172102
  • SubZero911
    Elfáradtam.
  • SubZero911
    Bocsánat TAmást akartam írni :)
  • SubZero911
    Értem már :

Te vagy az örök kételkedő, a bibliai Pál apostol. Te vagy minden tézis cáfolója. Bocsásd meg bűnöm, hogy nem ismertelek meg első látásodra.

Mert nem arról van szó, hogy nem tud, hanem nem akar hinni. Pál a Róm 1,18-21 versekben arról beszél, hogy Isten haragját nyilatkoztatja ki az emberek minden hitetlensége és gonoszsága ellen. Megtérhetnének, hihetnének, mert „Ami ugyanis nem látható belőle: az Ő örök hatalma és istensége, az a világ teremtésétől fogva alkotásainak értelmes vizsgálata révén meglátható.” (20.vers.)
  • schrank
    B+ most nézem hogy te lány vagy ill. fiatal asszony vagy egy gyerek aki az anyukájának az SG-s loginját használja
  • schrank
    látom nem csak én küszködök hasonló problémákkal
  • retteneteske
    Oké, végülis nem kötelező nekem ide linkelni az újdonságokat.
    Jóéjt!
  • alma2
    na mi is kineztunk, gondoltam meglesem a heliseket mit produkalnak, bar 10 perc utan majdnem hazamentem, mert mindenhol a karkand ment. aztan jott a csoda es megjelent a oilfiled palya is. ha minden igaz lattam frx, gbc, hba, jcsr heliseket is. na es legnagyobb meglepetesemre, gerzson is helizett./szolj ha tevedek :)/
    bar sokat nem lattam a levegoben a heliket, egyszer az egyik egyszer a masik tvzte le a masikat,/ment a benazas rendesen, bar abban az idegen kornyezetben mas szekben, asztalon stb nem konnyu az ember dolga/ sot nem hittem, volt a szememnek volt a ki full billentyuvel helizett. /mar ertheto miert nem jott tobb video az lesson one videora/ ez kb mar tenyleg olyan mintha richard burns rallyt valaki billentyuvel tolna /bar en azzal toltam eleg jol/ de osszevetve a koramnyosokkal sok-sok masodperccel le voltam maradva toluk, barmit csinaltam.Valami ilyesmi van a bf2 heliseknel is....
    Bar nalunk az az alap felallas, hogy a gunner tekinget es valtogatja a nezeteket, ezt nem nagyon lattam sehol.De amit Gerzson levagott, az igen latvanyos volt, bar nem derult ki a szamomra mennyire uralja kivulrol, hatulrol oldarol a gepet, de pilota letere o csinalta ezt, ami siman megerdemelne egy kulon kupat.a gunneret viszont jol seggbe rugnam, hogy a pilota csinalt mindent helyette.talan Landor volt ?
    voltak olyan pici monitoros emberek is, biztos ez az utazos monitoruk, barmennyire kozel hajoltam nem sikerult leolvasnom a nevuket.
    ha minden igaz masodjara is kikapott a jcsr, pont amikor oket neztuk, hiaba a negativ kisugarzasom segitett a masik csapatnak :)
    bar nincs tomve a hely, a repulosoket meg lekestuk, de legalabb tapizhattam egy kicsit kint x-52 joyt, a gazkarja jo nagy boszme nem is tetszett, a joy resze mar pofasabb, mar csak arra nem sikerult rajonnom, lehetoseg van lockolni a z iranyt rajta, mert az egyiken nem mozdult z iranyba, a masikon meg egy kicsit,
    /bar volt lent pedal/ de a valasz az erdekelne...
  • schrank
    aha szóval lesz benne 3 új map meg egy mustang és suerintetek ez elég lesz ahhoz hogy platina lemez legyen
  • retteneteske
    Mustang az Armored Fury-ból.
  • schrank
    ezeket a hsz-et nem értem
  • Repülő Gyík
    A mozgásod is eléggé lelassult
  • Repülő Gyík
    Kezdesz fáradni
  • schrank
    farkasnyüszítés van kubra dam-on is az már más tészta hogy a botfülöüek nem hallják
  • retteneteske
    Én is elküldtem BB-nek az irományomat.
    Igen, a pályák hangulata nagyon jó, a környezet hangjai ötletesek.
    Kicsit meglepődtem, mikor először meghallottam a farkasokat, de hát végülis Alaszkában vagyunk.

