172102
  • DonC
    itt valami tévedés van BB, mert az a meccs "elmaradt", tehát nem is csúszott a következő mivel ahogy a HBA végzett az ő első meccsükkel, elkezdtük velük tolni.
  • PannonRobi
    #81084 BANYEK! :)
  • Crem

Tess kiindulásnak az árakról...
  • willis
    azt a picsat mar bakker heeeeeeeeeee

valaki mondjon már valamit hat nemigaz a #81078-ra
  • Polemius
    Hivatalosat, vagy privátot?

Első esetben tudtommal az EA-val kell tárgyalnod (de mindek? Ígyis ott vannak üresen a magyar randedek..)

Második esetben meg a private ranked adminjaival gondolom. Ennek már több értelmét látom, mert legalább lesz megint magyar. :) (A Dragon-os srácoknak nem jött össze úgy látszik. Tényleg, tőlük is megkérdezheted.)

Ráadásul itt azt mondta valaki, hogy a hivatalosra nem lehet scripteket rakni stb. Privat rankedre meg lehet, sőt! Úgyhogy ha normális szervert akarsz csinálni TK, basecamp stb nélkül, szerintem ez utóbbi jobb ötlet. És lesz is rá player szerintem. Anno a SoldiersPlayground eléggé tele volt.
  • BurnBaby
    nálam se kép se video
    a beszámolókat amint időm van, de 2 nap szabin voltam múlt héten a rendezvény építése miatt, a lanon idő nem volt (pedig aszittem vas reggel meg tom csinálni), tegnap éjjel vhogy nem volt kanalam, most meg melóban akarják behozatni velem a múlt heti kihagyást. tényleg igyekszem, de végesek a kapacitásaim :)
  • PannonRobi
  • Landor
    ..és még Rambonak arra is volt ideje hogy elmenjen a Bed nyitóbulijára szombat este!

• uHs Gerzson
    JA arra emlékszem pont akkor értem oda amikor lökted a sodert a magad módszerén és a csaj be is szolt nem kell a rizsa :DDDD
  • Mester01
  • willis
    mégegyszer!

rangsorolt szervert szeretnék csinálni. valaki segítsen aki tudja hogy hogyan kell. vagy hol lehet bérelni?
  • mesor
    Szerintem tökéletes volt a FIFA! :)
  • Archie2048
    Minden tiszteletem a szervezőknek.

Következő alkalommal már minden simábban zajlik majd le.
    Egy megjegyzés ha lehet: valami bővebb keretprogram hiányzott. Igaz az XBOX-ok jó ötlet volt, de azért a FIFÁ-t szerintem nem kellett volna erőltetni.

Igaz a csapatunk hozta a keretprogramot mindenkinek.
  • FaRockHUN
    Reméljük, hogy most már igen! :D Csak ki kell várni, még laza 1 hónap. :D
  • Landor
    Az a hülye rtles riporterpicsa meg a bamba kameramannja iszonyt képbe volt.. Játszik úgy 100ember egyszerre CSt meg BF2-t, erre kit találnak be? Igen a két agyhalott tRs-est akik Heroes5-el játszogatnak.. A riport végén megkérdi a csaj: ez az a játék? Mire mi jól kiröhögtük. Erre megkért minket hogy mutassunk a játékból. Oké, játék elindít 65%nál tart a betöltés, aszondja: Ez ilyen lassu? Gondoltam igen, anyád, csak 2giga ramom van te inkompetens ribanc. Lehet látta rajtunk hogy a faszunk is tele volt vele, mert elhúztak mielőtt betöltött volna a game.

Na a másik véglet a fix.tv-s bagázs. Ott igaz hogy nagyjából képben vannak a srácok a virtuális térrel, viszont akárhányszor odakapcsolok, olyan érzésem támad mintha a helyi béluska18 illegális kalózadó műsorát látnam.

