172102
  • retteneteske
    Na, mennyi szombathelyi...
  • gyuree
    A jobb felső sarokban stimmel a verzió szám de més sincs ott ugyhogy letöltöm a teljes patchet és ujra rakom a játékot. Köszi a segítséget.
    EA Games
  • item
    Szombathely
  • Repülő Gyík
    Szinte mindenhol ez van:(
    Szombathely egy k.. nagy medence lett:(
  • item
    Komolyan nem értem ott van az a több 10000 ezer játékos és itt sirnak hogy nem jó ez meg az, ezek magasról sza..nak az egészre, inkább a zsebüket akarják megint megtömni, az egy éves játékuk meg egy rakás hulladék!
  • hitman55
    Hol laksz mert nálunk is ugyanez a helyzet?
  • item
    Nálunk már 3 napja esik, meg orkán erejű szél van, hajtogatja a villanyoszlopokat..
  • alma2
    megneztem az armoured fury egyik palyajat midnight sun
    nem rosszabb nem jobb mint egy atlag map, semmi egetvero uj dolog nincs benne, van ennel sokkal jobb ingyenes map is, persze rosszabb.
    Persze mar az ea probal kemenykedni, pl a jo .... anyjukat ha kifizetem letoltom, hiaba van benne ai, ha en olyan perverz vagyok, hogy singlebe szeretnek jatszani botokkal nem tehetem meg csak online accounttal.
    ezzel a mar egy eves szerencsetlenkedesukkel amit itt muvelnek a patchekkel, a jatekosok turelmet tobbszor is a tures hatar fule tornazva a toketlenseguggel az lenne a minimum, hogy ingyen megkapjuk.Erosen a SOHA NE VEDD MEG katekoriaba tartozik 5 forintot nem er igy. Remelem siralmas eladasokat fognak ezzel produkalni.
    Az a bokkeno, ha csak 1 darabot eladnak, akkor mar sose teszik ingyenesse az ido mulasaval valoszinuleg, pedig lehet, hogy ha csak az eredeti kellene hozza, sokkal tobb vasarlot gyujtenenek, na mindegy.egyszer mar csak elverzik a torka az EA-nak.Egy jo nagy ervagast josolok nekik a 214242142 megjelnesevel, borzalmas eladasokat produkalva.
    Csak igy tovabb EA ....
  • Danee
    tegnap ugy eláztam, hogy oylan volt mint aki beleállt a medencébe.. ma meg süt a nap és meleg van itt a civisvárosban!
  • item
    Hi, all, vazze a tö@öm kivan ezzel az időjárással, esik, meg esik meg esik, és hideg van, ááá június van vagy mi a fa..om??!
  • BurnBaby
    nem hallottam semmit...
  • atomboy
    Benne van az...
  • gyuree
    Köszi de ott a játék modokban csak a Conquest és a singleplayer jelenik meg. Lehet hogy méis kimaratt a patchből?
  • atomboy
    Create local.
  • gyuree
    Sziasztok! IDézem"- Új játékmód kerül a játékba, ez pedig a Co-op mód, melyben barátainkkal a gépi intelligencia ellen harcolhatunk. A nehézségi fokozat természetesen állítható lesz." Meg tudjátok mondani hogy hol kell ezt a modot beállítani a játékban?
  • TS Zolly
  • JCSR Apache
    naa mé nem megy a képlinkelés???
  • JCSR Apache
    Én inkább ezzel fogom tolni.
  • Mester01
    Szia BurnBarby!

Nem hallottál olyanrol hogy BF2142 testerek???
    Mert külföldi oldalak meg forumok irkálnak rola..
  • koschwarz
    öhom, mindenkitől szeretnék elnézést kérni, ha tegnap kissé ingerült voltam a gs.bf2 szerverennagyon pipa lettem, hogy csak estem-keltem, perceken keresztül
  • ERykk
    ismerem, de fölösleges használni:)
  • HTS s3rg1nh00
    esetleg egy légyszíves?
    Thor,lassan te is megtanulhatnád használni a mehet gomb alatti [url] gombot
  • ERykk
    http://br.elxx.net/
  • tpquijote
    nem tudjatok megmondani hol lehet letolteni a bf2racet????????
  • Crem
    Available for download 06.06.06!

