172102
  • Promi #162340
    Mar keszitem is a f@rkam
  • schrank
    ha sikerül nekem is ezzel a módcerrel a lapostv felbontást megcsinálni akkor elintézem nekd szerdzsínyó első éjszaka jogát ...
  • Fujiryu
    Na igen, ez a legfőbb érv amit ki tudtok hozni magatokból.Elég előny az, hogyha az ember elhiszi, hogy jobb lesz tőle.
  • havercsotány
    Alzheimer-kórosok jogtalan előnyhöz jutnak, ebben a játékban
  • OrionHungary
    még azt is kaphatsz ha szépen megkérsz
  • McKenny
    írjuk azt hogy próbálják ki mindet mert "sokat" számít, leglább ellesznek vele pár napig:D
  • Promi #162334
    "c:\Documents and Settings\NEVED\Dokumentumok\Battlefield 2\Profiles\0001 vagy 002\Video.con totalcmd F4 szerkeszted es at irod az alabbi sorokat.

VideoSettings.setResolution 1280x1024@60Hz
  • McKenny
    megpróbáltam egyszer régen egy ilyen "no-recoil" makrót de még rosszabb lett a szórása a fegyónak.Pró sniper videkben lehet látni hogy amikor lő a puskával utána egyből fél sekundom alatt előveszi a pisztolyt és lő a pisztolyból is oda ahova előttte lőtt a távcsövessel ennek a makrónak lehet értelme de több nincs amit én ismerek.
  • Fujiryu
    Egyszerűen kényelmesebb.Talán az egyetlen előny, hogy sokkal mozgékonyabb a rakéta, de igazándiból ennek olyan kevés helyzetben van haszna, hogy nem számít.Egyszer láttam még amikor a tv rakéta kilóméterekre elment, hogy egy svéd csávó saját magát tvzte ki, mert nem tetszett neki a pilóta publicon.Kb ennyi haszna van, meg, hogy plusz egy dolog amire fogni lehet.A helizésnél az, hogy hogy tvzel az csak egy része a dolognak, kb 20%-ot ha számít, mert általában egy szinten felül mindenki ugyan úgy tvzik és nem az dönt, hogy makrózol-e vagy sem, hanem az, hogy hogyan helyezkedsz, mert ha nem tudod eltalálni(makróval vagy anélkül) 10-ből 10szer akkor komoly gondok vannak és waron ne ülj helibe, mert csak szopás lesz belőle.A helizés legkisebb része a tv rakétázás.Sok múlik rajta, de nem az a legfontosabb :)
  • Bala10
    hogy is van az a monitor felbontás átbizgentyűzés?
  • havercsotány
    engem úgyse szedtek le, mert egyből lelépek a szerverről
  • McKenny
    mutass scrent
  • 0Fritz0
    Hogyha semmilyen előnyhöz nem juttatja a játékost, akkor minek írják be és minek használják az emberek?
  • McKenny
    ma lesz korda ellen 8v8. Sajnos csak infantri mapp lesz. De lagalább SL leszek.felfogom venni, majd lehet belőle flémelni..:D
  • OrionHungary
    leírhatom azt a pár nevet aki 10-ből 9-szer leszed engem infantriban a magyarok közt de se te se a kis padavanod nincs köztük.. ammúgy másfél hónapja kb heti 2szer játszom mert csak mobilnet van otthon amivel nem lehet játszani olyan szar a ping, multkor a haveromnál csak odaültem a gépéhez 2 órára és úgy bukdácsolt elöttem a kis kenny
  • Bala10
    én nem értek ezekhez, nekem aztán mondhatod:D csak 1 kérdés. ha valaki olyan ügyes, akkor minek használ bármit is? nyilván előnye származik belőle azért... hogy most ez tiltott e vagy sem, már nem is fontos :)
  • schrank
    tik most infratyiról beszéltek ?
  • Fujiryu
    Szerintem az lényegesen fontosabb, hogy akiket tegnap belőttél azok nem azzal kezdték, hogy csíter vagy meg makrót használsz...
  • Fujiryu
    Érdekes módon ellened mindenki benyeli az aludtejet, csak point akkor nem amikor játszunk ellened...Az, hogy egyszer lelősz valakit az nem éppen az, hogy benyeli az aludtejet :)
  • McKenny
    mióta rage quitoltatok war közbe...leszarom mit mondtok lowskil vényes banda...
    Gyalogos harcba nem lehet makrózni ,csak ha sniper vagy.
    Tessék itt van az a cucc ami miatt szinesen irja ki a megöltek névét.
    Ettől se leszel jobb.Maradsz ugyan az a pubbob.Nem értem mit vársz magadtól ha csak publikozol, minek sirsz ha lelőllek? Tegnap bann után játszoottunk Unreallal igaz hogy kikaptunk mert csak én meg Rosmondi volt az aki a első line-upban is játszik de ttől függetlenül szépen belőttem egy olyan teamet aki nemrég CB első volt:1,2.
  • Fujiryu
    Szerintem nem.Mint mindent ezt is meg kell tanulni használni, hogy előnyt jelentsen.Amíg nem tiltják valahol addig szerintem lehet használni.Meg szerintem heliben abszolút nem számít.Nem azon van a hangsúly helizésnél, hogy hogyan kattintgat, hanem hogyan helyezkedik mikor lő és hogyan céloz.Persze ez egy nagyon jó kibúvó, hogy azért jobb mert makrózik és a téma lezárható...Ez a baj az itteni emberek többségével, hogy a hibát a legkevesebb esetben keresi saját magában.Vagy a grafikai beállítások a szarok, vagy a gépe nemműködik esetleg az internete szar és ha ezt mind kivédte ott az aduász: BIZTOS AZ ELLENFÉL CSAL...Az persze eszébe se jutna, hogy esetleg neki szarok a reflexei és lejjebb kéne venni az egérérzékenységen, mert nem bír célozni és azért nem talál el senkit, vagy ezért nem tud TV rakétát irányítani...Csak a szarrágás és a csíterezeés megy, de ebből nem lehet fejlődni és tanulni és ezek után vannak a flémek, hogy nincs NC és így meg úgy...Ezért idegesítenek engem egyedül az ilyen csíyterezős szar történetek, mert pl anno amikor volt a tweakelés.Arra is csomóan rámondták, hogy csalás egyből.Pedig az egész arról szólt, hogy a neted hibáit próbálja kijavítani.Semmi plusz sebzés, semmi segédcélzás/kisebb recoil.De ugye az is csalás egyesek szerint mert előnyt jelent...
  • OrionHungary
    ja sose hallot róla senki csak te meg a 3 profi barátod... hülyegyerek...

