172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
LOOOLLL :DDD -
Mert Qnetet hasznalunk. :) -
Landor #80966 háátt..
egyiket ismertem 1000éve, neki van egy fiatalka, szintén CS-s barátja. Meg az a csaj amúgy sem a zsánerem. Aztán még most vasárnap mentem pacsizni a maradék egyszem csajszihoz aki már a kocsit várta hogy elszállítmányozzák. Ugyanis őket is csúnyán elpicsázták (de ők is szintén nyertek egyet!) így szombaton a csajok nagyrésze hazahúzott. De miután kiderült hogy 16éves a lelkem (4éve CSzik, yikesss!) hagytam inkább a pöcsbe a dolgot. Neked pont jó lenne.. :D
ja és:
ELCSAKLIZTAD PÉNTEKEN A BABÁM!! -
nekem a legjobban Odinnak az az akciója tetszett, amikor beszállt vmi helibe és olyan hirtelen kapott a joy után hogy véletlenül az önmegsemmisítőt nyomta meg :DDDDD (Odin meg még vagy 2 ember aki ott állt biztos emlékszik :) (vagy nem :P )) -
nna azt én is néztem. valami irtó béna billkiosztásod van Odin bocs :D
ott álltam mögötted, csak hallottam, hogy egy kézzel vakon gépelsz valamit, aztán a képernyőn megjelent, hogy megöltél 4 embert :DDD
jah és utólag bszn ;) -
A lan után egyesek már csak úgy hívnak, hogy "A zongoraművész" 8DDD Köszönöm! -
Nya hát akkor üdv a 2xesek táborában te billvirtuóz 
-
Ne is mond 

-
Köszönöm 
Ez a lan annyira lefárasztott, hogy szüleimnek kellett szólniuk ma, hogy leessen 21 éves lettem tegnap 8D de szar lassan kiöregszem és annyira be leszek lassulva, mint a sok öreg bf-es, akiket láttam lanon 8( 8DDD
Jah és köszönet a szervezőknek, elsőként GPS-en ez egy igazán jól sikerült kis lan volt
Várjuk a folytatást 8) GG -
uhh ezt még nem fejeztem be! :) így folytatódik:

-
ugyan én megpróbáltam elmagyarázni, de már megbeszéltük, hogy reménytelen -
ahh, most mentem fel ircneten cs csatira, de ott még annyi élet sincs mint a bf-esen, pedig aztán elhihetitek nem a #bf.hu logfile-jával van tele a vinyóm ;)
btw ide is: volt nekem egy nesquick-es bögrém, amit a pénteki hepajkodást követően elhagytam valahol, ha esetleg valaki megtalálta plz keressen meg (nem fogom tudni miből inni a reggeli kakaómat :'( )
illetve volt még egy csavarhúzóm is, ami valószínűleg egyik cs-s srácnál van, de ha esetleg történt volna olyan hogy visszahozta amíg nem voltam ott, és ott van vki bf-esnél, akkor ez ügyben is lehet engem keresni 8) -
Elfelejtettem megfogalmazni a fair play fogalmát...nehogy elmaradjon
Íme..
Egy átmulatott péntek esti BF tali után szombaton többeknek okozott problémát, hogy időben odaérjenek a LANra. Az FRX-el lett volna a kezdőmeccs, de ők nagyon méltányosan felajánlották, hogy akkor majd lejátszuk a kiírt mérkőzések után a mi kis warunkat...ez a FAIR PLAY egyik oszlopos példája. Az már más kérdés, hogy (szerintem mindkét) bagázs olyan fáradt volt, hogy azt mondtuk, legyen ővék a pont, mert hullák vagyunk.
Végezetül kihagytam, hogy amint az számomra ma kiderült, a tegnapi maratoni játéknak semmi köze nem volt a maihoz, ugyanis double elimination szerint minden csapat játszott. Ha annyira ügyesek lennétek, mint ahogy azt a vesztett meccs után bizonygattátok, akkor ti lettetek volna a 3ikok.
Na erről ennyit, nem nagyon kívánok többet posztolni erről a témáról, hacsak valaki be nem röfög valami nagyon értelmeset. -
hát nekem is meg van a történetem velük... -
:P
hát igen, kapcsolós elosztó nem mindig a legbiztosabb, a serverbug meg soha se nem jó, ellenben lássátok be hogy mindketten mondtatok csúnyákat, felejtsétek el az egészet, esetleg kérjetek egymástól bocsánatot, nyomjatok egy meccset, én meg megyek restartolgatni ;) -
azt kihagytad, hogy miért szállt el a gépetek :DDD
én már előre megmondtam, hogy ne kapcsolós elosztót hozzatok vazze :DDDDDDD -
"Remélem ezzel a hozzászólásommal nem voltam "tiszteletlen". Eddig komolyan felnéztünk rátok."
Bár a többiek nyomatékosan megkértek rá, nem bírom megállni, hogy a folyamatos sírásotokat olvassam.
