172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
mennyé lőjj le pár usert vmi szerveren, mindjárt helyrejössz ,) -
persze! :)
amúgy lesz streamelés, rádió közvetítés (b+), szal minden, mint gyereknapon... :) -
Szép jónapot a bandának, csak ez a ro...adt nap sütne ki végre, olyan gyászos hangulatom van! -
Akkor remélem megkapom a zavarást játék közben amit az elözö bf2 lanon kaptam
-
sajna én nem jácchatok. vhogy bírói minőségben illetlenség :( -
inkább fődijként legyenek kiosztva:D -
A nézők két pofont kapnak amiért klánban játszanak de nem tudtak kiállni! :P -
Nem!De a végén a nézök között kilesznek osztva a gépek suvenirként,hogy ök is kapjanak valamit! -
vsly már jelezte hogy betud ugrani ha szükséges! ;) -
gyorsan felvesszük Janeket meg Goodspeedet a klánba
-
-
elöbb megyünk haza :D -
ugye nem a gépek közelében lesz a tali!!!:D -
oké-oké de ha csak 7-n leszünk jösz 8-diknak mert nekem 8 :D -
azok a klánok akiknél nincs meg a 8+2fő miért nem állnak össze?
nincs nevezési dijj innentől kezdve vesztenivaló sincs.
remélem lesz 10csapat,vagy a 2. napon publicozni fog az 4indulo csapat?:D -
bf.hu-n kinn vannak a részletek, beugró nincs, 2 napos, előtte péntek este bf tali a helyszínen -
gyertek! ne csinájjátok ezt velem, h kiverem a gpsből a lehetőséget, az ea-ból a pénzt, aztán ott állok hüjén :) -
Mint nezo, mennyi lesz a beugro ? lesz napi, meg ket napos netan ?
igen innen a forumrol szeretnem megtudni az infot
-

-
És még csak nemis nemholy, hanem nemhohy. Kész vagyok.
-
B+! "NEMHOLY". Lőjjetek le... -
Én csak annyit mondok a Lan kapcsolatban hogy a tRs készülödik de még nem biztosa a dolog :) -
Nemhohy lezsálni, még leszállni, sőt lazsálni sem
-
Csak az ejtöernyötöket otthon ne hadjátok mert lezsálni nem lehet tehát a célpont felett ugrás lenne! -
n003 #75285 azéé ez nem a júesz ármi hogy minden szemét megfelel klánosnak!! itten kérem elvárások vannak 
-
Gyere a kínai tehénnel,abba befér minden, és utközben felkapsz néhány kollégát
-
mindesetre a sok "klan" tag aki csak sorozni megy majd el, azert felhuzhatna magukra egy klanos-nev polot, megis meglehessen talalni oket a rengetegben, ha netan szemelyes konzultaciot szeretne valaki :)
Sot lehetne toborzo irodakat is kihelyezni, a jatekos hianyban szukolkodo klanoknak !
-
n003 #75282 egy cipóban járunk 
-
Mind1 a CS-s csapatok egymást gyilkolják hogy bekerülhessenek erre a LAN-ra, a BF-es közösségből pedig 12 csapat sem tud kiállni (jelen állás szerint).
Nem is tudom mit mondjak... (jobb ha semmit)

-
Nekem lenne kedvem menni erre a LAN partyra, csupán két gátló tényező van. Az egyik, hogy egyszemélyes csapattal nem lehet nevezni (mert klánon belül eléggé negatív a téma megközelítése)
, a másik meg a gép helyszínre szállítása, mivel nem rendelkezem autóval, anélkül meg igen nehéz elszállítani.
-
Francba, mindig azt hittemm ha ket szalto utan csinalok, meg egy ciganykereket is helivel :)
kozben meg csak ilyen egyeruen.Egy vilag dolt ossze bennem.
-
Hát sörözés után már nemolyan jó játszani mert az ember kezébbe bele rögzödik a mozdulatt és utána az egeret állandoan a szádhoz akarnád emelni! -
Elmegyek én is,de csak sörözni.Aztán ha kellek majd netalán valamelyik teambe(és megoldható),akkor hazaruccanok a gépért. -
A nők mindig sokba vannak :D! -
kukac7 #75275 ha adsz 12e hufot, akkor okes. :D -
A GBC teljes harci diszben fel fog sorakozni a lanon legalább is ugy néz ki , remélem én is el tudok menni nálam még idő és pénz kérdése a dolog , 3 napos pesti kiruccanás + viszem a csajomat is , sokba fog kerülni. 
-
május vége, majdnemnyár, egész hétvégés buli és játék egy parkos helyen. ez ennyire macera? :)))) -
az a baj, h akárki hozza a gépet (amúgy albacomp volt asszem), a bf2 nem az a játék, amit biztonsággal lehet futtatni kompo gépeken. ha emlékszel egyforma konfigokon teljesen különböző hibákat produkált :)
továbbra is csak azt tudom mondani, h ne féljetek attól, h meg kell mozdulni ill. a gépet meg kell mozdítani. -
Na!
Nem az volt a baj, hogy az EA hozta a gépet, hanem hogy baxott működni. Azért ez asszem némi különbség. -
Hát én valószínü,hogy nem tudok elmenni peddig jó lett volna biztos egy jó kis élmény leszmindenki számára!ugyhogy sok sikert kivánok mindenkinek aki részt vesz!