172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Igen azt a X-52-t már láttam müködés közben a lock on lan partyn :) -
Én imádom, csak rengeteg idő elmegy vele ... minél többet játszom, annál lámábbnak érzem magam hozzá :) -
OK:
Saitek X-52: Dlágaszág :)
Saitek Cyborg EVO: Az alap EVO
Ebből van Wireless és Force Feedback-es is ...
Itt válogathattok:
Saitek összes újabb: Termékbemutató ... -
Kaphatnék ehhez a 2 joyhoz valami linkecskét mert fingom sincs erröl a témáról
-
Már kezdesz meggyözni,hogy újra megpróbálkozzak vele....
Ha ezt mégegyszer nem is,de a kövi részét tuti kipróbálom
-
Rambo, hiába magyarázod neki. számára az az inteligens játék, ha az ellenfél "inteligensen" libasorba megy felé, és közben a késsel hadonásznak, hogy nehogy túl erős ellen legyenek. 

-
Csak neked:
Légkondi helyett hőálló üveg
De másik fórumokon tudnék mutatni komolyabbakat is
-
Vauuu, szép kerek mondat csúszott ki belőled speedi gonzálesz, a játékstílusról és komolyságról elég furcs vold a te tolladból olvasni mert pont te voltál az aki másik 20nak elrontottad a játékát a TK-iddal -50 pontokkal és most meg jössz itt a komoly dumáddal?? Neked kellene már felnőnöd, vagy ha felnőttél már akkor visszaemlékezned egy csöppet, hogy milyen tirpák voltál nem is olyan régen.
A 20körös menetekről meg csak annyit, hogy halálba unod a pályát addigra, főleg ha olyan mapra csatlakozol be ami nem tartozik a kedvenceid közé. De a megállapításod jó volt terelésnek gratula, helyzetfelismerésből 2es alá... -
" Sajnos a magyr Bf2 scene társadalmának java része unintelligensen játszik"--->45,8 TK / óra!!!!! (Ápr. 3.)
Na hordd el magad... -
Szvsz segítettek volna ... Nekem is segítettek (Kobrát nagyjából meg tudtam csinálni, de bemutatták nekem multiban, hogyan lehet igazán szépen + Harangot és ilyeneket :) )
Bár ott is megvan a GF4-es kérdés saját párja ... pl.: a kedvencem: "Hogyan lehet lőni?"
Nem ilyen lélekszámú a topik, ráadásul hálistennek ezek a játékok túl bonyolultak Vérpistikééknek :) -
Landor #75101
-
Nekem meg kurvára fáj a fogam!
(csak a csajom meg ne tudja
)
-
-
goodspeed #75098 Na pár dolgot elszeretnék mondani....
Akik megnézték a statomat láthattk hogy a többszáz óra játékomat főleg nem magyar szervereken szedtem ösze.. ennek az oka az itteni és az ottani (vagyis a külföldi) játékosok eltérő mentalitása , a külföldiek javára. Sajnos a magyr Bf2 scene társadalmának java része unintelligensen játszik, ez sok mindenre levezethető, főleg az iskolázatlanságra.. amilyen az iskolai tanulmánya ,olyan a játéka... Mondok egy példát... szertek commanderként játszani, na most a sok magyar játékos képtelen megérteni, hogy ne hangon szóljon, hogy " itt vagyok a bokorban küldj már artilleryt a tőlem 300 méterre lévő ellenre", vagy supplyt vagy uav-t, mert előszőr is sokszor azt sem tudom ki beszél, másodszor meg még kevésbé lehet tudni hogy hova kell, harmadjára meg ha megjelölné akkor csak az accpetre kellene klikkelnem... érdekes módon ez a külföldi szervereken megy, itt nem.. aztán itt még mindig ott tartunk, hogy egy pálya két kör, hát a francnak sincs kedve két körönként új pályát nyomi, a legtöbbször, olyan szervereken játszom, ahol alsosósoron 20 kör van... na nagyjából ennyi... nőjetek már fel végre... amúgy egy Bf talin asszem ha felnőttök ott leszek :) -
Landor #75097 légkondi topic nincs? 
már most kurva meleg van
-
Azt tudjuk!Nekem is az orromon jött ki a kávé a legutóbbi talin a hülyeségeidtől
-
Landor #75095 "sárdobálás" battlefield módra: 
-
Na persze,itt is van.Vajon hányan küldtek volna el melegebb éghajlatra,ha a "hogy kell megcsinálni a "kobra-manővert?"",meg a "mekkora az átesési sebessége az F16nak?" kérdések közé beírtam volna,hogy: "hogy kell egyáltalán gázt adagolni?"? 