kennyivel meg játszottam tegnap elött amennyit ugrál már azért kidobják a szerverek feléről... ettől függetlenül benyelte az aludtejet mikor összefutottunk
  • schrank
    hasonló a dolgozószobám...
  • Bala10
    előnyhöz juttat?
  • Fujiryu
    :)

De ettől függetlenül akik fikázzák és csítertkiáltanak nem lesznek jobb játékosok.Nem fogja meg a pb és ha waron találkozol vele nem mész semmire a sírással.De persze lehettek magyarok is akik semmi mást nem tudnak mint sírni, csíterezni és keresni a kifogásokat.Ez is egy szint :)
  • Herold
    ill modositásaid vannak, látszik h akit megölsz nagyobba irja ki... ennyi
    Ez mióta illegális? A PB szűri?
  • havercsotány
    a pucamérete
  • Bogdogege
    És mi az?
  • Fujiryu
    Most nehogy már azért nevezzetek valakit csíternek, mert nagyobb betűvel írja ki a killt a játék...

Egyébként meg dumáltok itt a macrorol össze vissza de azt se tudjátok mi az :)
  • Bogdogege
  • tonyr #162310
    *skills
  • tonyr #162309
    nem witatkozásképp, de makrokért kaptál kick-et elötte...
    ill modositásaid vannak, látszik h akit megölsz nagyobba irja ki... ennyi
    de a te dolgod engem nem zawar ha neked igy jo, akko csináld...
    "no cheat, more skill"
    "only sheepz need cheat, but he afraid from our skill, kill them all"
  • SigS
  • schrank
    nem csoda hogy senki nem mer lehajolni előtted a zervereken
  • Bala10
    utóbbi állításod kijavítanám, mert a Forgotten Hope2 pl nem könnyű és még jó is.
  • Bala10
  • HTS s3rg1nh00
    ez tevagy
  • schrank
    és ez akkor mi ?!
  • HTS s3rg1nh00
    kikérem magamnak
    nincs webkamerám
  • HTS s3rg1nh00
    na igen,ezért bátorkodtam a végén előhozakodni a shotival,az úgyis beteríti a fél képernyőt,bárhová lövök még 2v2-ben is eltalálok vele valakit