Tehát: ne nézzetek tévét mert függősegget okozhat!!!!
  • Mester01
    Képek vagy video nem lesz kint a bf.hu?
    és az élmény beszámolo amit a 2 srác csinált a Armored Furyrol azok mikor lesznek kirakva?
  • Pharolas
    Ez volt a lényeg. összességében tök jó arcokat ismerhettünk meg vica-verza. Az frx-es srácok nagyon jó fejek voltak, a winges fiukkal war közben is kommunikáltunk, hogy áááá ez fájt..stb, mert pont szembe ültünk egymással...a HBA-s srácokkal meg teljes volt az összhang, de nem fogadták meg a tanácsomat, hogy kapcsolják le a monitort a meccs előtt :)) Sőt, több JCSRes sráccal is jól elvoltunk. Ha jól emlékszem akkor meg csacsit sörrel itattuk a meccs után, tehát a gbc is ki volt pipálva :))

Isten igazából, ha nem lett volna az a sajnálatos közjáték, akkor még a Dr-oknak is gratuláltam volna, mert a heliben töltött időmben összesen 6x szedtek le, és abból az egyik Dros tankkal puffantotta telibe a hátsómat, de hát nem így alakult
  • Mester01
    nah a hba-nak lesz honlapja vagy nem
  • Running
    Őőő ebből én kimaradtam, de valszeg nem ez volt a gond. Egyébként sem akarok kötekedni, de úgy hallottam azért néha ti se fogtátok vissza magatokat, és itt nem kornélra gondolok legfőképp.

De teljesen lényegtelen az egész, örülök h végre élőben is találkoztunk és a 7th-t is láthattam, akiktől mindig kikapunk.
  • BurnBaby
    engedély megadva ,)
  • vsly
  • eX RambO
    Szegény Kornél félt, hogy valaki belelép a szájába a szemtelen megnyílvánulása miatt.A JCSR csapat kellemes csalódást okozott számomra de főnökük a nagy büszkeségével és szemtelenségével lejáratta magát.Vannak olyan emberek akiknek nehezére esik egy sorryt kimondani, na Kornél is közéjük tartozik vesztére.Pedig a főnöknek erényére válik, ha felismeri ha hibázott és nem megfelelő hangnemet ütött meg valakivel szemben, és ha még egy sorryt is tud mondani minden le van tudva. De a "mindenkivel úgy beszélek ahogy akarok" ez idézet a szájából elhengzott monológból, nem emeli ki vezetői képességét!!!
  • BEAST #81066
    :D:D:D:DDDD:D:D
  • kBagyula #81065
    Ezt egyébként a napi munkám során is tapasztalom, probléma-megoldásokban, veszélyhelyzetek elkerülése terén valóban gyorsabban reagálnak a gamer munkatársaim, mint a nem jáccó dolgozók. Élesebb a szemük, gyorsabb az észjárásuk, átlagban fürgébbek is, mint a többiek.
  • eX RambO
    Na ezt jól megkaptam a szülinapostól... kérek engedélyt meghunyászkodni...
    Mentségemre(ünkre) szóljon, hogy az első meccs lett volna a lanon és az esti készülődésben félrészegen, vagy teljesen?? 2 gép elszállt de úgy hogy Varánusz Windows reinstallt hajtott végre az éj leple alatt.Na ezért sem voltunk készen, 1.3as patchelés folyt a reggel 9es időpontban.Ami azt illeti a végén ezt a meccset az FRX-nek adtuk tehát Admirális kolléga győzedelmeskedett tényleg kikaptunk...
  • Running
    Szeretném megköszönni HBA-Farocknak hogy szinte anyagár alatt megvalósította a serlegek gravírozását. Nagy segítőkészségről tett tanúbizonyságot, köszi és sajnálom h nem tudtunk hosszabban elbeszélgetni.:(

Köszönet BB-nek amiért megoldotta a díjjak kiosztását és a srácok összecsődítését. Sorry a bénázásért, de pénteken derült ki hogy a serleg és az oklevél külön életet élnek és valamiért taszítják egymást, ezért volt nehéz egy helyen lenniük.

Köszönet a többi szervezőnek és sok klán vezetőjének akik nélkül a két kupa nem, vagy nehezebben jött volna létre.

Reméljük sikerül még magyar kupát összehozni később is és lesz is rá jelentkező.

Kornél makinak meg jövök egy veréssel amiért elbújt a társai között és nem jött előre mellém, pedig főszervező volt ő is.

