172102
  • Ahhoj
    :DDDD
  • Zs0lt1
    egyébként a legnagyobb poént nem is meséltem el.
    ment a HBA vs JCSR döntő ezerrel én meg pont elmentem a laptop mellett amin az admin progi futott. pont előjött a hülye képernyőkímélő, én meg poénból nyomtam eggyet a taccspadon, hogy eltünjön. erre kiirja, h biztos restartolni akarok?
    Húúú bazdmeg, mekkora para volt :D Ahhoj pont látta az egészet, nem kis para volt. Ráadásul asszem a 2. map volt, ugye a sok várakozástól alapból mindenki ki volt akadva, mi lett volna ha tolok egy restartot? :DDDDDD
  • Danee
  • HTS s3rg1nh00
    tessék művelődni:1. és 2.
  • Swy
    huhh!
    Ezt most nem igazán értem! Kicsit részleteznéd!
    Inkább nem állok neki amíg nem mondod el mert már volt elég bajom!
  • JCSR ODIN
    gőzöm sincs de hamarabb született, mint te szóval tiszteld 8D
  • Danee
    igen? mi az a Drema Theater? :D
  • HTS s3rg1nh00
    a DT 5 évvel hamarabb kezdte pályafutását,mint a trance maga
    amit a hangszerekkel művelnek ezek a jóemberek,azt próbálja valaki követni
  • JCSR ODIN
    egy kis progresszív trance-szel jobban bevágódtál volna 8)
  • TS Zolly
    Legalább addig sem kecsegezkedsz szerveren.
  • HTS s3rg1nh00
    sry,egy darabig nem voltam...a Dream Theater Live at Budokan nevű csodáját ajánlom megtekintésre...itt találtok belőle egy részt hát ez most lesokkolt...
    p.s.:aki eddig nem szerette a progresszív metált,ez után sem fogja,de talán kicsit más szemmel néz majd rá...
  • Beers
    Látod, mondtam hogy 90-95k-ért lehet venni :)!
  • Beers
    Igen!
  • Mester01
    Ez a DICEnek köszöhető...
  • kBagyula #81232
    Kiba BF2 mostanában rendszeresen kiakad nálam is. Érdekes, mert az EF-ben és az SF-ben meg nem, sőt szingliben sem.
  • kBagyula #81231
    Elindítod az EA dánlódert és ott van az ablakában egy "Edit Battlefield 2 nickname" link, és ott változtathatsz. Hetente max 3x teheted meg. Sajnos mindig így kell csinálni, ha többen is használjátok az EF-et.
  • Zs0lt1
    vááááá Ahhojnak meglett a nesquick-es bögréje :DD
  • HTS s3rg1nh00
    $478=AGP-s kari kellde azért thx
  • Hurricane Dr
    ja igen a kártya 550MHz-en megy a ramja pedig 1400MHz-en gyárilag. 24 pixel pipeline pipelineonként 2TMU-val és 8 vertex shaderrel. Magyarra leforditva: a bf 1280x1024-es felbontásban minden fullon, 4x-es élsimitással és 16x-anizoval nem igazán esik 150FPS alá...
  • Zs0lt1
    ratyiiiiiiiiiiik :DDD
  • Hurricane Dr
    OFF
    VGA kártyával kapcsolatban.... Van egy Gainward 7900GT-GS 512MB PCI-E VGA 3 év azonnali cseregarral eladó 92E Ft-ért. Esetleg 7800GT/GTX beszámítható az árba...
    ON
  • HTS s3rg1nh00
    thx ;) mostmár azt is tudom,h.117 a VGA tehát még gyűjtenem kell a RAM-ra
  • Swy
    Most leginkább az új kieg. miatt lessz érdekes a dolog, mert nem tudom gogyan telepítsem!! help!!
  • Swy
    ne szorakozz!
    Megvan már meg minden de mikor telepítettem az EF-ot akkor be kellett írni egy account nevet!
    Én a sajátomat írtam be de ezért a bátyám nem tud játszani mert azt írja ki, hogy neki nincs meg és töltse le!!
  • Ahhoj
    vagy a jó öreg depo.hu
  • schrank
    talán két account-ot kell készíteni
  • uHs Gerzson
    kiskerarak.hu jó keresést :)
  • Swy
    Hogyan lehet megcsinálni az euroforce-ot úgy hogy ketten lehessen játszani?
