172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
öö pitsaba 
akkó most aluggyak tovább? :) -
Na, az alkesz... delutan van JB :) -
öö reggelt :) -
Valogasd meg a szavaidat b+, ez nem egy ilyen felnott forum! Bepanaszollak Borgnal egy buntetopontra! :D -
Arról nem tehetek hogy mindig az amcsik ellen raknak be ;) -
Jo, de t-72-be nem ulhetsz a csak tankos palyan :) -
Na ha már ilyen sokan jönnek USI-t játszani akkor lehet jönni a CoR szervere tegnap is voltunk 10-n ;) igaz én majd félig becsipve fogok játszani Zs0lt1val inni megyünk :DDD -
hüje helis
-
menjetek codozni, ott rohangalhatsz gyalog napkeltetol napnyugtaig.
keresek nektek, iraq modot hozza :)
-
nem is rossz ötlet...
-
Támogatom. Petíciót benyujtunk? :-) -
bár a bf2-nek a rengeteg fajta jármű a különlegessége, de azért csinálhatnának egy olyan modot is, amiben max autók vannak, és egyébként jókis gyalogsági pályák vannak benne. -
lammaer #78027 Jól érzem hogy ebben a modban is helikoptertápolás folyt? -
haxoror #78026 Ez mi? Van hozzá tört szerver?
-
No ennyi jo tapasztalat utan nekialltam tolteni, holnap raerek ki is probalom -
Ja es igen jo hangokat talaltak bizonyos jarmuveknek, tiszta feludules, mar a sok bf2 rotor hangtol teljesen bekattantam :)
az UVI fizetett hirdeteset olvashattak :) -
Dc-t nem szoltam le soha, leszamitva, hogy fos volt a helik iranyitasa benne, de itt mar megkaptuk az uj heliket, viselkedesuket, oda vagyok erte teljesen :)
-
lehet, hogy nem jol irtam, a heliknel boritottak fel az egyensulyt teljesen, mind a ket modban. hindnek eselye nincs az apache ellen, sot mar zsiros falatnak is szamit, mert elfer benne vagy 5-6 ember :)
Bar itt valasz ut ele kerul a hind pilota, mert igen gyorsan furgen tud foglalni zaszlot az 5 embernek koszonhetoen, kozben ugyanugy rengetek raketaja es laserguidja van.tegnap lattam sokszor elvittek egyedul, mert o harcolni akar vele es nem foglalgatni.
Nekem nem igy tunt, hogy sok eselyuk van a tankoknak a helivel szemben, bar teny lehet bujkalni, de ezekkel mar a csatornabol is kilovom oket, foleg, hogy egyszerre 19 raketat tudok kiloni.Bar nagy teste van, igy joparszor lelottek tankkal.Ha csak nem csoportosan jarnak, nem enginerek stingerrel a vallukon, nehez dolguk van.meg sose volt ekkora kill/minute scoreom a tankoknak koszonhetoen :) De teljesen mas stilus, tenyleg olyan DC-s.
Bar viszont keveslem palyankent, egy a-10 egy f16 parositast, mert a gepagyuja szinte semmit nem er a f16-nak pl a-10 ellen, hat raketa meg eleg karcsu.Foleg, hogy itt ki lehet kerulgetni oket.
De hat izlesek es pofonok, a lenyeg toltsetek ezerrel :)
a-10-nek, van talan 25 heli tipusu rakeja, 6 bazi nagy bombaja, bar teljesen mas roppalyan zuhan mint az eredti bf2ben. es olyan gepagyuja, a helit kb 0,2 masodperce vele szetloni. Bar talan kicsit nagyobb a fustje mint a langja, de igen hatekony es latvanyos ahogy szantod a foldet vele :)
-
Ez így van!
A vadász egye a helit meg a bombázót! -
a 42-ben 15 bombája volt a vadászgépnek is, el lehet képzelni mekkorát tudtak szopatni a repcsisek. Viszont a tank géppuskája szakavatott kezekben igen hasznos volt ellene, nomeg a telepített légvédelem is igen gyilkos volt. -
az csak a bf2 fassága, hogy a vadászrepülők tudnak bombázni. -
Na megnézem már én is ezt a modot. Leszedem azt este jövök majd ha tudok.
UI.: azért a DC-t nem kell leszólni! :) -
Paranoia #78017
-
Szerintem nem bontanak egyensulyt avval, hogy a vadaszrepulok nem tudnak bombazni. Igy legalabb megvan a 'taplaleklanc', vadasz eszi helit, heli eszi tankot :) Igy mondjuk van ertelme tankozni, nem mint most bf2-ben, ha gyalogos jon, bujok, ha heli jon, bujok, ha vadasz akkor meg oralisan kielegitem sajat magam, mivel semmit nem latok elore csak jon 6 bomba az egbol. -
az A10 gépágyúja mennyie brutális? :D
most komolyan, elbaszták vagy nem? -
megneztem az OKP modot is, az inkabb tunik gerillas harcnak.Keves jarmu kis varosok, erdok stb.
