172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Annyira szeretünk amikor jelen vagy és HORDAban.... illetve kordában tartod a topikot. 
-
goodspeed #75070 itelligencia két ll... nade hát primit³v vagy.. amúgy ne terelj... -
Bakker!!! Erre nem is gondoltam. Nem vettem figyelembe, hogy mennyi lehet az irányadó érték!!!
-
Vigyázz - vigyázz az ilyen kijelentésekkel ... a 0 többszöröse is 0 ...
-
És lőn megvilágosodás... a főnök eréjesen fellépett végre 
-
Srácok maradjunk a bf2 témánál, ha már ez annak a topicja köszi. -
Ja, még valami!!! Bár nem tartozok a kissebbséghez, viszont többet is ismerek, akiket büszkén vallok BARÁTomnak, mert alapból többszöröse az inteligencia szintjük a tiedénél.
Semmi gond Rambo! Csak egy kis mérges pattanásról van szó, a seggemen, ami épp mostanában fakadt ki.
-
rokonszenves fiatalember...
-
az finom lesz... :) -
Bakker, itt is van Lock On topic :) Én is segítettem volna (Bár nem értem miért nem ment ... boteccerű ...)
BF2-höz X52 ... khmmm ... nem túlzás ez kicsit? Az egész játékot rá lehet konfigolni csak a gázkarra :) És még SST se kell hozzá :)
Ha eccer meggondolnád magad, majd szólj :) -
Ha te mondod,.... csakis úgy lehet. Te úgy is olyan jól ismersz itt mindenkit. -
Vissza is vonom amit irtam, még sem vettél vissza a tirpák fejedből, szállj már le Boxerről utoljára mondom.... -
Hallod goodspped elég egyhangú és unalmas a dumád, mindenkinek ezt írod?Ez nálad a szeretet és barátkozás jele??? Legalább már visszavettél az arcodból, most már csak magadat kellene kivonnod ebből a forumból.
Rotyi: Drága rotyikám vásároltál valami vicc lapot a sarki ujságosnál, hogy így ontod magadból a 10 soros vicceket??
Egyébként kezd a BF2es topic vmi vicclapra hasonlítani..... szószerint -
Utólag is elnézést kérek, ha többen is rettegve fognak nyugovóra térni...
-
goodspeed #75058 boxer hiába vergődsz... brazil vagy... -
Az tuti, hogy ma nem fogok aludni! :) -
n003 #75056 még sajna nem, majd bf talin 

-

-
Úr isten... -
Ügynökeim segítségével sikerült lencsevégre kapni azt a TK-s kecseget, aki lelkiismeret furdalás nélkül próbálja szétdúlni eme nemes és népes BF2-es társadalmat, különböző fajta-féle aljas módszerekkel!!!
És még a NAGYFARKÚ cigány kissebséget is hajlandó a SZÁJÁRA VENNI, célja elérése érdekében. -
nah.. ismerjük egymást, h még a tündéres részt is tudod? ,))) -
Egy alak a kasszánál áll a kígyózó sor végén. A mellette lévő sorból rá-rá pislant, mosolyog, nevetget egy szőke bombázó. A fickó nem bírja
tovább és kedvesen hozzászól:
- Nem ismerjük mi egymást valahonnan?
- Nem vagyok benne biztos, de szerintem az egyik gyerekem apja lehet.
A fickónak eszébe jut az egyetlen eset, amikor hűtlen volt:
- Úr Isten! Ön az a sztriptíztáncosnő, akit a legénybúcsún a csocsóasztalon dugtam meg a haverjaim szeme láttára, miközben a te barátnőid nedves zellerlevéllel vertek és egy uborkát dugtak a seggembe?
- Nem. Én a fia angoltanárnője vagyok.

-
neménvoltam #75050 Az okos azt mondja a hülyének:
- Figyelj, hülye, ha én kérdezek valamit és te nem tudod a választ adsz egy százast de ha te kérdezel valamit tőlem, és én nem tudom a választ adok egy ezrest.
Okos:
- Négy lába van és ugat?
Hülye:
- Nem tudom, itt egy százas.
Okos:
- Négy lába van és nyávog?
Hülye:
- Nem tudom itt egy százas, de most én jövök. 5 lába van, ugat és nyávog egyszerre?
Okos:
- Nem tudom, itt egy ezres, de mondd el, mi az!
Hülye:
- Nemtom itt egy százas.
-

-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
Igyekszem :) -
Bazzz most olvastam az aláírásod...összeszartam magam rajta, rohadt jó... 

