172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem tudom mióta játszok BF2-vel de én nem emlékszek spektátor modra... Megtaláltad a rejtett lehetőséget?
-
Sziasztok!
Két dolgot kérdeznék. Mindekettő Special Forces , Single Play-el kapcsolatos.
1. Hogyan tudom beállítani a Ticket ratio-t, mert ez a 200 ez még szakértőn is 15 perc alatt leverhető a gépről!
2. Hogyan lehetne megoldani, hogy a map-ok 64-esek legyenek. Mert 32 v. 64 bot egy 16-os pályán elég kellemetlen *-). Mert a sima Battle2-höz van egy bspm64 kütyü, ami beállítja 64-esre a mappokat, de Special Forceshoz nem találtam ilyet!
(1000 + 1) THX!
-
j4n3k #73468 nektek csatlakozik az account szerverhez? nekem azt írja hogy bezárta a kapcsolódásomat a szerver -
n003 #73467 nah az+ minek?? :DDD
hallom ho Mester úr hozzátok akar béállni?? azt üzenem nékije hogy "kavics" :DDD -
méghogy nem :) -
nahmiapálya? -
tökmind1, ha az egyik csaptnál ott vagy, mint bíró, akkor észreveszi, hogy valaki jelentkezett vagy beállt kommandernek. a járműhasználatot is észre lehet azért venni, de mondjuk azért meg tényleg nem érdemes kockáztatni, hogy valahova gyorsabban odaérj, mert egyébként semmi másra nem lehet használni a járműveket. -
Az elso sort nem tudtam, mivel az illeto nem irta, gondoltam mar kinottetek ebbol a CODot, need for speedet stb csinaltok a bf sorozatbol :)
Viszont ennek birtokaban mar tenyleg automatikusan kovetkeznek a tovabbi soraid.
Mar csak egy kerdes maradt nyitott szamomra, elore is koszonom, hogy megtisztelsz a valaszoddal.
A biro fly-by uzemmodban van ? Ilyenkor letezik egy spectator mod, aki mindent lat ? mert ha nem, hogyan latja ,hogy nem hasznal UAV-ot az ellenfel ? Mondjak par patch ota azert ki lehet szurni, vagy ide-oda valtja a csapatokat, hogy lassa ?
Netan lehetne ket biro is, mindket csapatnal o a commander ezzel blokkolva a hasznalhatosag lehetoseget.
na jo nem is egy kerdes volt... -
öregszik , nem tehet róla
-
Mar csak a jo oreg "simogatos szmajli" hianyzik
-
-
oks, mivel nemvagy buta, ezért tudod, hogy ez egy infantry kupa meccs lesz...
mivel nemvagy buta, ezért tudod, hogy infantryban rengeteg olyan korlátozás van, aminek a betartását a becsületességre bízzák, mert máshogy nem lehet ellenőrizni (járműhasználat, commander cuccok használata)
mivel nemvagy buta, ezért tudhatod, hogy egy tétmeccsen előfordulhat, hogy a becsületesség prioritást veszt az eredményességgel szemben, és ezért szükség van a bíróra, aki megbizonyosodik erről a bizonyos becsületességről...
mivel nemvagy buta, ezért nemkérdezel hülyeségeket, ugye? :) -
Hát ha így haladunk akkor lassan tényleg az leszek. " A szórványmagyarság utolsó egyedei tiltakozó megmozdulásokat szerveznek, hogy legalább a pár rezervátumban (2 nógrádban, egy pest megyében) írják ki magyarul az utcák és közintézmények nevét"
-
kínai főnök 
-
Ja-ja! A diliházban. Állítólag nyugatólag hat a BF2-től agyilag lepukkant egyénekre. 

-
Vagy csak ő a kisebbség! ;) -
Te miert vagy sarga? Valami fonok lehetsz 
-
Mi koze ennek a butasagnak, max nem vagyok kocka...
A kerdesre valaszolj joebacsi, mert te nem vagy buta.
Mit csinal a biro ? Ezt kerdeztem nem mast.
-
ha buta vagy, legalább ne kürtöld világgá, mr. "leugatom a klánosokat, mercsak!!44"
-
Mit csinal egy biro, ha waron lehet bc es tarsait csinalni ?
fly-by cameraval repked, es nezi fentrol az artyt ? :)
Vagy csak nezi, nem szall-e be tobb jatekos, netan nem cserelnek jatekost titokban stb
hany perc 2*20 ?
-
én elmegyek, ha ma du. 4-5 között lejátszátok!:D -
Polemius #73449 Kb. ugyanannyi értelme van, mint az official ranked szervereknek.
Fegyver unlock meg pont és plecsnigyűjtögetés, statbuzulás. :) -
nem, csak annyira nem lelkesek, meg lehet nemérnek rá este :) -
Úgy néz ki megijedtek a feladattól! :D -
Hi!
Egy lelkes egyén kerestetik aki a ma esti H[ba] vs frx mecsen bíráskodna ;) !!! -
close combat first to fight, próbáld ki ezt, szerintem egész faja kis játék. nem lett nagy siker, de annyira nem rossz. -
LOL!!! -
Ha megvan az account, a BF elindítása után, az ott regizett adatokat írd be a Retriever(sosem tudom pontosan) fülön. Arra vigyázz, legyen egyszerű a neved, különben lehet gond a login-nál, hiába engedi regisztrálni. A bfstatos serveren 150 pont után tudod magad regisztrálni, de nemsok értelme van. Max pontszám függően tudsz unlockolni fegyvereket, aminek sztem ugyancsak nemsok értelme van. -
Az IGN.com-on csinálj magadnak accountot, a BF2-höz. A ranked serverre nem kötelező regelni. -
MÉÉÉÉÉ ne? Délutánonként együtt hajtjuk az ovisokat.
Pedofil a kupiban:
Madame:Jó napot! Milyen hölgyet szeretne?
Pedo:Egy nagyon fiatal lányt szeretnék!
Madame:Van nagyon fiatal lányunk!
Pedo:De nekem valóban nagyon fiatal lány kell.
Madame: Üljön le bemutatom. Lucy gyere le!
Pedo: TUD JÁRNI????????? -
DonManó #73440 Privát Ranked Servers -
Igen, csak azzal az a baj, hogy nem mindíg műxik vele. Ha patchelted, már nem lesz ua. -
SilentHill #73438 és regisztrálni sem kell vagy ez hogy működik?
-
All Seeing Eye nevű progit leszeded, majd rákeresel az ANTIK 1-3 serverre.
-
SilentHill #73436 nem veszett ugy ha crackelted lelehet tölteni a fájlt
ez egy korrekt help oldal: help -
Minidvd nélkül nem csoda ha nem megy. Crack semmi képpen nem kell. Ha crackelt exe-t bemásoltad, akkor már késő. Pedig az mdf filet kell mountolni. Viszont akkor azt jelenti, van még valamilyen emuláló fenn nekd. Pl.: Nero, CloneCd, vagy a daemon-ban több virtuális cd/dvd van engedélyezve. Gamecopy-s minidvd-t használod?
-
Most nézem az aláírásodat... Vigyázz, nehogy úgy járjál mint Schrank.
-
SilentHill #73433 Nekem ugyan ez volt a problémám. Le is szedtem a játékot ujraraktam és más sorrendben csináltam mint azelőtt. Hagyd az eredeti exe fájlt nem kell a crack utánna mountold be a mini image-t és utánna rakd fel a patchet nekem igy összejött -
Lehet nem eredeti játékkal játszani, ha van hozzá legális CD-key... Amúgy SG szerver. -
A BORG nevű csávót keresd, neki van tapasztalata...