172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mekkora dugó volt ma délután vépében? -
n003 #163058 nyugi csak vicceltem ;)) .. azaz ahogy Hofi mondta volt "a humor az amit halálosan komojjan kell venni" XD -
JagFater #163057 Eddig bírtalak Fuji, még ha jól egymásnak is estünk néha, de ez már mindnennek a teteje.
Szerinted akkor én, meg a hozzám hasonló apukák vagyunk a szánalmasak, aki gyereket nevelnek, dolgoznak, élik a "normális" életet nagyritkán a sörözés helyett puffogtatok fél órát, miután a gyerek elaludt?
Hülye vagy te b+?
Neked tényleg elmentek otthonról...
Ti kezdtétek az ulowozást, ha még emlékszer rá faszom...
Kurvára nem akarod megérteni amit írnak neked és abban biztos vagyok, hogy ezt direkt csinálod. Olyan jól elbaszogattuk itt egymást apukák, ulowok és prok, míg ide ide nem tolta a retkes pofáját a keni, meg te el nem kezdted osztani itt az észt a profizmusról...
Itt mindenki gratulált a profiknak, ha jött egy hír, hogy nyertek vagy valami, senki nem kezdett kockázni mindaddig, amíg nem kezdtétek a nyálverést.
30+ ide, vagy oda, ha nem ugatsz le senkit, te sem kapsz a pofádban. Ennyi. Indok nélkül senki nem kezdett 30+-ozni, meg faszozni. Csapjál már a homlokodra pöcsömöccse... -
Talán azért, mert a 30+ családapák tényleg jobbak nálad faszláma kocka.
Lásd pl engem. Február óta nem is játszottam, mégis itt vagyok, a társaság miatt, meg jó olvasni a faszságaidat. Mikor játszottam rendszeresen, akkor is max 20h után, 1-2 órát. Meccsnapon picit többet. Miért is? Találd ki b34 Vagy mondhatnám Dzseget vagy Beerst, akik ha játszanak, csakis este ők is, meg sem szólalnak, hogy ne zavarja a családját. Mennyivel jobb az aki inkább a kocsmába tölti estéit a családja helyett he?
-
n003 #163055 háát egyenlőre én maradok hüjeség nélküli ;))
höhö júpíszínél van már optika :DDD konkrétan ma veszprémben állt a teljes netük jó ajánlólevél xD -
Az, hogy a 30+ éves családapa mit csinál, miközben a család alszik, szerintem ne izgasson fel.
Aki 0-24-ig kockul, annak nincs családja, de szerintem ahhoz sincs semmi közöd.
Nem unod amúgy magad? -
-
n003 #163052 neked huss te wow-os köpönyegforgató :D -
endrodiz #163051 ezt most mire is írtad? mer nem emlékszem a HSZ-re ami így megsértegetett téged... 
vagy lehet ez is csak egy ilyen kis fujis flémgerjesztés? -
Na mehet a flém , amíg jön a patch
-
Istenem..... NEM UNOD MÉG MAGAD?
Én idáig nem szóltam bele, de most már kezdesz nagyon fárasztó lenni. -
picit lemaradtam. egy linket adnál, hogy lássam miről van szó? -
Miért csináltam a topikot?
Mert elegem van a 30 éves családapákból akik itt osztják az észt, hogy ők mennyivel többek mint én, mert szült a feleségük egy gyereket.Hetente 3szor leírják, hogy nincs idejük játszani csak a trásaság miatt publicolnak.Jófej apa az ilyen.Az én apám sose ült le a gép elé este, hanem elvitt minket sétálni moziba vagy játszott velünk activitit átmentünk unokatesómékhoz, sose volt az, hogy leült a gépelé, hogy más hasonló emberekkel játszon mert fontosabb nekik.Pluszpont nektek, hogy pár kocka miatt leszarjátok a saját családotokat.Én 16 éves és 2.os gimnazista voltam amikor napi 3 órát játszottam.Valóban egyértelmű, hogy téged illett a tisztelet, mert a családodra nem marad időd, mert dolgozol és a szabadidődben játszol.Szánalmas aki ezzel példálozik.
Én nem azért lettem jó mert napi 7-8 órát játszottam és egy sötét sarokban csorgattam a nyálam.Hanem ugyan annyit játszottam mint itt az átlag, csak azt nem publicon hanem éles waron.Ennyi a különbség ettőnk között és örülnék ha ezt a kocka nyálcsorgatós képet elfelejtenétek, mert nem mindenki az aki játszik egy játékkal.
Büszkék lehettek magatokra, hogy egyszinten vagytok Orionhungaryval aki 2 hete próbál rávenni, hogy verekedjek vele a szabadságtéren...
gg és remélem azért a nagy egymás tisztelete és faszszopkodásaközben rájöttök, hogy tulajdonképpen nem az a szánalmas aki abban a 3 órában amíg játszik egy célért küzd és azt eléri, hanem az aki abban a 3 órában minden nap ugyan azt csinálja cél nélkül és a gyerekeit hanyagolja...Nem játszottam többet mint Boxer vagy SauerSig, mégis én vagyok a szánalmas kocka.Ezzel a hozzáállással csak magatokat minősítitek... -
free download manager -
fileplay-re egy regelt acc, és fullon jön managerrel. -
Ha FlashGet-el szeded, akkor a forrás linket át tudod írni, de inkább maradj csak ott addig se szívod el előlem.
-
57%/nál már nem váltok át :) -
Battlefield 2 v1.5 Patch
600KB/s -
lajbi101 #163041 lol -
belassultam 500ig
-
40-50KB -
Elmész ám a tudod hova. :D -
37KB -
nekem 10 mega :P -
tv2 battle.no ról már szedem 350 K -val! 
Köszi -
Itt van egy pár forrás -
Na elvileg már lehet szedni a torrentről. -
faszt...eyegming átlagkor 30, van 50 éves is.3an vagyunk az állandó lineuppan aki fiatal.. -
JagFater #163031 Van hűségakció a Diginé' 3k-ért adják a 30/20-as netet, a telefont, meg a tívít. :-) -
ja hogy hogy nincs itt az a forum link?
-
nekem direct link kell:D... lehet rapidshare-es is... -
Látom van akik nagyon figyelnek! 
-
Köszi. -
Azért az is igaz, hogy egy 30+ évesnek soha nem lesznek olyan reflexei, mint egy 15-16 éves játékosnak. És nemcsak azért, mert az utóbbinak több a szabadideje. -
Üdv!
Az 1.5 patch torrentlinkje (majd 18 óra után él):
http://www.speltorrents.se/details.php?id=1418&hit=1
Talán igy gyorsabb lesz... -
Bala10 #163024 nem értem minek külön topik.. nem minket kéne basztatni és akkor máris nemvan feszültség...
-
-
endrodiz #163022 ...dde nyílván nem azért, mert a 30+ osok nem elég tehetségesek ehhez a játékhoz... mert ugye majdnem bárki lehetne ÉLjátékos, ha nem azzal kéne törődnie élete nagy részében, hogy eltartsa a családot... -
Ez valóban elég egyértelmű. -
Livius #163020 Azér azt már bekéne látni, hogy ez a játék, és az összes játék versenyszinten nem a 30+ os korosztálynak van.