172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nagynehezen, és főleg fáradtan sikerült hazaérkezni a LANról. Összesítve nagyon kellemes élmény volt, bár most egy gyors beleolvasással a fórumba, sajnálom, hogy nem nézhettem meg magamnak alam2-t, pedig elég sokat volt a helim levegőben :P
A HBA-s srácok tényleg nagyon jól nyomták, le a kalapot előttük, és nem utolsó sorban ritka jófejek is voltak. Az eab színeiben lenyomott körök után együtt mentünk ki bagzani, na meg a mi részünkről jagerezni :))
Mi az előkelő harmadik helyen végeztünk. jó csaták voltak, ami külön öröm volt, hogy a GBC 2 vagy 3x is zakót kapott tőlünk, és elkalapáltuk a JCSR-t is :)) (na jó, csak gonoszkodok, mind2 csapat nagyon jól tolta).
gracca minden jelenlévőnek, de a fairplay díj az a WINGet illeti (bár ugye esetünkben sok voks érkezett -negatív értelemben- a DR klánra is :P)
-
ez vmi citibank.com-ra dob 
-
eab.com -
nem tudom,de qrva jó nevül van 

-
mi az az eAB, mi a a weblapjuk cime? -
jah és a demók asszem megvannak, majd DonC-ék tolják, a közvetítés nem lett rögzítve. -
NEM, nem lesz bronz meccs, mivel DE rendszerben lett lejátszva a lan. részletek bf.hu-n.
A 3. az elasztik ánusz boyz lett (_eAB_)
jó kis meccsek voltak, grat mindenkinek!
találkozunk a 9. gps-en remélem több klánnal ;-) -
Kár. -
Platypus16 #80762 Majd lesz még egy bronzmeccs is, de azt mondták, hogy nem fogják közvetíteni. -
Kié lett a bronz?
-
bassz,de jó volt,az utolsó körnek hallottam a győzelmi indulóját,vmi 81:51 volt vagy mennyi...sebaj,annyira nem maradtam le 
grat JCSR!
-
Grat mindenkinek! 

-
Platypus16 #80758 Grat mindenkinek, aki részt vett a versenyen! -
David2006 #80757 lol,árt:) -
Repülő Gyík #80756 Grat minden csapatnak!
-
"...többet ér mint használ... "
-
David2006 #80754 Grat JCSR! -
azon a szerveren 3 infantry map megy ebből kettőn van heli és egyen harci heli azaz sharkin és ott amelyik csapat nem használja ki a kávédarálót az bukott
mondjuk szívem szerint mustáron simán lehetne harcikávédaráló mert full ugyanaz a terepviszony mint sarki remélem lesz olyan peccs amiben lecserélik a tehenet meg a varjút igazi helikre
-
David2006 #80752 1 láma gunner többet ér mint használ akkor már elviszem egyedül -
Mester01 #80751 -.............................
-Nem pont a heli miat kap ki :)))
-Álmodik a nyomor..
-
a submachinegun az a 12.7-es géppuska aminek számolja az accuracy-ját
-
Nembaj fiuk szep az a masodik hely is gratulalok.
-
még kérdezed hogy miért ?
állandóan egyedül viszed el a helit aminek 3 káros következménye van :
- egyedül nem vagy olyan hatékony mint ha ketten repülnétek
- emiatt kap ki állandóan a csapatod sharkipeninsulan
- és végül de nem utolsó sorban csak 2 pontot kapok a heli leszedésért pedig ha lenne gunnered 4-et is kaphatnék
-
jó bezony, szarul indult de szép végt ért :-)))) -
David2006 #80746 jó kis kör volt:) -
Mester01 #80745 gs.bf2 serveröl kivagyok bannolva megtudhatom hogy miért??? -
89-0 a Karkand első köre a JCSR-nek. -
az ilyen kiskapuk létéről való tudatlanság fordítottan arányos a különböző megszerezhető érmek számával és fokozatával
-
Ma megszereztem a kiválo légvédelmi kitüntetést!
Commanderként beszáltam egy légvédelmibe aztán az artival csináltam 20 kill-t
és megkaptam az érmet.
Ha ezt előbb tudom...
:))) -
újbelépőknek közvetítő linkecske -
Vagy, hogy tud-e egyálltalán csatizni..... amikor klikkelés után össze-vissza ugrálnak a szerverek a keresőben...LOL! -
Áhh kihagytam az 1. kört. 
Melyik palya volt?
-
David2006 #80738 nah karkandra pont beestem:) -
nnna jól van máááá ennél a módszernél már csak az szarabb ha személyesen kell elhúznod azt a pár száz km utp kábelt a szerverig
-
zpeti #80736 Ezt hogy érted? Bárhonnan keresek egy IP-t és a játékon belül én magam írjam be a multiplayer résznél? Van ott vmi conect to IP v vmi hasonló lehetőség, ha jól tudom. Erre gondolsz? -
a mostani peccs óta már az kétes hogy azzal tud-e csatlakozni
-
Repülő Gyík #80734 Szerintem:)
-
Szerintem.....aranycsirke...
-
Repülő Gyík #80732 Véleményem szerint egyszerübb, ha a játék adta csatlakozási módot használod ki. -
zpeti #80731 Amíg szünet van vki segíthetne nekem egy kicsit. Leírom mégegyszer a problémát ha nem gond: Segítenétek nekem abban, hogy az All-seeing eye-vel hogyan kell csatlakozni a játékhoz? A FAQ-ban írtak szerint átírtam a filters.txt-t, de miután az ASE-ből csatlakozom a játékra ismét kéri a nevemet és a jelszót és nem cstlakozik egyetlen serverhez sem. Így írtam át a sort: JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username ****** +playerPassword ********** [ +password "{PASSWORD}"] A csillagok helyére írtam a nevem és a jelszavam. ez így jó, vagy itt rontottam el vmit? Milyen más módszer van még amivel csatlakozhatok tört serverhez? Régebben tudtam vmi parancsot amit a start/futtatás sorba kellett beírni IP-vel együtt, talán ennél a játéknál volt, de arra nem emlékszem, valaki meg tudja mondani a teljes parancssort? Segítsetek légyszíves mert 2 napja szenvedek és semmire nem jutottam...