172102
  • Zs0lt1
    nna erről nem is beszélve.
  • Zs0lt1
    jah és az ősbfes köcsög kifejezést remélem mindenki tudja ki találta ki :D
  • Me0w
    Ha lenne barmilyen tisztelet benned akkor privatban irtad volna le, nem ideb*szod a forumba hogy huzzam meg magamat mert irgumburgum. Ennyit a tiszteletrol.
  • Zs0lt1
    figyelj, ha idejön vmi ismeretlen faszláma és ossza az észt azt én is megértem, ha kigyomlálod a hsz-eit, de az olyanokét, akik tényleg régóta itt vannak (mondhatni ősbf-es köcsög :D) azokkal tényleg kicsit lehetne kivételezni.
  • Running
    ne reagáld túl meow, nem veszem én át semminek se az irányítását, csak van néhány dolog amit be kéne tartani, ennyi. Nemsokat kérek tőletek, ezért szóltam h kapcsolj vissza, mert veled se fogok kivételezni, akár teccik akár nem.

Egyébként minden tiszteletem a tiéd továbbra is...
  • Zs0lt1
    nna mondjuk ez igaz, de odairtam, hogy remélem ;-)
  • uHs Gerzson
    Soha nem lehet tudni mit kapunk vagy inkább azt mondom mikor kapjuk meg :P
  • Me0w
    Leszarom a topikot Running, ugye vagod te is? Nem erdekel milyen buntetesre terjesztesz fel bazmeg, ez nem a rendorseg, tolem aztan irogathatsz Borgnak, vagy tolem a Papanak is, nem nagyon erdekel. Latom megint valaki ugy gondolja, hogy atveszi a scene iranyitasat, remek! HF running, regebben sokkal jobb arc voltal...
  • Zs0lt1
    Annó a BFV-s PoE-ben is volt cluster bomb, remélem a BF2-es verzióban is lesz :-)
  • Zs0lt1
    vesszen a férgese :D
  • koschwarz
    puffzutty
  • n003
    nalátod mijáúúú ezért kell ratyi szmájlikat használni
  • Running
    Sziasztok!

Töröltem néhány hszt valamint gondolom a maki is bannolva lett. Kérek minden fórumozót h ne reagálják le az ilyen embereket, mert csak nekem csinálnak több munkát, meg úgyis törlöm a hsz-t szóval időpazarlás.
    Néhány emberkét figyelmeztető büntire, mert kicsit kezd sok lenni a buzizás, puncizás, és stb minősíthetelen szavak használata.

KIEMELNÉM: FRX-MEOW urat, akit nyomatékosan megkérek h próbálja moderálni egy kicsit magát, mert hiába szeretjük mindannyian, annyira jó lenne, ha nem kéne legközelebb büntire felterjesztenem, mert unok fölöslegesen ezirányban gépelni hosszú sorokat és indokokat. Köszi MEOW a megértésed.

Fölösleges, nem témá illő hsz-eket is fogjuk kicsit vissza. Nem vagyok egy szigorú ember, meg tudom h egy megszokott társaság jár ide de próbáljuk tartani a minimum elvárásokat a topiccal szemben.

Aszem most ennyi jutott eszembe.

Ja mégvalami: Klegény ha nyomja az agyad a cucc, akkor kérlek ezt ne ilyen formában jelezd. Biztosan sokat megsajnáltak ezekben a nehéz percekben-órákban, de igényeid nem ebbe a topicba valók...

Üdv all
  • Crem
    találtam egy jó kis demonstrálást a cluster-ről.

cluster bombs
  • Crem
    végül is...

Bár az se fogott meg nagyon... Az éjjelátót rajtam kívűl szerintem nem sokan használták. Gondolom mindenki egy gamma update-el indított.
  • n003
    nem .. az a jet-ski-buziknak volt :))
  • uwu
  • koschwarz
    végül is a gyalogosoknak volt az sf, nem?
  • erdos
    Grat a Hetedik lovasságnak a győzelemhez az OC-n, magabiztos győzelem lehetett...
  • erdos
    No, te se rajong a kortárs művészetért azt látom....
  • Kovács legény
    reggelt
  • Crem
    Szerintem ez a pack a légi járművek "szerelmeseinek" lesz. Az EF inkább a tankosoknak jöhet be. Gondolom a következő meg a gyalogosoknak készűl majd.:P
  • n003
    na akkor ratyi röpcsis-tankos játék?? :))
  • koschwarz
    pont az ilyenek miatt nem vettem meg az eddigi szarokat, és nem fogom megvenni ezt sem
  • koschwarz
    ennek is biztos kicsi a fütyije
  • Crem
    Three new maps, all set in the rural heartland of America where the US forces defend their homeland from Chinese and MEC forces. This Booster Pack will also introduce two new vehicle classes: Attack Jets with the ability to use rocket pods and cluster bombs, and agile Scout Choppers which will reveal nearby enemies. “Midnight Sun” takes place on the Alaskan border, where Chinese forces make landfall. “Operation Harvest” will take the player to the vast open plains of Pennsylvania where only the expert use of air and armor will assure victory. “Operation Road Rage” sees all-out tank warfare on the freeways of America."

Na ez igen érdekes!:))) A gyalogosoknak annyi!:PPPP

Aki nem ismerné ezt a bombát:

Ez az a bomba amit a leg kegyetlenebbnek tartanak és be akarják tiltani a használatát.
  • Crem
    Kicsit utánnanéztem az Armored Fury-nak. Videot sajna még nem találtam, de 1-2 új képet igen!:)

Így képek alapján jobbnak tűnik mint az EF. Nálam az nem nagyon jött be!:(((
  • Crem
    :)
  • n003
    mink többiek leszünk túlerőben úgyhogy majd likvidáljuk őket ;))
  • Crem
    Lan-on meg élő koncertet adtok?

mert akkor nem megyek...
  • erdos
    Inkább táncolok, a port mindenki jobban bírja
  • erdos
    Ez a karatetigris aki ki lett innen dobva?
    Az már nem lesz többet kíváncsi...
  • n003
    miez gógó-jcsr ... van egy tippem hogy erre a mutatványra csak a kis ratyi Rolly lesz kíváncsi :)))
  • n003
    + a pálinkára valót ois ;))
  • JCSRSoldier
    Akkor megbeszéltük én benyomom a kazettát éneklek te meg táncolsz.
  • erdos
    Most keressük a szerverpénzre valót
  • Crem
    katonásan egyszerre kelnek!:P
  • n003
    a jcsr mán itt is a dinamikus spónt használja :)) lol
  • n003
    szesz .. tik párban jártok?? :)))))
  • erdos
    pálinkásat :-)