172102
  • Bf2 Elite Group
    nincs egy központi oldal esetleg ahol a játékosok bejelentkezhetnek , és megnézhetik, hogy mi a mail címük ? Vagy pl ahol ha kérem a jelszavam pótlását nem csak annyit ír ki, hogy kiküldte hanem a mail címemet is ? Egyáltalán az ea-nak valahol nyilván vannak tartva az adataim nem?
  • HTS s3rg1nh00
    ugyanolyan degenerált(magyarázzam?),mint...tudod Te,ki
  • alma2
    megkeresed a papirfecnit amire felirtad :)
  • Bf2 Elite Group
    Léci segítcsetek, van az hogy ritrive account, és nem tudok rájönni mi volt az email címeme, a nicknevmet tudom, meg a passomat is de kellene az emil címeme is, ezt még a demo idején regiztem le, és ha véletlen elfelejteném a jelszót gondolom erre a címre küldené, pls pls segítcsetek
  • goodspeed
    Ő ki?
  • HTS s3rg1nh00
    világos,tehát ha egy csoport nemzetiségi()jön veled szemben a sötétben bézbólütővel,és téged néznek,azt hiszed,játszani mennek?mert én nem....
  • DummyBoy
    Én is jókat nevetgélek a társaság szánalmasabb részén
  • Bf2 Elite Group
    Helló!

Hogyan tudom megnézni, hogy a régi accountomat anno milyen email címmel regisztráltam le ?
  • Zs0lt1
    sztem keresd meg lac coo-t és haverkodjatok :D
  • goodspeed
    ne fogd fel ilyen harciasan a dolgokat, szerintem mindig mindent jóhiszeműen kell elsőnek kezelni...
  • HTS s3rg1nh00
    elterelő hadművelet? nem hatsz meg...hamarabb tudom,mit akarsz,mithogy te tudnád
  • goodspeed
    Nem akarok én senkit sem felidegesíteni, szerintem legyen mindenki minekivel jóban ;)
  • HTS s3rg1nh00
    nem tudsz felidegesíteni,hiába próbálkozol:P régen úgy leordítottam volna ezért a hajad,de megváltoztam :P csak ennyit tudok erre mondani:MEGSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍVTAD :P
  • TS Zolly
    Tudom jól, hogy kell irni, de ha visszakeresel, mindenhol igy irom. Tudod! Hüje Máris szomszéd.
  • TS Zolly
    Áááááá! Hová is gondolsz! Dehogy!
  • goodspeed
    Az aláírásodban a nagy betűkbő álló rész ugye rád vonatkozik?:)
  • goodspeed
    a hülye ly j és nem pontos:P a liftszerelőknek elég a szakmunkáskéző ugye ?:) Oktatási színvonal:(
  • HTS s3rg1nh00
    hagyjátok már.direkt azért csinálja,hogy felfigyeljetek rá,ha egy hétig hozzá se szóltok,úgy el fog tűnni,h. emlékezni sem fogtok rá.felesleges az ujjaitokat koptatni,higyjétek el.
  • goodspeed
    óóóó:(( megakartok verni?:(
  • TS Zolly
    Maglesem msnenen
  • TS Zolly
    Ahol csak ohajtód fajmarha.
  • TS Zolly
    Hüjét hüjére verni, hüjeség.
  • goodspeed
    és hol ?:)
  • Zs0lt1
    Running bátyó hol van ilyenkor? :D
  • Beers
    Meglátod öreg kihúzod a gyufát!
    Komolyan mondom nem foglak sajnálni,ha megruház a Zolly!
  • goodspeed
    Rajtad meg a társaidon :)

Viccosztály vagytok :)
  • Zs0lt1
    magadon?
  • goodspeed
    Béjbe, látom tanultál,elvégre mit értél a bannal a bf.hu-n igaz ?:)
  • goodspeed
    csak reagáltam surmókám :) mellesleg jókat nevetgélek a társaság szánalmasabbik részén :)
  • goodspeed
    még mindig kis liftszerelő vagy?:)
  • Zs0lt1
    Látod bazdmeg, te akarsz itt kibékülni mindenkivel, mégis te köcsögölsz.
    Nem változol te, ugyanolyan tirpák maradsz mint voltál.
  • goodspeed
    Azt azért hozzá tenném, hogy én viszont a barátnőmről ákmodik aki persze mellettem alszik :)
  • goodspeed
    Ha már velem álmodsz régen jó :O)
  • JAG1
    Ha ilyeneket kérdezel, már régen rossz. :-)
  • alma2
    huh, ezt nem is irtam, az almom utan tenyleg kockanak ereztem magam, lehet, nem is nezek ra a forumra egy hetig :) Valami osztalytalalkozo bf talalkozo szeru dolog volt, igazabol a ceges kollegaim arcait tudtam beazonositani szinte egytol egyig.De volt egy arc aki kilogott a sorbol, rovid szokitett haj, eleg nagy darab sportos alkat, citrom sarga poloban rairva elol hatul goodspeed007.Persze mi kiszurtuk a haverommal, mogotte mentunk ujjal mutogattunk ra, hogy eszre vegye mindenki, gondoltam itt a revans ideje tobbiek reszerol.De egyszeruen mindenki levegonek nezte, mi meg csak nem adtuk fel probaltuk felhivni ra a figyelmet, hogy ki is van itt.
    Aztan kiszurta, megfordult, mondta nekunk "baratkozzunk" mi persze rohogtunk.Utana voltak csapat epito jellegu jatekok sajna mar a reszletekre nem emlekszem, de tudom, jol keresztbe akartunk neki tenni :)
    Komolyan meghulyultem, hogy ilyet almodok, de a verseny szelleme nem engedett elszabadulni a bf2 kornyekerol a jelek szerint.kocka vagyok-e :)
  • BurnBaby
    drága fiatal barátaim. gs úgysem megy el. tessék tehát tudomásul venni, h ilyen is van. ettől még nektek nem kell lemenni egyszerűbe.
  • TS Zolly
    Huzz innen te kecseg oda ahonnan jöttél, és ne is gyere vissza!
  • Promi #75472
    Akkor a jovo heten erdeklodunk addigra hatha lesz 1 hasznalhato video.
  • item
    Megpróbálkozom, vele, amint kész kirakom a linket.. Bár én fele annyira sem vagyok jó mint ti!
  • alma2
    orulok, akkor cserebe viszont szeretnenk latni a videodat :)