-
petersz #75093 Ne haragudj, de te most jöttél a vasárnapi miséről?
Beugrottál ide kicsit, mert rég voltál, és látád, hogy ez nem jó. És szólál, minként bölcs Salamon, s mondád a tutit, hogy: a flém az bizony csúf és bűnös cselekedet.
És: " itt mindenki csak a saját hangját hallja"
Taníts, ó bölcs és szentéletű Salamon, hogyan hallassuk bülbül szavakkal ezentúl mások hangját, tenmagunk hitvány fröcsögése helyett!! -
bizakodjunk:) mindenesetre nyomtam egy printscreent:D -
Én csak Szingliben helizgettem a BF-ekkel, de a 3D USB II és az X-52 között ég és föld a különbség ... megszokni is nehéz volt ... 5 év után főleg ... De kezdem már ... Valakitől idézek: olyan "Trabiból Rojsz-Rojszba érzés" :)
Bár én nem repülök a BF-ekkel ... Arra ott a Lock On és társai ... BF2-ben gyalogkakukk vagyok :) -
Nem hiszek én ezekben a könnyelmű ígéretekben, bár egyszer nekünk is lehet szerencsénk és hátha megtartja az ígéretét és elsodródik az árral csukott szájjal 

-
Probaltam, amit anno le is irtam, saitek joyt, az is 3d-s, pontosan nem ugrik be a neve gunneremnek az van, annyira nem allt a kezemre, es keves volt az egy oldalon a 3 gomb is, hogy multkor amikor kolcsonadta, visszadugtam a hibas logitechet inkabb,/Bar csak at kene szokni, de billenese se jo nekem :( / mert ez a helizes erzesre megy, meg tapintasra, szoval nem megy am akarmivel, persze egy lock-ont, eliranyitok seprunyellel is :)
Es amit a logitechnel nem tapasztaltam, nem kezdett kikopni a helyerol, mig haverom szerint az o saitekjenek a potijainak semmi baja, de mar kezd lotyogni a helyen. egyszerre vettuk es harmad annyit hasznlta akkor.
De mivel garis, megint ki fogom csereltetni aztan, ha egyszer a garancia utan romlik el veszek egy saiteket es atoperalom a potikat belole :) -
"mert ez az utolsó hozzászólásom"
ugylegyen! -
goodspeed #75087 . -
GamerKing #75086 Gondolom abba "két kreténbe" aki itt a "szart fröcsögi" magadat nem vetted bele, igen, jól látod, nem tetszik! Ennek hangot is adok a tőlem tellő leg kulturáltabb formában, ami meg neked nem tetszik. Mit tegyünk? Nem kell sokat gondolkodnod ezen, mert ez az utolsó hozzászólásom, felőlem "fröcsögheted továbbra is a szart", vagy amit akarsz!
A legjobbakat!
-
úristen megint kezdődik, ennek sose lesz vége (nevetamarkábaszmájli) -
Téged is a végzeted vezérelt errefelé... Reméljük még alakítasz a sorsodon és másfelé sodródsz vagy te vagy itt a MEGMONDÓ EMBER?? Köszönjük a fricskádat elolvastuk de ez a max amit tehettünk az érdekedben, kaptál 15sec hírnevet sziaaaaa -
Na léptem urak. PÁ! -
Tudod Kedves GamerKing, a legszebb az egészben,hogy valahogy már csak Te kellettél ide,nemelég hogy két kretén fröcsögi a szart ide ,de még a Te okoskodásod is kell. Csak gratulálni tudok én is hogy megmaradtál te is olyannak amien voltál 7-8 hónapja. Ha nemtetszik ez a topic akkor menj a 3havonta1hszCsakunalmasembereknek topickba
-
A Logitech nem tud Joy-t csinálni .. billentyűzetet, egeret, kormányt azt igen ... de joy-t nem ... nekem egy 5 éves!!!! Saitek 3D USB-t váltott fel az X-52 (A másik meg ment kedvesem hugának, mert még mindig műxik :) ) ... szóval az újabb Saitek Evo és hasonlók jók lennének neked SZVSZ ... De nézz utánna a Joystick-os topikban ... -
GamerKing #75080 Tudod Kedves Klegény, a legszebb az egészben, hogy valahogy éreztem hogy pont te, és valami hasonlót fogsz reagálni. Csak gratulálni tudok! kb. 7-8 hónapja is nagyjából uygaezt írtad volna, nem változott itt semmi.
-
köszi hogy benéztél
pá -
Adnál nekem egy őszinte választ?
Mit érez az ilyen lelkileg nulla ember, amikor így viselkedik mint Te?
Mámoros borzongás?Örömmel tölt el, és kiszaladsz meghúzni a bőrt?
Sajnálom rád pazarolni ezt 35 másodpercet amit levelem írásával töltök, de annyira kiváncsivá tettél.(nemérdemelszsemmilyenszmájlitszmájli) -
jajj, ne kezdd te is, lécci, már épp lenyugodtak a kedélyek 