1. Tökéletesen bebizonyítottátok, hogy az a kifejezés, hogy FAIR PLAY, azt ti még hírből sem ismeritek.
2. Csak azok kedvéért, akik nincsenek képben, a stori. A drágalátos Dr. klánnal volt egy kiegyenlített menet karkandon, aztán jött a favorit pályánk a Daquing Oilfields. Már két előkelő csapatot is megvertünk egy rögtönzött -ám mint utólag kiderült- elég jó taktikával...
3 perccel a kör vége előtt, az ellen helije, tankja nálunk.. a főbaseünk stabilan biztosítva, a csapat másik fele a Dr főbase közelében ostromra várva elszált 5 ember gépe (gyengébbek kedvéért 8 fő egy csapat, tehát lehet következtetni). Azonnal felpattanok a helyemről, hogy valami pause vagy ilyesmi, de még 2-3 percig tőlünk nyomták 3an, az ellen heli még mindig nálunk...
Meglett a várva várt pause, a kiesettek visszaértek (úgy emlékszem, hogy 80 ticket előnyünk volt, és közel volt az ellen felszámolása), erre Dr-ék elkezdenek kardoskodni, hogy restart, mert hogy nem az ő hibájukból estünk ki a játékból
EZ HIHETETLEN B+, HOGY TI MEKKORA GYÖKEREK VAGYTOK
Én még nagyban fárasztom BB-t, hogy ez mi, meg hogyan, meg mért..ott papolok szegény adminoknak (utólag is elnézést, csak pár jégerrel megkombózva egy kos természet heves tud lenni), mire mondják, hogy már megy a kör. Faxa...rohanok vissza a géphez, ippeghogy felszállok, már jön a TV raksi..amikor engem kilőnek, két tagunk még csak akkor eszmél, hogy már élesbe megy..szóval korrekt egy dolog volt...ráadásul még egy játékbugot is benyeltünk..
Nem kell mondanom, eléggé felbőszült a társaság. Mind1...azt leszámítva, hogy Pannonrobit le kellett fogni, hogy ne kenje el a száját az egyik olyan tizenévesnek, aki egy-két gyermekes apát szembe kurvaanyáz...a szervezők higgadtan abban állapodtak meg, hogy akkor felügyelettel lemegy a Daquing pálya. el is kentük a drosok száját.
Ide mellékelem ALMÁnak, hogy én voltam az a helis, aki amikor lelőtte a mi kis fair ellenfelünk heliseit, jól hallhatóan elkurjantotta magát, hogy "most kérd a restartot b+". szerintem a nézők jót mulattak, hogy minden egyes killünk után ment az átszólogatás...hozzáteszem: érzésem szerint teljesen jogosan.
Ezek után kedve DR klán, teljesen hidegen hagy, hogy fel avagy lenéztek, még anyucit-apucit is meg lehet kérni, hogy egy frissen regisztrált nickkel írogasson ide, bebizonyítottátok, hogy mennyit is értek. Szerintem nem vesztünk sokat -ha ilyen marad a klán tagjainak hozzáállása-, ha kimaradtok olyan játékokból, ahol mi is részt veszünk (jegyzem, akkor elég sok ilyen lesz). Egy kicsit magatokba lehet nézni, hogy nem-e nálatok van a probléma.
-
Hurricane
Mi se akartunk vitába szállni veletek, azt hogy elkerüljük egymást nem megoldás. Vannak mindenkinél jobb játékosok és klánok. Viszont egy dolog biztos, ha mielőtt valamit beírsz a chatbe gondolod meg mit írsz be, lehet hogy neked poénosnak tűnik, lehet hogy másnak nem. (utóbbi esetben inkább nem) Embere vállogatja, ki hogy reagál rá.
Ps. nyugodtan felnézhettek ránk, nem árt. (na ez most poénos volt vagy nem?)
-
én is nézném a Lost-ot de nem merem :DDD -
sry h nem volt közvetítés - több problémánk is akadt. nem volt kódoló gépünk, mert nem érkezett meg csak szombat este, vasárnap meg mire kijött a stream stáb már kezdtünk és egyszerűen nem volt idő beizzítani. az már csak egy apróság, h közvetítőnk se volt, amíg feczo és matyee be nem vállalta (thx nekik). a közvetítésről sajnos nem készült felvétel, hacsak valamelyikőtök nem vette fel, mert a nagy kapkodásban (cs döntő is ment) nem indították el a recordot :( -
basszátok meg 1 órája olvasok és mire azt hiszem hogy a végére értem, frissitek egyet és látom a ratyi Ahhoj, Zsolti és Landor baszott hosszú novelláját, amit gondolom nem érdemes elolvasni a szerzőket többé kevésbé imserve 8) de nem birom ki, hogy ne olvassak el mindent lefekvés előtt szal menjetek már aludni és ne irjatok többet, főleg ne hosszút kösziiiii 8DDD -
Na azt megnéztem volna, csak hát pénteken és szombaton is melózni kellett
...mondjuk szombaton kint voltunk badsec-kel. Mit mondjak, kicsit kisebbségi érzésem volt melletted elmenve a 175 centis testmagasságommal...
