172102
  • alma2
    egyrol beszelunk :)
  • alma2
    ja, jol jatszottak, bar mar nevekre nem emlkeszem.Ha jol tudom, no1-nek tarottak oket itthon.
    de akkor nem is tudom miert probalkozol a helivel, akkor a foldon a helyed :)

• FtranX
    hehe énis infinity-s voltam! :DD
  • FtranX
    Én két hónapja álltam rá a BF2-re. Előtte szinte csak a "másfajta" fps-ekkel nyomtam (TacOps, CS:S, COD2). Itt még most sem szoktam meg igazán a sniper bizonytalanságát. Lehasalok a földre, becélozom az embert, rajtatartom a célkeresztet, meghúzom a ravaszt és vagy eltalálja, vagy nem. Legtöbbször nem. Azt megértem, hogy a bf készítői nem akarták, hogy mindenki sniperrel szaladgáljon, de szvsz meg lehetett volna csinálni úgy is, hogy a sniperezés valóban a skillen, a lövés megfelelő időzítésén múljon (pl. zoomolásnál mozgó célkereszt) és nem inkább a szerencsén.
  • JCSR ODIN
    jajj hagyjad már ezt a sok más játékkal játszó ember istenítését 8)

Átmennék UT-ba szarrá lőnének, átjönnének BF-be én lőném szarrá őket ennyi. Ugyanolyan emberek, mint mi.
  • Mester01
    Én persze!
    Csak én klán szinten nyomtam. iNf!N!tY*SKiLLS tagja voltam.
    Ismerös a klán név?
  • alma2
    marmint arra celzol, hogy ott mar nem talaltad el az embereket ? :)
    az uo az meg kifinomultabb lett, ott meg pontosabb loves kellett, sot nem is mindig halt meg egy fejlovestol.
  • alma2
    persze, bar ugye mint itt is semmi klanoskodas csak tisztan, jozanul :)
    sot ha jol tudom te is jatszottal vele rendesen.
  • Kovács legény
    CoD1-el is jáccottam UO nélkül és ugyanezvolt a helyzet.
  • Mester01
    Honann ismered enyire a CoD meg a CoDUOt talán játszotál vele komolyaban?
  • alma2
    A cod2vel csak lamik jatszanak :)
    szandekosan nem is irtam rola, mert szegyen amit ott osszehoztak.
    sajnos lebutitottak az egeszet, a sok siro szaju kisgyerek miatt, ertsd: felre losz ket meterrel az urge hanyatt esik, de tedd fel az egyet uoval kiegeszitve, az az igazi, ott mutasd meg, hogy mit tudsz :)
    cod2 tenyleg emlitesre se melto... sajnos.

• Kovács legény
    a klassz stukker alatt az 1.0ás buggos fegyot érted?:D
    amugy valóban ez az egydolog hibádzik a bf-ből hogy nemvannak zártterek,vagy legalább olyan komolyan összerakott romos városok mint plCoDban
  • Kovács legény
    hülyeség hogy sokkal jobb gyalogosk vannak 1hete COD2zők,kipróbáltam egy jópár magyar szervert és 10-20perc után bennevoltam mindig az első 3ban, és nemazért mert olyan skilles vagyok ,hanem azér mert nemkell célozni,csak rákell rántani a fegyvert az ellenre és szinte biztos hogy talál.
  • SubZero911
    MOst nézem, maga meg BM-es? Nahhát-nahhát !
  • koschwarz
    az étterem ablaka az télleg gecc volt, onnan kempelték a kocsik mögött megszülető swatosokatmondjuk az elég hüje szpónpont volt.
  • SubZero911
    Ez már volt ????
  • SubZero911
    Egyébként én is a SWAT4-e kezdtem (nomen est omen), ott tanultam meg az alapokat, és sztem jó volt. Csapatmunka + klassz stukkerek, jó hangulat! Azt a francos haramdik emeletes kempelősdit sesem felejtem el! Meg az étterem első emeleti ablakát ! És ami hiányhik a Bf2-ből ZÁRT TEREK !
  • koschwarz
    speciel a snipa fegyverekkel most már nincs baj, a medic mellett a másik kedvenc kasztom lett. ha nem akarok rohangálni, inkább lefekszem egy kényelmes tetőre és onan osztogatom a fejeseket.
  • SubZero911
    Mindenki JEDI AKAR LENNI !!!!!

