172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
neménvoltam #76743 hamár fix.tv: régebben(kb. 4 éve) néztem délutánonként a warm up-ot, azon sokat röhögtem, talán a műsorvezető miatt (nevére nem emléxem, talán Kristóf??)
mindegy, az egész jó kis műsor volt:) (vagy még megy? nemtom) -

a könnyem kicsordult
-
jó, így fogok emlékezni rád: a levelupos szemüveges kecseg
-
Ez a SAJÁT véleményem...
Wass Albert
Magyar cirkusz
Cirkuszról álmodtam az éjszaka.
Emberek, az álom szörnyű volt!
Még le sem ment a nap egészen
s már följött véresen a hold!
Indulót kürtölt frakkosan a Halál!
Körben a világ valamennyi népe
megtöltötte a páholysorokat
s minden szem az arénát nézte.
Ott gyilkolták egymást a magyarok,
Torz jelmezekben részegen!
Szemükben láz, kezükben kés
s csorgott a vér a késeken...!
Mindenki küzdött ott mindenki ellen
és ezer bohóc röhögött!
A világ jelszavakat ordított
és fogadásokat kötött:
- Én arra a vörösre fogadok!
- Enyém a zöldinges legény!
- Szorítsd, te Árpád-címeres!
- A gatyás paraszt az enyém!
S a magyarok csak ölték egymást.
Tombolt a halál-zenekar.
S Európa cirkusz-porondján
fogyott, fogyott a magyar.
Aztán a végin egy maradt csak.
Ezer sebéből folyt a vére.
Bámult fáradtan, eszelősen
a véráztatta csatatérre.
A nézők elszámolták a fogadásokat.
Aki vesztes volt, fizetett.
Nehányan már ásítottak is.
Aztán mindenki hazament.
Pár kapzsi suhanc még összeszedte
az elesettek rongyait.
Aztán már csak a hold bámulta
borzadt szemével, vörösen
az új magyar Kaint.
(Bajorerdő, 1947)
-
Vannak, azaz nagyobb eseményekről előfordul hogy közvetítenek, mint pl. CPL World Tour - ami 2005-ben volt, idén nem lesz :(
Amúgy meg az MTV weboldalán voltak ilyen tartalamk, és egész jónak tűntek!
Ja és ismételten ki kell hangsúlyoznom: én a level up-os szemüveges kecseg vagyok, nem a GO-s! -
Húúú, ha én erre tényleg reagálnék, teleirnám az sg adatbázisát :DDDDD
Egyébként én annak örülök, hogy akikkel volt vitám bf scene-n belül, azzal már mindenkivel jóban vagyok, és ez a leg fontosabb.
Legyen béke.
(Meg egy kis flém is jöhetne, ha már lecsusztam ez utóbbiról, :DDD) -
csak neked még1x
-
vannak az MTV-n gaming műsorok? 
egyébként én szeretem a fixtv-n megnézni a gameovert, bár lehetne összeszedettebb a műsor. pl. van olyan rész, hogy valamilyen feature-t meg akartok mutatni a játékból, és ha éppen nem sikerül, akkor az "úgy marad", vagy megint próbálkoztok, de az meg olyan nyögvenyelős...
nem tudom mennyire tervezitek meg a műsort, tehát hogy konkrétan mit akartok elmondani a játékról, de néha úgy tűnik, ott jutnak eszébe dolgok annak aki éppen tolja a játékot.
-
Lehet hogy mozillaval latod, de szerintem a "rendőrség.JPG" nem teljsen RFC szabvanyos filenev :D -
Polemius #76734 Erről a 'lopják az oldalról a cuccot dologról': Tényleg kissé aggresszív módon álltak hozá.
Eddig egyzer nem néztem meg azt az oldalt.
De azt hiszem nem is fogom. -
persze, pl a hireket felolvashatna a windowsba epitett speech program a lany helyett, meg az is hozzaertobb hangot produkalna :)
Na jo tobbit priviben mert kikapunk :)
-
Befejezhetnéd már a fikázást.....
-
tegnap MINDENFAJTA repülő szerkezettel egy kalap kakit értem. meg máskor is 
de a bombázókban én is gunner szeretek lenni, csak oda te ültél
-
én látom a képet a mozillával
-
Figyu, nem verem a nyálam arra, hogy ingyen csinálom, már csak azért sem mert ha nem is közvetlenül a műsorból, de a hozzá kapcsolódó projektekből élek.
Az meg hogy ez a véleményed róla... nos hát... Tény, hogy lenne min javítani! Az MTV-n valóban sokkal jobbak a gaming műsorok! Én a kis fix.tv-n ennyire vagyok képes. Nem lehet minden műsorvezető Friderikusz! Ötleted van, hogyan lehetne javítani a műsoron? A hírekhez ragaszkodom - vagyis nem én, hanem a nézők egy nagyobb csoportja! -
Üdv a lakóknak!!
