172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Idézet tőlem:
"Ha ezt igy osszeszamolom, akkor szerintem public-on a kovetkezo palyak (az egyik oldalon) jatszhatatlanok lesznek:"
Idézet koschwarz-tól:
"én meg azt mondom, hogy csak így van értelme a szakasz-rendszernek. pontosabban annak, hogy leaderre lehet spawnolni. ha megcsinálják ezt a változtatást, de egyébként meg továbbra is lehet a leaderre spawnolni, akkor a leadernek ilyen szempontból sokkal nehezebb dolga lesz, illetve nem lesz tanácsos résztvennie a harcokban. ez waron még elmegy, de publicon nem. senki nem fog leaderként a háttérben sunnyogni."
Szerintem megallja, a ket idezetben nincs ellentmondas, de ha bevezetik akkor kivanom ne nekem legyen igazam. -
830 mega???
-
szerintem az lesz ésszerűtlen, hogy ha a leader meghal, akkor ő sem fog a szakaszára visszamenni, hiszen rá is vonatkozik ez a szabály. tehát mindig a legközelebbi pontról kell a szakasza után loholnia. ez szar. -
Elkezdtem leszedni, remélem hamar leér...
Uhh anyám 70k val jön a 836.9 mega... -
nagygenerálon voltak a helik, muszáj volt városi pályát betenni
-
Na most latom koswarcz hozzaszollasat, akkor megis csak jol sejtettem, akkor meg nem allja meg egyaltalan az amit irtal, a jatszahtatlan palyakrol.
bar karkand a kutyanak nem hianyzik a jatekbol :)
Tegnap 4 magyar ranked szerveren, 3-on karkand futott, a 7th-n meg mustar,
Helisek meg menjenek szabad napra ? :)
-
Mar lehet, hogy elvesztettem a fonalat, de nem a squadleaderre valo spawnolast fogjak megszuntetni, hanem mint a bolondok cserelgessetek a leadert.
Ha ez igaz az altalad emlitett palyakon kirepul a leader, szepen leugrik a zaszlohoz, majd a csapata megjelenik ott.
nem igy van ?
Ha nem akkor nem szoltam :)
-
nem szeretném ezt a változtatást ,de ha ezlesz akkor ezlesz leszarom,hozzálehet szokni mindenhez,!!!csak a lanpartyn még a mostani peccsel játszunk!!!
mert nincs elég idő átszokni -
én meg azt mondom, hogy csak így van értelme a szakasz-rendszernek. pontosabban annak, hogy leaderre lehet spawnolni. ha megcsinálják ezt a változtatást, de egyébként meg továbbra is lehet a leaderre spawnolni, akkor a leadernek ilyen szempontból sokkal nehezebb dolga lesz, illetve nem lesz tanácsos résztvennie a harcokban. ez waron még elmegy, de publicon nem. senki nem fog leaderként a háttérben sunnyogni. -
Mindenesetre én nem aggódom, mivel ha kijön az 1.3-as patch (és benne lesz ez a módosítás), rá két hétre ki fog jönni az 1.31-es ami javítja ezt a "bug"-ot, ami tönkreteszi a játékmenetet. Szerintem ennek a valószínűsége nagyobb mint 95% és ezt nem a két hétre értem
-
Már megyek is! :D
-
Jelentem a CoR szerver átállt az USI-ra.
Jó lenne ha valaki kipróbálná, hogy működik-e rendesen.
-
így van,
ne haggyuk magunkat a 7th által megtéveszteni!
ja meg schrank által, aki soha nem volt még szakaszban, asse tuggya miről beszél.
-
kicsit életszagúbb lesz így, kicsit joban meg kell küzdeni a győzelemért
-
Iland = Island -
Én nem vagyok biztos benne.
Sharqi USA oldalon: mindenki a TV toronynal fog acsorogni es tart karokkal varja a dombon és egyéb úton odaérkezőket. Olyan lesz mint amikor a hangyak vonulnak. Az elsot mindig lelovik es beall a sor veger. Karkand ugyanez csak MEC oldalon a Gatehouse-nal.
