172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
az új peccsben nagy valószínűséggel megint megtörténik az a dolog,ami anno az 1.2-vel volt:kijavítanak 5 hibát,és generálnak 48-at
volt olyan hülye,hogy megszámolta
-
fura újdonság -
re
késik a pöccs? remélem késik egy évet -
crow #76378 Nem, valóban tegnap kellett volna (a hír szerint) bejelenteni, hogy kijött.
Megint ez a fejetlenség az EA-nál...
-
jaja. úgy kezdi a tegnapi hír h "later today we will announce"... hát, tegnap nem láttam a bejelentést, h kijött volna az armored fury :)
vagy csak az én angolom kopik? -
FaRockHUN #76376 Joe ez meg az én szövegem jóvanmá? "Szeretem El Alamein-en a japókat irtani a katyusáva!" -
Még hegesztik..de sajnos minthogy már ismerjük őket, biztos "zárványok" is lesznek a munkában! -
most akkor mi van az új patch-csel
-
Mesor te állat.....
Alt + F4 !!! Hát még ezt sem tanultad meg??? Kettes alá!! Leülhet!!
-
n003 #76372 csak vicceltem de inkább nem fojjtatom
(kérekengedéjjtpontázsugorodniszmájli) -
Fejezd be.... -
n003 #76370 nana ahogy a ramboo itten kifakadt arra lehetett köv-ni hogy ottan volt baj a kex-el - aszony biztos duzzogott
-
Áh.. dehogy!! Verte magáról a vizet jobbra - balra...
-
n003 #76368 nyertek!! biztos volt ott izé-bizé-hetyem-pütty -
j4n3k #76367 most pótolják be ami este elmaradt a war miatt xD -
crow #76366 Új infok + képek Armored Fury-ról a hivatalos oldalon. -
n003 #76365 mivan hív az anyacsavar?? :DDD -
j4n3k #76364 sry nemtudtam -
nah menetem további jó szórakozást:) -
hé, ezaz énszövegem!!44 -
j4n3k #76361 én is csak véletlenül találtam meg! akár hiszitek, akár nem a photoshop topikba volt belinkelve xD -
j4n3k #76360 jajj tudod hogy csak vicceltem! kibékülünk?
-
Mester01 #76359 Várlak.. :D -
akkor most minus hányszáz?:D -
TS Zolly #76357 Sok minusz pont mellé egy plusz. -
n003 #76356 tuttuk mi azt hogy te vagyol mindennek az oka!! :))) -
naon rááltam a liderféle irásteknikára:D -
j4n3k #76354 na jó a barik cl@n oldal amit belinkeltem reggel?
mester: oda mekk hozád és ugy pofánbaszlak hogy ott maradsz köcsög
-
Nagydög #76353 Itt irhatsz ugy is, hogy konnyebb legyen kibetuzni!
-
TS Zolly #76352 elmegy ciologushoz. :D -
gyilkos ez a net,kibeszéljük a forumon mitörténik a másik forumon
csori gyerek mitfog hozzászólni ha visszajön:D föleg ehoz hogy miket irkált:D -
Szerintem ez a barik a JCSR fiókcsapata lesz!
-
Jo akkor belekotok igy latatlanban en mint hulye joyos, este meg megnezem, hogy felre beszeltem-e :)
Tehat te kenytelen voltal, maxra allitani az erzekenyseget, ezert elvesztve a stabilitast "mindig kordaban tartod, ha egyenesen akarsz menni", hogy olyat tudjal kanyarodni, mint kenyelmesen egy joyos, aki csak kitolja maxig a kanyarodast.A jatekban biztos van egy max fordulekonysagi korlat, amit ha jol lottek be pont a teljes joy kitolasnal kovetkezik be.
Mig ha az a cel, hogy egy milimetert mozdulj jobbra pl arcon lojj egy gyalogost, rohadt nehez kivitelezni, mig egy joyos, csak picit tol a joystickjan.
Ez kb olyan mint amikor fps-el jatszol nagy erzekenyseggel, a jok mindig eleg kicsin erzekenyseggel nyomjak, bar elvesztik a hirtelen fordulok 90 % fokot megoldast, vagy tenyleg sokat kell tolni az egeren, ellenben a fejloves az csipobol megy.
persze ma beke napja van, mint emlitetted :)
Egy cifra videot szivesen latnek, de szerintem nem csak en !
elo vele, ne legy szegyenlos :p
a tobbire valaszt kaptunk koszi.
na de ki is talaltam egy masik videot hirtelen kubradam az a harom emeletes haziko a gat egyik oldalan , aminek minden lukan be kell loni, mikozben korbe forogsz a haz korul.Azt hiszem ez nehez lesz a nagy erzekenysegu egerrel, legalabbis remelem :) -
Már vágom... -
n003 #76347 egy kigyúrt kopasz 12-nek kell ezt vágnia élből!! 
-
n003 #76346 asszem a jcsr kezdhez félni mert jön a bar!k klán és lenyomja őket is 
-
-
"jha és lesz havi szerver dij amit ti fizettek mert most én fizetem egedül és ti nem és ig nem jó és fogjátk ti is és én nem és majd elküldöm hogy hova kell fizetni" na ezt hámozza valaki ki ...

-
FaRockHUN #76343
Typhoon(Leader) ma 15:14 | Válasz | #135
akor mostmár csak az irjon aki akar jáccani és azok at felveszem és csitet cserélünk meg megveszem a játékot és meccsezünk is

-
biztos hogy szereti hát azt mondta:D