172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
300-as táp elbír ilyen vga-t csúcson meg ezt a sok ilyen - olyan meghajtót hazudóóós 
-
AMD A64 2800+ CPU + Cooler Master, 1,5 GB 400 Mhz DDR (noname), Eurochase táp 300W, AC97 7.1 alaplapi + SB live 24 bit, 1 cd író + 2 dvd író, flopy, 2 db 120 GB HDD (egyik SATA1 -es). Röviden ennyi. -
de ne csak a VGA-t reklámozd mert azért fel kéne tüntetni a :
- táp
- cpu
- ram paramétereit is mert csak a vga-tól nem lesz ilyen árnyékos részletes
-
Na jó reggelt!!! -
j4n3k #73985 de szelíd hozzászólás, remélem nem akarsz megváltozni :) -
j4n3k #73984 nekem lowon is tetszik -
uwu #73983 Összekevered egy másik játékkal.
Ebbe nem volt ilyen. -
jó választás 
mellesleg nemsokára talán én is beújítok,és akkor nem szaggat mint állat...bár én nem a sör árából fogom venni
mesor a #73966-os post szép volt,igazi dzsentlömen
-
nnnna ezért nem kell 100 féle szarral játszani de örülünk hogy nem kérdezted meg hányas szintű varázslással lehet hatástalanítani egy griff madarat
-
j4n3k #73980 nemnagyon -
Tudomásom szerint nem lehet szemre emelés után zoomolni egy fegyverrel sem! Miért?? Lehetett egyálltalán??
-
j4n3k #73978 nincs görgős zoomolás, csak a megnyomod egyszer a jobb gombot és kész -
fiki #73977 Sziasztok, lenne 1 kérdésem.
Régebben mikor játszottam a BF2-vel jobb egérgombal működött a snipernél a zoomolás. Ha jól emléxem job egérgomb lenyom + egérgörgővel zoomolás,de nemvagyok biztos benne. Aztan később (pár hónap mulva) letöröltem a gamét s mostanában újból felraktam. Viszont most nemműködik a dolog, Hiába tartom lenyomva a jobb egérgombot és görgetek, csak az történik, hogy a fegyverek között tudok választani .
Ha jól emléxem valahogy be lehet állítani azt is, hogy hogy reagáljon mikor a jobb egér gombot lenyomom. Értem ezalatt, hogy csak addig célozzon a távcsővel míg a jobb gombot lenyomva tartom, vagy egy lenyomás után fixen távcső.
Ingame a beállításoknál nemtalálok semmit amivel ezt belehetne állítani, kinnt van ugyan az a file amibenvannak alap beállítások de ottsincs erre utaló jel (vagy csak megint énvoltam lammer).
Valaki tudna segiteni pls?
Bocs, ha hosszúra sikerült.
Előre is köszi..
-
Haller mindenkinek!!!
Szeva Verzoo! Most olvasom, hogy bár leszokni nem akarsz a sörözésről, az üvegek árából viszont vennél egy videókarit...
Akkor a tegnap igért shotokat innen tudod leszedni ösztönzőnek. /GAINWARD GF 6600 GT ULTRA 256 MB GDDR3/
-
egy dolog...altalaban azok szoktak agresszioval valaszolni,akik nem birnak dolgokat felfogni.ezutan anyazas,verekedes,stb...sajnalatos... -
j4n3k #73974 vagyis lehet hogy régóta ittvan, de kizárt :D -
j4n3k #73973 lehet hogy nem írt, de régóta ittvan -
szovegertelmezes!!!erdekes,nekem is beszolt a szekreny,de valahogy en mindig rohogtem rajta...lehet azert,mert annak is szanta?mindenesetre leirom:nem arra volt kivancsi,mit jelent a neved(igazabol ez senkit nem erdekel),hanem ki vagy?merthogy nemnagyon latott itt meg senki.de lehet en tevedek. -
De legalább játszik olyan játékal ami Battlefieldel kezdödik :D -
Verzoo #73970 Ne adj neki tanácsokat mert így is alig BF2-zik 