Az oszes olyan palya ahol USA oldalon az el nem foglalhato pont az anyahajo: szerinted lesz eselye parton levo zaszlot foglalni az USA-nak, abban az esetben ha egyszer elvesztette az osszes szarazfoldi pontjat?
Ha ezt igy osszeszamolom, akkor szerintem public-on a kovetkezo palyak (az egyik oldalon) jatszhatatlanok lesznek:
Sharqui Peninsula
Karkand
Dalian Plant
Gulf of Oman
Wake Iland -
ezeknek aztán mondhatod...
-
Idézet a totalbf2.com USI topicjából:
"Great job guys this mod it's INSANE..! the sounds everything it's great... reminds me the old good DC days..!" -
uwu #77726 Nehogy aláírjátok, sokkal jobb lesz a játék sqadhopping nélkül, csak hozzászoktatok ehhez az eszetlen baromsághoz. -
Miért??? Az AT-nak ingyen frag
-
Üdvözlet topic-lakók! -
És még mennyiszer lesz..... :) -
vótmá de sosem elég 8) -
ez az sl-re születés egy fasság és noob-ság használni és egyenértékű az sk-val a tk-ról meg a br-ről nem is beszélve a bc-t meg had ne említsem
-
SyneT #77720 hi all!
Lehet már volt deh azért közzéteszem hátha nem :D
http://www.bf2.se/petition/
Petició indult az 1.3 patch azon javítása ellen, ami megtiltaná a squadjumpingot (maghalsz, átálsz egy másik squadba, majd oda spúnolsz). Már több mint 9000-en aláírták. -
"továbbra is szükségem lenne olyan fiatalokra..."
Egy kis szosszenet:
Elozo GPS-re ami Szolnokon volt, lementunk paran haverokkal hogy iszogatunk meg grillezunk egy jot. Az elso tiz percben megnyertuk vagy tiz csapat meccsenek adminolasat, igy a grillezes 23.00 koul kezdodott, az iszogatas kicsit hamarabb
Masnap reggel 09.00-kor ebreszto mivel a meccsek kezdodtek es adminbol egyre kevesebb lett, igy ha jol emlekszem egyszerre 4 mecsset felugyeltunk egyszemelyben
Lenyeg hogy a hangulat nagyon jo volt, bar kisse unalmas a sok jatekost nezni 2 napon at 
Jo lenne ha beindulna a BF2-es kozzossegben a LANozasi vagy, plane most hogy az EA MO. kifizeti a nevezeseket a versenyre, ami igen nagyvonalu dolog...
Es szegeny BurnBaby-t se kene xarban hagyni ha mar ennyit kuzdott es szervezkedett ertunk
Bye
Sig -
Én erre már régen rájöttem ;)! -
Akkor majd jössz és módokal játszol ;) -
hát az biztos hogy ha a peccs után olyannal fogok találkozni lépten-nyomon hogy ház tetejéről dzsippek lövöldöznek, asszem igencsak hanyagolni fogom a bf2-t. komolyan. 
-
"pub playerek is simán összeállhatnak"
NA ezt megszervzhetnénk mert eddig a tRs sehol nincs szervezésben de lennének emberek akik jönének és gondolom vannak más klánokban olyanok akik tudnak jönni de a klánjukban nem szálitható gépek miatt vagy emberhiány miatt képtelen jönni így csak néző tud lenni. Én például szívesen jövök. MSN-n majd szólók ha szabad vagyok 25-én ;) -
Ha jó lesz, akkor a CoR szerver átáll az USI-re! -
McKalton #77713 Kedves Running! Én olyan ügyben érdeklődnék, hogy ez a 8vs8 előkészületi kupa, ami elvileg május 11-21-ig tart és tegnap volt a jelentkezési határdiő ezzel mi van?? Mert a kupa honlapotokon egy szót sem írtatok róla. A bf.hu-s cikkre meg régóta nem ragált senki, szal ez megvalósul? Jelentkezett elég csapat? Szóval infókat ez ügyben a népnek!!! -
Na, akkor a tali/LAN ügyében néhány kérés :)
A következő dolgokban lenne szükségem segítségre:
1) nyau, kérlek rakd ki az új tali jelentkezést thx!
