172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Köszi a gyakot frx! Ez volt aztán a szoros meccs!
És sok sikert holnap a HBA ellen!
-
nem volt semmi a gyak horda thx
-
nem akar tervezni valamelyik nagyobb csapat, egy "only knife" ranked szervert? :D
külföldit már nem találni, hébe-hóba elúbukkan egy használható rendes kés szerver, de pár nap múlva eltűnik...
+ még lehet találni laggmentes knife/pistol szervereket, de vagy nem tartják be a szabályokat, vagy az admin olyan szemét, hogy minket fenyeget bannal, ő meg tankkal jön ellenünk...
forgalom lenne, az biztos :)
az ideális az lenne, ha FF ki lenne kapcsolva, de gondolom ez egyértelmű...
most gondolom sokan hülyeségnek tartják, mert könnyen lehet pontokat szerezni, persze ez is benne van... -
valamelyiket könnyű kézifegyóval (specop,medic,assault,sniper) de a ált.200 ticket miatt az újra lebutított support-tal nem akartam szopni mert még ezen a héten meg akarom szerezni az expert assault-ot aztán már tényleg csak a játék élményért fogok AT-ni
-
TS Zolly #73307 Próbáld ezt meg tank nélkül. Nekem sikerült nem egyszer. Igaz jelvényt nem kaptam hozzá. -
hotelnél kemppel egyszer nekem is össze fog jönni 
egyébként grat

mellesleg DaNeE,nekem is van néhány képem a gyakról,rakjam őket?(mármint ide be,nem ám rosszra gondolni
-
most nézem pont egy kecseg danny-vel lett meg a 40 kill
-
muszály volt mert csak 200-as ticket-est találtam
-
Landor #73303 na elmész a picsába de kétszínű dög! 
tankban, supportként megszerezni ezt a lamerplecsnit az ellen zászlójától 70 méterre, ja és mindezt karkandon.. hát már ne haragudj de
vagy
-
petersz #73302 Kösz Sig. Én is erre gondoltam, de nem nagyon érzékeltem, változást, mikor húzgáltam őket.
Más.
Tudom, kívül tágasabb, meg mimóza is vagyok, de azért elmondom tegnapi játékélményem. Cavalry Regimentre bátorkodtam bemenni, Kínára. Tele klánprefixes emberekkel, így nem nagyon tudtam olyam csapatba lépni, mely hasonszőrű „mezei” júzerekből állt volna. Komolyan nem tudom milyen emberek voltak a csapatban, mely klán, mely tagjai…
Beülök egy üres „születő” apc-be, mire kimegyek a zászlótól ülnek mögöttem vagy hárman klános emberek. Indulok a folyóparton szépen a befoglalt amerikai pontra, híd előtt lassítok, figyelem ki honnan. Faszi hátulról kezdi a frankót, hogy mi van már, menjünk, láma vezet, itt pöcsölünk… ebben a stílben tovább és tovább, sokáig, nyílván valami falkavezéri szokásból. Csak mert nem rusholtam be vele.
Rendesen visszarepültem az időben vagy 12 évet, tisztára a seregben éreztem magam, ahol a kiscsicska „karrierista” őrvezetők meg tizedesek tolták így a plebssel, csinálták a feszkót, pofáztak, ha kellett, ha nem, adták a kompetenst. Gondolom ez csak annak szólt, hogy nem volt ismerős neki a nevem, nem is gyaktam látványosan, középen voltam valahol. Fogtam, szó nélkül átmentem egy osztrák szerverre, pedig utálom a német nyelvet.
Inkább lövöldözzenek minden körben halálra totálláma kezdő csapattársak, minthogy ilyen ergya, nagyarcú, überkiller faszfejeket kelljen hallgatnom… Bocs, biztos túlreagáltam ezt.
-
grat :D -
[URL=http://www.sg.hu/galeria/11186397751145384340.gif]"az egyeik haverom mesélte hogy valaki látott már olyant aki hallotta hogy egy srác már megszerezte ..."[/URL]
-
Remelem nem mondok hulyeseget...
Hasonlo a sensitivityhez ( erzekenyseg ) csak az egyik a horizontalis (vizszintes ) masik meg a vertikalis ( fuggoleges ) elmozdulast jelenti. -
petersz #73298 sose tudtam mi a yaw és pitch factor.
szóval mi? -
petersz #73297 már ringo starr és john lennon is ezen örvendezett :) -
Nekem is bazmeg!!
