172102
  • Mester01
    Mit csináltál?

Dátum: 2006.05.30. 14:17 Adta: Lteebee
    Chat-en spam.
  • Fsensei
    Nem váltam meg csak van ey gyerek aki az enyémhez kibaszottul hasonló névvel játszik...Nem zavar mert jól keni:D
  • TS Zolly
    Millen véletlenek vannak mi? Fujuryu-sensei és meister jelentése szinte ugyan az. Mintha Csöves1976 és Vizvezeték-szerelő1976 lenne egy időben egy szerveren.
  • csoves1976
    Kivéve 7th-t.
  • csoves1976
    Fenébe... Pedig már kezdtem jónak érezni magam ebben a ratyi gaméban... Ha már csítereznek az jó jel. Erre tessék...
  • csoves1976
    Pedig Boxer tényleg 2 különböző játékos. Tegnap Fujuryu-sensei és a .meister is 1xre volt bent a szerveren, miközben senseit mi is arról faggattuk TSen ki a fene ez miféle rokona, barátja stb. Még csak nem is ismeri.
  • Running
    Végetért a Lan party, mindenkinek volt ideje kipihenni magát, lássuk mik a tervek a közeljövőre. Indíthatunk ismét sima Conquest és Infantry kupát, vagy ezeket kiválogatott Custom mapokon.
    - Az Armor kupa módosított alap, vagy custom mapokon zajlana. A tervek szerint légi járművek nélkül, sok páncélossal.
    - A Dogfight Kupa a vadászgépekről szól. Módosított Custom mapokon zajlik majd a verseny 5 vs 5, vagy 8 vs 8 vadászgéppel. Ugyanolyan típusú gépek lesznek a pályán, hogy egyenlőek legyenek az esélyek. Csapatversenyek esetén a csapat összpontszáma fog számítani, egyéni versenyeken pedig a lelőtt gépek száma. A jelentkezők számától függ hogyan zajlanak majd le a kupák, de mindenképp többfordulós versenyek lesznek.
    - A Desert Storm Kupa hasonló mint a Dogfight csak éppen itt a helikoptereké a főszerep. A gépekben csak 1 ember, a pilóta ülhet. TV rakétázás kizárva. A többi ugyanaz amit a Dogfight kupáknál leírtam.

Sok csapatnak elküldtem már egy táblázatot ahol megjelölhették mely kupákon indulnának. Akik még nem kaptak, azok keressenek meg engem, Running-ot. (msn: [email protected])

Ha egy csapat nem tud kiállítani minimum 5 embert például a Dogfight Kupára, de pár embert érdekelne, akkor egyéniben még mindig indulhatnak. Hozzátenném a csapattal való részvétel se akadályozó tényező, mivel az egyéni és a csapat versenyek külön zajlanak majd. Az egyéni jelentkezők szintén keressenek meg engem a fent megadott msn címen, vagy ahol el tudnak érni. Egyelőre még csak a neveket gyűjtöm, és a csapatokat, mire mekkora az érdeklődés.

Jó lenne ha még ezen a héten eldöntené minden csapat mire jelentkezne és egyéniben ki melyik kupán indul.

Hozzátenném, hogy nem feltétlen kell csak azoknak indulniuk akik például már kiváló repülősök. Valószínűleg egyetlen csapat se lesz képes 5 kiváló pilótát kiállítani.  Egyénire is jelentkezzen mindenki, mind1 az h tud repülni vagy sem. Szerintem egyedülálló lesz 10, illetve 16 vadászgépet a levegőben látni. Kiváló alkalmak lesznek ezek a versenyek a fejlődésre, és tapasztalatgyűjtésre. Várunk minden jelentkezőt szeretettel.

Ötleteket, véleményeket, és mindent ami eszetekbe jut azt nyugodtan mondjátok el, küldjétek el nekem. A szabályok végleges lefektetésénél mindent át fogunk beszélni. Akik szeretnének a szabályok megalkotásában, a szervezésben, illetve bíróskodásokban részt venni, azok szóljanak.

Üdv Mindenkinek és BB a Királynő 

/Kornél és Running/

Infantry 6 vs 6, 8 vs 8 - 16-os map
    Infantry 10 vs 10, 12 vs 12 - 32-es map
    Conquest 8 vs 8 - 16-os map
    Conquest 12 vs 12 - 32-es map
    ---------------------------------------------------
    Armor Kupa 8 vs 8, 10 vs 10, 32-es map
    Dogfight Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es map
    Desert Storm Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es map
  • Archie2048
    Helló :)

Látom te se kíméled magad. :)
  • Fujitsu meister
    vagy ha letkzzák :)
  • BurnBaby
    szia :)
  • BurnBaby
    tegnap pl próbálkoztam elasztikus pálinkával, fröccsel, pina coladaval, mégse segít :)
    terpeszem van, náthám, lázam és bedagadt a bal szemem.

