172102
  • schrank
    300-as táp elbír ilyen vga-t csúcson meg ezt a sok ilyen - olyan meghajtót hazudóóós
  • Boxer HUN
    AMD A64 2800+ CPU + Cooler Master, 1,5 GB 400 Mhz DDR (noname), Eurochase táp 300W, AC97 7.1 alaplapi + SB live 24 bit, 1 cd író + 2 dvd író, flopy, 2 db 120 GB HDD (egyik SATA1 -es). Röviden ennyi.
  • schrank
    de ne csak a VGA-t reklámozd mert azért fel kéne tüntetni a :
    - táp
    - cpu
    - ram paramétereit is mert csak a vga-tól nem lesz ilyen árnyékos részletes
  • Boxer HUN
    Na jó reggelt!!!
  • j4n3k
    de szelíd hozzászólás, remélem nem akarsz megváltozni :)
  • j4n3k
    nekem lowon is tetszik
  • uwu
    Összekevered egy másik játékkal.
    Ebbe nem volt ilyen.
  • HTS s3rg1nh00
    jó választás
    mellesleg nemsokára talán én is beújítok,és akkor nem szaggat mint állat...bár én nem a sör árából fogom venni
    mesor a #73966-os post szép volt,igazi dzsentlömen
  • schrank
    nnnna ezért nem kell 100 féle szarral játszani de örülünk hogy nem kérdezted meg hányas szintű varázslással lehet hatástalanítani egy griff madarat
  • j4n3k
    nemnagyon
  • Boxer HUN
    Tudomásom szerint nem lehet szemre emelés után zoomolni egy fegyverrel sem! Miért?? Lehetett egyálltalán??
  • j4n3k
    nincs görgős zoomolás, csak a megnyomod egyszer a jobb gombot és kész
  • fiki
    Sziasztok, lenne 1 kérdésem.

Régebben mikor játszottam a BF2-vel jobb egérgombal működött a snipernél a zoomolás. Ha jól emléxem job egérgomb lenyom + egérgörgővel zoomolás,de nemvagyok biztos benne. Aztan később (pár hónap mulva) letöröltem a gamét s mostanában újból felraktam. Viszont most nemműködik a dolog, Hiába tartom lenyomva a jobb egérgombot és görgetek, csak az történik, hogy a fegyverek között tudok választani .
    Ha jól emléxem valahogy be lehet állítani azt is, hogy hogy reagáljon mikor a jobb egér gombot lenyomom. Értem ezalatt, hogy csak addig célozzon a távcsővel míg a jobb gombot lenyomva tartom, vagy egy lenyomás után fixen távcső.
    Ingame a beállításoknál nemtalálok semmit amivel ezt belehetne állítani, kinnt van ugyan az a file amibenvannak alap beállítások de ottsincs erre utaló jel (vagy csak megint énvoltam lammer).

Valaki tudna segiteni pls?

Bocs, ha hosszúra sikerült.

Előre is köszi..

• Boxer HUN
    Haller mindenkinek!!!

Szeva Verzoo! Most olvasom, hogy bár leszokni nem akarsz a sörözésről, az üvegek árából viszont vennél egy videókarit... Akkor a tegnap igért shotokat innen tudod leszedni ösztönzőnek. /GAINWARD GF 6600 GT ULTRA 256 MB GDDR3/
  • leveskocka
    egy dolog...altalaban azok szoktak agresszioval valaszolni,akik nem birnak dolgokat felfogni.ezutan anyazas,verekedes,stb...sajnalatos...
  • j4n3k
    vagyis lehet hogy régóta ittvan, de kizárt :D
  • j4n3k
    lehet hogy nem írt, de régóta ittvan
  • leveskocka
    szovegertelmezes!!!erdekes,nekem is beszolt a szekreny,de valahogy en mindig rohogtem rajta...lehet azert,mert annak is szanta?mindenesetre leirom:nem arra volt kivancsi,mit jelent a neved(igazabol ez senkit nem erdekel),hanem ki vagy?merthogy nemnagyon latott itt meg senki.de lehet en tevedek.
  • uHs Gerzson
    De legalább játszik olyan játékal ami Battlefieldel kezdödik :D
  • Verzoo
    Ne adj neki tanácsokat mert így is alig BF2-zik
  • Verzoo
  • uHs Gerzson
    Ha NO-CD cracket felrakod müködni fog nekem is csak így megy :)
  • j4n3k
    15 és fél ;)
  • mesor
    "lehet esetleg ,hogy gyengéd szálak fűznek hozzá"
    Hmm...
    Őszintén szólva nekem kifejezetten nem szimpatikus ember schrank de hozzászoktam a modorához és inkább nem szólok hozzá csak nagyon ritkán. Nézd meg akkor sem a kurva anyjába küldöm el burkoltan ahogy azt tetted. Miért háborodtál fel azon a hszen? Ha én bemegyek egy hardware topicba és ott elkezdek beszélni a BF-ről akkor szerintem vagy nyolcan ugranának nekem hogy ez nem ide való stb stb...