-
sztem már túl sok embert nem fogsz találni a klánhoz,egyszerűbb egy jól működőbe belépni,nagyon sok klán van így is(kb.20),egy másik csak felesleges.Itt pont jó helyen vagy,esetleg egy játékban használt nevet írj be,és utána eldől,melyik klánnak lehetsz tagja
-
willis #73294 Hi emberek
Megfordult a fejemben ismét, hogy szervert béreljek. Ha esetleg lenne valaki aki betársulna, esetleg klánt is alakíthatnánk akkor az jelezzen nekem e-mailben [email protected] címre az elképzeléseit.
-
Ha teheted akkor személyesen menj be hozzájuk nehogy úgy járj mint Drachomir! Nekem egyszer volt probléma eredeti játéknak a serialjával akkor bementem személyesen a forgalmazóhoz és 10 percen belül kaptam egy újat.
-
All Seeing Eye nevü progit szedd le. -
qrva régi :) -
voltmár de tééleg jó:) -
az invert cuccot x-eld be és nemállszfejre
én egérrel nyomom és minden majdnem maxon van. -
vagy "knive" ;) -
a jól ismert Mine folytatása:
Mine 2
megszakadok a röhögéstől még most is :DDDD -
GameOverrr #73286 1. A keresőbe írd be, hogy "knife" vagy "pistol".
3. Én speciel egérrel nyomom, ezekkel a beállításokkal. De a legideálisabb beállítás a gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.
-
Nagyon koszi -
amit a játékhoz adnak az jó,a grafbeállitásokkal kell szórakozni -
Sziasztok olyan kerdesem lenne hogy gf 6800 gt kartyahoz milyen drivert ajanlotok? mert kisse darabos a bf es nem ertem miert -
mcgrape #73282 Köszi. De szóval azt a nagy pecset töltöm le a teljest, ez oké eddig is ezt csináltam. Honnan tudom hogy meik tört és megik nem tört szerver? Mert miután felteszem akárhova akarok belépni nem enged, pl és tényleg elnézést a warez dolgok miatt, de ugye itt van ez a bfstats.info felsorolt szerverek, ezekre hogy tudok belépni?? Elnézést tudatlanságomért :) -
Ne az incrementalt töltsd le hanem a teljes 1.22es Patch-et és akkor talán jó lesz, ha viszont tört a játékod akkor ne is próbálkozz nem tört serverre feljutni, akkor a MediaMarkt a megoldás a problémádra, vagy vegyél vkitől egy CD kulcsot... asszem ennyi a segítség a te problémádra. -
mcgrape #73280 Nos köszönöm, már végig néztem, ha tudtam volna megoldást akkó nem kérdem :) -
Talán célozz a fejének látszó tárgyra, akkor elég neki egy is. -
Hali all! 
A bfstats.info-s Antik szervereken küzdök. (Sajnos nincs elég zseton megvenni a gamét)
Lenne néhány kérdésem.
1. Van-e ranked knife/pistols szerver mert sajna a 2-3 pályánként levadászok késsel 1-2 snipert tendenciával sosem lesz meg a bronzkitűző sem.
2. Valameik über sniper plíz rakjon be screenshotot hogy hol kell eltalálni/hova céloz amikor 1 lövésből öli az ellent. (2 lövésből nekem is megy azt tapasztaltam, hogy én 1 sniper lövésböl halok néha)
3. Szereztem kölcsön joysticket gondoltam helikopterezek. Sajnos a heli általában 5 másodperc múlva vízben landolt(fejreállva). Az lenne a kérdés, hogy egérrel vagy joyszickel nyomják az über helipilóták? És hogy mien beállítások az ideálisak szerintetek?
4. A Dragon server miért van lock-olva? A Dragon server is ranked lesz? (Az utolsó infó amit kaptam hogy ranked csak nem küldi el a pontot => még nem ranked most meg lockolva van
)
Előre is köszi a válaszokat.
-
bfhelp.try.hu
vagy mondhatnám azt is hogy
FAQQQQ -
mcgrape #73276 Üdvözlet uj fent uraim. Tehát továbbra is szeretnék segítséget kérni. Tudjátok én nem igen multiztam még soha, ezért tényleg nem tudom miképp megy ez a dolog. Most leginkább az érdekel hogy az 1.22 pecs feltétele után miért nem enged multizni? -
-
Azért mert kBagyula az e®edeti nickem. Gondoltam jó lesz nyugdíjas koromra. A RogerNyul csak jött, mert mérges voltam a többi maradi tunya klántársamra, akik leragadtak a II. VH-nál.
Jut eszembe:
Van egy offline nickem is amit a lanpatrikra tartogatok...
-
jah:) -
Hangyafoci a tank csövével és külömböző alkatrészeivel