Hát ha van teljesen Star Wars-sal ellenkező hangulatú jéték az a Battlefront. Megszereztem mind a két részét -------->>>>KUKA (ott kötött ki !)
  • alma2
    Ebben tok igazad van, az a nyamvadt hangulat, pedig amikor kicsi voltam inkabb akartam lezerkardos jedi lenni, mint nyomoronc usa katona ki irakban rohangal :)
    rossz fele valtoztam en is :)
  • alma2
    sg kerveri a cimzetteket, az elobbi nem neked ment csoves !
    igen headshot az alom marad, de ha jol szuperalnanak a sniper fegyverek, nem a veletlenen mulna, meg az eppen mit gondol a szerver dolgon. akkor konnyu lenne oket felismerni, mert mindegyik sniper lenne es kozelharcban is te jonnel ki rosszl a fegyverevel szemben :)
    amugy szoras mindegyik jatekban van volt, ha emlekeim nem csalnak csal ott tized annyiszor kellett rafogni a lagra, ha nem talaltal el valakit :)
    amugy ezert is van szerintem eselye pl a quakewarsnak a bf2142-vel szemben, ha azok irjak/irtak a netkodjat akik a regi quaket, majd sokan atszoknak ra, mert ott 100x nagyobb eselye lesz annak, hogy azt latja a szerver is amit te es tortenik a gunnerednel is amit te latsz, mert ezek itt mindig kulon idosikon mozognak :)

• koschwarz
    hát nem is a zsenálisan megírt bugmentes motor miatt szeretjük a bf2-t, hanem inkább a hangulat miatt
  • alma2
    ez igaz, de en csak arrol elmelkedtem, hogy ott sokkal jobb gyalogos emberkek vannak, sot ott is van csapat jatek eleg kemenyen. nezz meg egy meccset.
    mert felmentel egy puplic szerverre, valoszinu a legbutabb jatekmodba deatmatch, ne ird le a jatekot, HQ mod olyan csapatjatek volt, en meg a bfben nem lattam ilyet, publikon :)Ott teljesen meglehetett kulonboztetni a jatekosok kozt tudas, hozzaallas, iq, alapjan ki milyen jatekmodban jatszott. itt meg ossze van mosva mindenki.
    de cod a leglassabb jatekmenetu a felsoroltak kozul.
    unrealbe van egy par mod, jarmuves stb, az mar eleg Bf-es. sot ott egybol volt olyan amit itt kifelejtettek a jatekbol, zaszlorol zaszlora foglalni,
    persze en se jatszom mar veluk, konnyebb megunni oket, ha nem hivatasosan uzod talan, vagy eleg illuziorombolo volt szamomra, hogy szohoz se jutottam bizonyos jatekosokkal szemben az unrealben./ez a codra nem igaz / na meg ott nincsenek legi jarmuvek, mert ez az egy amiert a bf2-t nyomom :)
    na de jo, nem reklamozom ezeket, abban biztos lehetsz, akik kitartottak eddig a jol megirt unrealuket nem cserelnek le erre a szemetre...max ha egy kis meszarlasra vagynak :)
  • koschwarz
    ezért nem vadászom szándékosan az érmekre, úgyse sikerül
  • Crem
    Nem velvágásként, de végre megvan a transport badge!:)
    2 napja azon vagyok, hogy elüssek 11 embert, ami idáig max 6 gázolás 17 halál átlaggal nem sikerült.
    Most, hogy letettem róla FAV-al 1 élettel 1 perc alatt elütöttem 12 embert!:))
    Wake mapon aki helire és repülőre várt rögtön meg is szavaztatott!:PP
  • dronkZero
    Ja, még annyi, hogy pont ezekre céloztam a "nagyteres, de tizedannyi növényzet" kijelentésemmel...
  • dronkZero
    Ja, és még nem találtam embert, akinek meglenne _egyszerre_ mindkettő...
  • dronkZero
    Ott hülyének néznek, meg ugyanazt mondják, mint te... :)
    Uwu-val néztük meg mindkettőt, és neki is ez volt a véleménye, tőlem függetlenül.
    Nem a játékmenetre értem a dolgot, hanem... Mindegy. Az lesz a vége, hogy csak ezért le kell majd töltenem mindkettőt...

