172102
  • leveskocka
    egyszermondjamenmegvalaki mitjelent a LOL szo?hang?ize:)
  • retteneteske
    78% (264000) helyesírás
    21% (70700) helyesirás
    1% (1700) hejesírás
    0% (218) hejesirás
    0% (33) heljesírás
    0% (5) hellyesírás
    0% (3) heljesirás
    (by Google Hejesírás)
    Bizony ezt így hívják, pedig nem helyes!
  • Boxer HUN
    Tavaznak a hattyúk??
  • leveskocka
    a hattyu halala?a hattyunak nincs is hal alla:)
    egyaltalan nics is alla.hal plane.
  • Boxer HUN
    Ez mekkora LOL!!!!!
  • mesor
    Köszönjük Mr "HEJESÍRÁS" (véletlenül sem helyesírás)!

• retteneteske
    99% (44300) álnév
    1% (338) állnév
    (by Google Hejesírás)
  • mesor
    Ez nem állnév szerintem ő a SoG-os Templar.
  • Hatt
    "legtöbbje elött"
  • Kovács legény
    -t
  • Kovács legény
    Nah kilehett az állnév mögött?
  • Hatt
    "Statbuzik vagytok és a saját ranked szervereteken tápoljátok magatokat."
    Nos nézd meg a statom. Meg hogy heti hány órát is játszok. Lehet ezt a kérdésed ezzel ki is pipáltam.

"BC/BR-es kecsegek vagytok és így ki tudjátk élni a hajlamaitokat, amit más szerveren nem tudtok a jelen lévő adminok miatt."
    Ez így igaz, de érdekes ha feljössz a szerverre akkor miért nem kempeltelek még le?

"Szeretnétek normálisan játszani az általatok korábban lefektetett szabályok szerint a saját szervereteken."
    Nos azok a szabályok olyanok amikkel én alapjában együtt játszok minden szerveren. A nem sajáton annyiban változik hogy ha lekempelnek én se leszek nyuszi visszaadni azt. A sajáton szó nélkül kirugom.

"Tegyük fel vagytok 10-en online a klánotokból és mindegyikőtök felmegy a saját ranked-re. Élveznéd a játékot, vagy esetleg szeretnéd, hogy páran még csatlakozzanak, hátha úgy izgalmasabb/érdekesebb?"
    Ezt komolyan kérdezed? Szerinted az aki mondjuk ott kempel, anyázik, teamkillerkedik vagy bármit is csinál az felüdülés és szórakoztató? Vagy az szórakoztato hogy feljön ide az illető és van benne annyi hogy megvádolja a szervert bérlőket (akár tetszik akár nem) A MAGYAR "SCENE" legtöbbjével?
    Nekem nem élvezet. Te biztos fejsimogatással elintézed én viszont nem.

Mivel nem vagyok leader a csapatban így nem a csapat nevében nyilatkozok hanem a sajátomban. Nem fogom szó nélkül hagyni ezeket a dolgokat. Ha neked nem tetszik hogy kiteszek egy olyan embert aki szándékossan kikezdi az adminokat ( ugye be is ismerte hogy műbalhézott) akkor nem tetszik.
  • uHs Gerzson
    Istenem itt már kezd káósz kialakulni...
  • Boxer HUN
    Szádra vigyázz, nem kevés emberről beszélsz... És nem biztos az sem, hogy ilyen visszafogottan fogják commentelni a hozzászólásodat. Nem egézséges szítani a tüzet.
  • mesor
    LOL!

• Templar75
    "Nem neked fizetem a szerver dij-t és nem is fogom. Ha van saját szervered akkor tegyél arrol hogy oda menjenek az emberek és ne a milyenkre, ha pedig nincs akkor old meg azt hogy legyen. Addig kurvára nem érdekel mit pofázol."
    "Ezennel elbucsuzok tőled, ha meglátlak a szerverünkön kibaszlak mint kutyát szarni."

GRATULÁLOK!

Na ez az a hozzáállás amiért nem szívesen játszom magyar szervereken.

Kedves Hatt!

Felmerült már benned miért kell nektek Ranked szervert üzemeltetnetek?

Adok neked alternatívákat:
    Statbuzik vagytok és a saját ranked szervereteken tápoljátok magatokat.
    BC/BR-es kecsegek vagytok és így ki tudjátk élni a hajlamaitokat, amit más szerveren nem tudtok a jelen lévő adminok miatt.
    Szeretnétek normálisan játszani az általatok korábban lefektetett szabályok szerint a saját szervereteken.

Ha a legutolsó alternatíva igaz:
    Tegyük fel vagytok 10-en online a klánotokból és mindegyikőtök felmegy a saját ranked-re. Élveznéd a játékot, vagy esetleg szeretnéd, hogy páran még csatlakozzanak, hátha úgy izgalmasabb/érdekesebb?

