172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
a cb nations cup keretében erre van lehetőség - elég nehézkes vállalkozás :) -
Volt rá kezdeményezés, de kudarcba fulladt mert a kerettagok egyéb elfoglaltságokra hivatkozva nem tudtak megjelenni gyakokon stb...
Így fel lett oszlatva az egész sajnos!
Egyébként ti nem jöttök LAN-ra?
-
Ahogy igy nap mint nap olvasgatom a fórumot,és láttam,hogy állandó veszekedés van.Azhelyett,hogy veszekednénk kellene egy olyan szervezőképes emberke aki minden clánból összeszedné a legjobbakat és magyorországot képviselve elindítani a clanbase-n kiváncsi lennék milyen eredményeket érnénk el!?És ez valamennyire összetartaná a clánokat is!De ez csak egy ötlet!Gondolkodjatok rajta!Hogy kik a legjobbak?Nos ez attol függ milyen mapon játszanának!Ha gyalogos akkor a legjobb gyalogosok ha tankos akkor a legjobb tankosok ha rapülös akkor a legjobb repülösök. -
FaRockHUN #75266 Ha kiveszed a RANKED Internet filtert, akkor megtalálod azt a server-t amit mondtam. Ott nem számít a cd kulcs eredete... -
Helyes! -
nem kár ezen rágódni, cor egy csapat, nem jöttök, ok :) a többieket szeretném rábeszélni ez esetben :)))) -
A címlapokon meg az lenne, hogy megvolt a BF2 répaparti. :)
-
Szolnokra én is terveztem,hogy átruccanok (talán majd idén)!
Kár ezen rágódni,a CoR nem tud (akar kinek mi a szimpatikusabb) indulni!
Szerény személyem jelen lesz,mint néző és hivatalos sörfogyasztó!
-

-
nos, adj meg neki egy olyat, amit az eredeti játék dobozában találsz :) csodákra képes ,) -
n003 #75259 ne is törődj vele .. eccer amit írtam az valaki más nevén jelent meg és néztünk nagyot .. az illető is meg énis ... valszeg egyidőben küldtük el a hsz-t és összekeverte
... dice fél-ing
-
Ki lehet menni este a népligetbe azt az E-klubbol kifelé igyekvő lánykákat el lehet kapni!
:P
-
kukac7 #75257 barmilyen cd kulcsot adok meg neki, azt irja not valid.
igy nem enged fel egyik szerverre sem. -
de hogy ez miért "Válasz 'n003' üzenetére (#75254)" címen ment ki...
-
továbbá: lakitelken 2x, tárnokon 1x voltam lanon :)) asszem ezzel teljes a lista :))) -
a gép cipeléstől nem hiszem ennyire kellene tartani. csak van minden klánban 1-2 ember autóval, a vidékieket a vasútállomáson össze lehet szedni, ne kelljen bkvzni géppel. én már elég sok lanon voltam, pl. 4 éve hannoverben, ill. vagy 3x kisújszálláson budapestről, géppel :)) gépet összecsomagolni cca. 10 perc, lanon összerakni másik kb 10. nem szakadtam bele kislány létemre, viszont nagyon jól mulattam.
azért fura a lelkesedés hiánya nekem, mert már voltam gps-en is (igaz csak nézőként) és szerintem nagyon jó rendezvény. a gps általában szolnokon van évente 2-3x, a cs-sek 64 csapatot tudnak vinni, és szelektálni kell, mert akkora a túljelentkezés. ez azért jelzi, h nem vmi összecsapott történetről van szó :) -
n003 #75254 miregondolsz?? monnyuk legyen a belépő fél milla és akkor 2 napig luxusbordély lesz a lanpartyból??
-
Nem is rátok céloztam első sorban! ;)
Csak neked ment a válasz.
-
Szerintem ha megigéritek, hogy lesznek nők is, akkor máris több gép, és ember, és játékkedv lesz, mint amennyire álmotokban sen gondolnátok:)
-
Már bocsánat,de mi az elején leszögeztük,hogy nem tudunk résztvenni a lanon! -
OK!
Csak tudod az a bosszantó hogy amikor felmerült ennek a lehetősége akkor mindenki persze megyünk stb...
Amikor meg cselekedni kéne akkor mindenki lapít mint nyuszi a fűben! -
most má csak azt nem értem, h amikor adják a gépeket az a baj, most lehet hozni az a baj :)
srácok, remek lesz a buli, 2 nap tömény játék, kaja, pia, nő (ha hoztok). a gépeket nem kell félteni, lesz biztonsági szolgálat, na meg ugye volt már gps-éknek wcg selejtezőjük a camponában, westendben - azaz nyilvános helyen - és ott se volt semmi probléma.
a belépő 5K lenne fejenként, amit átválltattam az ea-val, h ne kerüljön annyira sokba (gépek és játékosok utazása is épp elég). szomorú lennék, ha az derülne ki, hogy nem érdekli a magyar bf társadalmat az, hogy szervezett körülmények között, egyenlő esélyekkel, egyszer végre rendes meccseken (nem 1 pálya és 15 perc köridő) mérettessenek meg. -
Nem mindenkinek igazán mobil a gépe :(!
Hiába akar 5-6 ember menni,ha a másik 7-8 meg nem!
Azt sem árt mérlegelni,hogy nem mindenki lakik a a IX. kerületben! -
Az elöző LAN-on(ott nem voltam), de akkor meg azért sírt mindenki hogy milyen szarok voltak a gépek stb...
Tényleg ennek a scene-nek semmi sem jó!
Arról meg nem is beszélve hogy örülhetnének annak is a clanok hogy egy fillért sem kell fizetni azért hogy részt vehessenek egy nívós rendezvényen! -
Nyugi, az ezres cerka gf400-zal nem lesz olyan kapós
-
Mitől féltek?
Lesz biztonsági szolgálat azt ha eltünik valami akkor leverjük rajtuk! -
hát mindig van gond,ha adott gépek vannak az a szar ha hozni kell akkor meg az a szar. Jobban örülnék én is ha csak egy napos lenne és nemkéne otthagyni. -
A gép cipelés miatt sokak léptek vissza a lantól!
Legalább nyugodtan tudok majd sörözni a háttérben :) ! -
Szeretném felhívni a magyar BF clanok figyelmét hogy aki még nem tette meg az JELENTKEZZEN a LAN-ra mert eddig a várakozásokkal ellentétben elég kevés csapat jelentkezett!
Szal' irány a www.battlefield.hu és a jelentkezési lap!
(Kicsit több lelkesedést srácok go go go!)
-
n003 #75241 mert te nem 2 perc alatt szívod el a cigid 

-
neménvoltam #75240 sry, Erdősnek ment volna -
neménvoltam #75239 nekem ez azzal jár hogy állandóan kivágnak a szerverről tétlenség miatt
-
n003 #75238 ezek a káros szenvedélyek ... ejejjj -
neme? -
Hát mert sokat járok ki cigizni, az javít rajta :D -
n003 #75235 jahh mert álltalában ritkán éljük meg azt hogy teljesen kifogyjon a lószar .. öö .. lőszer
-
FaRockHUN #75234 Ha a te általad vezetett járműben valaki heal, support, vagy repair pontot kap... -
én is egyfolytában tárazok ha kiürült ,ha félig van ha csak 5skulo hiányzik akkor is. Mert megtehetem hogy pazarékoljak:) -
n003 #75232 nemértem mért tárazol ritkán hiszen a statod szerint kb 2percenként halálozol L
-
mire lehet driver ability assistot kapni?