172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ezzel arra céloztam h ugynaolyan szarul néz ki, de mint a dc is bizonyitja attol még lehet jó :) -
A fegyverek az alap bf2-ből vannak és még a bf2-s épűletekből is látható a pályákon de maga az egész mód nagyon hangulatos és a pályák is hozzák a DC-s filinget :) -
csak atzért kérdem, mert leszedtem vmi muvit és arról a járműveken kívül meg nem mondanám, hogy különbözik :D -
Hát más, mert máshogy reagálnak a járművek az irányításra és más más a tűzerejük és a páncélzatuk is, összeségében más! Desert Combat, sivatagi nyomulás a javából..
-
Tullsokmindenben :) -
Skacok ez az usi mod mennyivel másabb, mint az alap bf2? -
Mivel azt dolgoza fel :) -
tiszta desert combat -
Az általam készített képek az USI mod-ból...
kep1
kep2
kep3
kep4
kep5
kep6
kep7
kep8
kep9
kep10
kep11
kep12
kep13
kep14
kep15
kep16
kep17
kep18
kep19
kep20
kep21
kep22
kep23
kep24
kep25
kep26
kep27
kep28
kep29
A táj nagyon király, csak tiszta tejföl az egész,amúgy el lehet navigálni rajta. Füst mindenhol, égő olajkutak meg minden. A10 est csak 3 rakétával tudtam leszedni,2 nem elég neki, a tűzereje bámulatos, na és a hangja mmm igen nagyon király az összes jármű hangja! Ami roppantúl zavart hogy kerülgetni kellett az olajkutakat és ugye állandóan bejelzett a célzóberendezés. Érdekesen alakult, mondom nyomok egy X -et és had jöjjön a füst erre átváltott valami nagyító módba, mind a T72 és mind a M1A1 Abrahams. Hát egyenlőre ennyi , nekem tetszik, akik meg régen amúgy is DC fanok voltak nekik ez megváltás a sima BF2 höz viszonyítva!

-
dehogy lehetetlen
amugy tökmind1 mert ugyis változtatnak és mindenki megszokja szépen.
-
uwu #77893 A lényeg, hogy most szinte lehetelen bevédeni egy zászlót, a patch után talán lesz rá esély. -
uwu #77892 Kicsit elkanyarodtunk a témától
-
http://www.battlefield.hu és nem 1 hanem 2 új mod ;) -
j4n3k #77890 hány map van a modba? -
j4n3k #77889 ja, töltsd le és gyere cor szerverére. nekem 20perc, és megyek én is
-
sziasztok! olvasom hogy megjelent valami uj mod??????? -
mind2 fél nyugateurópában védekezett/támadott, mindkét félnek rendelkezésére álltak komoly mennyiségű páncélos csapatok, csak a szemlélet különbözött...muszáj így egyben tekinteni az egésszet, mert olyan erények, mint pl a mobilitás csak így ütközik ki...
az első világháborúban a védekező eszközök, taktikák sokkal hatékonyabbnak bizonyultak, viszont ebből tanulva a második világháború elejére ez megfordult, majd mire a németek kényszerültek védekezésre ismét ez lett az előnyösebb (ugye már egy kályhacsöves bokorugró is megfog egy tankot)
De ha jobb példa kell, akkor ottvan Stalingrad: a helyismeret ugye a ruszkiknál, a németek kicsesztek magukkal, mert a szétbombázott városban a tankok se voltak túl effektívek, de még ennek elenére is övék lett a fél város, egyedül az pecsételte meg a sorsukat, hogy egy frissen a szovjet hadsereg élére ültetett parasztgyerek (Zsukov) megunta a sok bénázást a védekezéssel, és a Don kanyarnál elindította a vörösök első nagyobb ellentámadását, és hogyhogynem sikerült kipicsázni a németeket a drága városukból :)
meg ugye a "legjobb védekezés a támadás" féle közhely sem annyira légbőlkapott :) -
Bocs COR szerevren... -
Valaki gazdag savszellessegu akinek elbirna az en 130 kb-os letoltesi sebessegemet es megosztana a US Intervention v0.1 Client-t megkooszonnenk :)
torrent se kapkodja el, kintrol is csak max 60-al jon.
De mar 14 toljak az rdha szerveren.. a szemetek :) -
igy van, tehat a nemet-francia hatart kihagytak es megkerultek oket -
Risa #77883 A franciaországi hadjárat pár gondoltban:
A németek megindították támadásukat a nyugati fronton. von Brauchitsch tábornok parancsnoksága alatt 110 hadosztály állt: von Bock tábornok a belga és a holland határ mentén, a középső szakaszon (Meuse) von Rundstedt, délen von Leeb csoportja. A német támadás ereje és gyorsasága meglepte a szövetségeseket. További meglepetést jelentett, hogy nagy tömegben összpontosítva használták fel a gépesített és páncélos erőiket, amelyeket a Luftwaffe hatékonyan támogatott, a levegőből zúzva szét minden ellenállást. (Kesselring repülői Rotterdamot szinte folyamatosan bombázták). Öt nap alatt – nem zavartatva attól, hogy a hollandok nagy területeket árasztottak el, hogy lassítsák a német előrenyomulást – elfoglalták egész Hollandiát. A védelem kulcspontjait ott is és Belgiumban is ejtőernyősök foglalták el.
