is ez is egy valasz, arra a kerdesre, kinek van tobb nickje :) -
vricsi #73243 Hűha.Ez gáz.Akkor marad a pisztoly...Azért köszi. -
Vricsi nem tudok neked sok jot mondani ... nekem majd masfelhonap igergetes utan jutottak el oda az EAsok h csereljenek kodot.. olyan feltetelekkel h elkuldom nekik az eredeti kezi konyvem amiben benne van... azert sok sikert hozza :-) -
vricsi #73241 Nem volt tört verzió fent,tehát marad a telefonszám.Köszönöm szépen.Persze ha van más ötlet szívesen fogadom. -
Ha volt fent tört BF akkor minden hozzákapcsolodó dolgot törölj a registryből.
Ha nem fog működik sehogy sem akkor felhívod a doboz hátulján található telefonszámot (forgalmazó telszáma) és megmondják mi a teendő!
Ha eredeti akkor szerintem kapsz egy másik serialt. -
És sorry a hibák miatt csak siettem.:P
És a szar szó helyett inkább a nem túl jó szót használnám,mert van közösség csak sok vitával... -
vricsi #73238 Tisztelt játékostársak!
Ismét segítséget szeretnék kérni,mivel a problémám még mindig nem oldódott meg.
A lényeg, hogy a Bf2bármelyik szerver elindítása után "Not invalid CD-keyt ír ki nekem.Már a F.A.Q.-ban leírtak sem segítettek,és természetesen be lett regisztrálva az EA oldalán.Persze eredeti a game,+ az SP is.A patch-elés sem oldotta meg a dolgot(csökkentett mód,tudom.)Ha valaki tudna nekem segíteni,akkor végre nem kéne a pisztolyt elővennem...
Előre is köszönöm.Itt az Email címem: [email protected] -
Hmm azért ezt nem kéne.Beszéljétek meg ts-be,msn-be vagy privibe.Le kéne már zárni ezt a témát.És azért az nem igaz,hogy csak a publiklámák ellen tudtunk,mert voltak igen jó játékosok nálunk...(De ezt ti is tudjátok)
A másik meg az,hogy az a TLD volt,de már GBC van.Én is sok mindent tudnék írni,de minek az a kérdés??Nem kell...
Én úgy tartom ez a BF2-es közösség már egy nagy szar,mindenki csak veszekszik mindenkivel.Ez egy játék ilyen komolyan nem kell venni,inkább foglalkozatok a magánélettel ilyen hevessen.Valaki már túl komolyan vesszi ezt a BF2-őt,pedig nem kell...
Ha csak olyan klánnok lennének mint az frx akkor állítom,hogy tökk jó közösség jönne össze.Velük mindent meg tudunk beszélni gond nélkül..Velük jó játszani úgymondom. -
ez micsoda?
mert tetszenek azok a kitüntetések az oldalon.
-
http://www.desertcombat.com/
Bf1942 szükségeltetik hozzá ;) -
Neked is ajánlom figyelmedbe az ANTIK 1 nevü servert és társait. Link -
Delta BHD már megvolt, tetszett is, valóban jó hangulata volt, de nekem vmi olyan feelingű játék kell ami hasonló a bf2-höz, de single küldetéses mert már kicsit uncsi h nem enged fel egy csomó serverre, ahova meg felenged az meg tiszta szinvonaltalan, megy mindenki lőnek mindenkire semmi csapatjáték, olyan mintha deathmatch lenne. -
aGGi #73232 Császtok. Amikor telepíteni akarom a demót ( osztálytársak nem hajlandók megvenni,és azér),azt írja ki,h MD5 error,és object_client.zip vagy mi. Retry,cancel lehetőségek vannak. MOst végigment a telepítő,mingyá indítom újra a gépet,és megnézem. -
GameOverrr #73231 Delta Force: Black Hawk Down.
Elég gagyi, de ugyanakkor hangulatos is. Egy darabig el lehet vele lenni. Ha tetszett a film, akkor ez is tetszeni fog. Ha meg nem tetszett, akkor meg nézd meg!
Van néhány igen hangulatos rész: pl. rögtön az első küldetés: Hummerből kaszálni a népet(Jut is eszembe: Schrank Te próbáltad már?
), vagy amikor Blackhawk-ból kell csinálni ugyanazt, mármint