172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mester01 #79989 12 -
Mester01 #79988 15 -
elb@sztad -
nemmegy ez a számolgatás :D -
Mester01 #79985 19 -
makik akkor is enyim lesz... -
mekkora harc
-
jajj -
Mester01 #79981 21 -
igen, egy izgalmas csapda körül fodrozódik a történet :) -
Mester01 #79979 22 -
Mester01 #79978 24 -
Steve79 #79977 Odin vazze, TE nem nyerhetsz vagy vihetsz el minden díjat. Adj már helyet a statlámáknak is... lécci -
Mester01 #79976 26 -
Enyééém leeeeeeesz. 

-
Mester01 #79974 30 -
csapda!!!!!
-
-
ezt profibbak ugy szokták hogy az eszi a vodor szart 8DDD -
LOL
-

[IMG][/IMG]
-
Mester01 #79969 ? -

te meg kecseg vagy -
Steve79 #79967 Kosi Ratyi vagy :D -
Beaunont
A jó kis flak30-asomban üldögéltem és a szövetséges repülöket lödöztem Beaumontban, mikor átfogó támadás indítottak a franciák a város ellen. Csapataink nekiálltak felállítani a védelmet, ezért megfelelö biztonságban éreztem magam. Hamar rá kellett döbbennem mekkorát tévedtem. Egy Sherman tüzet nyitott rám. Nem akartam hinni a szememnek, mikor a távcsöben megpillantottam ezt a monstrumot. Egyrészt meglepett, hogy ilyen hamar áttörték a védelmünket, másrészt a pancser francia az ötödik lövésével sem végzett velem, így sikerült fedezékbe húzódnom.
Vérszemet kaptam, ismertem a tank pontos helyét, a kezelöszemélyzete amatör, ezért felmarkoltam 4 db robbanóanyaggal töltött csomagot és elindultam célpontom felé. Mire odaértem a tankot már megsemmisítették. Nem tudtam örüljek-e ennek vagy sem. Gondoltam, sebaj, vannak itt még ellenséges harcjármüvek. Elindultam nyugatra, ahonnan legalább kettö tank géppuska és ágyútüze hallatszott. Két Shermant találtam egy fasor mellett, de a megközelítésük nem volt egyszerü, mert további tankok érkeztek nyugatról. Nem várhattam, minden egyes másodpercben, amit tétlenkedéssel töltök bajtársaim halhatnak meg a gyilkos ágyútüz által. Két Stuart elrobogott mellettem és a csörömpölésüket kihasználva észrevétlenül az elsö Sherman mellé kerültem. Az oktatáson látott helyre elhelyezve a robbanócsomagot hamarosan aranyos lángnyelvek csaptak ki a tankból. Sikeremen felbuzdulva a másik tankhoz rohantam, aki a várost löve szerintem észre sem vette a mögötte lévö társa ropogósra sütését. A sorsát ö sem kerülhette el.
Északabbra tölem egy domb tetején további tankok lötték a várost. Elindultam feléjük. Félúton belebotlottam egy Lafflyba és egy csapat francia gyalogosba. Megvártam, míg a gyalogosok eltávolodtak a teherautótól, majd gránátokkal a kezemben megrohamoztam. három gránátot is rápazaroltam, de a kívánt lángnyelvek még ekkor sem csaptak fel a motortérböl. Puskámat markolva odaszaladtam megnézni a végeredményt. A soför és két másik gyalogos (akiket takarás miatt nem láttam) holttestét találtam. Folytattam utamat tovább a domb felé. Egy kis idöre el kellett bújnom, mivel egy Panhard száguldott el mellettem és a domb tetején a többi tank közelében megállt.
Lelki szemeim elött ekkor egy Vaskereszt kezdett lebegni. Két tankot már kicsináltam, egy gyalogosszakasz utánpótlását felszámoltam, van még két szeretetcsomagom ami még két tanknak elég. Négy tank megsemmisítése egy küldetésen belül! Mekkora höstett. Az i-re azzal tenném fel a pontot, hogy a Panhard személyzetével a soför kémlelönyílásán belöve végeznék.
A körülmények gyorsan visszarángattak a valóságba. Egy bokorban kuporogva kellett megvárnom, míg három további Stuart túlhalad rajtam, és megint belebotlottam egy Lafflyba és a vele érkezett gyalogosokba. Most bántam igazán, hogy az elözöre három gránátomat is elpazaroltam. Az egyetlen megmaradtat kézbe véve rohamra indultam. A sok veszélyes szituáció és az a tudat, ha mindent jól csinálok, jelentösen hozzájárulok a város felmentéséhez és rengeteg bajtársam életét menthetem meg, kikezdte az idegeimet. (na meg a Vaskereszt) Nem találtam el a gránáttal a teherautó. A robbanás után a soför egyböl indította a jármüvet. Alig maradt idöm a soförfülke mellé szaladni, menetböl kellett leadnom a lövéseket a soförre. Azon már meg sem lepödtem, hogy két francia ugrott le a platóról. Az egyik géppisztollyal a kezében pont az orrom elé. Azt hittem eljött a vég. Csak meg kellett volna húznia a ravaszt, engem biztosan lekaszál. A szerencse és a harctéri rutin mentett meg, csípöböl tüzelve mellkason löttem. A másiknál géppuska volt, ami még a puskánál is rosszabb közelharcban, így ö már nem jelentett gondot. Ijedten néztem körül, de szerencsére senkinek sem keltette fel a figyelmét a lövöldözés. A város felöl hallatszó csatazaj elnyomott minden mást.
Rájöttem mennyire sebezhetö vagyok. Kit érdekel a kitüntetés, a vaskereszt, csak éljem túl ezt a napot. Viszont a kötelesség az kötelesség. Folytattam utam a domb teteje felé. Még maradt két robbanószerrel teli csomagom, márpedig addig nem megyek vissza, míg el nem használom öket.
Társaim a városban elkeseredetten védekeztek. A dobtetön több francia tank roncsa füstölgött. A Panhardom még megvan, a Stuartok tovább nyomultak a város irányába. Elképsztö, mennyire sok tankjuk volt. Csupán a második támadási hullámuknál több mint tizet számoltam össze.
Északnyugatról egy Somua érkezett, és nem messze tölem foglalt el löpozíciót. Ezzel a típussal már korábban is találkoztam, nem jelenthet gondot a felrobbantása. Óvatosan elkezdtem megközelíteni. Az óvatosság megint megtérül, egy Boforst vontató Laffy haladt el nem messze tölem a város irányába. Légierönknek természetesen nyoma sem látszott, a Boforsot a várost védö gyalogosaink ellen hozták. Ez csak azt jelenthette, hogy a védök kifogytak mindenböl, már csak a gyalogosaink kitartásának és önfeláldozásának köszönhetö, hogy a város még német kézen van. Visszatérve az S35-ösre a szokott helyre rögzítettem a csomagot majd fedezékbe rohantam. Robbanás hallatszott, majd meglepetésemre és ijedségemre meghallottam a tornyot mozgató motor hangját. Nem sikerült kárt okoznom a tankban! Pár perc bújócskázás kezdödött. Az én börömre ment ki a vásár, a türelmem végtelen volt. Az S35 feladta elindult vissza a támaszpontjára. Megpróbáltatásaim ezzel nem értek véget. Egy Laffly hangját hallottam felém közeledni. Keresztülhajtott a köztünk lévö bokorsoron, pontosan felém tartott. Több lövéssel végeztem a soförrel, majd megint kellemetlen meglepetés ért, ez is egy Bofors vontatott. Késön eszméltem, gránátom már nem volt, csak egy gyors sprintben reménykedhettem. Ha mellé tudok érni, megmenekülök. De a szerencsém elfogyott, robbanást hallottam mellettem és elsötétült a világ………… -