-
FaRockHUN #75045 Az este olyan gyorsan aludtam, hogy kétszer fel kellett üljek megpihenni... -
Naggggyon durva!
Orvostanhallgatók kórbonctan gyakorlaton, körbeállják az asztalon fekvő
hullát, a doki pedig magyaráz:
- Ehhez a dologhoz jó gyomor, és jó megfigyelőképesség a legfontosabb -
azzal belenyomja a mutatóujját a hulla seggébe, majd lenyalja.
- Ki próbálja meg utánam?
Többen öklendeznek, néhányan elfehérednek, de egy srác jelentkezik.
Benyomja az ujját a hulla seggébe és lenyalja. A doki azt mondja: - Azt
látom hogy jó gyomra van, de megfigyelőképessége nulla. Én a mutatóujjamat
dugtam be, és a középsőt nyaltam le...!
-
Teputele nevű felhasználóról már intézkedtem, ha többet nem találkoztok ezzel a névvel akkor tudjátok h miért. Kérek mindenkit ne reagáljon senki a hsz-eire mert ugyis kigyomlálom mindet amit ide beír.
Köszönöm srácok a türelmet és elnézést h néha későn veszem észre az ilyen gyökereket!! -
A NAP VICCE
Jenő bemegy a kocsmába. Az egyik asztalnál ott ül a haverja és fülig ér a szája, oda megy hozzá és megkérdezi:
- Hát te minek örülsz annyira?
- Képzeld Jenőkém reggel takarítom a csónakomat és odajön hozzám egy szőke nő, hatalmas csöcsök!
Jenőkém hatalmas csöcsök. Azt mondja, bevinném-e a tóra csónakázni? Hatalmas csöcsök Jenőkém, érted!
Bementünk a tó közepére és mondom neki:
- Na lesz szex vagy úszás kifelé?! És nem tudott úszni Jenőkém nem tudott úszni! Érted?
Másnap megint bemegy Jenő a kocsmába. A pasi megint ott ül az asztalnál és még jobb kedve van mint előző nap. Odalép hozzá és kérdezi mi történt már megint, miért örül annyira.
- Képzeld reggel takarítom a csónakom és odajön hozzám egy vörös csaj, hatalmas csöcsök Jenőkém hatalmas csöcsök! Érted? Beviszem a tó közepére és megkérdezem tőle:
- Na lesz szex vagy úszás kifelé? És nem tudott úszni Jenőkém nem tudott úszni! Érted?
Harmadnap a kocsmában a pasi ül egy üveg konyak mellett és zokog. Jenő odamegy hozzá és kérdezi:
- Hát neked meg mi a bajod miért vagy így elkenődve?
- Jenőkém ne is kérdezd. Reggel ahogy takarítom a csónakot odajön hozzám egy fekete nő. Kérdezi hogy beviszem-e a tóra. Ahogy a tó közepére érünk kérdezem tőle hogy szex vagy úszás. Mire levetette a ruháját és akkora farka volt mint az evező lapát! Én meg nem tudok úszni Jenőkém, nem tudok úszni! Érted?!
-
klasszikusokból idézel...
-
Vattacukrot ettem álmomban.Reggelre eltünt a párnám... -
Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést. -
j4n3k #75038 ez már régi... -
j4n3k #75037 dred bíró filmből idézve, "tudtam hogy ezt mondod" -
Igen,de mikorra mondtad,addigra már túl voltam a sírógörcsön és letöröltem a picsbe
.
De ha majd megint minden szép&jó lesz az életemben és szükségem lesz egy újabb dühkitörés sorozatra,akkor felrakom és megkereslek
-
j4n3k #75035 én vagyok az egyik? -
McKalton #75034 Ez nem teljesen igaz Sly. Én mondtam hogy tok segíteni sőt nekem fent is van a progi állandó jelleggel és ha van időőm és kedvem tolok egyet a hyyperlobby-n!
-
A szemezés nem mindig működik, már csak annál az egyszerű oknál fogva sem, hogy a nők szeme nem a mellükön van.