Az 1000%ig tuti, hogy a fű mindkét játékban tökugyanolyan bénán hullámzott ide-oda, az egész mezőn, jóféle hányingert keltve a szemlélőben... De szerintem a járműbe beszállós ikonok is egy az egyben megegyeztek. A karakterválasztás meg nekem úgy tűnt, hogy JO-ban kiválaszthattad ezer modellből a neked tetszőt, S-ben meg összeállíthattad a neked tetsző felszerelést, de tökugyanazok a modellek voltak. S-ben szerintem ki lehetne rakni a JO karaktereit.

Basszus, nagyon idegesít.... :) :P
  • koschwarz
    konkrétan legutóbb telepítettem a qvék4 demóját (jó ez demó volt). a lila gömbövedékektől azért nem tudok elvonatkoztatni, mert ezek a röhejesen lebegő upgrade-ek eleve lefagyasztották a mosolyt az arcomról. játékmenet: valóban pörgősebb mint a bf2-é. miért? mert a pályák nagysága kb. a tizede a legkisebb bf2-es pályáénál. játékmenet: mindenki iszonyatosan ugrált, teleportkapukon keresztül rohangált, és egyébként sem volt se füle, se farka az egésznek.

egyszerűen gáz volt az egész úgy ahogy van. mondom, ennek ellenére nem vitatom azt hogy mennyire skillesek ezek a játékosok, pl. itt van ez a progémer, fatality, aki ebből él és ezekben a játékokban profi. de önmagában ezek a típusú multigémek soha nem tetszettek.