Ez a hivatalos megjelenési idő az EA oldalán...
  • Crem
    Besz@rás...

Warezon tényleg kintvan az AF, a downloaderbe meg sehol... Amit az EA frissített az egy Fury Fan Site Kit 169Mb

Ui: Mellékesen megjegyzem, hogy az EA helyében a pénzért vett packok fegyvereit engedélyezném az alap játékban. Biztos nagyobb sikere lenne az eladásoknak!:PP
  • Robogo
    Hihi az nagy volt.
  • leveskocka
    balfasz medik megeccer felkeltesz szettankozom az osszes fel es lemenodet:)de foleg a farkadat fogom kinyujtani 100meteresre

amugy telleg jokat rohogtem:)
  • goodspeed
    :)
  • Robogo
    Soha nem nyomjuk magyar serveren,de most felmentünk egyet gamelni a GS.BF2-esek serverére.Hát mit ne mondjak ment a game rendesen.:)
    Nagyon jó csapatmunka folyt most,és nem csak a sarki mapon hanem előtte a karkandon meg Waken is nagyon jó teamwork volt.Régen játszottam ilyen jót.;)
    Öröm volt látni,hogy magyaroknál is van végre csapatmunka.
    Képecske;)

U.I.:A kör után mindenki elment és én meg leveskocka maradtunk kb 30 percet még és nagyon jól elhülyültünk.:D Ugye leveskocka?;)
  • Pharolas
    Azért nem dobott ki, mert téged komál a 7th server
  • leveskocka
    nah erre csak ennyit:!@!#!$#%#$%^^ 457%*%%&**%*$&?$&$4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....esmeg ezerfelkiatojel a negyzetkobon/bazmeg a - egyediken:)
  • Kovács legény
    hát izé tehát na szoval tudod... hát ennyit tudtam segiteni,az EA-tol se számits jobb válaszra:S
  • mesor
    Egyébként lehet hogy a server oldali patchben is elbasztak valamit nagyon mert nem minden serverről dob ki. 7th serveréről egyszer se lépett ki asztalra a GSbf2-es viszont többször is.

Másik érdekesség hogy ha az audio beállításokat LOW-ra húzom akkor a GSbf2 servere is csak nagy ritkán dob ki. De mi köze van a hangoknak a serverekhez?

Szerintem ezt a rejtélyt lassan Mulder ügynök elé lehetne tárni, hogy kezdjen vele valamit.
  • Boxer HUN
    És az is még csak BETA!!!!!
  • joebacsi
    az usi hosszába-keresztbe sz*rrágyalázza, és az ingyenes mod, szal az íé bekaphassa :)
  • Kandurex
    Állítólag nagyon jól sikerültek a fury pályái....de gondolom ettől még nem lesz szerver :/
  • j4n3k
    Megfogadom a tanácsodat ;)
  • SigS
    Persze hogy bukni fog, mert penzert adjak. Ott van a z USI-mod, az ingyenes, megis tiszavirag eletu lett ( legalabbis itt MO-n) Biztos jo lesz az AF, de kevesen fognak vele jatszani es ezert bukik majd

Mester: azt a videot neztem meg amit az EA hirlevelben kuldtek, de nem is akarok tobbet tudni rola, ez a muvi boven eleg volt
  • SubZero911
    Az ARmored Fury-ról a következő a véleményem :

Nagyon is jó lesz az a kis AF, csak egyeten gond lesz vele : amiatt a sok ember miatt, aki nem tölti le, nem állnak át a szerverek. Ha mondjuk 70-80 százalék letöltené, akkor egy olyan pálya leosztással hogy Sharqi+Karkand+AF (éjszakás) igen népszerű lenne.

De a fneti okból bukni fog....