172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Bátyjám = bátyám (mindig elbaszom sry 8) ) -
Nem szerénykedek, bátyjám Vibri hogy esett már ki, mert pont nem jól jött ki a lépés neki 8/
Következő volt:
Kör kezdősik Mash-on. Vibri megy egyik zászlóhoz, nincs ott senki, Vibri megy másik zászlóhoz, nincs ott senki, Vibri menne következő zászlóhoz, nincsen következő zászló, körnek vége, Vibri 0 halállal kiesett pffff 8/// Nem gyengén volt különbség a 2 csapat között, még csak lövés is alig volt.
Nekem meg végig tiszta mákom volt 8) -
Odin ne szerénykedj :) -
kösz -
háááát azért nem volt az olyan egyszerű. Sok szerencse kellett hozzá. -
vernyuszi #79230 Azért én a helyedben lefuttatnék egy SpywareDoctor-t, biztosan talál vagy 100 fertőzött fájlt. 

-
Az SG Team tagfelvételt hirdet a BF2 csapatába!
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztéséből egyenlően kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érinto kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
-Lehetoség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
-A jelentkezés alsó korhatára 18 év!!!
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelező jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegű feladatok a jelentkezési időszak utáni próbaidő alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdo vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat az SG TEAM HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezezni Tibornál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, korod, fórumbeli adatlapod linkjét, melyik játékban kivánsz aktív lenni (mert ugye van CSS és COD2 részleg is) és hogy mit szeretnél csinálni (elemzés, grafika stb..), email címed (esetleg MSN címed ha van)
AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
A jelentkezés Május 23-ig tart! -
szivesen -
thx -
vagy nem erre gondoltál?:D -
www.pina.hu -
Nincs valami linked KLegény?? -
ODIN
hát kimás -
ODIN
hát kimás -
crow #79221 Ki lett az első? -
Hetedik lettem a lanon!
Kaptam sok szép ajándékot bibibí!
:P -
Na, makom volt vagy nem?
-
vagy Homo Comucicatus-hoz méltóan becsatlakozás után benyögni, hogy "rules?"... -
Details for Battle of Midwayitt
Aerial combat.itt -
Nagydög #79216 Egyszeru megoldast tudok. Nem kell az ilyen szar "Most csak a labam kozott hatra kopve er" szerverekre jarni, azt' nincs belole baj, hogy sose tudod, mikor lehet csak repulogeppel razuhanva, vagy autoval visszatolatva megolni valakit. -
Na sikerult kifognom egy erdekes admint.
Holland knife szerverre mentem fel, elkezdek jatszani, 3at lekeselek egymas utan (a 3 ellen defibrillatorral jottek, hat azokat nem neveznem kesnek), erre kapok egy bant azzal a szoveggel, hogy szabalyt sertettem... Visszamennek, de nem tudok. Vajon milyen szabalyt sertettem? -
Nem tudjatok az ANTIK 4 szerveren futo repulos palyakat honnan lehet leszedni?
Sehol se találom. -
Amúgy a FAQ válaszol minden kérdésedre ha elolvasnád! Ott szépen le van írva hogy melyik portokat kell engedélyezni a BF2 nek hogy ne legyen gond! Amúgy igen én is azt ajánlom hogy kapcsold ki az XP "papírvékony" tűzfalát és rakd fel a nod 32-őt! Ja és a lényeg az hogy csak a nod32 legyen fent nehogy 2 vírusirtót használj egyszerre mert akkor azok akadnak össze! -
a windows az ablak -
Te, ugy egyebkent ha fingod sincs a szamitogephez, akkor minek ulsz le ele? Miazhogy lagolsz ha nincs eleg port nyitva?!?!?!? Ez nem ablak bazmeg, ha jobban kinyitom tobb levego jon be.. ember, te hol elsz, milyen szazadban? #sirogorcsszmajli -
rakj föl egy NOD32-t,az alap tűzfalat meg lődd ki...én is így nyomom már jó fél éve,még egy féreg sem jött be,max.spy,de azok sem éltek fél napnál többet 
szóval:NOD32+Ad-Aware és ennyi... -
Nekem az alap Windows-os tűzfalam van,neked??