Üdv mindenkinek
  • BurnBaby
    az rtl-es riportok meg... szal talán emlékeztek airrel közös szereplésünkre, ahol mindaz, amikor arról beszéltünk, h azért napi 8 órában melózik, meg hente 3-4x megy kosarazni/egyebelni az vhogy kimaradt. az időbeosztásból csak az a mondat volt nekik érdekes, h ilyenkor amikor kupa van "napi 6-8 órát is eltölt a gépnél este" a taktika megírással, beosztással, meccs majd utána a megbeszélésre. ebből is persze csak a az a "pár szó" volt bevágva :)
  • Kovács legény
    én nem ezt olvastam ,de ezekszerint akkor több kisérlet is bebizonyitotta az igazunk:D
  • BurnBaby
    namost erre én meg azt mondom, h nagyon édesek vagytok, de sajnos az amit te meg donc egymás között megbeszélsz, az ránk semmilyen hatással nem kell h legyen. a következő rendezvényen pl már ebből a szempontból szigorúbbak leszünk: ha a két csapat egymás között megállapodik, h később kezdenek pont annyival rövidebb idejük van a meccsre. ugyanis MINDEN UTÁNATOK KÖVEZTKEZŐ MECCS CSÚSZOTT MINDEN ILYEN KIS PRIVÁT MEGÁLLAPODÁS MIATT. az admin - akárhányszor láttad - pont azt csinálta, amit kértem tőle. a te dolgod pedig az - megint csak függetlenül attól, h hányszor láttad - h elfogadd :) csókolom.
  • kBagyula #81058
    Ezt olvastam én is. Asszem az indexen volt valami cikk.
    Megvan: link
  • Kovács legény
    amugy volt egy kisérlet tudja franc hol,ahol bebizonyitották hogy azok az emberek akik játszannak számitógépes játékokkal ,sokkal ügyesebbek és jobb a probléma megoldó képességük, érdekes módon a tetrisnél nem volt különbség:)
  • kBagyula #81056
    ... vagy a reset, esetleg a hosszabbító főkapcsolójának a lerúgása. :D
  • Kovács legény
    igen de azt csak az életem legszorultabb pillanataiban:D
  • Piedon
    vagy ha már nagyon nem megy akkor CTRL+ALT+DEL
  • Kovács legény
    jah ha valami probléma van amit nemtok megoldani nyomok egy ALT/F4 et oszt jóvan
  • vsly
    Biztos homofób szegény
  • mesor
    "Romlik a probléma megoldó képesség"

LOL

Szerintem innen bármelyikünk ha vaszélyben lenne az élete hamarabb felfogná, megoldaná, és kivágná magát abból a helyzetből mint ez a szerencsétlen pszihódoki.
  • eX RambO
    Zsolti ez így igaz, te szemen is köphetsz minket de ez az Admiralos srác, életében először lát odajön hozzám az első meccsünk kezdetekor amit az FRX-el kellett volna nyomnunk és azt mondja nekem: Van 1 percetek a kezdésig, ha nem kezdtek akkor kikaptatok.... pffffffff na mondom ezt az arcot meg honnan fútta ide a szél.. 3 perc mulva jön DonC és kérdi hogy állunk, elmondtam neki, hogy 2 gépünk még nincs bekalibrálva a gaméra mire ő ok semmi gond várunk.Ezután a kis Admirális ujra jön, hogy vagy kezdünk vagy vesztettünk tényleg.
    Na ez a fontoskodás nem volt szimpi azok után, hogy DonC-al megegyeztünk megvárnak amíg a gépek elkészülnek.
    Zsoltival is lehetett beszélni de mr Admiral nagyon keményre vasaltatta otthon anyucival az adminos pólóját és meg akarta mutatni ki a legény a gáton, na ez nem tetszett az Elasticus seggű fiúknak, azaz nekünk, pedig sok mindent lehet pakolni egy elastikus seggbe de ez itt már kilógott a lóláb rendesen....
  • Kovács legény
    kurvaisten hogy irok az orttnek hogy a sorozatoknál legyen kötelező a függőséget okozhat felirat
  • PannonRobi
    Hát, amit az almával művelt az észvesztő volt.
    Az esemény leírása:Elkérte a késem hogy elvágjon egy almát.
    Elvágta, ezt követően leejtette a késem, majd mindkét fél almát amúgy vajaskenyér effektusban. :)))))Grat.