"Én nem akarok veled többet vitatkozni, mert annyi eszetek nincsen kettőtöknek, mint egy marék lepkének!!!"
    Hát ha kettőnknek annyi esze van mint egy marok lepkének akkor te örülhetsz hogy az alapvető életfunkcióidat tudja működtetni az agyad. Vitatkozni én sem akarok veled te leírtad a véleményedet én az enyémet. De valószínü hogy a vitához se lenne elég agykapacitásod mert rögtön egy bíráló hsz-re már sértegetéssel tudtál csak reagálni.

"A kirohanásodból itélve kb ugyanannyi idős lehetsz, mint schrank"
    ÁÁÁ én sokkal fiatalabb vagyok! Janek is megmondta hogy ő 14 éves létére elöbb itt volt a fórumon meg mint én szal' én csak egy szaros új reg lehetek mellete!
  • Hatt
    Szokott lenni:) Nálam valamiért már nem indul... Érdekes hogy majdnem 2 évig toltam vele és most a ready gombnál kibasz asztalra aztán már el se indul többet míg nem restartolok
  • Verzoo
    Lassan Pac-Man retro party is lesz
  • alma2
    De megleszel :), multkor is belinkelted, raindultam a temara felraktam onnan egy ket nagyon jora pontozott tuzfalat, elszurtam vele par orat, es mind kaki volt :)
  • uwu
    Kéne bfv retro party is.
    Van itt még kb 20 ősbfv-s, hogy összehozzunk egy meccset?
  • Beers
    Figyelem ma DC retro party!
    Gyülekező PAPA szerverén (88.209.254.43:14567),lehet jönni ts-re is (195.70.38.91:8769) aztán majd meglátjuk!
  • uHs Gerzson
    Me0w te állat :D
  • dienesoft
    Én meg dvd-íróra mert már olyan 4 éve akarok de csak most jutottam el oda hogy vegyek 1et heheheee
  • Verzoo
    Jah,mostantól nincs sörözés,csak ha hoztok,mert vidikarira gyüjtök
  • Verzoo
    Nem zavar így is lelövöm az összes FRX-est
  • dienesoft
    Na halisztok! Kumpula, Áftőzsia Huna! :D

Ti ismeritek azt a szlovák servert, ahol ilyen prájvit ranked dolgo műxik és tök állatjó gamelesek folynak?
  • greenberet
    Bocsi!!Nem tudtam hogy így belemásztam Schrank iránt érzett érzékeny lelki világodba...(lehet esetleg ,hogy gyengéd szálak fűznek hozzá???)
    A másik az hogy én feleslegesen nem járatom a számat ahogy Schrank!!!Többet néztem ki belőled ,de sajnos csalódtam
    A kirohanásodból itélve kb ugyanannyi idős lehetsz, mint schrank, úgyhogy Én nem akarok veled többet vitatkozni, mert annyi eszetek nincsen kettőtöknek, mint egy marék lepkének!!!
    Amúgy amiért így kikeltem magamból az a 73905-ös hozzászólása volt,de nem érzem úgy hogy nekem bármiért is magyarázkodnom kéne!!!
  • j4n3k
    ne magadból indulj ki
  • Me0w
    Tolem aztan le is szophatsz barkit, kit erdekel?
  • j4n3k
    használjam az első accountomat?
  • vsly
    Nem bírja a karija.Összegyüjteni mg nem tud rá,mert mindig elsörözzük
  • Me0w
    Verzoo, nem bantja a szemedet az a sok eles pixel? Legalabb egy 2x antialiast rakjal ra pliz :)