-
aki aki következö üzit írja,az ratyi
-
Mester01 #79963 39. -
Bemegy a nõ a patikába.
- Miben segíthetek?-kérdezi a patikus.
-Ciánt szeretnék venni.
-Ciánt?, Árulja el nekem mihez kell egy házi asszonynak cián?
- Megakarom ölni a férjemet!
-Hölgyem, maga tényleg azt hiszi, hogy csak úgy besétál ide és ciánt kér ahhoz , hogy megölje a férjét és én leszek olyan hülye és adok magának és aztán majd bemegyek a börtönbe?
A nõ erre elõvesz egy fényképet a férjérõl amint éppen a patikus feleségével szeretkezik.
A patikus ránéz a képre: - Hölgyem , hát miért nem azzal kezdte , hogy van receptje ?
-
Mester01 #79961 :DDDDDDDDDDDDDDD -
ne olvassátok el. hosszú. ez csapda 8DDD -
Steve79 #79959 Mesor ez nem ér! Izirájder -
Egy kisfiú a szobájában játszott az új elektromos vasútjával, amit karácsonyra kapott. Anyja a konyhában mosogatott. Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll, a fia meg elkiáltja magát:
- Hé, faszfejek! Ha le akarnak szállni, most húzzák le a belüket! Azok a seggfejek meg akik fel akarnak szállni, mozogjanak, mert indulni akarunk.
Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohan a nappaliba, és ráförmed a fiára:
- Ebben a házban nem beszélünk így fiatalember! Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden.
A kisfiú felment a szobába, majd két órával késobb visszatért, és újra játszani kezdett a vonattal. Anyja hallotta, hogy a vonat újra megállt, és a fiú így szólt:
- Azoknak akik most leszállnak, szeretettel megköszönjük, hogy velünk utaztak. Ne felejtsék el magukkal vinni a poggyászukat! Akik most szállnak fel, kérem tegyék csomagjaikat az ülés feletti tartóra. Hamarosan indulunk.
Az anya rettentoen büszke volt, a fiú pedig folytatta:
- Azok pedig, akik ki vannak akadva a két órás kibaszott késés miatt, keressék fel a büdös kurvát a konyhában.
-
nah, mármost a csít :D -
Mester01 #79956 itt van! -
Steve79 #79955 Érted mindent :D -
okés, énis súlyosan megvetem az ilyen többtékes csalókat, szóval netegyétek44!! -
Ne írjátok,hoty FAQ,inkább mutassátok meg,mer nem lelem:P -
Mester01 #79952 
hehehe
-
Szerintem vegyétek meg eredetibe!
Sokkal jobb lesz!
[/IMG]