172102
  • koschwarz
    tegnap azért vágtak ki német szerverről, mert egy apc-ben voltam, jött egy tank, kilőttem rá a rakétát, ÁTMENT rajta, mintha a tank egy szellem lett volna, menekülni nem tudtam, de így már esélyem sem volt a tank ellen, ezért inkább a tankból kiugró - valszeg éppen admint - lőttem a tank helyett. üzenet: " glitching game dynamics"
  • Polemius
    A Private Ranked szerverekkel kapcsolatban:

A lényeg, hogy ha játszottál, akkor ugyanarról az IP-ről kell regisztrálnod, és pontosan ugyanazzal a névvel amin játszottál. Ha nem sikerül, akkor várni kell kicsit, valószínűleg még nem kapta meg a statszerver az adatokat. Egyébként ez már többször le volt itt írva, csak a keresőt kellett volna használni ha már nem olvassa el senki ami az oldalon le van írva.

Amit viszont úgy látszik sokan még nem tudnak!
    Van megint magyar is köztük! Aki private rankeden szokott játszani az jöjjön, mert tök üresen áll szinte egész nap a szerve, jó lenne újra megtölteni a magyar szervert..
    40 fős, a (privat rankeden) megszokott beállításokkal megy. A <<DRAGON>>-ék működtetik.
    IP meg ilyenek itt: server monitor
  • Boxer HUN
    Na de streetball a BF2-ben??? Bár ki tudja!
  • dronkZero
    Nem, az kizárt! :P :)
  • BurnBaby
    nem lehet, h egy klán használja ezt a nevet, ami egyébként egy streetball márkanév? :)
  • SigS
    Tenyleg... telepitettel mar winfost a heten?
  • n003
    de ojjan legyen ho hasson is ... gép simány aggya bé a kulcsot tőle () dedzsó vóna nemkéne dógzani
  • n003
    naaneeeeee!?!?! és méér?
  • Boxer HUN
    Mingyááá küldök egy hapcit e-mailban!!!!
  • Mester01
    nini egy nOOb :DD
    Képzeld nevet változtatam nOOb M3st3R :D
  • n003
    nini egy feldobott kavics :D:D
  • Mester01
    Szerinted tudja hogy van olyan klán?
    Meg szerintem nincsen levédve.. :))
  • n003
    te csak elégeggy meg azzal ho vírushordozó vagy
  • Boxer HUN
    Akkor te reklámhordozó vagy?? Jól jövedelmez? Én is akarok lenni reklámhordozóóóóó!!!!!
  • Boxer HUN
    Jaaaaaa.....!!!
  • And 1 #77208
    az and1 az 1 márka :D
    ráadásúl streetball típus :D
  • n003
    valami bili grácze talán éppen felvétel alatt van az ember csak ő már eldöntötte hogy ő ojjan klános :)))
  • Boxer HUN
    Vegyél (Vetessél) egy jobb karit!!! FX5700u volt nekem is. Nem tud többet. Amúgy pedig nem zavar, hogy egy létező aktív klán nevét és logóját használod??? AND1
  • Me0w
    Schrank, azthiszem mostmar bebizonyosodott, hogy kb. egyenerteku vagy a gepeddel...
  • SigS
    Jaja
  • JAG1
    A pókember lehányta szegényt. De mind1 is neki, mert az a ba***tt nagy nyíl úgyis mindjárt átszúrja a fülcimpáját.
  • schrank
    ez ?
  • SigS
    Az a sikloernyos vagy batmanos kep se volt rossz
  • n003
    látom a fát lelomboltad, laccsolás lulez
  • schrank
    az én ilyesfajta grafikus beállításaim mellett ha fizikálisan nem is de legalább vizuálisan élvezhető a lerombolható tereptárgyak sokasága
  • Beers
    Laser disco?
  • uHs Gerzson
    9600 mindig is verte az 5700-t
  • schrank
    ne baszogassátok szegény Andreát vinnie kell annak az 5700-nek mediumba mert nekem is viszi a 9600-om extra very high-on
  • Beers
    Lehet, hogy nálad már benne van a jégkocka tartó!
    A bf2142-ben úgyis jön a jégkorszak :D!
  • mesor
    FAQ!

(Írtam volna valami cifrát de csak sértődés lenne belőle)
  • uHs Gerzson
    Ez már a kockulás legjobb megnyilvánulása
  • R0nin
    elégl egyen már a hülye kérdésekből! a legújabbra. de egy videókártya csere megoldaná a problémát, addíg ne írj hogy milyen csúnyák a cuccok, amíg szar gef 5700ad van
  • R0nin
    annyi zoxigént kivett már, hogy kockás lett a víz :)
  • Landor
    a vízből veszi ki a zokszigént?
  • And 1 #77190
    melyikre ?
  • mesor
    Én már harmadszor látom ezt a képet.
    Cseréld le a drivert.
  • neménvoltam
    volt két jó élményem külföldön mindkettő karkandon, 1: mec oldalon mentem előre és valahogy úgy sikerült, hogy minden összejött: az összes gránátom talált, az ellenek csomószor könnyű célpontok voltak helyezkedés szempontjából, és úgy jött össze hogy nekem volt 12 killem míg a másodiknak kb. 4-5. Azonnyomban ki is vágtak. 2: ugyanúgy karkand, belépek egy squadba, hallom egy kb 12 éves gyerek pofázik, de megállás nélkül, oltári nagy baromságokat, röhögött is énekelt is, a squadban egy másik ember már nem győzte mondani hogy: Hey kid! Shut the fuck up! meg hasonlók:)
  • And 1 #77187
    nah így már jobban átlátjátok az idegesítő prblémámat :D
  • And 1 #77186

• And 1 #77185
    de megnéztem és tökmind1 milyen a beállításom a víz az mindig kockás