összességében leamortizáltatok rendesn :))))
  • Archie2048
    Burn Baby! Burn! :)
  • PannonRobi
    Ne máá. Igyál egy elasztikus Jagert, attól jobban leszel
  • kBagyula #81632
    Thx!
  • Horatio Bloom
    USI hotfix
  • kBagyula #81630
    mér? :)
  • kBagyula #81629
    Tudnál egy linked adni ahoz a hotfixhez?
  • BurnBaby
    legalább valakinek.. :) én még mindig romokban heverek a hétvége után :)
  • Archie2048
    Kezdek írigykedni :)
  • Horatio Bloom
    AZ USI-re fel kell tenni a hotfix-et, és akkor már elvileg nincsen gond, ha a server is hotfixelt meg 1.3.
  • PannonRobi
    De jó nekem :)
  • kBagyula #81624
    A CoR szervere még nincs átpeccselve 1.3-ra, mert piros és az USI sem szereti valamiért az új foltot, legalábbis nálam kilép ha joinolok valahova vele...
  • Nagydög
    Ne is emlitsd! Vagy ket hete nem is probaltam belepni, mert elotte, akarhanyszor arra jartam nem volt senki.
  • Beers
    Én is észrevettem,majd nyomunk rá egy restartot!
  • Nagydög
    Pedig Csoves nem is az a vizenjaro tipus. Ha ralosz, szepen meghal, ahogy illik.
  • BurnBaby
    beléd is :)
  • Horatio Bloom
    Amúgy mi van itthon az USI-vel? A COR szerverre valamiért nem tudok belépni, az LPN se megy... Van egyáltalán működő hazai server? CSak mert én szívesebben játszom, mint az alapjátékot, valahogy jobban leköt.
  • Archie2048
    Uwu!
    Én azért kérnék tőled egy videót, amikor tankkal harcolsz. Pláne arra vagyok kíváncsi, hogy tudsz kilőni egy ellenséges tankot 2 lövéssel. Ha alattad van a Tank, akkor max akkor halsz meg, amikor a karaktered szívinfarktust kap vagy meghal végelgyengülésben. :)
  • kBagyula #81617
    Beléd is!
  • atomboy
    Reggelt. Kene mar jatszanom, hetfoi vizsga ota nem jatszottam...
    (おはよう)
  • PannonRobi
    Dobre Morgen
  • Fujitsu meister
    Reggelt. Éjjel még bebasztam, most kurvára fáj a fejem :).
  • neménvoltam
    ehh... tudod mennyit filóztunk tegnap, hogy rájöjjünk ki ő? mégse sikerült:|
  • uwu
    Csak már zavarban éreztem magam.
    Egyébként a tankkal nem is lehet különösebben jól csinálni a dolgot. Az egy kibszott erős fegyver a lehető legnagyobb páncéllal és tűzerővel, ráadásul könnyű vele bánni.
    A repülő dolgokkal egy csomót kell gyakorolni mire valaki megtanul vele harcolni.
    A tankba meg csak be kell ülni, és lőni mindenre, ezt bárki könnyedén megcsinálja.
    Vannak olyan játékosok akik minden járművel jól harcolnak, az ám a tudomány.
  • kBagyula #81611
    Reggelt!
  • Running
    JELENTKEZÉS:

Dogfight Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es mapon:
    A kiválasztott és módosított mapokon zajlanak a versenyek. Csak vadászgépekkel lehet repülni. Egyéni versenyen az győz akinek a legtöbb a pontja, csapatversenyeken a csapatok össz eredménye fog dönteni.

Desert Storm Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es mapon:
    A versenyek módosított mapokon zajlanak, csak helit lehet használni és nincs TV-zés. Egyéni versenyen az győz akinek a legtöbb a pontja, csapatversenyeken a csapatok össz eredménye fog dönteni.

Akik nemcsak csapattal, hanem egyénileg is részt vennének a versenyen, azok jelentkezzenek nálam privibe, msn, vagy emailen: [email protected] mindkettő cím. Természetesen minden jelentkezőt szívesen várunk, nemcsak klános emberkéket.
  • Zs0lt1
    neked is ,)
  • Running
    Reggelt.
  • Mersant
    miért kell genyózni?
  • Verzoo
    A hajót nem lehet elfoglalni csak felrobbantani.Leraksz jó sok C4-et és robbantasz.