Ha azzal ami neked van nem kell kinyitni a portokat akkor felrakom azt,csak ne akadjon össze a kettő.
Lécci mondd meg a nevét.
De azt nemtom hogyan engedhetném ki az egész gémet a netre
Én szar vagyok a tűzfalhoz,nem értek hozzá

-
KOSVARC MONDD HOGY EZ NEM IGAZ 
" koschwarz 2006.04.25. 08:53:11
ja, bár tudom, hogy nem tartozik közvetlenül ide, de megemlítették a tesztoszteron.hu-t is. sokáig olvastam, amíg nem hallottam a body.builder.hu-ról. aztán olvasgattam azt is, és szépen hanyagolni kezdtem az előzőt. miért?
lassan 10 éve járok rendszeresen edzeni, annak idején tulajdonképpen még nem volt internet, nem volt annyira elterjedt, de minden újságot elolvastam, ami a témában elérhető volt (úgy tűnik, ma már egyeseknek a neten tájékozódás is nehézségekbe ütközik). majd egyszercsak besokalltam, merthogy folyamatosan ugyanazokat az infókkal találkoztam, és vicces, hogy amatőr létemre mindent tudtam, amit a magazinokból tudni lehetett. persze a tipikus hibákat én is elkövettem, de több éven keresztül finomodott az edzésem, és az évek során rájöttem, hogy mi jó nekem.
közben már az interneten is lehetett infót gyűjteni. a tesztoszteron.hu jónak is tűnt, meg a készítőin is látszik, hogy lelkesek, és hogy maximálisan figyelemmel kísérik a legújabb kutatásokat, külföldi cikkeket olvasnak, és 1000 fajta edzésmódszert lehet megismerni. nem mondom, hogy ez nem jó, és ugyan rövid időszakokban ki is próbáltam egy-kettőt ezek közül, de végül mindig visszatértem a régi jól bevált, évek során kialakított módszeremhez, ami egyébként egy egyszerű módszer, alapgyakorlatok, heti 3 edzésre elosztva, 1 órás edzéssel. 10 év alatt 74 kg-ról 91 kg-ra nőttem, és tényleg izomban (sosem voltam zsíros, hanem az a "nehezen fejlődő" alkatú), közben olyan nehéz időszakokkal, mint egyetem (kb. 4 évig egyhelyben topogtam).
de egy idő után úgy tűnt, hogy valahogy elsikkad a lényeg. aztán elkezdtem olvasni az "edzőválaszol"-t, és bár én is furcsállottam bunny stílusát, de aztán világossá vált, hogy ugyanaz az elve, mint nekem: nem kell tökölni, edzésprogramokat variálni, hanem megfelelően kell táplálkozni (hozzáteszem, az étrendem még ma sem közelíti meg az ideálist), egyfajta "egészséges" életstílus kell (nem ütöm szét az agyam hétvégenként szar diszkókban), és keményen kell edzeni.
tök egyszerű." -
-
"nehéééz a dolga a katonáááának nehééééz a dolga ... "
-
TS Zolly #79205 Leellet az asszony macskája. Szerintem a kutya a bünős. De ne szomorkodj, a mesének azért van egy valóság alapja, az árviz. -
-
Platypus16 #79203 Szegény gyerekek megállnak a fejlődésben, ha ezt meglátják
-
-
-
Tényleg ??
-
-
j4n3k #79198 -
j4n3k #79197 huhú mennyi idióta smiley-t találtam :) -
Nagydög #79196 Ugy latom, ez az USI dolog kicsit elhalt. Na, megyek hagyomanyos BF2-zni.