172102
  • mesor
    Figyelj szerintem nem kéne bénázni senkit!
    Erről a LANról elmonthatjuk hogy a magyar BF2 scene legerősebb klánjai vonultak fel akik félig meddig nagyon profik. Te mivel nem klánozol nem érezheted át azt amit egy heli pilóta és a gunnere csinál egy éles meccsen. Kívülről lehet hogy bénázásnak tűnik de ott élesben teljesen más a helyzet. Figyelni kell az ellen helijére, a stingerekre, a humweekra és amikor egyszerre ez mind a helisek nyakába zúdul akkor nem a legkönnyebb megúszni a dolgot. Persze te lehet hogy public szinten jó helis vagy + ilyen meg olyan trükköket is megtudsz csinálni full gázon, de ezek a trükkök egy waron lóf@szt sem érnek.
  • RITAPETYA
    te mindenkinek betudsz szólni!kulúra láttom megvan.meg a taknyos szád!
  • sector512
    Hazaértem én is lan-ról jó volt nagyon szerintem. Én is örülök hogy megismerhettem sok embert személyesen is :) Hangfelvételt sajna nem sikerült felvenni, de a meccsek valszeg meglesznek. De majd megkérdezem Matyee-t hogy miért nem tudta kimondani a nevedet, bár a sör elég sanszos indok lehet :DDD
  • Fsensei
    Ez a LAN betett a gépemnek...5 percenként elindítja a bfet magától, ami elég idegesítő ha épp netezek...
  • Fsensei
    Nincs meg valakinek a felvétel a döntőről, mert ahogy hallottam a kommentátornak voltak kisebb-nagyobb bajai a nevemmel és kiváncsi lennék rá:D
  • Fsensei
    Az a kisebbik baj hogy részegek voltatok, de milyen büdösek...már 20 méterről megéreztem ha EAB-os megy ki cigizni:D
  • mesor
    Fasza kis LAN volt!

Nagyon sok szimpatikus csapatot és jó fej embert ismertünk meg végre személyesen is. :)

Kár hogy két csapat már a szombati nap végén eltávozott. :(

Gratula minden csapatnak!
    (De főleg magunknak az FRX-nek a teljesítményért! :P)

De végre volt valami amit nem a JCSR nyert meg! Ez pedig a tombola volt :D!
    Gerzson te meg ne szomorkodj azért jó próbálkozás volt a tombolás mutatvány kár hogy a te cetliden fordítva voltak a számok! :DDDDDD
  • Verzoo
    eAb rulezzzzzz
  • Verzoo
    Na azért jól seggbe rúgtunk titeket
  • JCSRSoldier
    Grat mindenkinek, főleg a csapatomnak!
  • Verzoo
    Na felkeltem és már kicsit józanodtam is,fasza volt a lan,a HBA srácok nagyon ügyesek,a JCSR meg bekaphatja
    Szerintem mi jók voltunk ahhoz képest,hogy végíg tök részeg volt az egész csapat:)
  • Fsensei
    Ja és nem tom hogy miért nem heliztem jól, mert ugye amikor a heliseket szidod a lanon akkor engem is szidsz, szóval szerintem én most voltam a legjobb formámban helizés terén(kb 2 tv rakétát rontottam el ami az én hibám volt és nagyon sokat lőttem.meg kérdezd meg a többi játékost erről:D)
  • Fsensei
    Én is nagyon élveztem a LAN-t eltekintve attól a két meccstől ahol szoptunk...De amikor kellett, akkor jól nyomtuk.

És szeretnék gratulálni a résztvevő csapatoknak, különösen a [H[BA]-nak mert nagyon jól nyomták, és büszkék lehetnek arra az ezüst éremre.Remélem még fogunk ellenük játszani.Persze nem karkandon... :D

Ja és te ki a fasz vagy alma?? Nem tom miért fikázod a heliseket, és miért ilyen nagy a pofád, meg miért osztod az észt itt amikor még a neved sem mered megmondani...Meg miért nem jöttél oda és mondtad el hogy mit hogyan csináljunk ha akkora király vagy...talán egyszer megmutathatnád hogy mit is tudsz.Én lanon szivesen odaengedtelek volna a géphez, hogy oszd az ellent a szünetekben.De amíg nem mondod meg hogy ki vagy addig kussoljál és ne pofázz a többi helisnek aki megmondja a nevét, mert lehet hogy bénábbak nálad de az biztos hogy én szívesebben játszom velük mint egy ilyen nagyszájú emberrel mint te vagy...Ja és azt hozzátenném hogy erősen kétlem hogy jobb lennél azoknál akiknek beszólsz.
  • crazyclone
    ha same version-t benyomom semmitse hozbe má kéccer feeraktam de semmi
  • crazyclone
    nemértem miva feeraktam az 1.3-as peccset de ugyveszi mintha nemvoona me nemtok onlinet jaccani me asztirja you have an older version mi a fazsomat csinájjak???
  • FaRockHUN
    Sziasztok. Mi is nagyon örülünk, hogy itt lehettünk a LAN-on...
    Nagyon jó volt együtt játszani mindazokkal, kiket sokat szidunk otthon...
    Mivel a [H[BA] Egy frissen ( 1 éve ) alakult BF2-es klán, ezért teljesen meg vagyunk elégedve az eredményünkel.
    Köszönjük az összes szervezőnek a munkáját és, bár kevésbé látsztt, de nagyra értékeljük! ;)

Az (_eAb_) ban a részemről nagyon kellemeset csalódtam. ( tehát jó arcok vagytok ) :D

És, hogy el ne felejtsem GRAT a JCSR-nek... További sok sikert!