bár igaz, hogy gucpíddel kapcsolatban én sem hagyhattam ki egy megjegyzést
-
GamerKing #75076 Üdv Uraim és Kedves BB! :)
Jó ideje nem olvastam a topicot, mert ált fröcskölődés, sárdobálás, és arcoskodás ment akkoriban. Két napja újra figyelemmel kísérem, bár ne tettem volna!!! :( Az itt megynilvánuló emberek a magyar BF2 Scene "krémje". Siralmas, bár tisztelet a kivételnek. Hirtelen feindulásból akartam postolni, de közben lenyugodtam, nem ér ennyit az egész. Azt azért sajnálom, hogy a legnagyobb köpködők a viszonylag jónevű klánok képviselői! :( Ennyit a példamutatásról. Azt akartam írni, hogy kezd ez a topic szinvonaltalan lenni, de jobban belegondolva már most is a béka segge alatt van!!! Kedves Running! Nem akarlak megbántani, és nem akarok beleszólni, hogy hogy intézed az ügyeidet, de mint házigazdának, legalább neked pártatlannak kéne maradnod a meddő vitákban és "flémelésekben". nagyjából ennyit akartam, illetve még sok mindent, de már leszarom, mert kevés kivétellel itt mindenki csak a saját hangját hallja. További jó időtöltést!
-
Pont akartam csinalni a kubradames videot, amikor sajnra ra kellett ebrednem, most mar semmi nem zavar be, hanem a masodik logitech 3d extrem joy adja meg magat a bf2 alatt mindig a Z axisa./max 50 ora jatek utan/ Szoval elkellene ide egy jo joy.De olyan nem letezik, egyedul ami kilog a sorbol az x52, de az meg nem szimpi, hogy fedelzetet kellene csinalni az asztalombol miatta.
De megcsinalom a felvetelt, folyamtaosan jobbra porgo helivel is, mar csak azert is :)
-
gucpíd most vagy nagyon zseniális manipulátor és szándékosan jáccadozik a jónéppel, vagy szimplán valamilyen pszichopátiás betegségben szenved. nekem gyanúsak ezek a hirtelen hangulatváltások...
-
A mi irodánkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.

-
Jóóóóóóóóóó leszek Rambinyek. Amúgy nem kell hozzá újság. Alapból jön a hüleség...