-
Verzoo #73969 

-
Ha NO-CD cracket felrakod müködni fog nekem is csak így megy :) -
j4n3k #73967 15 és fél ;) -
"lehet esetleg ,hogy gyengéd szálak fűznek hozzá"
Hmm...
Őszintén szólva nekem kifejezetten nem szimpatikus ember schrank de hozzászoktam a modorához és inkább nem szólok hozzá csak nagyon ritkán. Nézd meg akkor sem a kurva anyjába küldöm el burkoltan ahogy azt tetted. Miért háborodtál fel azon a hszen? Ha én bemegyek egy hardware topicba és ott elkezdek beszélni a BF-ről akkor szerintem vagy nyolcan ugranának nekem hogy ez nem ide való stb stb...
"Én nem akarok veled többet vitatkozni, mert annyi eszetek nincsen kettőtöknek, mint egy marék lepkének!!!"
Hát ha kettőnknek annyi esze van mint egy marok lepkének akkor te örülhetsz hogy az alapvető életfunkcióidat tudja működtetni az agyad. Vitatkozni én sem akarok veled te leírtad a véleményedet én az enyémet. De valószínü hogy a vitához se lenne elég agykapacitásod mert rögtön egy bíráló hsz-re már sértegetéssel tudtál csak reagálni.
"A kirohanásodból itélve kb ugyanannyi idős lehetsz, mint schrank"
ÁÁÁ én sokkal fiatalabb vagyok! Janek is megmondta hogy ő 14 éves létére elöbb itt volt a fórumon meg mint én szal' én csak egy szaros új reg lehetek mellete! -
Szokott lenni:) Nálam valamiért már nem indul... Érdekes hogy majdnem 2 évig toltam vele és most a ready gombnál kibasz asztalra aztán már el se indul többet míg nem restartolok
-
Verzoo #73964 Lassan Pac-Man retro party is lesz 

-
De megleszel :), multkor is belinkelted, raindultam a temara felraktam onnan egy ket nagyon jora pontozott tuzfalat, elszurtam vele par orat, es mind kaki volt :) -
uwu #73962 Kéne bfv retro party is.
Van itt még kb 20 ősbfv-s, hogy összehozzunk egy meccset?
-
Figyelem ma DC retro party!
Gyülekező PAPA szerverén (88.209.254.43:14567),lehet jönni ts-re is (195.70.38.91:8769) aztán majd meglátjuk! -
Me0w te állat :D -
Én meg dvd-íróra mert már olyan 4 éve akarok de csak most jutottam el oda hogy vegyek 1et heheheee 

-
Verzoo #73958 Jah,mostantól nincs sörözés,csak ha hoztok,mert vidikarira gyüjtök 

-
Verzoo #73957 
Nem zavar így is lelövöm az összes FRX-est

-
Na halisztok! Kumpula, Áftőzsia Huna! :D
Ti ismeritek azt a szlovák servert, ahol ilyen prájvit ranked dolgo műxik és tök állatjó gamelesek folynak?
-
greenberet #73955 Bocsi!!Nem tudtam hogy így belemásztam Schrank iránt érzett érzékeny lelki világodba...(lehet esetleg ,hogy gyengéd szálak fűznek hozzá
???)
A másik az hogy én feleslegesen nem járatom a számat ahogy Schrank!!!Többet néztem ki belőled ,de sajnos csalódtam
A kirohanásodból itélve kb ugyanannyi idős lehetsz, mint schrank, úgyhogy Én nem akarok veled többet vitatkozni, mert annyi eszetek nincsen kettőtöknek, mint egy marék lepkének!!!
Amúgy amiért így kikeltem magamból az a 73905-ös hozzászólása volt,de nem érzem úgy hogy nekem bármiért is magyarázkodnom kéne!!! -
j4n3k #73954 ne magadból indulj ki -
Tolem aztan le is szophatsz barkit, kit erdekel? -
j4n3k #73952 használjam az első accountomat? -
Nem bírja a karija.Összegyüjteni mg nem tud rá,mert mindig elsörözzük 
-
Verzoo, nem bantja a szemedet az a sok eles pixel? Legalabb egy 2x antialiast rakjal ra pliz :)