A szövetségesek Gamelin tábornok főparancsnokság alatt 110 hadosztállyal rendelkeztek. Mind tüzérség, mind légierő, mind páncélosok tekintetében szám szerinti fölényben voltak, azonban erejüket nem voltak képesek összpontosítva bevetni. Különös hátrányt jelentett, hogy páncélosaikat csak a gyalogság támogatására használták. Giraud tábornok 7. hadserege a tengerparton észak felé indult, hogy a védekező belga haderőhöz fölzárkózzon - hasonlóan ahhoz, ahogy az az I. világháborúban történt. Ezzel azonban szinte besétált a németek által állított csapdába. Rundstedt páncélosai (hét páncéloshadosztály) ugyanis villámgyorsan átkeltek az Ardenneken (a szövetségesek úgy vélték, hogy tankokkal képtelenség áthatolni az erdős hegyes terepen), 15-ére áttörték a frontot, majd a szövetségesek hátában a tenger felé nyomultak előre. Sorra elfoglalták a kikötőket, elvágták a Belgiumban harcoló - főleg brit - csapatokat. Majd - Hitler parancsára - az utolsó még szabad kikötő, Dunkerque ellen átmenetileg, egy napig leállították a támadást; ennek köszönhetően tudtak a szövetségesek mintegy 330 000 embert kimenteni Angliába.
Június 5-én a németek a Somme vonalán indították meg új támadásukat, és 14-én bevonultak Párizsba.
Június 10-én, hogy ki ne maradjon a sikerből Olaszország is hadat üzent Franciaországnak és Angliának. Az olasz csapatok meginduló támadása azonban nem tudta áttörni az Alpok és a Földközi-tenger közötti sávon kiépített francia védelmi vonalat.
Paul Reynaud kormánya a németek elől Bordeaux-ba menekült, majd lemondott, és az első világháború hőse, a 84 éves Pétain marsall alakított új kormányt, amely fegyverszünetet kért a németektől. Hogy a franciákon elégtételt vegyen, a fegyverletételről szóló egyezményt Hitler ugyanabban a francia nemzeti ereklyének tekintett vasúti kocsiban (Compiègne-i vagon) íratta alá a francia küldöttséggel, amelyben a német kapituláció történt 1918-ban. Ezekután Franciaország északi része – benne Párizs és az Atlanti-partvidék, Franciaország területének mintegy háromötöde – a német csapatok megszállása alá került, míg az ország déli része Vichy központtal névleg önálló maradt.
A kapitulációt közvetlenül megelőzően Charles De Gaulle tábornok Angliába menekült, ahol meghirdette a németellenes harc további folytatását, és megalakította a Szabad Franciaország mozgalmat. A tengerentúli francia gyarmatokon – elsősorban az Észak-Afrikában, amelynek Darlan tengernagy volt a kormányzója – állomásozó katonai erőket felszólította a hozzá való csatlakozásra, azok azonban ingadozva ugyan, de elismerték a Vichy kormányt.
1940. július 3-án az angolok - noha Petain ígéretet tett, hogy nem engedi meg, hogy a francia hajók német kézre kerüljenek és Anglia ellen használják fel őket - felszólították az Oranban és Mers el Kebírben állomásozó francia flottaegységeket, hogy csatlakozzanak hozzájuk, vagy fussanak be semleges kikötőbe. Miután a franciák elutasították az ultimátumot, a britek tüzet nyitottak a francia hajókra, többet elsüllyesztettek, megrongáltak, köztük a francia flotta legkorszerűbb egységét a Richelieu csatahajót.
1942. november 13-án, miután amerikai csapatok szálltak partra Észak-Afrikában, a németek megszállták Franciaországnak a Vichy kormányzat irányítása alatt maradt részét is. A flotta Toulonban állomásozó hajóit a francia tengerészek a fenékszelepek megnyitásával elsüllyesztették, hogy ne kerüljenek német kézre. -
csak a pontosság kedvéért: a németek megkerülték a Maginot vonalat és Hollandián-Belgiumon keresztül jutottak franciaországba. -
Nem nagyon, de én a commdereket se féltem.
Simán rádobják majd, mert mire lespawnol addigra 2mp múlva ott is humvee, pont a gép tetején.
Ezzel most rájöttem egy tk-mentes repülőszerzési módra n00boknak. Bár előbb utóbb úgyis meg fog jelenni.
-
Ti itt smileoztok amíg én az RDHA páncélszekrényét törtem fel. 
-
j4n3k #77879 nincs fönt már másik weoldalon ez a mod? mert nagyon lassan jön torrentről, az oldal linknél meg 15perc várás -
Risa #77878
A Németek a Francia Határ teljes hosszaán inditottak támadást Franciaország ellen és csak az Arennekben volt hiány a francia a védelemben. Csak a pontosság kedvéért -
Te még használod a felszállópályát? Gyakorlatilag helyből is fel lehet szállni:) -
noo3, j4n3k, kurva jók ezek a szmájlik
-
TS Zolly #77875 Szentségtörés! 
-
Nagyon köszi...
-
ficcek = friccek -
TS Zolly #77872 Egyszerübb: cor.tx.hu az ip helyére. -
Nem!
80.98.59.19:16567 -
n003 #77870 -
Lolituma és a ficcek: link -