2) csapatok
kicsit még mindig lassan alakul ez a dolog. a miérteket nem nagyon értem. adva vagyon egy tök igyenes, játékosok által szervezett - tehát a mi érdekeinket szem előtt tartó - lan party pro infrastruktúrával, ahol még pénzt is lehet nyerni, mert ugye van szponzorunk is :)
egyelőre mégis összesen 7 csapatot sikerült nevezni. Tényleg nincs kis hazánkban összesen 96 olyan ember, aki eljönne egy lanra? :))) Ha valakinek a klánja nem jön, vagy hiányos, hát hívjatok meg +1/2 embert és gyertek. vagy akár pub playerek is simán összeállhatnak egy csapatnak. a cél tényleg az lenne, h gyertek és próbáljátok ki, és lássátok, h ez jó :)
nem a gépszállítás felejthető maceráját, hanem egy remek hétvégi programot kéne látni pénteki bulival (egyformán másnaposan egyformák az esélyek), játékkal, haverokkal, fantával, kajával, piával... Ráadásul a népligetben, tehát szép, meg zöld, meg süt a nap, meg örülünk.
akik a biztonságért aggódnak: hétfőn kifaggattam a gps csapatot a gépek ügyében. eleddig 7 lant tartottak, ebből 2 volt nyilvános helyen (Westend és Campona). amikor a játékosok odafigyelnek (éjszakára nem otthagyni qrvadrága mozgatható dolgokat, mint mousepad, egér, stb.) semmi nem tünt el, a gépeket is beléptetjük, tehát ki se lehet velük szaladni. Előző buliból otthagyott ruhadarabokat, egyebeket is elhozzák, hátha előkerül a gazdája - ilyen is volt. a security csapat évek óta ugyanaz, tudnak játékosokkal dolgozni, szal emiatt sem kell aggódni.
összesen további 5 csapatra vágyom még, és nem szívesen adnám alább, mert csúnyául beégek a gps előtt :) ők is szabadidejükben, szorgalomból csinálják a bulit, és azért engednek be minket 16 cs csapat helyére, h kipróbálhassuk, h milyen egy ilyen. tényleg ennyire nincs érdeklődés...? nem akarjátok látni egymást játszani, stb?
3) Izom
Május 25. csütörtök 09:00-11:00 között (reggel) ill. 18:00 óra körül 5-6 fő budapesti fiatalember, aki segít nekem és a gps csapatnak az asztalokat a helyszínen elrendezni (reggel és este is kb 180 db érkezik). sokat dobna a dolgon, ha nagyobb számban gyorsan lezavarnánk, mert én nem érzem magam annyira kigyúrva, h egymagam képviseljem a bf mezőnyt ezen az aktuson, különben elég rozzant leszek másnap estére, amikor ti még csak érkeztek... :)) kérlek hadd ne kelljen nekem egyesével felkérni embereket. akik éreznek magukban hajlandóságot, h levegyenek a vállamról némi egészen konkrét fizikai terhet, azok kérem jelezzék mail/msn: [email protected]
Adminok
Péntek 18:00 - vasárnap 18:00
továbbra is szükségem lenne olyan fiatalokra, akik nem versenyeznek, de jelen lesznek (csapatot kisérnek, vagy bármi) és vállalják a versenybírói meló nem túl hálás feladatát. a szabályok adottak, tehát nem kreativitásra, hanem azok betartatására van szükség. jelentkezés ugyancsak a fenti címen. -
Mar elore latom az anyahajora ledobott dzsipeket, amik randaliroznak majd a fedelzeten a "road kill"-ekert...
-
esetleg a parancsnok ledobas elott felc4ezi,aztan bedobja a tomegbe:) -
n003 #77709 szépen fog kinézni mondjuk mastúr a toronyházakon hentergő jeep-ekkel :)) -
Mester01 #77708 Gratulálok! -
megvan -
hol lehet aláirni a peticiot? -
alohall!