172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
He-he ! -
Mester01 #80689 Evel én is probálkoztam mert pl:Dragon Valleyon szinte nem lehet TV rakétázni mert nagyon erös a fény! De hogy a grafkartyaval probalkozak eszembese jutott! :) -
John McLane #80688 Sziasztok!
Kis helpet szeretnék kérni tőletek. A következőről lenne szó, a játékot 800y600-ban szeretném futtatni, de a tft-m folyton rinyál, hogy 1280y1024@60Hz-en kéne, és egy idő után kikapcsol. Nem is hajlandó más felbontásban futni, csak ebben. Winben felbontás 1280y1024, de ha átállítom akkor is kikapcsol a monitor játék közben.
Tudja-e esetleg valaki, hogy mi a megoldás?Előre is köszi. -
Bar en csak a felvetelen lattam/hallottam a kieget, de pl az usi modban 1000x jobbnak tunt az a10 hangja, olyan amire odafigyel az ember.Nem tunt fel a kulonbseg ? -
jol gondolom, hogy te nem jartal kint schrank ? -
...Jó lehetett nekik!!!
-
Kepek?
-
Akinek még van valami érdeklődése a téma iránt :
Még éjszaka próbálkoztam az Armored Fury-val (2 kör 3 pályán) , amiket leírtam, azokon kívül a következő dolgokat tapasztaltam :
A térképekre telepítetett fegyverek (ld. géppuskák, légvédelem, tankelhárító) igen szar helyeken voltak, kevés értelmüket fedeztem fel. Kevés is volt belük, így a harckocsik ellen maradnak a kézi rakéták és a légierő.
Ami viszont fontosabb :
A MIDNIGHT SUN pályán egy folyó választja el a két "tábort", két híd van, hamar ki fog alakulni a frontvonal, így igen élvezetes lesz a harc. Rengetek fedezék van, erdős a terület, a sniperek jól rejtőzködhetnek, lehet aratni. A tankoknak marad a két híd, de APC.vel gyorsan át lehet jutni a folyón, igaz, ott könnyen sebezhetőek. A gyalogosok igen könnyedén kerülhetnek az ellenség háta mögé.
Az OPERATION HARVEST pályán igazi harctér van, épületekkel, romokkal nagy mezőkkel, mintha a Francia frontvonal lenne késő nyáron. Itt a tankokkal rendkívüli taktikai csata várható, a légierő arathat, hiszen lesz bőven, főleg a helisek készülhetnek ! A nagy nyílt területek miatt a gyalogságnak igazi kihívás lesz ez a MAP, van sok fedezék, de nehéz lesz előre jutni. Komoly feladat....
És végül az autópályás térkép OPERATION ROAD RAGE: Itt szerintem a gyalogság és a harckocsizó erők egyensúlyban lesznek. A két tábor között pont középen lesz az legfőbb ütközéspont, a SNIPEREK igazi paradicsoma ez, mivel a legtöbb épületet meg lehet mászni, az árkádok között sok a búvóhely. A squadlaederek taktikázhatnak, a tetőkről egyszerűen lehetetlen leszedi a rejtőzködőket.
Nagy vonalakban ennyi, ha valami még eszembe jut , akkor írok.
-
voltak transzportkirályok is mert azért annyira nem sérthetetlenek azok a kávédarálók pláne sarkin meg úgy általában mindenhol
-
tenyleg volt ott egy par jatekos aki teljesen elallitott szinkepu monitorral /grafkartyaval/ jatszott, teljesen kituntek a tomegbol. erosen zolt tonusu volt a kepuk.elsonel meg azt gondolna az ember szegeny csoka elromlott a monitora, de utana elgondolkodik az ember, hogy szandekosan van elallitva, mert igy jobban latszanak a jarmuvek emberek.Nem legbol kapott otlet
pl tv-missile fekete feher kepenel is sokkal erosebb a kontraszt a mozgo es allo dolgok kozott, jobban latni az ellent, szerintem ilyesmi lehet a hatterben, eleg csak a zold ejjellatora gondolni, es megse kothet bele senki.
