172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
én is jobban szeretem a fullt töltögetni,megvan a korlát,bőven belefér,akkor miért ne?az incremental-lal lehet szívni,de a fullal nem igazán... -
1.2.2 volt eddig, nem? Akkor miert a fullt toltotted le? -
bfhelp.try.hu oldalról kb 2 perc alatt leszedtem. Ajánlom mindenkinek -
Hogy tetszik a dzsipledobás? -
Én a fileplanetről szedtem a full 400+megás fájlt és tökéletessen megy. Nem Fake:) De kinek a pap kinek a paplan. -
Kössz!!
Szerintem se!!! -
rakj be 47-et,hátha nem fog....
-
nekem 48 bot-al szaggat! -
óvatosan...nekem volt már olyan 7-es Nero-m ami visszatért a túlvilágról,legalábbis úgy kihúzta uninstallnál a win alól a partíciót,h.komplett formattal együtt lehetett csak újrarakni...vannak érdekes esetek,amik többnyire velem fordulnak elő 
-
Nem törtről beszélt, hanem eredetiről.
Újmagyar megártott és a hagyományosat már nem érted? :P :) -
Miért írná ki, hogy cdkey in use? A halott windowsod használja a túlvilágról, vagy mi a tökömre gondolsz? -
nekem a full jött 70-el ezres net-en!! -
És eljöve a poklok pokla....
Ezt itt nem szeretik
-
okosabbak a bo-ok is!!!!!!!!!!
-
ezt ne vágom, de a hamis játék mindig veszélyes lehet! -
bf.hu-n az incremental nekem 150k-val jön -
Nem elég, hogy lassú, mint az öreganyám a bidés WC-ben, hanem kétszer már ki is vágott 50-60 ponttal, és ezen kívül szintén kétszer befagyott a szerver.
Szerintetek ideges legyek, vagy tömeggyilkos itt a panelben ? -
A hivatalos oldalról meg gyökkettővel jön... alig 3 óra(és növekszik), és már lent is van a full... -
Richard90 #79695 Hello! Lenne egy kérdésem...
Na tehát az lenne, hogy ha én megvenném eredetibe a játékot, felraknám + a patcheket stb... és tudnék ranked szervereken játszani.
de ha netalántán újra kellene telepítenem a windows-t, és újra felraknám a játékot az előbbi eredeti cd kulccsal, akkor nem írná ki a játék hogy cd-key in use? vagy ugyanúgy működne tovább rendesen a játék? -
Mondjuk én a FAQban lévőt szedtem... -
McKalton #79693 Úgy néz ki az a fileplanetes pecs az egy átverés FAKE. szal az csak tönkreteszi a gamedat. Szedjétek a hivatalos EA oldalról vagy www.battlefield.hu -n is van link vagy a FAQ-ból -
ez nagyon poén ez a dzsip ledobása!!!
Végre v.mi gyökeres vált!!! -
Hm, épp az imént csesztem tönkre a BFemet az incremental peccsel... -
nah hazaértem, látom felbojdult kicsit az élet, meg kijött az 1.3...
egy kérdés: lanon 1.3 lesz már? -
McKalton #79689 Na első tapasztalataim a pecsről elég érdekesek. Ez a dzsippdobálás alapjaiban fogja felkavarni a szart. Kommanderként tudsz küldeni kb másfél percenként lehet dobláni a dzsippeket akárhova a pályán. Én épp karkandon teszteltem le és bedobtam egyet a Hotel zászlóhoz meg a sikátorba lezárván az utat a támadó mecek elöl stb. Ejtőernyővel jön a dzsipp :D, így nagyon könnyű akár több ember agyonütésére is :). Én egy tankra dobtam rá és felrobbant, mókás lesz majd a LAN-on is. A Co-Op mód az olyan mintha sima conquest módba lennél rendesen emberek voltak fent nem tudom mintha botoknak kellett volna lenni az egyik oldalon, de nem így volt. A squad ugrálás vmilyen szinten korlátozva van. Más észrevételem 30 perc után nem volt egyenlőre. Irány tesztelgetni skacok az EA ftpjéről szedett pecs az tuti jó és már 1500 ranked szerver állt át. Köztük ajánlom a GBC klán ranked szerverét. -
remélem engem is ez fog,igaz ma már nem játszom...meg én remélek egy Marksman-t is,mert ahhoz is csak az idő kellett már
-
A csókának van önbizalma: "tehetséges repülős vagyok, ..." -
Kár..... -
Mettyél!
Újmagyar nem menő... -
Mester01 #79684 Érdekes dolog történt ma velem. Mondom kiprobálom az uj pecset erre mikor belépek a játékbe ez fogad
(Pedig még hiányzott kb: 230orám :) -
NNNNa akkó metyek, azt vége a viágnak ! -
JA meg metyek azegyik külföldi szerveren, örömmel látom GBC-sek....
Oszt köszönök jó magyar módon parasztosan, semmi..... Metyek, belépek a szkvadba vagy mi, azt semmi beszélgetés, semmi egymsra borulás.... Mért nem szerettek ??

-
miért ne lenne elég?ha van fönnt 1.22,csak az incremental-t kell szedni,bár az is 85 mega... -
A legjobb évjárat meg az 1974-es. Akkor halt meg Bruce Lee, véget ért a Vietnami háború, meg ilyesmi 
-
Vazz ! Mondom ma megyek harcolok egy kicsit fáradtan beesve munka után, erre látom 1.3 PATCH !
Meg látom nem elég az incremental, kell a FULL 458 MB-os ??? Vagy valamit nem jól látok, félreértettem ? MIa stájsz gyerekek ??? Menékk mán gyilkolni... -
Ha ő érdemelte ki, akkor remélem, hogy soha többet... -
Paranoia #79677 Nem csítelt.
Nekemis írta mikor vissza tettem félév után bf2,h jácak vele.ua ezt írta nekemis.
#79674;Aztán letöröltem,peccsetem,ujraindítottam...aztán vhogy sikerült.
-
Próbálkozz még párszor
és akkor talán kitüntet majd a PB egy hardwarebannal is akkor nem játszol egy ideig

-

GUID BANN Ejnye-ejnye
nem csíteltél te véletlenül?
-
kegy3tlen #79674 Sziasztok!
Egy kis segitségre volna szükségem. Tört játékom van, és az antik szerverekről ezt az üzenetet kapom: GLOBAL PunkBuster GUID BAN 602bc161 "
A PunkBustert már frissitettem.
Elöre is köszi!