Azért már néhány apróbb hibát találtam.
  • SubZero911
    Azt mondom nektek : ha nem lesz bugos ez az AF, akkor nagy dobása lesz az EA-nak ! Nagyon megcsinálták. Farkas üvöltés az erdőből, átdolgozott artillery, új hangok stb. látszik, hogy azért foglalkoztak vele. Nem biztos, de egyenlőre úgy tűnik a sérülésmoddellek is változtak kicsit. :)

A SQUADLEADER nem automatikusan lép előre, hanem választható, saját beleegyezéssel megy csak. Majd holnap a többi, et megyek éjszakára is vissza !

• Polemius
    Voltaképpen mi a francot keresel ebben a topikban? Nem is játszol ezzel a játékkal!
  • HTS s3rg1nh00
    shrek,menj egy kicsit és játssz a saját értelmi szintednek megfelelő játékkal,ne a bfel,az a nagyok dolga...pl.egy ilyen játékot találszitt is...
  • willis
    most akkor tudsz segíteni vagy nem?
  • HTS s3rg1nh00
    végre egy ember aki normálisan ejti a nevem
  • HTS s3rg1nh00
    pont ezt akartam kérdezni...
  • retteneteske
    Csak a pirosat.
  • HTS s3rg1nh00
    shrek,látom van egy pár képed magadról...én különben sem járok lanozni
  • SubZero911
    Kicsit belemerültem még inkább az AF-be !

Eddig észre se vettem : lehet vezetni civil járgányokat is, pl. k. nagy élmény mustanggal szaladgálni a harcmezőn. Megyek megnézem lehet-e kaiont is vezetni ??
  • schrank
    ezt a fél megás képet most töltöttem fel te meg egy 70K-sat nem vagy képes
  • SigS
    Mondjuk en latom ezeket a kepeket, nemtudom mi a baj veluk, de ha csinalsz egy tarhelyet atw,extra,uw,tar,srv stb.-nel kapsz atlag 50 megat es oda annyi kepet toltesz fel amennyit nem szegyelsz, sot le se torlik...na pa!
  • schrank
    szerdzsínnyó ne flegmáskoggyál és különben is öltözzél fel
  • HTS s3rg1nh00
    ez beszarás,h.itt képlinkelésből mindenki bukott...namost ugye megvan a béka,akkor szépen a címet ctrl+c-vel másoljátok,beillesztitek 1 új IE/FF/stb.ablakba,azt meg van oldva
  • SubZero911
    Hát akárhogy is, mégha teljesen fasz vagyok (mi néha igaz is, de itt most tán nem) a 20 kb-nál nagyobb képeket nem tudom beraknia galériába (sem) ! Pont.
  • schrank
    te miről beszélsz nézd már meg pl. az én alap galériámat amiben kb. 20 screenshot van mit nem lehet ezen érteni ha meg nem tudod hogyan kell a saját galériádba betenni képeket akkor meg a hiba az ön készülékében van
  • Repülő Gyík
  • Danee
    degec..
    janek, azalatt az idő alatt amit itt töltöttél, csinálhattál volna még 3 accountot..
  • Zs0lt1
    Ismét kis helyzetjelentés a LAN-ról:
    Sztem a lan egyik meglepetés csapata a [H[BA].
    Eddig 4 meccsből 4-et hoztak nem is akárhogy. Most épp a JCSR-el játszanak, és nagyon szoros fej-fej melletti küzdelem van, talán pár ticket különbséggel.
    Eredmények
  • Yan
    csak 1 embertöl kaptál fikázást.
    ugyhogy rakjad a képeket, ne foglalkozz vele! :)
  • SubZero911
    De azt hiszem befejeztem, nem az én hibámból volt tökéletlen a tesztelés, és az ember itt is csak a fikázást kapja. Elküldtem BB-nek a "jelentésemet" aztán kalap-kabát ! Ott mindenki megnézheti a képeket.
  • SubZero911
    Nem fér bele, mert hiába kértem egy napos VIP szarságot, nem kaptam. A sima tagsággal meg csak 20 kb keret van, abba csak egy transzportkirály agya fér.

Csak vicc :)))
  • SubZero911
    NOs nem értem, nekem működnek a kép lnkek.
  • Yan
    töccsd fel oda ahova én, mehet 1mega
  • schrank
    8 képet a saját galériájába is be tud súvasztani ehhez nem kell najmanjánosnak lenni
  • retteneteske
    Nem vicces.
  • Yan
    inkább segitenél, mint pimaszkodsz