172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #81486
reggelt mindenkinek
Verzoo: de majd csak akkor ha majd virtuálisan elhalálozik az accountod!!
-
Nomeg a legszebb: Armor kupa
-
Verzoo #81484 Szerintem csináljünk egy olyan kupát ahol tankot kell lőni iglával,és ezt elnevezhetnénk rólam 

-
JELENTKEZÉS:
Dogfight Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es mapon:
A kiválasztott és módosított mapokon zajlanak a versenyek. Csak vadászgépekkel lehet repülni. Egyéni versenyen az győz akinek a legtöbb a pontja, csapatversenyeken a csapatok össz eredménye fog dönteni.
Desert Storm Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es mapon:
A versenyek módosított mapokon zajlanak, csak helit lehet használni és nincs TV-zés. Egyéni versenyen az győz akinek a legtöbb a pontja, csapatversenyeken a csapatok össz eredménye fog dönteni.
Akik nemcsak csapattal, hanem egyénileg is részt vennének a versenyen, azok jelentkezzenek nálam privibe, msn, vagy emailen: [email protected] mindkettő cím. Természetesen minden jelentkezőt szívesen várunk, nemcsak klános emberkéket.
-
Van itt egy ilyen nickű pasas, gondolom megtetszett nekik... :D -
Honnan a francból szedtétek ezt a LOÁL János dumát, vagy honnan jött ez? -
Mi van,fölriadtál :D? -
TS Zolly #81479 Tudtam hogy ribi vagy!
-
TS Zolly #81478 Nem szép dolog.
-
TS Zolly #81477 És kijaza a Dzsobácsi?
-
blekk bameg, temeg ne zaklasd így névtelenül az egymást kúrogató ősbfes kötsögöket (ugye alma is megmontta, ami má bizonyíték!!44), mert amúgy is össze-vissza beszélnek, ha nőről van szó, egy ilyen wowbiccs meg aztán főleg felkavarja a kedélyeket :D
(jjj nemolvassa a totyikot, szal tudni fogom, ha valaki beárul...ésakkor running fog gondoskodni a hosszú és fájdalmas fospepunáról...) -
nah szép bameg, csak pár napot voltál lanon, és máris rugalmas ánuszokról fantáziálsz...azt vágom, hogy beindít a rózsaszín, de ennyire nelegyé má trendEE
-
nem 1.03 (azmár jórég volt :)), hanem 1.3, és egyrészt megkavarta kicsit a squadrendszert, amivel "pöttyet" más irányelveket kell követni klánmeccseken, illetve teleszórta egy csomó buggal a szerverkeresőt, meg a legidegesítőbb, ha ezentúl benntvagy egy szerveren, egyszerűen nemtudod megnézni az ipjét...bár ezt a csorbát azért kiküszöböli az xfire okosság, amire énis ráfanyalodtam ezzel az új béef fícsörrel :)
illetve sokkal több embert sokkal többször kivág f*szsetuggya mé...
meg persze a jó sok régi bug is maradt :)
röviden ennyi :) -
-
LO-LO-LO-LOÁL JÁNOS!!! 
-
Landor #81471
-
Hát bizony... Tényleg demoralizáló lehetett amint Rambóként 1 szál késsel a kezemben szét kempelek mindent. :) Ezt meg kellett állítani. :) Példát kell statuálni mert a végén még más is vérszemet kap. :)
-
akkor engem nemis szerettél? :O mocsok :D:D:D -
Ha nálunk csinálod és ott vagyok, megkaptad volna a minimum 2 hetes ban-t.
-
És ez igy igaz cuncikám :D Lan elhagylak megcsaltál :). -
hat tenyleg nem kene... -
nekem ott van Rusid :DDD -
Késes basecamper :) -
Looooooooooooool ezt figyeljétek.
Gulf of Oman-on bementem az ellenség főbázisára kiiktatni a commander cuccokat.
Felrobbantottam a radar-t, és az UAV-ot, majd megláttam az ellenség kommanderét a stingerben, odamentem és lekéseltem. pár perc múlva ismét felrobbantottam a cucaikat majd megint lekéseltem a kommanderüket a stingerben. Erre kibannoltak "Murry mainbasecamping" dumával. :)))))))) -
Landor #81462 -
Kösz de nekem szerencsére nem kell olyanra gondolnom amit nem kaphatók meg
-
De ugye hozzávetőlegesen feltudtad fogni mire voltam kíváncsi? -
Landor #81459 irgykecc mi? 
na állj szépen be a sorba hahojj mellé
-
... -
Landor #81457 én is tudom jjj elérhetőseggét

itt fexik melletem az ágyon, de nagyon fáj az ánusza ezért nem tud felkelni
de mond mit szeretnél tőle, átadom neki
-
Én is tudom.:)
Még fent is voltam már nála,5 percre lakik tőlem.;) -
Egy pont harom, nem Egy pont NULLA harom. -
Esetleg megveszed a játékot?
-
akkor szokta irni, mikor nincs eredeti game-d, s olyan official serverre akarsz menni sztem -
Azt írja ki amikor csatlakozni akarok hogy "Your cd key is not valid"
Mit lehet tenni? -
-
FAQ banner alatt -
rohatt :D:D:D:D -
Te megtalálod WoW-ban így ez nem nyert
-
Azt írja ki hogy "CD key Invalid" amikor egy szerverre szeretnék csatlakozni. Hol lehet átírni a cdkulcsot?