172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
eugabesz #163179 Megnéz... 
-
Mivan ? A humorosban nem elég aktívak ? :D
Hát most azt hogy hány ccm az egy dolog , ha jól emlékszem az a szabály hogy sík terepen 40 km/h nál többet nem bír , az meg hogy milyen papírt szerzel rá hogy a rendőr elhiggye és ne feküdjön be a blokk alá a te dolgod . -
emlékeim szerint ahol fel volt sorolva egy halom link az 1.5-höz, ott a pelikaista-son mintha lett volna server file is win és linuxra is. -
ennyit tudok segíteni, hogy itt kérdezz rá. -
endrodiz #163175 több mint 1200 1.5-ös szerver... igen talán lassan elkezdenek átállni :D -
#163174 Na jó boccs az offért, de nem találtam olyan helyet, ahol aktívan lennének és tudnák is a választ ezért ide írom.
Mi a jelenlegi szabály motorokkal kapcsolatban? B-s jogsim van és szeretnék venni minimum egy 80-as mocit. Régen ezt ugy csinálták, hogy valahonan volt rá egy 50es papír és ha a rendőr megállított, akkor csak azt meg a jogsidat oda adtad és pá. De manapság már vannak a 125ös robogók is, meg mindenféle motor is meg annó hallottam olyat hogy a segédmotor 50 ccm-ről 125-re lesz emelve..?? MOst tulajdonképpen mi a helyzet akkor??? -
#163173 ehh -
eugabesz #163172 b+ így nehezen ám...én pl. továbbra sem találom a szerver oldali pöcsöt... -
rakd fel egyelőre az 1.41-es patchet,aztán pár nap múlva talán a szerverek elkezdenek átállni 1.5-re,akkor meg még azt:)
(és muszáj az 1.41 először) -
-
eugabesz #163169 Vajon melyiket nem lehet ilyen inteligens(?) embernek érteni... a húzz el-t,vagy a picsábant?? -
de ideges vagy:-)) -
-
A hülye kérdéses embereket meg küldjétek saját magatokhoz.Ti vagytok a szerető családapáék.Engem mint kocka játékost kurvára nem érdekelnek a kezdő nyomorékok és törlöm az összes segítségkérő hszt. -
Jó látni ahogy lázad a 30+ :) -
eugabesz #163164 Árulja már el valaki,hol a szerver oldali path...mer hogy én nem találom az tuti...
vagy nincs is??..vagy már tényleg komolyan el kell gondolkodnom a koromból adódó aprócska problémákkal...(hú de kifacsartam ezt a mondókát)
-
JagFater #163163 :-) -
Drága Ventura! Sajnos Én ebben a kérdésben nem tudok segiteni. Próbálkozz a Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikjában. A linket megtalálod a faq alatti részben. -
Sziasztok!
Újra feltettem a Bf2-t egy kis gépfeljlesztés után. Azononban olyan problémába ütköztem, hogy amikor a elindul a voice setup, a mentésnél hibát ír ki. Gondolom emiatt van az, hogy amikor pl. pályát választok és rámegyek a töltésre, rögtön kidob a játék. Valaki találkozott már hasonlóval, ha igen, akkor mi lehet a gond?
Kb. 3x újraraktam és mindig ugyanez a baj. -
Aranyos ez a fuji tészta. Ne foglalkozzatok vele csak provokál! Szarul esik neki, hogy szart se ért el az uj himihumi 2-3 emberes topicjával. Na ez a szánalmas:-) -
Még mindig suicide-nak számít, ha csapatot váltanék, de visszarak? :) -
Az amúgy becsülendő,hogy még négy év után is baszkódnak a játékkal, ezek szerint mégse szarnak annyira a fejünkre. -
kell az 1.41-es továbbra is. -
Nekem fel sem engedi telepíteni a patch:S
"You already have a newer version installed" -
az AA-kat különösen tesztelni szeretném, mert szinte passziómmá vált korábban, hogy egy körben megdöntsem a
repülő-lebombázott-lelőtt/AAval-öltem 15/2 átlag arányomat
-
ójessz, a zasszony nem lesz boldog mindenesetre
-
The J10 and F35B to make them more balanced. - AA targeting tweaked to make it more effective. Na erre marhára kíváncsi leszek.
-
JagFater #163152 Tedd, én is csapattam vagy fél órát így cirka egy év után. :-)
Pofán is lőttem párszor ránningot véletlen.
Ez a great wall pálya FH2-ben ezerszer jobb. -
ezeken úgy röhögtem: 
"Szevasztok! Nem tudja valaki, hogy a halálkártyákat (a térkép mellett kicsi piros/kék négyzetbe(átlagba 200) lévő szám) hogy lehet növelni? "
"nem tudja valaki hogy mit tegyek azért hogy a bf2ben a medicnek a defibrillátorát mikor összedörzsöli szikrázzon meg mikor a tank fordul akkor is szikrézzon?"
-
szóval, visszategyem a gammát?
nem bf2-őztem kb. fél éve.
-
Itt van a végén, hogy mi van benne újdonság. Bár a gépityuról nem esik szó.. -
jah frapset nem szereti, engem is kidobalt ha futott alatta -
milyen az új pöcs ? Blackhook gép pityuja szétszedi a tankot? -
Na mondom kiprobalom ma az 1.5-ot.
Felbontas vegre 1680*1050, szuper.
Belepek egy szerverre, 1-es rangu, private first class vagyok, utana 2 perc mulva a frissitett pb kidob hogy corrupted file/memory. (Biztos megint valami alap fraps vagy powerstrip miatt kavar, vagy a 20. legalis program miatt, hihetetlen mar ez a szarakodas.)
Lehet ennyi volt igy akkor a BF2 nosztalgia nekem.
Utobbi par honapban nem BF2-oztem, ha esetleg van tippetek ezekre akkor kiprobalom, ha nincs akkor hagyom a fenebe az egeszet. -
Fuji fejezd be b34 senki nem kíváncsi az észosztásodra ! Szerintem mindenki vette a lapot már egy éve, miért ismételgeted magad folyamatosan? Nem unod? Az ,hogy az a Ti aki beszél másokról brutálba kb 2 de inkább 1 nem fogod fel az gáz és már orvosi eset. -
már megtaláltam -
Bala10 #163143 node akkor ha már van külön topikod, mit keresel itt? vagy menjünk át oda és legyen abból is flém topik? :) -
Bala10 #163142 nem kérdezte senki, amúgymeg lehet menni a többi szuper fórumra is, nem kell itt okoskodnia mindenkinek. kibaszottul szánalmas már... -
Bala10 #163141 ha beírtad a címed, akkor küldik postán -
már nem azért de én letöltöttem és hol vannak a booster packok?