172102
  • BurnBaby
    mennyé lőjj le pár usert vmi szerveren, mindjárt helyrejössz ,)
  • BurnBaby
    persze! :)
    amúgy lesz streamelés, rádió közvetítés (b+), szal minden, mint gyereknapon... :)
  • item
    Szép jónapot a bandának, csak ez a ro...adt nap sütne ki végre, olyan gyászos hangulatom van!
  • uHs Gerzson
    Akkor remélem megkapom a zavarást játék közben amit az elözö bf2 lanon kaptam
  • BurnBaby
    sajna én nem jácchatok. vhogy bírói minőségben illetlenség :(
  • Kovács legény
    inkább fődijként legyenek kiosztva:D
  • mesor
    A nézők két pofont kapnak amiért klánban játszanak de nem tudtak kiállni! :P
  • csaba67
    Nem!De a végén a nézök között kilesznek osztva a gépek suvenirként,hogy ök is kapjanak valamit!
  • mesor
    vsly már jelezte hogy betud ugrani ha szükséges! ;)
  • BEAST #75300
    gyorsan felvesszük Janeket meg Goodspeedet a klánba
  • BEAST #75299
  • uHs Gerzson
    elöbb megyünk haza :D
  • Kovács legény
    ugye nem a gépek közelében lesz a tali!!!:D
  • uHs Gerzson
    oké-oké de ha csak 7-n leszünk jösz 8-diknak mert nekem 8 :D
  • Kovács legény
    azok a klánok akiknél nincs meg a 8+2fő miért nem állnak össze?
    nincs nevezési dijj innentől kezdve vesztenivaló sincs.
    remélem lesz 10csapat,vagy a 2. napon publicozni fog az 4indulo csapat?:D
  • BurnBaby
    bf.hu-n kinn vannak a részletek, beugró nincs, 2 napos, előtte péntek este bf tali a helyszínen
  • BurnBaby
    gyertek! ne csinájjátok ezt velem, h kiverem a gpsből a lehetőséget, az ea-ból a pénzt, aztán ott állok hüjén :)
  • alma2
    Mint nezo, mennyi lesz a beugro ? lesz napi, meg ket napos netan ?
    igen innen a forumrol szeretnem megtudni az infot

• csaba67
  • PannonRobi
    És még csak nemis nemholy, hanem nemhohy. Kész vagyok.
  • PannonRobi
    B+! "NEMHOLY". Lőjjetek le...
  • uHs Gerzson
    Én csak annyit mondok a Lan kapcsolatban hogy a tRs készülödik de még nem biztosa a dolog :)
  • PannonRobi
    Nemhohy lezsálni, még leszállni, sőt lazsálni sem
  • csaba67
    Csak az ejtöernyötöket otthon ne hadjátok mert lezsálni nem lehet tehát a célpont felett ugrás lenne!
  • n003
    azéé ez nem a júesz ármi hogy minden szemét megfelel klánosnak!! itten kérem elvárások vannak
  • PannonRobi
    Gyere a kínai tehénnel,abba befér minden, és utközben felkapsz néhány kollégát
  • alma2
    mindesetre a sok "klan" tag aki csak sorozni megy majd el, azert felhuzhatna magukra egy klanos-nev polot, megis meglehessen talalni oket a rengetegben, ha netan szemelyes konzultaciot szeretne valaki :)
    Sot lehetne toborzo irodakat is kihelyezni, a jatekos hianyban szukolkodo klanoknak !
  • n003
    egy cipóban járunk
  • mesor
    Mind1 a CS-s csapatok egymást gyilkolják hogy bekerülhessenek erre a LAN-ra, a BF-es közösségből pedig 12 csapat sem tud kiállni (jelen állás szerint).

Nem is tudom mit mondjak... (jobb ha semmit)
  • Pharolas
    Nekem lenne kedvem menni erre a LAN partyra, csupán két gátló tényező van. Az egyik, hogy egyszemélyes csapattal nem lehet nevezni (mert klánon belül eléggé negatív a téma megközelítése) , a másik meg a gép helyszínre szállítása, mivel nem rendelkezem autóval, anélkül meg igen nehéz elszállítani.
  • alma2
    Francba, mindig azt hittemm ha ket szalto utan csinalok, meg egy ciganykereket is helivel :)
    kozben meg csak ilyen egyeruen.Egy vilag dolt ossze bennem.
  • csaba67
    Hát sörözés után már nemolyan jó játszani mert az ember kezébbe bele rögzödik a mozdulatt és utána az egeret állandoan a szádhoz akarnád emelni!
  • vsly
    Elmegyek én is,de csak sörözni.Aztán ha kellek majd netalán valamelyik teambe(és megoldható),akkor hazaruccanok a gépért.
  • Beers
    A nők mindig sokba vannak :D!
  • kukac7
    ha adsz 12e hufot, akkor okes. :D
  • mNzJean
    A GBC teljes harci diszben fel fog sorakozni a lanon legalább is ugy néz ki , remélem én is el tudok menni nálam még idő és pénz kérdése a dolog , 3 napos pesti kiruccanás + viszem a csajomat is , sokba fog kerülni.
  • BurnBaby
    május vége, majdnemnyár, egész hétvégés buli és játék egy parkos helyen. ez ennyire macera? :))))
  • BurnBaby
    az a baj, h akárki hozza a gépet (amúgy albacomp volt asszem), a bf2 nem az a játék, amit biztonsággal lehet futtatni kompo gépeken. ha emlékszel egyforma konfigokon teljesen különböző hibákat produkált :)
    továbbra is csak azt tudom mondani, h ne féljetek attól, h meg kell mozdulni ill. a gépet meg kell mozdítani.
  • dronkZero
    Na!
    Nem az volt a baj, hogy az EA hozta a gépet, hanem hogy baxott működni. Azért ez asszem némi különbség.
  • csaba67
    Hát én valószínü,hogy nem tudok elmenni peddig jó lett volna biztos egy jó kis élmény leszmindenki számára!ugyhogy sok sikert kivánok mindenkinek aki részt vesz!