Ha a kérdeés első felére IGEN a válaszod, akkor egészségedre. Adminoljátok úgy a szervereteket ahogy akarjátok. Megjegyzem ekkor 4-ed annyiba kerülne a nem ranked szerver - ablakon kidobott pénz?

Ha a kérdés második felére IGEN a válaszod akkor meg jó lenne ha egy kicsit visszavennél az orcádból és normálissabb hangnemet ütnél meg, mert ha így folytadod, csak azt fogod elérni hogy tényleg mindenki keres/bérel magának egy másik ranked-et.

Ha ezt akarod, akkor csak ÍGY TOVÁBB!
    Mégegyszer a "legőszíntébb" GRARULÁCIÓMAT szeretném kifejezni neked, "kedves" Hatt!
  • Nagydög
    Orulok, hogy nem klanos velemeny, mert latvanyosan seggfejkent tudsz viselkedni, ha a pelyhes kis lelkedet bantcsa valami. Mindenesetre, ha arrajarok, es eszre veszem, hogy kiteszed, a'sszem en is kiszallok. Tudom, hogy teged ez kicsit sem hat meg, de nem is miattad teszem, hanem magam miatt.
  • Hatt
    Nem igen érdekel hogy visszakozik vagy sem. Nem szeretem ha szarral dobálnak meg minket valamiért amiről szegény elmének fingja sincs.
    Ez nem klános vélemény volt hanem sajátom.
    Nem fogok visszakozni és ha meglátom ténylegessen kiteszem.
  • Swy
    mi az a log?
  • DummyBoy
    Na ez az a hangnem, amit abszolut nem vártam volna Tőlled(tőlletek ...)

Qrvára leminősíti mind a szervert, mint a csapatot ...

Eredetileg nem ezt írtam, ha érdekel, elküldöm privátban, de csak flém lenne belőlle ...

Szerintem kár volt ... Uff ...

• McKalton
    Előbb olvass vissza aztán írj! Meg a belső fórumonkat se ártott volna. De mind1
  • koschwarz
    már visszakozott, felesleges ez...
  • Hatt
    Papa, kezdjük az elején. Amíg nincs semmid ne köpködj mert mocskosul nem érdekel hogy melyik szerveren játszol. Nem neked fizetem a szerver dij-t és nem is fogom. Ha van saját szervered akkor tegyél arrol hogy oda menjenek az emberek és ne a milyenkre, ha pedig nincs akkor old meg azt hogy legyen. Addig kurvára nem érdekel mit pofázol.
    Kollégánk csalt. Erre kiváncsi vagyok. De ameddig ennél többet nem tudsz elmondani addig téged nem látunk szivessen. Ezennel elbucsuzok tőled, ha meglátlak a szerverünkön kibaszlak mint kutyát szarni.
  • n003
    egész megfiatalodnál tőle én most kezdtem újet mert új klán új account
  • n003
    itten vanik ehon
  • DummyBoy
    Én meg a Single player résszel együtt sem nyomtam még 270 órát ...
  • HTS s3rg1nh00
    én az első 190 órát úgy ahogy volt,b@sztam el...több TW pontom volt,mint combat...
  • erdos
    nekem fingom sincs háy pontom van...
  • koschwarz
    ha a kezdeti több 10 órányi bénázásom nem lenne, akkor nekem is ilyen eredményeim lennének. lehet, hogy indítanom kéne egy új accountot?
  • ERykk
    én meg nem is játszok csak gyülnek a pontjaim
  • HTS s3rg1nh00
    ha többnyire attakheliben vagy gunner,akkor ne is csodálkozz,h.sok pontod van...főleg 5x271 óra után,mert ugye ez is fontos
  • j4n3k
    nem dicsekedni akarok, de 271óra alatt összeszedtem 54000 pontot, és nem játszok már olyan sokat, csak sok pontot szedek percenként
  • j4n3k
  • Nagydög
    Ki van zarva, hogy van olyasmi, amivel te nem dicsekednel.
  • j4n3k
    ezzel én nem dicsekednék
  • nortsen
    Ájájjáj, azt hittem már mindenki ismeri.
    Köszi
  • HTS s3rg1nh00
    a gyereknek ugyanannyi pontja van mint nekem,csak 70 órával többet játszottpedig én se vagyok vmi hűdepró
  • Pharolas
    Amúgy pedig, ha valaki felnyomja az agyvizét játék közben akkor EZT ajánlom neki.

Lehet csatlakozni a Loituma klubbhoz nyugodtan...garantáltan idegnyugtató egy kiadós csata után (vagy war előtt)

Ha Budapesten valakinél meghallom a fenti zenét csörgésként a telefonján, annak azonnal fizetek egy sört (nekem is ez van )
  • koschwarz
    na, máris lehet a dice-ot anyázni
  • item
    bizony bizony!