-
szivi:) -
irtam mar egy parszor szivesen jatszunk barkivel, ahhoz nem kell odamenni, bar biztos van elonye a localis halonak, de sokkal tobb hatulutoje is van. pl valaki all mogotted es rajtad rohog :)
Landor amugy nem mindekit "fikaztam" ha sikerulne ertelmezned a soraimat, es nem a gyerekes verbeforgo szemekkel reagalnal a postomra. pl a melletted ulo fiatalember, igazan kepben volt es nagyon eros volt a kontraszt koztetek, ezert jegyeztem meg, de legalabb jotol tanulsz ez vigasztaljon, megegyszer grat gerzsonnak :)
-
Hallottad Landort,ma még bizonyíthatsz!
Este 8-ig nyugodtan kimehetsz!Biztos oda fognak engedni valamelyik géphez (a JCSR is megengedte tegnap,utólag is köszi ;) )! -
hahaha, latom valaki seggbe rugott helyettem is, nem baj vedd be a nyugtatodat, es probald ujra...latom nem birod ha biralnak,bar teny gerzson akkor jol lattam o volt, megedemelne egy normalis gunnert....
"Szerencsétlen nulla vagy aki csak a száját tátja, fikázik mindenkit és csak szeretni kijutni egy ilyen eseményre játékosként"
igen ezt kertem a mikulastol de mivel rossz voltam csak virgacsot kaptam....
meg meg egy idiota kockafej :)
-
a végén ezt olvastam:A többieknek üdvözlet a pokolból!
-
azaz!:D -
Landor #80674 És a pro pilóta jött látott és észt osztott..
"ment a benazas rendesen, bar abban az idegen kornyezetben mas szekben, asztalon stb nem konnyu az ember dolga"
Ha ekkora az arcod, akkor téged miért nem láttunk egy klán sorai közt sem? Inkompetens gyökér nulla vagy. Igen én voltam a gunner és látszik hogy lövésed sincs hogy mi ott ketten milyen kétmonitoros takitikát alkalmaztunk a levegőben. Egyáltalán nem értem hogy mire fel ekkora az arcod. Seggbe akarsz rúgni? Igen? Ott álltál mögöttem, hát miért nem tetted meg? De tudod mit? Itt leszek még estig, gyere ki és próbáld meg.
Szerencsétlen nulla vagy aki csak a száját tátja, fikázik mindenkit és csak szeretni kijutni egy ilyen eseményre játékosként.
Na most ennyi, elmehetsz a sunyiba alma, tudod hogy hol vagyok, várlak.
Részletes beszámoló, majd ha hazaértem.
A többieknek üdvözlet a partyról!
Landor -
ez az a bizonyos repcsi a cluster bombával,jól emlékszem? 
mellesleg jó reggelt mindenkinek,és HBD!(azt nem mindenkinek
)
-
[center]A-10
-
Morgen!:)
Gratulálok mindenkinek az eredményekhez!
[b]GO HBA!!!!:D -
Jáhh, az anyukámét használom. -
még tart ? -
BSZN Ahhoj és Odin!
-
pedig "ehhez a tigrisek értenek a legjobban"
-
Witekat #80666 witekat lett, fehértigrist nem akartam :) -
Utkozben van Oroszorszag... Miert nem ok tamadjak meg az amerikaiakat? :) -
háááát ha már witekat akkor inkább whitekat és a macska nem egy férfias jószág pláne ha még fehér is de előbb meg a pathy-ra azt hittem Peti azt nem az volt és kellemetlenségnek sem hívtak még soha sem
-
Witekat #80663 miért? -
Witekat #80662 Nem női. Miből gondolod? -
jah és elnézést h nem raktam fel de még lan láz van, holnap reggel megcsinálom :) kicsit meghajtottam a fiúkat. -
FaRockHUN #80660 A [H[BA]-nak nincs honlapja... egyenlőre a vasárnaptól függ.
-
miért van női nick-ed
-
pathy/swat sry a kellemetlenségekért, most olvasom ez se ment simán... :) -
Witekat #80657 mert még itt vagy :P -
most már tudom miért tart magyarország ott ahol
-
föci 1-es
-
Szerinted melyik irányból mennének a kínaiak Amerikába? -
Witekat #80653 általában merer játszotok? -
Alaszkaban Kinai nephadsereg? Valahol elveszitettem a fonalat. :) -
Most néztem a GBC a 4. helyen 8-pontal gratulálok skacok szép ez eddig ,remélem holnap belehúztok még egy kicsit és benn leszünk az első háromban.Sajna én nem lehetek ott de itthonrol drukkolok a csapatnak.