----------- A [H[BA] A MÁSODIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -----------
    - szép volt srácok!!!!
  • Crem
    Gratulálok mindenkinek!!!! Szép vot!:)

UI:
    Nem tudom igaz-e a hír, de álítólag a vendéglátósok és büfések meg akarják óvni a meccset és szeretnék, ha a 7th kapná az első díjat!:))

Vajon miért?:D
  • Pharolas
    EAB = Elastic AnusZ Boys

Ezek után is meglepő a babarózsaszín??

Amúgy a csapatnak voltak férfi-férfi tagjai is, mert én kék egyenpolóban nyomtam. Még EAB-s kitűzőnk is volt, a végére a büféscsákótól kezdve a JCSR-es srácok némelyikée is hordta (vagy ahogy mi neveztük öket, EAB szimpatizánsok).
  • HTS s3rg1nh00
    a 6 emberre gondolsz,akinek a neve előtt vmi ~LoB~ van?
  • Danee
    Asszem ilyen láma bandával még sose játszottam mióta bf-ezek
  • schrank
    mustár is kira a karkand az viszont okádék a lineális mivolta végett
  • Mester01
    Sharqi még L megy... de karkand meg mustar? pff mindehol ez a 2 palya megy...
    inkabb tegyek be Daliant plant vagy daging oildfiled vagy zatart... csak szegyek mar ki ezt a 2 uncsi palyat..
  • Piedon
    És ki választotta azt az érdekes szinü(mondhatnám buzirózsaszín) pólót amiben voltatok? Nagyon trendyn néztetek ki benne...
  • HTS s3rg1nh00
    talán szólj TerranceG-nek h.változtasson...bár nemnagyon tudom,ki ott a szerverember
  • Nagydög
    Huh! Lemaradtam a kozvetitesrol. Grat mindegyik csapatnak! Es koszonom a Hordas sracoknak a jatekot a GS szerveren!
  • ERykk
    most volt a tv-ben:)
  • schrank
    a GS már a könyökünkön jönki a karkandos mustáros sarkijával ami még így is változatos a kerti mustárhoz képest
  • HTS s3rg1nh00
    menj szemészhez...a GS.bf2 és a QERTY szervere 1.3
  • Mester01
    Én is GRATULÁLOK a csapatoknak!

Akinek nem kell az a BF2142 kulcstartó az szoljon már akár fizetek is érte MAX 1000Ft! :DD

u.i:Még mindig kivagyok bannolva a GS.BF2 serveröl megtudhatom hogy miért???
  • arty
    jol látom h nincs magyar 1.3 szerver?
  • ERykk
    jaja,grat a csapatoknak:)
  • Boxer HUN
    Gratula a társaimnak,... és minden résztvevőnek az elért eredményekhez!!!!
  • Hatt
    3 nap folyamatos részegség után azt hiszem én se
  • Hatt
    Ahogy látom kitöröltem 1 sort...

A JCSR-nek is gratulálok hogy megnyerték a LANT.
  • Running
    Grat a csapatoknak!
  • Hatt
    Helobelo.

Elösszőr is szeretnék GRATULÁLNI A HBA KLÁNNAK. Sajnálom hogy a döntő nem jött össze, nagyon megérdemeltétek volna.

Egy élmény volt ez a lan az biztos. Köszönjük a szervezést BurnBaby-nek és mindazoknak akik segítettek neki.

2 csapat volt akikkel 3x is játszottunk (eAb) az pedig a GBC és a HBA.
    A HBA iszonyatossan felkészűlt volt, minket lemostak a tankos+infantry mapokon.

Sajnos az első 2 meccsünket 6vs8-ban voltunk kénytelenek lejátszani amitől el is ment a kedvünk az egész lantól és hajszálon mulott hogy hazamenjünk, de a JCSR elleni győzelmünk hejretette a csapatot.

A DR klántól szeretnék 1 apró szivességet kérni. Ne keressetek minket és ha lehet a kommenteket is mellőzzük.

Köszönöm a lant mindenkinek aki megjelent. Az Elastic Anus Boys legyen veletek
  • vsly
    Gondolatban hozzátetted azért,hogy kevesebbet se
  • Pharolas
    Az biztos. Meg is fogadtam, hogy decemberig nem iszok többet :))
  • vsly
    Mivel a 7th nem tudott teljes mellszélességgel indulni,ezért elhatároztuk,hogy FUNból azért részt veszünk.Nem nagyon volt taktika-gyártás se,sőt,szinte matt alkeszok módjára toltuk le a meccseket.Ezért is döntöttünk az eAb név mellett.Poénra vettük az egészet
    Annál nagyobb öröm volt,hogy így sikerült ilyen helyezést elérnünk.
    (na jó,azért párszor össze kellett szedni magunkat,már amennyire sikerült pár jager-sör kombó után)
  • Pharolas
    Serg, csak ökörködnek, a 7th indult az EAb név alatt