-
nekem sincs bajom a cs-sekkel, csak mókás volt, hogy mennyire örültek maguknak :-) -
jah egyébként meg nem csoda h nem hallottál. sokan voltunk, én elég ittas, az eső meg csak esett... :))) -
lehet az én hibám de nekem semmi bajom a cs-sekkel :) a gps core team-et mondjuk ismerem már pár éve, de eddig nekem minden gps egy jó hangulatú bulinak tünt, ahogy ez is, ozt annyi :) semmi konfliktus nem volt és ez kényelmes. -
jah és a legnagyobb poén volt, hogy megtudtam, hogy a cs-sek ventrillót használnak.
de minek bazzeg, a legtávolabb lévő ellenfél is hallhatta az üvöltéseket :DDD -
jah és tényleg a cs-sek egy külön állatfaj vazze. A szervező csajoktól kaptam ajándékba egy cs-s admin nyakbalógót a bf2-es mellé, amit okosan egymással háttal felakasztottam a nyakamba. Egyszer ott nézem ánuszékat, hogy küzdenek, meg közbe néha néha átnézek a cs-sekre, mert bazzeg, minden áldott kill után üdvrialgás tört ki, de nem csak a játékosok, hanem a mögöttük álló pereputty is őrjöngott. Nnaszal épp nézem mi a faszt örülnek ennyire, erre odajön egy rikitó sárga pólós cs admin fickó, hogy én figyelem a (mittoménmá milyen cs klán) játékosait :DDDDD
Aztán néztem, hogy megfordult a bf-es papirkám cs-re :D -
jah, CS-s jánnyal összemelegedtél vagy valami? :o -
jah, ominózus restartos körből legalább 1-2 tuti az én érdemem volt :) (majd legközelebb ha leszünk kétszer ennyien adminok, akkor talán nem lesz kavarodás meg ilyenek ;) ) és sry de még az Ahhoj is emberből van (bár ezt már vki megkérdőjelezte az előbb :DDDD ) -
B+ ma van gyereknap 
-
milyen barebone? (akkor jövőhéten nálam lesz?) -
jegyzettömb másik része meg nálam, de már azt se kapja meg az illető ;)
illetve volt ott még egy 3. rész, én azt néztem ki magamnak, de amikor mentünk vissza ezekért, már vki lenyúlta :P -
Landor #80936 Mondom 2142 
De egy nyári BF talinak örülnék!
Hurricane Dr:
"Nem értem hogy egy játék miatt hogy lehet valaki idegbeteg."
Engem csak három dolog korlátozott abban hogy ne szedjem szét mérgemben az egész kócerájt:
a: az én gépem is ott volt
b: más gépe is ott volt, akinek nem tudtam volna megfelelő pénzbeli összeget biztosítani kárpótlásul
c: nem jöhettem volna vissza a partyra miután kibasztak volna mint azt a bizonyos állatkát szarni - mely közeli viszonyban van az "a" pontal
Szerintetek az gáz hogy ilyeneken gondolkoztam warok közben?
No nembaj, legközelebb vagy prosacot hozok magammal, vagy úgy alakítom hogy teljesüljön a három pont

Ja és amelyik kutya ugat, az nem harap! Na ezért voltam én veszélyesebb az egész 7TH bagázsnál!
-
Tatcom kereste egy darabig, aztán belenyugodott, hogy az már nem lesz meg :DDD -
figyu, hogy mit mondtatok pontosan nemtudom, azt tudom csak, amit a 7th-sok elmondtak.
szemétért nincs harag, csak mi szedtük össze, szal gondolhatod mennyire volt tele a faszom az ilyen dolgokért. -
bedugtam az ingem alá, már itt van az asztalomon, itt nyomom az nfsu-t multiban :DDD -
Hurricane Dr #80932 Csao Zs0lt1
A szemétért elnézést, elvileg maradnia kelett volna embernek ot ttakaritani tőlünk, de ezek szerint nem tette, le lesz baszva. A klántagunk pedig egyáltalán nem szólt tiszteletlenül a 7th tagjához. Az már máskérdés hogy utána mit kapott vissza. Volt ott kurvaanyádtól kezdve a szétszakitom a szádatig minden. Nem értem hogy egy játék miatt hogy lehet valaki idegbeteg. Sőt. Én kimentem beszélgetni a 7thsokkal utána és velem, akit nem is ismernek is akkora tapló(k) voltak ami eléggé vérlázitó volt. de mint mondtam ne szitsuk tovább, nem akarom leirni hogy mi volt a teljes történet, mert inkább okos engedet szeretnénk játszani. Ha lehet. Köszi. -
Remélem hogy az NFSU-s barbone PC-t nem vitted haza ami ott árválkodott az asztalon egyedül! :D -
mmbike #80930 igen igen...27 évesen biztosan szűz vagyok még :) szerencse alma hogy te okos és tapasztalt ember vagy :)))) ugye meghajolhatunk elötted? :) megengeded ?:) -
naa elmécc a picsába, hogy én 43 !!!
nagyon megkergetlek ezért ts-n.
(de még szerencse h egy városba lakunk)