nem véletlen, hogy a swat4 és a bf2 volt eddig az első 2 olyan multis gém, amivel játszottam/játszok (swat4-gyel már nem). annak idején megvolt az 1942 is, csak éppen még netem nem volt, úgyhogy szingliben nyomattam egy rövid ideig .
  • atomboy
    Elso ketto fent, harmadik folyamatban... kb negyedora.
  • alma2
    szerintem teljesen mas jatekok voltak, teljesen mas kulsovel, jatekmenettel /biztos kevered valamivel/, az soldnert meg szerintem a mai napig patchelgetik, mar tuti eljutott a jatszhato szintre :)/lehetett torttel is jatszani, ha jol emlekszem multiba/
    az teny az elso verzioja ami kijott hivatalosan kb bf2 0.5-nek szamitott annyi bug volt benne, de ott eleg szorgosan javitgattak.Olyan otletek voltak benne, amit mindmaig hianyolok sok jatekbol.
    hivatalosan egyik sem volt meg.
    de szerintem a jatek foruman kapsz valaszt a kerdeseidre :)
  • dronkZero
    Én anno kipróbáltam a MOHAA-t,és voltam első is a szerveren. Aztán elég hamar meguntam a pályáit... Jó kicsik, meg béna folyosósak.
  • JCSRSoldier
    Jahh én codoztam sokáig angyon nagy reflekszek vannak ott 1 mppercen belül észlelni kell ott az embert és fejbelőni mer ha nem halott vagy.
  • SubZero911
    Én játszottam azzal a szar COd-al, mag a United Offensive-vel sőt kipróbáltam azt az iszonyatosan bárgyú COD 2-őt is, de semmilyen reflex nem kellett hozzá, ment a gránát mhajigálás a búvóhelyekről, meg a cheatelés, semmi nyomát nem láttam a Bf2-ős komplexitásnak. Csapatjháték nuku, járművek alig, SNIPER egy nagy szar, légieről nulla. Ez a nagy csoda?
  • csoves1976
    Jah csak elfelejted a BF2 "szuper" találati rendszerét a fegyverek szórásával.
    Hiába jön ide kvékes meg anrílos, a reflexei lehet hogy jók és itt is azok maradnak de a "hedsot" itt zsákbamacska marad.
  • alma2
    vonatkoztass mar el a lila kodtol, meg a sarga robbanasoktol, ahogy kinez a tobbi jatek ez mellekes.
    quakeben, unrealben csben codban mindegyikben van pontlovo, egy loves a fejre es halal, annyira jol lonek, ha nem lenne ilyen szar a netkodja a bf2-nek siman kiszedne sniperral barmelyik repulobol, ha utoanegetovel mesz el felette, hihetetlen amit produkalnak... jarj utan egy kicsit, ha nem hiszed :)
    de eleg ha felmesz egy ket szerverre, szerintem mast nem is irnal be a chatbe csak a cheater szot.
    de kb fel se fognad mi tortenik, mivel 2x 3x gyorsabb a jatekmenet mint itt az elalvos, bfben :)
  • dronkZero
    ÁLLJ! Megvan neked mindkettő? Egyik sem töltött egy hétnél többet a vinyómon, de egy dolog azóta idegesít. Az a két játék nekem _totálisan_ ugyanolyannak tűnt, grafika(szinkronban hullámzó fű, járműbe beszállásnál a kis szövegek, hogy "sit") , játékosmodellek(néhány egyenruha, a törölközőbe csavart fejű terrorista, humvee), és játszhatatlanság szempontjából.
    A Söldner multi demójában átestem a hídon, a full single részében az ellenség meg M1A1-el _elütni_ próbált, egyetlen egyet sem lőtt. Emberek meg mint a birkák. A dzsip meg kb 2 másodperc alatt gyorsult a végsebességére, és semmilyen manőver nem lassította le. Uninstall.
    Joint Opsot pár hónappal utána letöltöttem, kiakadtam, hogy ez ugyanaz, mint a Söldner, aztán uninstall.
    Jó lenne, ha valaki csinálna pár screenshotot mindkét játékból, mert ez a dilemma (hogy most tényleg ugyanolyan-e, vagy én vagyok a hülye) mindig felidegesít, ha ezek a játékok szóba jönnek...
  • SubZero911
    Egyszer a rendszergizdánknál néztem, ahogy a nagyfőnök sofőrje nyomja valamelyik ilyen űr-csihipuhi játékot. Közben elment két cigi szétlőtt 134856 agyatlan ellenfelet, és folyamatosan üvöltött, hogy enyém az ilyen meg olyan lézerfegyver, szuperpajzs meg ilyesmi.

Mondom neki egyszer gyere el hozzám, megmutatom milyen az igazi értelmes FPS csapatjéték. Annyira meghülyült már, hogy nem tudtam megmagyarázni neki, hogy a Bf2-ben van TEAM, meg SQUAD és taktika stb. Egyszerűen nem értette. Rájöttem ezeknek nem is lehet megmagyarázni, megmaradtak egy sznten.
  • koschwarz
    hát egy cs-sről még elhiszem, de itt "igazi" fegyverekkel kell lőni, nem pedig "a batár fegyveremből kilövök egy 10 nm-es területre ható lila ködöt". ne röhögtess. ettől függetlenül természetesen elhiszem, hogy jó reflexeik vannak, sőt valszeg bunnyhopping-ban is megvernének.
  • alma2
    kar igy lenezni oket, barmelyik jo quake cod, cs, unreales jatekos eljonne ide infantryzni nem sok maradna beloletek. az accuracyjaa meg legalabb 200 % lenne, mert egy golyoval ket embert is siman lelone, nagyon tudnak az arcok uberszuper reflexxel.
    ha nem hiszed menj fel egy unrealos magyar szerverre, ket ev mulva is az utolso helyen kullognal az tuti.