Privátban már letisztáztunk mindent JaB-al és SLYTHOMi-val
Részemről lezártnak tekintem a dolgot... -
+ repülni a Su-val! :P -
Hulyesegek helyett megtanulhatnal kepeket linkelni :DD -
engem csak egy zavar a jcsr klánban, hogy ellentétben veletek ÉN nem tudok kapásból heccsátot adni az ellenfélnek, de ez az én bajom 

-
esetleg ennyi ruhát viselhetnél 
-
Akkor maskepp fogalmaznam meg, lehet, hogy jol van megszerkeztve a musor, /bar nekem nem ez a velemenyem arrol amit lattam/ de ez mellekes, lehet, hogy apai anyait beleadtok, de az idojaras jelentest se a meterologusok adjak el, hanem a miniszoknyas lanyok nagy mu cicivel.Persze lehet, hogy a nezuk hitelesebbnek talalnak egy kockafeju gamert, mint musorvezeto /ez nem neked szolt/ De megnezve nem kezdtem el azon filozni mit keres ott a lany /BB/ mert szamomra hitelesen adta elo magat. Mig a musor elejen valami Edinat, persze lehet, hogy o is ingyen csinalja, max a temetesemen alkalmaznam, hogy felolvasson valami keveset a sirom felett, hatha visszahoz az eletbe meg egy pillanatra, hogy el tudjam kuldeni a fenebe :)
Az, hogy te esetleg ezt ingyen csinalod, a sajat ugyed, ez a hobbid en se kapok penzt azert mert jatszok :) -
Hat jo... mindenki pippanthat :P Ez a velemenyem :) -
Így ebéd előtt indítanék egy "Mondd el őszintén mit gondolsz a másik klánról!" mozgalmat.
Engem komolyan érdekel, hogy ha van valami gondja az egyes csapatoknak velünk, vagy más csapatokkal másoknak, akkor mi is az, és mi okozza.
Beszéljük meg! Mert már faxom kivan, hogy folyton célozgatós, hátsószándékos hozzászólásokat kell olvasgatnom.
Pld DonC-vel ha nem értünk egyet megmondjuk egymásnak, elküldjük egymást szívrebbenés nélkül a faszba, de így legalább időben eszkalálódik a vita és nem marad egyikünkben sem tüske a későbbiekre. -
Pici naív kicsilány:#76716
-
bocsi. alábecsültem a tisztelt urakat ,) -
úgy gondolod? már indul a következő :D flém nélkül nincs élet -
Bocs, privátban kellett volna. -
Te lószarról se beszéltél kolléga csak feltettél egy idióta kérdést a szokásos módon. Ha valaki nem követi a csordaszellemet az már nyal mi? Akkor ezzel az erővel te is éppen az előbb nyaltál egy egészségeset, csak a segg változott...
Másként asszem nem muszály nekünk egymást baszogatni meg misztikus kérdéseket feltenni, el leszünk így szépen csöndben egymás mellett. -
kár h vége a flémnek :( megint unalmasak vagytok... ,) -
Zsombor -
hogyne lehetne :) de so far egyedül jab csinálja, persze rábeszélhetjük, h haggya abba, csak nem látom ki fogja bárhogy csinálni helyette :)) -
na jó, mostanáig érdekelt a dolog...
1) THOMi meglátta - kicsit igaza volt, kicsit túlreagálta, kicsit túltárgyaltuk.
2) Én röhögtem rajta (lelámáztam azt, aki vesződött vele - még egyszer bocsi)
3) Tanulságok: A) Nagyobb letöltés gomb kell, B) pontosabb jogi nyilatkozat
Valakinek van még építő jellegű hozzászólása?
alma2 köszönöm a kritikát, de szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy az egész műsor a BF2-ről és CoD2-ről szólt, ha felszínesnek érezted, akkor igazán sajnálom, pedig igyekeztünk... -
Belemehetünk jogi dolgokba, de semmi értelme. Ígyis ba***tul agyon van tárgyalva, a SEMMI. Egyébként leszedhetem, sőt tárolhatom is jogilag, max nem terjesztehetem. Csak közlés képp beírom ide, hogy ügyes voltam, mert sikerült leszednem és tárolnom "Itt"(Webtárhely). Aztán, hogy onnan ki szedi le? Ő dolga.
-
Lehet szinvonalasan is csinalni dolgokat, attol meg hogy ingynes... -
csinálod te helyette? lelkesedésből a szabadidődben, miközben ellenszolgáltatásként mindössze a gémerek kritikáját kapod? :) -
Ebben a hozzászólásban azért jelentős tévedések is vannak :) Leszámítva azt, hogy az eleje döcögős volt, azért volt jó pár igen jól sikerült kreálmány is, arról nem szólva, hogy ilyen műsor nem sok van (amúgy).
Maga a csatorna meg megint más kérdés. -
McKalton #76707 Te most akkor végülis ki vagy? a Zsombor? Vagy a Domingo, mert csak asszem ketten vagytok szemüvegesek a fix.tv-n
Ui.:Egyébként a Level up az jó müsor, viszont az a letöltés gomb nagyon el van bujtatva egyáltalán miért kell a megnyitott video ablakba rakni? miért nem lehet a videoablak megnyitása nélkül letölteni, ahogy régen a www.ludologia.hu-n volt
-
Lopják a tartalmat!
LOL!
Ingyen le lehet tölteni és item csak több embernek közzé tette hogy azok is eltudják érni akik nem látják a letöltés gombot. Ráadásul semmi pénzt nem kért érte + szerintem nem is állt szándékában nagyüzemben DVD-n terjeszteni a műsort. Úgyhogy nem értem a problémát persze lehet én vagyok a hülye! -
elégmá :)
röviden összefoglalva
- jab/thomi: az a letöltés gomb annyira rossz helyen van, h én sem találtam meg. nem azért nem írtuk ide, mert utálunk tőletek letölteni, hanem 1xűen mindössze 1etlen urat láttam, aki megtalálta :))) nem lehet olyat, h ott ahol a stream indítható legyen egy másik gomb, h mégis inkább letölteni szeretném?
- scene: ott tudják mérni a nézettséget, h hányan nézik tv-ben/onlány, ill mennyien töltik le :) -
Ja igazad van :D Ez egy vihar a biliben. Megjegyzésem, ezért kell megfontoltan (be)fingani is valahova :-)