172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Bf2 Elite Group #75509 nincs egy központi oldal esetleg ahol a játékosok bejelentkezhetnek , és megnézhetik, hogy mi a mail címük ? Vagy pl ahol ha kérem a jelszavam pótlását nem csak annyit ír ki, hogy kiküldte hanem a mail címemet is ? Egyáltalán az ea-nak valahol nyilván vannak tartva az adataim nem? -
ugyanolyan degenerált(magyarázzam?),mint...tudod Te,ki
-
megkeresed a papirfecnit amire felirtad :) -
Bf2 Elite Group #75506 Léci segítcsetek, van az hogy ritrive account, és nem tudok rájönni mi volt az email címeme, a nicknevmet tudom, meg a passomat is de kellene az emil címeme is, ezt még a demo idején regiztem le, és ha véletlen elfelejteném a jelszót gondolom erre a címre küldené, pls pls segítcsetek
-
goodspeed #75505 Ő ki? -
világos,tehát ha egy csoport nemzetiségi(
)jön veled szemben a sötétben bézbólütővel,és téged néznek,azt hiszed,játszani mennek?mert én nem....
-
Én is jókat nevetgélek a társaság szánalmasabb részén
-
Bf2 Elite Group #75502 Helló!
Hogyan tudom megnézni, hogy a régi accountomat anno milyen email címmel regisztráltam le ? -
sztem keresd meg lac coo-t és haverkodjatok :D -
goodspeed #75500 ne fogd fel ilyen harciasan a dolgokat, szerintem mindig mindent jóhiszeműen kell elsőnek kezelni... -
elterelő hadművelet?
nem hatsz meg...hamarabb tudom,mit akarsz,mithogy te tudnád
-
goodspeed #75498 Nem akarok én senkit sem felidegesíteni, szerintem legyen mindenki minekivel jóban ;) -
nem tudsz felidegesíteni,hiába próbálkozol:P régen úgy leordítottam volna ezért a hajad,de megváltoztam :P csak ennyit tudok erre mondani:MEGSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍVTAD :P
-
TS Zolly #75496 Tudom jól, hogy kell irni, de ha visszakeresel, mindenhol igy irom. Tudod! Hüje Máris szomszéd. -
TS Zolly #75495 Áááááá! Hová is gondolsz! Dehogy! -
goodspeed #75494 Az aláírásodban a nagy betűkbő álló rész ugye rád vonatkozik?:) -
goodspeed #75493 a hülye ly j és nem pontos:P a liftszerelőknek elég a szakmunkáskéző ugye ?:) Oktatási színvonal:( -
hagyjátok már.direkt azért csinálja,hogy felfigyeljetek rá,ha egy hétig hozzá se szóltok,úgy el fog tűnni,h. emlékezni sem fogtok rá.felesleges az ujjaitokat koptatni,higyjétek el. -
goodspeed #75491 óóóó:(( megakartok verni?:( -
TS Zolly #75490 Maglesem msnenen -
TS Zolly #75489 Ahol csak ohajtód fajmarha. -
TS Zolly #75488 Hüjét hüjére verni, hüjeség. -
goodspeed #75487 és hol ?:) -
Running bátyó hol van ilyenkor? :D -
Meglátod öreg kihúzod a gyufát!
Komolyan mondom nem foglak sajnálni,ha megruház a Zolly! -
goodspeed #75484 Rajtad meg a társaidon :)
Viccosztály vagytok :) -
magadon? -
goodspeed #75482 Béjbe, látom tanultál,elvégre mit értél a bannal a bf.hu-n igaz ?:) -
goodspeed #75481 csak reagáltam surmókám :) mellesleg jókat nevetgélek a társaság szánalmasabbik részén :) -
goodspeed #75480 még mindig kis liftszerelő vagy?:) -
Látod bazdmeg, te akarsz itt kibékülni mindenkivel, mégis te köcsögölsz.
Nem változol te, ugyanolyan tirpák maradsz mint voltál. -
goodspeed #75478 Azt azért hozzá tenném, hogy én viszont a barátnőmről ákmodik aki persze mellettem alszik :) -
goodspeed #75477 Ha már velem álmodsz régen jó :O) -
Ha ilyeneket kérdezel, már régen rossz. :-) -
huh, ezt nem is irtam, az almom utan tenyleg kockanak ereztem magam, lehet, nem is nezek ra a forumra egy hetig :) Valami osztalytalalkozo bf talalkozo szeru dolog volt, igazabol a ceges kollegaim arcait tudtam beazonositani szinte egytol egyig.De volt egy arc aki kilogott a sorbol, rovid szokitett haj, eleg nagy darab sportos alkat, citrom sarga poloban rairva elol hatul goodspeed007.Persze mi kiszurtuk a haverommal, mogotte mentunk ujjal mutogattunk ra, hogy eszre vegye mindenki, gondoltam itt a revans ideje tobbiek reszerol.De egyszeruen mindenki levegonek nezte, mi meg csak nem adtuk fel probaltuk felhivni ra a figyelmet, hogy ki is van itt.
Aztan kiszurta, megfordult, mondta nekunk "baratkozzunk" mi persze rohogtunk.Utana voltak csapat epito jellegu jatekok sajna mar a reszletekre nem emlekszem, de tudom, jol keresztbe akartunk neki tenni :)
Komolyan meghulyultem, hogy ilyet almodok, de a verseny szelleme nem engedett elszabadulni a bf2 kornyekerol a jelek szerint.kocka vagyok-e :) -
drága fiatal barátaim. gs úgysem megy el. tessék tehát tudomásul venni, h ilyen is van. ettől még nektek nem kell lemenni egyszerűbe. -
TS Zolly #75473 Huzz innen te kecseg oda ahonnan jöttél, és ne is gyere vissza!
-
Akkor a jovo heten erdeklodunk addigra hatha lesz 1 hasznalhato video. 
-
Megpróbálkozom, vele, amint kész kirakom a linket.. Bár én fele annyira sem vagyok jó mint ti! -
orulok, akkor cserebe viszont szeretnenk latni a videodat :)