Itt is teljesen felboritottak a helis egyensulyt. az egyiknel a gunner tud laserlock missilet loni, ha jol vettem ki meg egy aa missilet, a hind meg tud tv raketat is. es 60 raketaja van a pilotanak, ha megkapom az iranyitasat, tuti hamar jon is a kickvote ellenem :) Itt nem modositottak a helik raketajanak roppalyajan, mig az UVI-ban meg igen, szokni kell, ez van.
-
mindesetre az uviban vicces latvany a tankuktol menekulo emberek, ha jon a heli a laserguideos raketajaval :)
na szofosas vege :)
-
Ne vedd a lelkedre, be lehel váltani értékes ajándékokra...
-
USI -> uberbrutaluberallas mod.
Nem is kellene tovabb reszletezni.kinek kell armoured fury, kitorolhete vele az EA a se***et.Nem is tudom minek kulon majd desert combat mod, ahelyett, hogy osszealltak volna, fel annyi ido alatt elkeszult volna :)
Bar van egy ket dolog ami nem tetszik igy helis szemmel.a palyak 90 %-an szerencsere van heli. Olyan mint gunner megszunik, vagy tenyleg csak a perverzek, betegek ulnek, be kik a hullamos tv-s nezeten kivul semmit nem latnak, bar zoomolni tud ezen kivul csak geppityuval loni,de a vezetoi raketak nagyobbat robbannak , igy nem marad eletben egy gyalogos se.Megszunt a tokeletes csapat munka a helin belul, itt nincs szukseg arra, megvard a gunnered, pilotad, hogy egyutt irtsatok az ellent.Ezt az egyet banom. Hind vs. apache kuzdelemben egyertelmuen az apache viszi a palmat, ha kishazankban engedelyeznek, a gep + emberi leny hazassagot, tuti elvennem az apache helikoptert, olyan jol sikerult :) Nagyon eltalaltak a fiuk ! lassan lomha de, ha beindul szinte leszedhetetlen joszag.
Valahogy a szememben a vadasz repcsik is elvesztettek a varazsukat, igy bomba nelkul, semmit nem kezdenek a foldi celpontok ellen, foleg, hogy be sem fogja oket. igy nem is latsz semmit, mintha egy kulon repulos jatek lenne :)
az a-10 es tarsa az tenyleg uberbrutal, ko-kovon nem marad, ez lett volna a nagy durranas az armoured furyban, hat lekestek vele.
Bar mind a ket repcsi egyszemelyes, sot a vadasz nem tud levaltani a raketarol ezert mindenkepp sipol az ellennek, ha moge kerulsz.
Itt annyi jarmu van el lehet felejteni a gyalog rohangalast, igazi tank csatak stb.ahh meg mindig a hatasa alatt vagyok.De ahogy feltunt a gerzson se tudta letenni tegnap ota :)
-
Jah, meghuzom mar magam, igyis kaptam 2 buntetot, es a topikban meg mar rendorallam van :) -
látod tudsz te tisztességesen fogalmazni :))) -
4 után aszem, vagy nem? neked mindenesetre az 2. után az biztos.
-
n003 #78008 RÁNING WÁLD hány buntető pont után kell kreszvizsgázni????? :)) -
Jah, letoltom ejszaka es holnap meggyalazom a szatokat :P -
Inkább gyere USI-t nyomni mert az erő....vagyis a DC van vele :DDD -
Nekem is kene, de pentek van, az aldojat neki! Macska rugja meg, holnap reggel kene jaccani kicsit, de az osszes kis agyagedeny inkabb alszik reggel, minthogy jatszana :P -
nna kb én is erről beszéltem, csak éppen nem tudtam miről volt szó :D
bocs ha a napi kb 2-3k hsz-t nem olvasom el, néha dolgoznom is kell :D -
Aszem talán egy hszt töröltem ami nagyon nem volt szép, a többi csak a csávóé volt.
Nem azt mondtam h húzd meg magad, hanem h kicsit finomabban, mint régen. Elvétve volt hsz-ed régebben amit törölni kellett volna, most meg azért lenne, mégse töröltem, csak szóltam h ne má....ne legyél dühös nem akartalak megbántani. Ha megtettem elnézést kérek. -
Te is most jöttél látszik :D -
Velem ne kivetelezzen senki, de amikor 3-4 napig megy a flem olyanokrol, hogy ki csiter meg ki nem, kit basztak ki valami szerverrol mert anyazott, es itt folytatjak 3 lapon keresztul, az maradhat, mert ez is a bf2 resze. Ha beirom hogy fasz, akkor meg vagyok feddve publikusan, mert a szuzi lelkeket megsertem vele. Erted ;)
-
TÉÉÉK :P