    Mármint 2 account-al!!
  • HTS s3rg1nh00
    ne félj,HW-ben otthon vagyok
    nem akarok 500as RAMot venni,mert a lap nem bírná,jól mondod,mellesleg 4 slot,4 giga az elméleti max.,meg a 3,2-es prescott magos P4,ami most csücsül benne...a táp meg 550-es,szerverbe is mehetne
  • HTS s3rg1nh00
    hol?én még 108 alatt nem láttamPH!-n gondolod?
  • Ahhoj
    amikor odamentem én is csak néztem mint a hülyegyerek, hogy bf-eseknél mennyi tft van, szégyelltem volna elmenni saját géppel :DD (vagy egyszerűen csak kis teherautó kellett volna a monitornak :D)
  • vsly
    Hagyd már a francba,majd az élettől megkapja(bár így is kapott már eleget)
    Szal lépj már túl rajta,cunci!

• Mester01
    De ugye tudod hogy anak a videokartyanak eleg nagy az áram igénye a tápod birni fogja?
    Meg az alaplapodnak van hely 2 GB ramnak? meg hány mhz bir L az alaplapot mert hiába veszel 2GB ramot 500mhzvel mikor az alaplapod PL:csak 400mhz bir L... szoval érted ezeknek nézz utána :))
  • schrank
    szégyeld magad ha már a hósszú évekig visszanyúló képgalériákvból nem ismered fel a magyar bf scene két fő sámánját legaláb a velük készült tv interjúkból ismerhetnéd őket lehet hogy már csomószor elmentél mellettük és meg sem ismerted őket amúgy annyit segítek hogy a hosszú hajú a BB te
  • Beers
    Ki lehet fogni 7900GS GT-t (512M) 90-95 k-ért!
  • vsly
    Írták valahol az 1.3as pöccsröl,hogy a desctopra kidobálást orvosolhatja,ha lejjebb vesszük a hangminöséget,mint eddig volt.
  • HTS s3rg1nh00
    Gainward NV 7800GS+ 512MB ez úgy 110 rugó,meg minél több RAM-ot,minimum 2 Gb-t ezzel egy ideig nem lesz gond játék szempontból
  • eX RambO
    Sz*rF**zu Kornél!
    Igazán sajnálom, hogy ezt nem a Lanon mondtad a szemembe, mert akkor tényleg beleléptem volna és nem csak a szádba.Szerintem eddig csak te vagy az egyetlen akivel bajom van és ez is csak a saját f*szságod miatt van, ha valaki nem tudná leírom a storyt.
    Infantry döntő időpontját szerveztük, a JCSR kérte a vasárnapot de sajnos tőlünk 3 ember is hosszuhétvégén volt és nem tudtunk volna kiállni a legjobb csapatunkkal.Átmentem TS-re joebacsiékhoz(hála az égnek 2 fültanum is van kornél bicskanyitogató stílusára)akik közös TS-en vannak a JCSR-el, joe kihívta nekem Kornélt akinek ecseteltem a vasárnappal kapcsolatos problémánkat, mire ő nekem esett, hogy én milyen leader vagyok, hogy még ezt se tudom a csapatommal lebeszélni bezzeg ő elkurjantja magát és az egész csapat vigyázzban áll.Becsmérelte leaderi képességeimet (a szavakat most nem idézném de a címzést abból vettem ezen szösszenetem elejére) és a bicska kinyílt a zsebenben de nem ugrottam a provokációra.De azóta is szálkaként van bennem ez story, és szóvá tettem a lanon, gondolva férfi a férfival szemtől szemben beszéli meg a problémáját, ahol Kornél behúzta fülét farkát és annyit válaszolt, hogy "Mindenkivel úgy beszélek ahogy akarok". Ezek után itt szájalsz Kornél??Ott miért nem vetted fel a kesztyűt ha így gondolod ahogy írtad?? Igazi gerinctelen féreg vagy, szerintem ez a leírtakból is kiderül.Amikor megláttalak megsajnáltalak de mostmár azt sajnálom, hogy megesett rajtad a szívem....
  • Beers
    Ezek szerint a 7900GT és a 2G ram nem elég neki! (75+35) Ez még csak 110K!
  • Looserke
    mégis milyen beállítása legyen egy SB Live-nak???
    Most:

Software
    Medium